perjantai 2. lokakuuta 2015

Visiitti Parolan rottinkiin

Sinnehän se mun tieni eilen vei.
Junalla pätkän matkaa ja kaverin kyydissä loput.
Voikukkapellossa oli himpun aikaa sitten postaus ko. paikasta, ja joku siinä sytytti sen verran, että kysäisin kainovienosti, että koskas mennään....ei siinä kauan tarvinut aikatauluja sumplia.

Eikä ikinä tiedä etukäteen mitä tapahtuu ja hyvä niin.
Edellisen(kin) illan olin ähmännyt kotona tuskissani keittiön kanssa; hylly nurkassa oli liian korkea, täynnä ties vaikka mitä tarpeellista ja tarpeetonta tavaraa, karvalankamatosta halusin eroon, mutta kellarissa olevan kukkaisa villamatto ei sekään houkutellut, verhot oli ihan mieleiset, mutta yleisilme jotenkin omaan silmään valju... joten jätin koko kaaoksen niine hyvineen odottelemaan jotain inspistä. Hylly oli sentään tyhjennetty, vaan tavarat oli majoittuneet pitkin ruoka- ja tiskipöytää....ja kun tietää mun keskeneräisyydensietokyvyn, kuinka heikoissa kantimissa se on, niin luova tauko ja poistuminen kotoa tuli kreivin aikaan.

Matkaan siis.
Ajatuksena oli, että josko vaikka jotain kauniita tuikkukippoja löytyis, ne kun majailee nykyisin melkein kaikki Lillassa ja kotona vain muuutama hassu.
No, ihan alkajaisiksi tunnustan, että tuikkukippoja en vieläkään hommannut.

Mutta katsokaa nyt mikä valikoima kaikkea kaunista!
Ja muutakin siis kuin rottinkia muodossa tai toisessa. 
(ensi viikon lopulla, viikon kuluttua siis, kannattaa kurvailla nurkille jollei viikolla ehdi, sillä pari tehopakkausta on laittelemassa paikkoja uuteen uskoon - omistaja tuumasi, että voisi pitää ovet auki kun kerran paikalla silloin on -jos vaikka joku eksyisi ostoksille *vink vink*)
(ehkä kuitenkin kannattaa vaikka soittamalla varmistaa kuitenkin kun on normaalien aukioloaikojen ulkopuolella -ettei kukaan ole mun tukassani kiinni jälkeenpäin)

 Valikoima laajenee pikkuhiljaa sisutustuotteiden puolella, huonekaluja on paljon enemmän valikoimissa kuin oheisissa kuvissa, tuossa oli vain läpileikkausta.

Ettäkö mitä tarttui matkaan?
Nooooh....paljastan sen seuraavassa postauksessa, mutta töitä se on pikkuisen täällä päässä teettänyt.
Sen verran paljastan, että autokyyti Parolan rottingista ei vienytkään takaisin rautatieasemalle, vaan mutkan kautta suoraan kotiin. Sen verran oli kantamuksia, että en ihan omin avuin olisi selvinnyt.
Ja ihan pikkuisen tuli mutkan toisella osuudella vielä lisää.
Kiitos vaan vielä kerran privaattikuskille ♥

Tämä ei ole mikään maksettu mainos, ihan minä itse halusin tämän tehdä, 
jotkut paikat vaan on niin mukavia, että kavereille kans....

PAROLAN ROTTINKI OY
Hitsaajantie 3
13720 Parola
puh 03-637 2199

Käykää ihmeessä kurkkimassa, netissä ja paikan päällä ☺

10 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä Pepi! Ihana paikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Monelle varmasti nimenä/valmistajana tuttu, mutta siinäpä se. Ehdottomasti kannattaa käydä :)

   Poista
 2. No olipa kiva kun postasit :) Ei ole montaa kilometriä matkaa tuohon paikkaan ja tämän tästä kuljen ohi, mutta siellä käymisestä on aikaa vuosikymmen tai pari. Silloin siellä ei ollut juuri muuta kuin rottinkia. Nyt täytyy korjata asia, ja poiketa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinäpä se, ajat muuttuu :D
   Onneksi sana kulkee nykyisin näin blogien välityksellä - samalla lailla mullekin tuli "yllätyksenä" !

   Poista
 3. Kiva postaus kivasta paikasta!
  Eipä kestä. T: privaattikuski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja kiitos kiitos! Oli kamalan kiva kun taas vaivauduit kuskiksi ja kaveriksi, on se kaksin aina paljon mukavampaa! Saa vielä vahvistusta valinnoilleenkin :D

   Poista
 4. Hö, olin elokuussa ihan huudeilla mutta en poikennut. Täytyypi ottaa asiaksi tulevaisuudessa. Jaa että tuuppasit ittes sinne hommiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin me viisastutaan, pikkuisen kerrallaan :)
   Ja on mietä aikaansaavia muitakin...

   Poista
 5. No on hyvä, että postasit tästä. Tai miten tuon hyvän määrittelee :D Käyn Parolassa vilauttelemassa rumaa varvastani hoitajalle kun hinta puolittuu matkalla ja musta tuntuu, että kaikki säästyneet rahat on kohta tuolla :D Yhtään en tiennyt sieltä löytyvän kaikkia sisustusherkkuja, luulin siellä olevan vaan sohvia, tuoleja ja pöytiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä kun tietää osoitteen rahoilleen :)
   Mä tiedän moooonta tuota huonompaa!! Tekee mieli lähteä uudestaan...sinne jäi monta harkitsemisen arvoista...

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥