RÄPELLYKSET

    

  21 kommenttia:

 1. Voi luoja kuinka kauuuuniiiiita <3 tiedänkin kehenkä kääntyä jos haluan lapsukaisistani tuollaiset työt. siis vautsi!!aivan sairaan upeita!!olet kyllä todella taitava!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nuolase ennekuin tipahtaa, noita syntyy joskus ja joskus ei - yleensä ei... :D

   Poista
 2. no joo..tiedän sen inspiksen..ja erityisesti sen puutteen. itse suunnittelen silloin tällöin tatuointeja. niitä tulee joksus kun liukuhihnalta ja edellisestä piirroksesta taitaa olla nyt jo kulunu kaks vuotta :D herran nahkaan piirtelin viimeksi parit kuvatukset..Nykyään ei jaksa eikä kerkee..ja jos jaksaa ja kerkee niin tekee jotain jouduttavampaa. siehän varmaan töppöstehtailijana tiedät.. :D meillä nyt kinnas ralli menossa :DD

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat,eivät ainakaan räpellyksiä.Ihailen aina kun joku osaa piirtää tai laulaa ja soittaa kun itse en niitä taitoja hallitse.Tai sanotaanhan että kun vaan on tahtoa ja halua niin saa aikaan mitä vaan.Kyllä olet taiteellinen.Kiva on piipahtaa plogissasi päivittäin.Kiiiitooooos,kaikesta kauniista mitä blogissasi on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ruosteessa on taito, mutta ehkä tallessa kuitenkin - elämä on tuonut muuita kiireitä, mutta niinhän ae on, että aikansa kutakin!

   Poista
 4. Sinähän olet taiteilija! Ihan uskomattoman kauniita...vau.

  VastaaPoista
 5. Yhdyn edellisten kommentteihin, todella kauniita!!!

  VastaaPoista
 6. Väärä otsikko! Ei mitään räpellyksiä vaan taidetta kerrassaan:)

  VastaaPoista
 7. Oho, muuta nyt Pepi samantein tuon sivun otsikko. Vasta nyt tulin uteliaisuuttani katsomaan.. oisin tullu paaaljon aiemmiin paremmalla otsikolla. En tiennyt että olet myös taiteilija, herttinen!! Vaikka olisihan minun se pitänyt arvata, tatska- ym. jutuista.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mutta sanotaanko nöin, että mä tiedän suurinpiirtein taitoni - ja sen tiedän varmasti, että osaan nähdä myös puutteeni ☺ ´
   Ja niitä on paljon!! Mutta joskus on hauska räpeltää :)

   Poista
 8. Hei wau, mites sä nainen et ennen ole paljastanut omaavasi tällaisia taitoja? Upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaus: Ekan kommentin päivyksestä päätellen nää on kyllä ollut täällä jo pitkään. MITEN MÄÄ EN OO HUOMANNUT?

   Poista
  2. Ei sitä nyt aina kaikkea voi huomata :D
   Mä niin harvoin nykyään enää räpellän mitään, että piti vaan joskus kasata nuokin vähät samaan paikkaan talteen.

   Poista
 9. Räpellykset ? et suinkaan ole varustettu suomalaisella itsetunnolla ( en kai mää ny mittää...)
  Taidokkaasti osaat ottaa paperin haltuun,hienoja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mää jottai :D
   Mutta tiedän kyllä puutteetkin...

   Poista
 10. Nyt vasta aloin kattomaan näitä sun räpellyksiä...
  Siis mitä räpellyksiä?? Aivan uskomattoman kauniita töitä ♥ Saisinpa mä edes puolet sun taidosta, että muutkin tietäis mikä eläin mun piirrustuksissa on kyse :)

  VastaaPoista
 11. Hei VAU, miksen ole aiemmin huomannut että sinulla on näin hienoja piirustuksia täällä! Tykkään kovasti! Oletko tehnyt ne digitaalisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nämä on jotain aikoinaan läppärillä piirustuskynän ja -laudan kanssa tehtyjä, nuo viereiset on iPadilla. Nyt vasta kun (tai JOS) aikaa on enemmän hommasin taas ihan oikeat kynät - täytyis alkaa harjottaa taitoja...

   Poista
 12. Huippua! Tosiaan, näinkin voisi laittaa omia juttuja esiin :) Sä oot taitava!
  Millainen piirustuslevy sulla on käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole pariin vuoteen ollut enää minkäänlaista. Tykkäsin eniten ensimmäisestä (vacomista?) jonka aikanaan ostin, siinä kosketuspinta ja kynä oli ihan toista luokkaa kuin nykyisissä, jotka on liian pitkälle vietyjä. Bamboota käytin hetken ja annoin pojalle. Ostin ja palautin pari viikkoa sitten yhden Vacomin, en saanut siihen ollenkaan tuntumaa. Olis yks isompi piirustusprojekti tehtävänä, mutta tulin siihen tulokseen, että vedetään sitten tusseilla ja paperilla ( kokeilepa Clasun "manga"paperi, loistavaa!)

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥