torstai 29. lokakuuta 2015

Taidatte tuntea

...minut.
Aika hyvin ilmeisesti :)

Maanantaina kotiutin ne muutamat julisteet ja kaikki pääsi samantien seinälle, paikat oli ihan selvät jokaiselle. Ja vain yksi juliste oli "uusi" eli löytyi tarkemmassa tutkiskelussa.
 Tätä New Yorkin metrokarttaa taidettiin eniten veikatakin "minun oloiseksi" ja onhan se.
Maailman parhaan -mun ja monen muun mielestä- kaupungin linjat, joista aika monella on tullut ajeltua pätkä silloin, toinen tällöin. Ja välillä jollain hiivatin pikavuorolla vähän suunniteltua pidempikin pätkä, ne kun ei sitten pysähdykään ihan joka tolpalla.

Kallo. Kuka nyt tuota voi vastustaa!!

 Ja kolmantena "New York"
Tätä en miettinyt yhtään, tätäkään, kun tuli siellä vinossa pinossa vastaan.
Oli harvinaisen helpot valinnat.

Ja minnekö ne sitten sijoittautuivat?

Linjakartta makuuhuoneeseen Broadway-musikaalikuvien viereen.
Ainoa oikea paikka.

 Ei kallollekaan oikeastaan vaihtoehtoa ollut.
Iso kuva tässä paikassa jo itsestään tasapainotti koko seinän, se on ollut pikkuisen vaiheessa kaikkinensa - vaan mikäpä nyt mulla oikeastaan ei olis....
(vähän tuo pöytä vielä huutaa lampun tilalle yhtä isoa mustaa maapalloa, joka tuli vastaan Hyvän Tuulen puodissa, mutta huutakoon nyt, ne rahat investoitiin muualle)

 NYkin kuva niittasi päätyseinän kasaan, sekin on koko ajan kaivannut jotain tuon ison punaisen viereen, mutta en vaan ole tiennyt mitä. Sen olen tiennyt, että oman kellarin varastoista "se jokin" ei löytynyt. Värit natsaa hyvin yksiin,  niin kehykset, kipot ja kissat kuin kynttelikötkin.
 Aikas hyvä, etten sanois....uskallaks olla eri mieltä :)

(Herranjestas jo yks kaks tuliskin tieto, että se kesän korvalla hakuun laittamani ullakkoasunto vapautuis....mitenkäs sitten suu pantais...just saanut tästä kodista...passelin?...mieleisen?...)

CU♥

20 kommenttia:

 1. Niin mistä sä noi haitkaan? PAKKO saada tuo kallo!!!! Niin ja mulla ei kyllä ole koskaan valmiiksi katsottua paikkaa..Ostan vaan ja ihmettelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sieltä Tallipihalta missä viime viikolla seikkaili . Kuus euroo zipale, ei o hinnalla pilattu :)
   Jos ajelet Tampesteriin niin mennään kaffeelle....

   Poista
 2. Ai miten näyttää tyylikkäältä! Kyllä upeat julisteet antavat kivan silauksen. Ehkä minunkin pitäisi vaihtaa nämä omat öljyväri-tekeleet graafisiin julisteisiin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kassikaupalla jemmassa kaikenlaista seinällepantavaa, on grafiikkaa ja mitä kaikkea liekään, mutta jotenkin niiden aika vaan tuli ja meni. Suosikit on ja pysyy. Näissä on se hyvä puoli, että voi vaihdella edullisesti halutessaan ja jemmata toiset putkeen. Ei vie säilytystilaa :)

   Poista
 3. se ois sitte muutto edessä taas voi voi mutta ehdottomasti kyllä, ullakkohuoneistolle...:)niin ja kivat taulut ,minäpä löysin oikeen vanhan kunnon karttapallon ,valot ja kaikki ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tuskinpa muutto ihan heti edessä on, ei niissä ullakkokodeissa kamalan tiuhaan tahtiin asukkaat vaihduu. Täytyy vaan pitää haku voimassa, jos joskus onnistais :)
   Ne vanhat pallot on hauskoja ja nostalgisia, mutta mulla oli sellainen kersana ja keskenkasvuisena niin kauan aikaa, että ei enää houkuttele :D

   Poista
  2. niin no, sama täällä ,muksuna sit tuli pyöriteltyä mutta sitten se hävisi jonnekin ,.kuhan nyt tuota vähän aikaa pyörittelen :) ja taas vaihtoon .....:D ..Hyvää viikonloppua .!

   Poista
  3. kummasti ne jotkut jutut vaan palaa elämään, joskus sanoo, että "ei kyllä ikinä" ja kohta saa sitten syödä sanansa :D (ei siis auta puhua pskaa?)
   Samoin sulle!

   Poista
 4. Voi että on upeita. Minäkin tuohon kalloon ihastuin aivan

  VastaaPoista
 5. Nehän istuu noille paikoille justiinsa :) Ihan kuin olisivat aina olleet paikoillaan! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut jutut taitaa vaan olla sellaisia, että kun näkee niin paikka on selvillä samantien. Näille kävi just niin, oli ihan selkeästi tarve :)
   Samoin, mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 6. Tuota karttaa minäkin mielessäni veikkasin :) Ja hienohan se onkin. Yhdessä taidekurssijutussa tein äskettäin kollaasityön, johon maalasin osana muistaakseni 50-luvun NY:n metrokarttaa. On aika selkeät linjat! Todella hienosti loksahtivat julisteet paikoilleen kodissasi, excellent!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Manhattanin alueen kartat on poikkeuksetta sellasia, että huolisin! olishan se kiva kun olis monta erilaista, vois vaihdella mielialan mukaan :)

   Poista
 7. Tyylikkäiltä näyttävät julisteesi. Tuo New Yorkin metrokartta on tosi kiva. Ja tuo päätyseinän sommitelma on kaunis värejä myöten. Taitavasti osaat sommitella.
  Hyvää Pyhäinpäivän viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaisen helppoja ostettavia, sieluni silmillä heti näin kaikki omilla paikoillaan :)
   Tuo värien yhteensopivuus pääsi kyllä yllättämään, sitä en ajatellut yhtään etukäteen.
   Samoin sinulle!

   Poista
 8. No ihan kohilleen meni omatkin arvaukseni, rokkimummu mikä rokkimummu :) Ihan hitokseen hyvältä näyttää hela huusholli, helppo ois mielikuvitella se karttapallokin tuohon vaan kun tiedän mihin hyvään pallorahat sijoitit niin antaa pallon huudella, jos oikein kovasti huutelee niin eiköpähän tuo ennen pitkää sinne ilmesty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että se pallo saa huudella jatkossakin ihan rauhassa. Meni meinaan toiseenkin "sijoitukseen" (kavereineen) sen verran paikallista valuuttaa, että kyl nyt saa pallot jäädä :)
   Siitä sijoituksesta lisää kunhan kerkeen!

   Poista
 9. Sinulla on ihmeellinen kyky sijoittaa uudet tavarat Huusholliin niin kuin ne olisivat aina kuuluneet noille paikoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä niille vaan oli jo paikka valmiina, piti vain tulla se oikea juttu vastaan :)

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥