torstai 14. tammikuuta 2016

vain rusakko ja minä

Tulihan se luminen talvi.
Siirtolapuutarha-alueen portin lukko oli onneksi sulana, ei tarvinut toisen portin kautta kiertää.
Umpihankeen oli mukava tehdä omaa polkua ja vähän helpottaa muiden tulijoiden kulkua, vaan eipä tuolla liikennettä ruuuhkaksi asti ikinä ole. Vain ristiin rastiin meneviä rusakon jälkiä, ensimmäistäkään pitkäkorvaa ei kylläkään näkynyt. Todistettavasti me kuitenkin ollaan oltu paikalla, rusakot ja minä. Taisivat nekin nyt pidellä pakkasia jossain suojaisammassa paikassa -jollei ole ollut pirullisisa pakkasia, niin on ollut ainkakin yhtä pirullisia tuulia. 
Mutta kivaahan tämä on, joku kunnon funktio ulkoilullakin kun lähtee lumitöihin tuonne mökkeröiselle, samalla tulee tsekattua, että kaikki on hyvin.

Taidan lähteä tallustelemaan omia jälkiäni nytkin, sen verran tuli eilen lunta lisää, että voisi käydä vaikka tuolta katolta pudottamassa enimmät -se on ikävä fiilis kun niskaan tulee, niinkin on kerran päässyt käymään.

Nyt sitten toivotaan, että kelit on pakkasella jatkossakin. 
Mieluummin lumi ja pakkanen kuin suojakeli ja se kaupunkialueen loska.
Ja lauantaina ei sitten merituulta, kiitos, että sisämaalainen tarkenee isolla kirkolla.

Nauttikaahan siitä mitä nyt tarjotaan -jollei muusta, niin koko ajan pitenevistä päivistä.
Se on kuulkaa suunta kohti kesää ja kukkasia ♥


ps. jos jonkun jarpaat palelee, niin yläpalkissa on pieni sukkapuoti...

9 kommenttia:

 1. Mulle tuli tosta sun otsikosta mieleen se, kun ukkeli teki elämänsä ensimmäisen (ja toistaiseksi ainoan) hole in onen syysmyrskyisellä kentällä, jossa ei ollut kelin takia k e t ä ä n muuta. Ainoastaan rusakko oli kuulemma todistajana :). Arvaa vaan uskoiko kukaan..

  Ja vitsit mutta mää niin nautin tästä, kun saa tehdä lumitöitä. Ainakin vielä kun lumi on noin kevyttä, eikä oo kaikki nurkat täynnä. Sit kun ei enää ylety työntään kasojen päälle, voin olla toista mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D - uskokko, mä sillä kurjalla golfkokemuksellani onnistuin myös yhteen hole in oneen!! Ykisnäisellä harjoituskierroksella, ei ollut edes rusakkoja matkassa. Tulin väylälle jossa joka toisen kerran onnistuin saamaan pallon lutakkoon, joka toisella pöpelikköön. Valkkasin kurjimman pallon kun tiesin sen veteen menevän kuitenkin ja otin muistaakseni summassa bägistä rautaseiskan ja mojautin menemään. En edes tarkkaan katsonut mihin menee kun siinä vaiheessa oikeesti jo veetutti sen verran. Talsin paikalla ja etsiskelin pallooni ja ajattelin jo että no sinne meni taas yks, kävelin reiän vierestä ja palasin silmät pyöreenä takaisn. Se perkele oli siellä. Se kaikista rupusin pallo. Vieläkään en ihan tarkkaan tiedä miten se meni sinne, mutta arvaa vaan hirnuinko jo ääneen ihan pikkusen katkerana :D
   Onneks mun ei ikinä enää tarvi sitä pelata, siinä meni ensin selkä, sit niska, (jalka meni NYkissä) ja sitte meni hermot. Rahat olikin jo menny.
   Nyt vaan nypitään tyytyväisenä rikkaruohoja :) - ja lapiodaan ja tuönnetään lunta!! Juu, kivaa se on! Vielä....ei en rikkaruohotkaan enää kesän jälkeen syksyllä kamalasti kiinnosta :)

   Poista
  2. :D. Sillonhan sitä kaikkee kivaa (?) yleensä tapahtuu, kun vähiten odottaa.

   Poista
 2. Meillä lunta on vasta vähän ja mies tekee lumityöt, kiltti. Oon eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tervetuloa kylään Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täälläkään vallan kamalasti ole - eikä lumitöitä oikeastaan edes tarvitsis sen kummemmin tehdä, onpa vaan kiva huviksensa tuolla mökkeröisellä poiketa ne tekemässä :)
   Minäpä koitan poiketa kunhan tässä taas kiiruut helpottaa, välillä ei meinaa ehtiä tänne omaansakaan :D

   Poista
 3. Meillä ne (rusakot) tuli yksi aamu tuijottamaan ikkunan eteen pihamaalle tyyliin: "Mitäs siellä tölläätte? ☺" Taavikin katseli ihmeissään moisia isokokoisia pupuja ☺
  Lumityöt ei ole kyllä tänä talvena meitä (vielä) vaivanneet, saas nähdä kuinka käy keväämmäällä.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn jälkeen on o onnistunut yhtään rusakkoa näkemään, mutta kyllä tuolla niitä liikkuu, jälkiä on pitkin poikin. Ei tosin (vielä?) sellaisia "valtateitä" kuin joinakin talvina :)
   Mä just mieltin, että lumitöihin vaiko lankaostoksille vaiko molemmat. Ja kauppareissu päälle!
   Samoin, muru ❤️

   Poista
 4. Minullekin käy lumi ja pakkasasteet. Kiitos. Ja sukanteko se täälläkin jatkuu ja jatkuu. Aina mietin, että laitan säästöön ja laitan jossakin vaiheessa myyntiin, mutta otankin sitten itselle:). Voiko villasukkia olla koskaan liikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kelit just nyt on passelit, tietää mitä laittaa päälleen -ja jalkaan :)
   Muutakin siis kuin villasukat. Joita tuskin voi koskaan ola liikaa jos niistä tykkää, vino pino on täällä yhden naisen huushollissakin odottamassa Lillaan vientiä. Riittääpä satunnaisille kävijöillekin jalanlämmikettä.,

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥