keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

Liika on liikaa. Vai onko?

Maanantaina  sohvatyynyt kävivät vielä viimeisessä fiksauksessa.
Takaisin tuli "paremmat kuin uudet"!Olen tehnyt inventaariota kodintekstiileissä, määräänsä enempää kun ei säilytykseen mahdu, vaikka itkis. Sohvatyynyt väheni rutkasti niin sohvilta kuin kaappien jemmoistakin. 
Verhotkin lähti tsekkaukseen. 

Valkoiset verhot on ihan ehdottomat kesällä, valo pääsee sisään, eikä länsipuolen valju aamuvalokaan (lue: hämärä)  ole ihan kestämätön niiden ansiosta. 

Presiis samat verhot puuterirosan väreissä on olleet kevään ja loppukesän/alkusyksyn väri, mutta nyt ajattelin, että liika on liikaa ja kokeilin niitä jo keittiöönkin, mutta ei - sinne vain valkoiset tai mustat, ei muita. 
Oli ihan pakko yön tunteina kokeilla kuitenkin niitä vielä sohvien kaveriksi... Yllättävä kyllä, ei ne hassummat olleetkaan! Joskus se liika ei olekaan liikaa! 
Juuri tuo "liika on liikaa" ajatus päässä shoppailin joku aika sitten tummanharmaat pellavaverhot valkoisille kesäverhoille talvivaihtareiksi, oli nekin kokeiltava yhteen kulmaan. Ei huonot ollenkaan nekään, tulee käyttöön varmaan siellä marras-joulukuussa kun tekee mieli henkisestikin käpertyä pimeyden syliin kutimien kanssa. 

Toisin sanoen nyt mulla on verhot kondiksessa, löytyy sopivat ja mieleiset joka lähtöön. 

°°°°
Nyt kun sametit on olleet vähän aikaa käytössä ei voi kuin todeta, että loistava päätös! Kissankarvat lähtee kevyellä pyyhkäisyllä, kangas on miellyttävä ja lopputulos hyvin silmää miellyttävä. 

Ja Jaska kaipasi puoli päivää kadoksissa olleita sohvatyynyjä niin paljon, että hyvä kun sain paikalleen kun tyyppi jo hyppäsi sohvalle, venytteli kunnolla ja käpertyi nukkumaan ❤️4 kommenttia:

 1. Ihana ilme. Ja heti, kun näin roosat verhot paikoillaan ja ennen kuin ehdin lukea tekstiäsi eteenpäin, mietin, että "pliis jätä jätä jätä ne!" :). Harmoninen kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä ihana 💞
   Jäi ne päiväksi...ja palaavat taas sitten kun alkaa illat pimentyä! Tämä asunto on itä-länsi suuntaan, joten ikinä ei ole valoa liikaa silloin kun sitä on saatavilla, joten valkoiset on just nyt ne ainoat oikeat 😊 Maltan tuskin odottaa, että saan tuon puuterirosan värityksen tänne syksyllä, on se sen verran houkuttava 😁

   Poista
 2. Nyt takaisin niinkuin olis jo!!!
  Liika on liikaa jo Sun poissaololla.
  Ikävä Sun puuhailuja, tai vaikket puuhailisikaan, niin chillaillaan sitten koronaa.
  Tuu takas please!
  -fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, kuka sitten lienetkin ❤️
   Mulla ei ole nykyisin edes läppäriä millä postailla näitä. Luurilla sen verran hankalaa, etyei oikein huvita...
   Jos kuulumisia kaipaa, niin instan puolella mä olen aika aktiivinen 😉
   Aina välillä käy mielessä pitäiskö tännekin jotain päivitellä, mutta blogissa jutun juoni on ollut tietynlainen jatkumo ja vuorovaikutus. Jälkimmäinen lopahti jo aikaa sitten ja vei ensiksimainitun mennessään, joten....

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥