tiistai 5. tammikuuta 2016

kas kummaa.

Tai no, onko se nyt niin kummakaan.
Olohuone alkoi kuitenkin taas muistuttaa olohuonetta.
 
Sen jälkeen kun uskalsin viimein ääneen sanoa, että haluan sohvan alkoikin taas tapahtua.
Ja tori.fi on siitä kiva paikka, että sieltä tekee löytöjä.
Sunnuntaina kävin ruåttalaisessaessa koeistumassa soffan-pari, ihan vertailun vuoksi ja minimaalisen pienen miettimisen jälkeen laitoin myyjälle viestin, että tehdään kaupat.

Eilen "kilautin kaverille" kuljetusapua, päivällä haettiin sänky pois, illalla se vietiin uuteen kotiinsa, sen jälkeen samainen kuljetus haki kotimatkallaan sohvan myyjältä - ja tänään aamupäivällä se sitten kuljetettiin tänne. Sain mukavasti kalikaksi jäätyneitä tyynyjä, yön pakkanen oli oikein kummasti tehnyt tehtävänsa kylmässä autossa yöpyneelle sohvalle...rinsessatkaan eivät ollenkaan ihmetelleet kun sanoin, että älkää nyt vaan hypätkö istumaan sohvalle, istukaa vaikka lattialla jollette muuta keksi ☺ -keksihän ne, nuo isot (nyt lattia)tyynyt on mitä parhaat pikkuihmisille.

Nyt on sohva jo huoneenlämmin ja perstuntuma mitä mainioin.
Kelpaa siinä kohta katsella telkkaria ja kokeilla josko kutominen sujuis yhtä hyvin kuin nojatuolissa.

Pienestä sitä on ihmisenlaps taas onnellinen.

22 kommenttia:

 1. No kas kummaa! Ei Pepi pettänyt tälläkään kertaa, nopeet liikkeet on näyttäviä :D

  Miten sulta sais edes ripauksen tuota puhtia ja aikaansaannosta tännekin??

  Kirpakkaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuohon ei kyllä paljon puhtia tarvittu, se oli se joku virtapiikki mikä tarvittiin, että sain lisää istumapaikkoja :D
   Ja tietty vähän vissiin sitä luovaa hulluutta. Tsi jotain?

   Poista
 2. no niin :D
  mut oikeesti raijasitko nuo kirjahyllyt taas toiselle seinälle?? vai tuntuuko musta vaan siltä :) mutta ihan kiva juttu…jotenkin mä vaan luulen, että ei nää enää keväällä näin oo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjahyllyt?? Ne taitaa olla ne ainoat mitkä täällä on pysyneet paikallaan kuin tatti :D
   Kaikki muut on tainneet välillä hajasijoittua kuka minnekin.

   Mä tass luulen että on....tila on sen verran rajallinen kooltaan :o

   Poista
 3. Pienestä on onni kiinni, hyvältä näyttää. Mollalla onni on takka täynnä puita ja ei pakko mennä ulos. On ollut sen verran jäätävä viima ja melkein -20 astetta eli posti saa odottaa lukollisella laatikossa vielä hiukan aikaa.
  Hyvää vuoden jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Molla :)
   Hyvin on sullakin pullat uunissa kun puut riittää! Kamalan kylmää nyt, ei täälläkään patterien tehot riitä, onneks on sähkötakka!
   Nautitaan elämän pienistä iloista :)

   Poista
 4. Hehheh : D Mutta oikeasti sohva on miljoona kertaa sänkyä parempi, kaikinpuolin. Näyttää taas ihan olkkarilta! Ja hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh vaan :) - ja kiitos testipersuksesta!
   Saapi tulla tämänkin version testaamaan ja toteamaan, että kyllä tästä vielä hyvä tulee :D

   Poista
 5. Pepi, ja mää jo aloin sun tähden ajatella, että voisin olla ilman koko sohvaa...:) Nyt tarttee varmaan hankkia sitten se divaani.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ilman sohvaakin pärjää! Mutta pitää olla tarpeeksi muita mukavia istumapaikkoja :D
   Täällä ei ollut....

   Poista
  2. Meillä näitä istumapaikkoja riittää ihan mukavasti, kiitos sinun!:)

   Poista
  3. Kaikki hyvin kun molemmat on tyytyväisiä :D

   Poista
 6. Viihtyisää. Sohvan ja nojatuolin luona just sopivasti valoja ja laskutilaa. Kiva istua/löhötä, lueskella ja teemuki/viinilasi käden ulottuvilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahotonta lojumista tämä nyt onkin :D
   Siirrän persustani paikasta toiseen, nyt juurikin kaivelen viimekuun lukemattomia lehtiä sohvan viereen (posti tuo jo uusia numeroita!) ja asettaudun kohta vaakatasoon!

   Poista
 7. Onnea taas kerran onnistuneelle ostokselle ! Kyllä se on pakko johtua siitä, että olet yöihminen,kun sinulla on vuorokaudessa se 26 tuntia. Kun minä en aamuihmisenä kerkee edes puoleen tuosta sinun energiasta. Johtunee siitä, että joudun happanemaan energisemmät hetkeni työmaalla ja illalla minusta ei oo mihinkään. Mutta kunhan tästä pääsen joskus oloneuvoksettareksi, niin kyllä lähtee...kaikista lapasista.. Kiitos kivasta blogistasi. Niin nyt talvella, kuin kesällä Lillassakin.Piristät usein päivääni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos sulle kivasta kommentista, minä kun oon niiiiiiin kahden vaiheilla koko blogin kanssa. Siis että jatkanko vielä vaiko en, jotenkin tuntuu, että alkaa olla jo mun jutut niin nähty....tällä taas jaksaa :D
   ( lähtee sitten lapasesta tai ei )

   Poista
 8. Voi hemmetti sun kans. En ees yritä pysyä perässä. Mutta sanonpahan vaan että kodikkaalta näyttää. Ja ihan OLOhuoneelta <3. Tota ykköskuvan lasia vaan en enää tunnista :D. Tammikuu tehny tehtävänsä vaikka on vasta alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hemmetti SUN kanssas :D - mikäs sua nyt vaivaa jos et tässä tahdissa mukana pysy?? Näin laiskaa touhua o ollut aikoihin :)
   Mutta juu, näyttää ja ON olohuone nykyisin. Ja kyllä täällä ollaankin!
   Mä olen sen sortin vastarannankiiski, että päätin korkata viinipullon kun muut kiersi korkit kiinni....

   Poista
 9. Etkä mieti mitään blogin lopettamista. Blogisi on ainut jota seuraan. Vakiintunut tapani on aina nukkumaan mennessä katsoa mitä olet kirjoitellut. Illasta jää jotain puuttumaan jos ei ole tullut mitään päivitystä. Joten ei mitään painetta :) täällä minä toiveikkaana joka päivä odotan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :o ...sä olet oppinut pahoille tavoille, joskushan tais tulla suurinpiirtein päivittäin juttua! Tässä sen näkee kuinka on rauhallista nykyisin. Instaan ( @pepi_nelli ) tulee kuvia nykyisin enemmän kuin tänne, se sujuu niin noileesti suoraan puhelimesta...

   Poista
 10. Siis mitä, eikö sulla ole ollut sohvaa? Miten en ole edes huomannut moista puutetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä myin ektorpit pois, sen jälkeen ei ollut vähään aikaan mitään kun itsekin olin pois kotoa. Sitten tuli se vanha puusänky, jonka maalasin ensin harmaaksi ja sitten valkoiseksi....ei se ihan kahden nojatuolin kanssa riittänyt :D (vaikkei se nyt varsinainen puute ollutkaan?)

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥