keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Kahveeta vai teetä?

Kun te niin kovin ahkerasti täällä näytätte visiteeraavan
-mikä on enemmän kuin mukavaa-
niin mä taidan pistää teidät taas vähän töihin...
-joutessanne ☺
Mulla on nyt selkeästi joku kyselyikä, huomaan aina silloin tällöin(? -hela tiden!) tekeväni ihan tyhmiä kysymyksiä, mutta ei se mitään -pysynpä ainakin kartalla!
Eiks se niin mene, ettei kysyvä tieltä eksy!
Vaikka sitten vähän mottipäisiäkin kyselis...
Nyt haluan tietää mitä te juotte.
Eikä sitten perhana soikoon riitä, että kahvia. Tai teetä.
Nyt haluan tietää mikä on SE kahvi tai tee...
Onko se tumma vai vaalea paahto, onko se espresso vai tavallinen, latte -vai suklaakahvi.
Vai onko se irtotee, ja jos, niin mikä.
Pussitee...mikä?
Ja jos se on jotain helkkarin hyvää herkkua, niin mainostakaa vapaasti, en minä ainakaan pistä hyviä vinkkejä pahakseni, tuskinpa muutkaan!
Ja kun noi arvonnat on niin mukavia minun mielestä, ja näyttää olevan aika suosittujakin, niin pistetään tästäkin sitten semmoinen.
Palkinto arvotaan kaikkien vastanneiden kesken!
(eli ei sitten taaskaan riitä pelkkä "mukana" tai "kiva arvonta, mukana yhdellä" tms.)
SE EI RIITÄ ! ☺
Peijoonin ikävä ihminen täällä taas!! Hahahaa!!
Muuten samat kivat säännöt kuin (yleensä) ennenkin:
-vastauksesta ensimmäinen arpa
-lukijalle/lukijaksi kirjautuvalle toinenkin
ja
-jos linkität omaan blogiisi, saat vielä kolmannenkin!
ja muista kertoa kuinka monella olet mukana, minä en niitä ala laskemaan ☺
Ai ettäkö se palkinto?
Se on tässä:

Sokerikko (?) -tai mikä lie kippo- ja kermakko
-ja jos olette oikein ihania ja kivoja, niin mukaan voi vaikka eksyä jotain muutakin ☺
Kipossa on seuraavanlainen teksti:
small birds singing loudly is very nice but can also drive me crazy
ja kermakossa:
a little cream or milk perhaps ?
Arvontaa alkaa ihan just nyt ja päättyy joskus,
voipi olla että viikon kahden päästä,
katsotaan nyt milloin alkaa tahti hyytyä....varoittelen kyllä muutama päivä aiemmin.
(pitäähän tässä vielä jouluarvonnallekin jäädä aikaa...)
Näillä mennään!
Pitäkää hauskaa, voikaa hyvin,
naurakaa paljon ja ja ja jotain, kyllä te tiedätte!
C♥U!


96 kommenttia:

  1. Ou nou.. joudunko tämän viheliäisen ensimmäisen kommentin tähän laittamaan.. Käsin arvottuna ei liene merkitystä olenko 1. vai 648. mutta koneellisesti tehtynä tuurin määrää kaivataan enemmän ;) (joo, tiedetään ettei teoreettisesti sillä ole mitään väliä monesko arpa on) :D

    No mutta asiaan: BRAZIL! Ah.. noista kaupan peruskahveista en enää muuta osta, kyllä tuon maku on vaa nii pehmeä ja hyvä! Teetä juon myös paljon, Forsmanin pussiteistä Lemmentee on hyvää ja Nordquist:n teetaivas pusseja kuluu tasaiseen tahtiin :)

    Kahdella arvalla mukana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä huoli, teen taas sen ihan kunnon perinteisen lippulappuarvonnan : D
      *leikkaa-liimaa-askartele-persoona *

      Poista
  2. Minä juon vaan ihan tavallista Rainbow-kahvia, kelpo korviketta Kulta Katriinalle :) Ja voih, Rainbown kaakao cappuccino, omnom! Myö litkitää sitä äiten kaa talvella sunnuntai-iltasin, ko marttaillaan (kudotaan sukkia) ♥ Yhellä arvalla messis, mul mittää blogii oo :) -MantaMaria-

    VastaaPoista
  3. Tai siis, mitä meinaa kirjautunu lukija? Ku oonhan mää kirjautunut, vaan en julkisena lukijana...? :D Ehkä kaks arpaa kuitennii, emminä tiijä? -MantaMaria-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Klikkaa itsesi tuonne yläpalkkiin lukijaksi, niin saat sen toisenkin arvan :)

      Poista
    2. No nyt oon julkinen, jos osasin toimia oikein :)

      Poista
    3. tarkistin tuon lukijapalkin, ei näy sinua siellä, kokeilepa uudestaan...jos sulla jäi joku tallennus tekemättä??
      Omiin tietoihisikin tallentuu lukemasi blogit (eli jos kilkkaan nimeäsi, näen sieltäkin, siellä ei näy yhtään blogia)-joten eikun yrittämään ☺☺

      Poista
  4. Kahvia,juhla mokka tai pirkka costa rica,
    3 mukana,linkitän huomenna kun tällä i phonella hankalaa linkittää:))
    Kiitos tossukoista,sopivat oli!

    VastaaPoista
  5. Aamu alkaa kupillisella Juhla Mokkaa. Töissä tulee juotua vihreää teetä joko Liptonin Lemon Melissaa tai Clipperin Organig vihreää teetä.
    Kahdella arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  6. Aamu ei ala jos en saa jättiMikkiHiirimottia Juhla Mokkaa, ihan perusversiota ja suodatinjauhatus :) ja rasvatonta maitoa mennee kyytiin :) Välillä eksyn Presidenttiin (hölmö! siis kahaviin!) :D ja välillä Costa Ricaan mutta kyllä se Juhla Mokka on mulle se kaikkein paras :)
    Liptonin keltasta peruspussiteetä juon tooosi harvoin, ehkä kerran vuojessa ja senki näkkileivällä kastellen :)
    Välillä join kyllä ihan pannukahaviaki ku oli keitin rikki, 5v sitte, Juhla Mokkaa seki mutta pannujauhatuksena :)

    Kahella (2) arvalla mukkaan :)

    VastaaPoista
  7. Kahveista juon nykyään enää Pirkan luomua... Siis jos olen kotosalla ja saan itse valita kahvini.

    Kahdella arvalla mukana. :)

    VastaaPoista
  8. Okei, tästä se lähtee :) Aamukaffe ja iltakaffe on aina joko kultakatriina tai juhlamokka (riippuu hiukka mistä halavimmalla saadaan)sekaan rasvaton maito ja se pahis sokeri. Sitten töissä päiväkaffeet on aina juhlamokkaa ja sekaan sitä maitoa mikä säilyy ja säilyy ja säilyy, ja yhä edelleen se sokeri....
    Noooo sitten kun herkutellaan kotosalla esim hyvän lukemisen tai leffan kanssa, niin tai sitten ihanien ystävien...silloin nautiskelen Dolce Custo Chai tea latten, et usko miten ihana kanelinen maku, mutta ei semmonen joulunen. Menee tuolla koneella myös ihan normi lattekin...helposti :)
    Tässä mun kaffemakuni olikin sitten....toivotavasti jaksat lukea :)
    Ai hitto, meinas unohtua että kolmellahan tähän juttuun mukaan lähdin!!!

    VastaaPoista
  9. Juon molempia, mutta aamukahvi on pakko nykyään saada. Se tulikin tavaksi vasta äitiyden myötä ja yleensä meillä taitaa olla Juhla Mokkaa tai Rainbowta. Tykkään kyllä erikoiskahveistakin ja otan yleensä semmosen jos käyn jossain kahvilassa.

    Teetä on taas kiva juoda illalla tai kipeenä. Parhaita on ihan normaali pussitee ja siihen maitoa ja sitten välillä taas makuteet. Kauheen vaikee sanoo niistä lemppareita, kun oon aika kaikkiruokainen. :)

    Kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  10. Pärjään ilman kaffet ja teet, mutta juon joskus ja jouluna kumpaakin. Olen meinaan "opetellut" viimeisen vuodenaikana kahvin juomista... mutta ei siitä meinaa mitään tulla!
    Sellaiset kahvin ja suklaan/kaakaon yhdistelmät menee kurkusta alas ja tietty joskus viikonloppuna (ja ehdottomasti paras näistä) ihanaakin, ihanampi "irkkukahvi" ;)
    Teet pitää olla makuteetä, ei siis sitä vanhaa perinteistä, mikä lie lipton... Tykkään ehkä eniten Nordqvistin teestä... viisasten tee, sadepäivän ilo, uskollinen ystävä :D Irtoteet... no, olen liian laiska käyttämään sitä!
    Ja, jos oikein herkuttelemaan haluan ruveta, niin kaakaota sen olla pitää ;D

    Elikkä, olen kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  11. Aamulla on pakko saada kahvia jotta herää ja monta kertaa päivän aikana,totuttu tapa.Pullan/keksin kera tai ilman.Juhla Mokkaa meillä yleensä juodaan.Itselläni on kaikki" paheet" suht paljon sokeria ja jotain valkoista joukkoon,yleensä maitoa.Kermakin menettelee.

    Teen ystävä en oo koskaan ollut,mutta hunaja vettä joskus kipeenä juon:)Vaikka jotkut teet tuoksuvat tosi hyvälle.

    Ihana olisi tuo palkinto,jos joskus jotain :)Täällä sun blogissa on niin kiva visiteerata.

    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  12. Mulle maistuu molemmat, kahvina menee ihan perus-Presidentti maidon kanssa ja teenä usein vihreää teetä jollain maulla. Tällä hetkellä lemppari on vihreä tee karpalomaulla. Aikaisemmin join todella paljon espressoa, jota tein pienellä mutteripannulla, mutta nykyään tulee tehtyä aivan liian harvoin.. Pitäisköhän päiväkahviksi pyöräyttää pikkiriikkinen pannullinen puuhellalla ja paaaaaljon sokeria sekaan! :) Mukana kahdella arvalla! Mä olen ollut niin kauan nenä kiinni kirjassa, että taidan jatkaa sun juttujen lukemista - niitä on aika monta luettavana parin viikon tauon jälkeen ;)

    VastaaPoista
  13. no kaikki maistuu täällä. kahvia juon ilman maitoa, joskus kauramaitoa lorautan. Kahvista käy kaikki, tummapaahto ehkä enemmän makuun ja ei kovin kitkerä. erikoiskahvista menee tiramistukahvi, ja muistelen et joku viski tai konjakkikahvi oli myös hyvää. Espressovillityksen koin, mutta ei se sovi mulle..tulee liikaa vipinää täällä muuten. mutteripannu (vaaleansininen) lienee jossain keittiön komerossa en ole käyttänyt aikoihin..multa paloi aina aamulla se pohjaan muutenkin.
    Teekin menee, lähinnä vihreä tee ja rooibos.
    mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  14. ainiin se vakio: mukava arvonta, 2 arvalla mukaan.
    :D :D :D

    VastaaPoista
  15. Mä juon sekä kahvia että teetä. Aamulla on saatava HETI kuppi kahvia, muuten en pääse ylös. Ihan peruskahvia, vaikka sitten Pirkkaa. ;D Päivän mittaan menee nykyisin mooonta kuppia.. Tykkään myös kylmistä kahveista, eritoten Starbucksin caramelli latte uppoaa kyllä hyvin! ;)
    Eilen sain kaverilla erittäin hyvää kahvia, jauhoi pavut siinä ensin..nam! En kyllä tiedä mitä se oli, jotain tummaa paahtoa.

    Teetä juon yleensä iltaisin iltapalan kanssa. Tavallista mustaa ja tilkalla maitoa :) Juon kyllä kaikenlaisia tee-lajeja, Keisarin morsian on hyvää!

    Ja juon nämä muuten SULTA ostamistani Kitsoneista ;) NIIN sopivat kahville ja teelle, ihan parhaat! En voi enää juoda muista! :D
    Kahdella mukana!

    VastaaPoista
  16. En näytä olevan ainoa joka juo tavallista kahvia, rasvattomalla maidolla. Yleensä Juhla mokkaa, joskus Presidenttiä. Teetä en juo oikeastaan yhtään. Ai niin sellainen kahvi, jossa on suklaata seassa on hyvää, harvoin tulee silti juotua.
    Kahdella arvalla osallistun.

    VastaaPoista
  17. Tasapuolisuuden nimissä(koska voitin ne lehdet) jätän osallistumatta arvontaan, mutta kerron kuitenkin jotta meillä juodaan lidl:n arabica kahvia. Siihen on ihan syykin ja se on se, että arabica ei sisällä parkkihappoa kuten juhlamokka,presidentti,costa rica jne..se parkkihappo saa aikaan närästyksen ja sen jumalattoman tutiti vapiti kohtauksen joka tulee jos liikaa juo. Tämä arabica ei sitä tee vaan kahvia voi tosiaan nauttia ihan maun takia.. ja mustana juodaan meillä kahvit..siihenkin on syy..(kylläpä menee tieteelliseksi) eli maito on sellainen joka saa kahvista aikaan sen että se liuottaa noin 30% enemmän kofeiinia kehoon kun musta kahvi. eli lyhykäisydessään maitokahvia juovat ihmiset saavat 30% enemmän kofeiinia kehoonsa kun mustan kahvin juojat.. voi jösses mikä kahviteiteen ihtori meikäläinen taas on. Olen siis niin hyvä tässä kahviasiassa, että duunissa meillä juodaan vain lidl:n kahvia ja kaikki juovat mustana. Kovasti saa kehuja kuulla kahvista edelleen vaikka sitä on siellä jo lipitelty tuolla lailla pari vuotta :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peijoonin hyvä tietoisku :D
      Minähän pääsen pätemään tällä :DD

      Eilen tuli mulle meiliin vahvistus, että voittotilaus on pistetty voimaan, saat ensimmäisen lehden 1.11 !

      Poista
    2. jes jes jes...wuhuuu..voisit kyllä laittaa mulle osoittees mailiin, ni laitan sulle jottain...

      Poista
  18. Lapsena lempi nimeni oli kuulema kahvi-kaisa mutta näin aikuisiässä en juo ollenkaan kahvia koska ei vaan maistu yksinkertaisesti. Ja tee ei mene alas sitten kun väkisin. kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  19. Minoon siitä ihmeellinen aikuinen, etten ole vielä tähän ikään mennessä oppinut juomaan kahvia. Teetäkin juon tosi vähän. Ja silloin kun juon teetä, juon Nordqvistin makuteetä (ihan pussista vaan), pikkuisen tarviin sokeria. Joulunaikaan jouluteen kuuluu olla irtoteetä.

    Kolmella arvalla mukana, tietty. Aiheeseen liittyen laitankin sulle tänään sähköpostia...

    -Tuija-

    VastaaPoista
  20. Kolmella mukaan! :)
    Meillä juodaan juhlamokkaa, tavan tai tummapaahto. Kumpi sattuu ostohetkellä miellyttämään enemmän. Anoppilassa nyt koiravahtina ollessa oon litkinyt kapselikeittimen kaputsiinoa. Haluisin kapselikeittimen ittellekki, mutta saa nähdä millon on sellaseen luksukseen varallisuutta :) MUTTA jos sellanen joskus tulloo niin mahdollisuuksien rajoissa valkkaan sellasen laitteen, jonka makukahvilajitelma on laaja!

    VastaaPoista
  21. Aamuisin menee monta mukia Juhla Mokkaa. Mies ei suostu juomaan muuta kuin sitä, mutta mulle kelpaisi mikä tahansa muukin, kunhan vaan on kahvia! Silmät ei aukea, päätä särkee ja päivä on pilalla, jos kahvia ei saa. Kofeinisti? :D Nautin annokseni ehdottomasti mustana ja pikku tilkalla kylmää vettä, jotta sen saa vedettyä heti ilman suunsa polttamista.

    Satunnaisesti tykkään juoda mukillisen (Pirkka?) ruusunmarjateetä illalla. Kahvia en juo aamun jälkeen (jollei ole joku poikkeustilanne, esim. juhlat tai muuta), koska se tavallisesti haittaa nukahtamista :)

    Kahdella mukana!

    VastaaPoista
  22. No nyt on niin kiva arvonta, että astialiisakin heräsi :)
    Minä tykkään vaaleapaahtoisesta kahvista, tumma maistuu vähän niinkun palaneelta. Parasta on ihan suodatinkahvi moccamasterista runsaalla PUNAISELLA maidolla.
    Jos oikeen hienoks pruukaa niin ravintolassa hyvä Cappuccino on kiva. Ihana se maitovaahto.
    Osallistun lukijana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  23. Se nyt on kyllä niin, että kahvia sen olla pitää, ja sitten vielä Huomio- tai kultakatriina kahvias- kaksi kertaa päivässä sitä sitten pitää lipittää, aamulla mukillinen ja päivällä toinen. Ilalla en sitten juokkaan kuin joskus harvoin ja tee, siihen en koske kuin sattumalta joskus, ei vain mene minun makunystyröihini ei sitten millään. Aamukahvin kanssa pitää olla sitten jotain leivänpuolta että voi perään heittää kourallisen lääkkeitä ja päiväkahvilla jjokin pini makupala, mieluimmin jotain piirakkaa. Kaksi on jota en vaihda, on kahvi ja joku muukin, en vain nyt muista mikä.

    VastaaPoista
  24. Anonyyminä ennen blogiasi seurannut, ilmoittautuu arvontaan nyt "virallisen" LUKIJANA :) Parasta kahvia on juhlamokka maidon kera ja sitä pitää saada useamman kerran päivässä. Erikoisjuomista en välitä. Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  25. Mulla on tänään sanavalmiiden naisten teema-aamu, kuulut joukkoon ! Oon jo liittynyt Even ja Minnan muonavahvuuteen, nyt sun :)
    Linkitän myös :)

    Presidenttiä sen olla pitää aamuisin, niin kauan kun siihen on varaa...se on toi perusmokka nykyään sen hintaista että pian opettelen jauhamaan korviketta ;( Päivemmällä pakki huutaa teetä, Keisarin morsian uiskentelee silloin mukissa.

    Piipahda Pikkutalossa, siel on kans arvonta...tosin vähän epämääräinen...

    VastaaPoista
  26. Aamusti menee 1-3 kuppia ja päivän aikana monta :) JuhlaMokkaa tai KultaKatriinaa maidon kera! Nescafen Dolce Custolla tulee keitettyä, Mocha- kahvia, Latte Macchiatto caramellia( NAMS! ), Cappuccinoo ymym, tee- kapseleita en sillä vielä ole tesmannut. Tee keitetään ihan pussiteestä
    (Nordqvist Teetaivas ja Afrikka Rooibos - tee sekoitus).

    Mullahan ei ookkaa btw sokerikkoa saati kermakkoa, ja noihan on nättiläiset ku mikkä! lähden tavoittelemaan näitä kahden arvan kera....

    VastaaPoista
  27. Kahdella arvalla mukaan huippisarvontaan. :)Minä juon aamulla ison taikamotillisen juhlamokkaa mustana, ja päivän mittaan vielä vähän lisää. Teestä en oikein välitä, mutta nyt ku joulu alkaa lähestyyn ryypiskelen marlin punasta glögiä.

    VastaaPoista
  28. Juhlamokkaa humpsahtaa pannullisen verran päivän aikana kitusiin tällä naisella,kevytmaidolla,ilman sokeria,kermaa en voi ajatellakaan,enkä kulutusmaitoa,hyi ja yäks sitä kahvin pinnalla lilluvaa rasvalänttiä jos kahvi vähänkin kerkeää jäähtymään,hätätapauksessa aamukahvi menee myös mustana mutta hätätapaukset on loppuneet tytön syntymän jälkeen lähes kokonaan,neiti kun juo aamuisin aina maitokaakaota niin se pistää kummasti maidon oston muistamaan:D
    Teetä juon alle kymmenen kupillista vuodessa,silloin kun juon niin se on Liptonin Forest Fruittia-aivan ihanan makuista ja tuoksuista muttei niin ihanan että tuon enempää pistäis juomaan...Teen juontia harjoitan nostalgiafiiliksissä,juusto-kurkkuvoileipä teen kera liittyy niiiiin lapsuuden iltapaloihin ettei mikään:D
    Kolmella arvalla mukaan arvontaan,kuinkas muutenkaan:)

    VastaaPoista
  29. Tumma paahto mieluiten jotain vähän "parempaa" kahvia. Teen mielelläni myös cafe au laitin. Nam! Kahdella mukana =D

    VastaaPoista
  30. Kahvista en pidä. Juon sitä kuitenkin kupillisen yövuoron alussa virkistyäkseni. Kotona ollessa teetä keitän tavallisella kavinkeittimellä(sillä EI keitetä kahvia) kannullisen ja "lipittelen" pitkin päivää.
    Teelaatuja on useampia purkillisia, joista tällä hetkellä on suosikkina vihreän teen eri maut. Ja varsinkin Tallinnasta ostamani Senchan mango-aprikoositee on niin namia. Makeutan teeni hunajalla. Tee käy makean ja suolaisen kyytipoikana.
    Kahdella mukuna arvonnassa.

    VastaaPoista
  31. Nythän mä vasta tajusin, etten oo päivittäny sua lukulistalle. Voi kääk. Ilmanko mulla oli niin tyhjä olo. :D

    Juu. Kahvia. Paljon, siis liian paljon. Juhlamokkaa, sitä peruskamaa. Mustana. Teeman mukista. Maailma kaatuu, jos ei saa kahvia. Haaveilen kunnon kahvikoneesta, että saisin espressoa. Kaipaan Italiaan ja juomaan tehokkaita, kunnon juomia.

    Teetä olen latkinut aikanaan paljonkin, nykyään vähemmän. Clipperin Earl Grey on parasta. Nam. Teehen kuuluu sokeria, mutta ei maitoa. Nuorempana join teetä, johon kuului lorauttaa aina tippa vichyä.

    Kaksi, eks je?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Je :D
      Mä olen jo ihmetellytkin että oleks sää mut vallan hyljänny.....kai nyt heti menit pistämään mut sinne listalle :)

      Poista
  32. KultaKatriina tai Juhlamokka, muut on liian laimeita tai vahvoja :) Ja IHAN PIENI loraus maitsilaa!
    Siinä on aamukoktaili parhaimmasta päästä ;)
    Hyvin harvoin juon teetä ja silloin valkea tee on parasta.
    Kahdella arvalla mukaan lukijana.
    Mukavata syssyä :)
    t. Eija

    VastaaPoista
  33. Molempia, kahvia ja teetä, juon yleensä kerran päivässä, kahvia iltapäivällä ja teetä illalla. Kahvia ihan tavallisena (liian vahvasta en tykkää) maidon kanssa. Kahviloissa juon yleensä erikoiskahveja. Illalla juon pussiteetä, yleensä appelsiinin tai sitruunan makuista vihreää teetä. Teen juon aina sellaisenaan, ilman sokeria ja maitoa :)

    Kolmella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  34. Juhlamokkaa moccamasterilla mustana omppumukista maistuu parhaiten aamulla ennen viittä.Lähtee päivä hyvin käyntiin.
    tee kiintiöni tuli täyeen vuosia sitten,(aikana jolloin en voinut kahvia lipittää)

    VastaaPoista
  35. Meille ilmesty muutama viikko sitten Pauligin kahvikone ja luulisi,että kahvi nyt maistuisi,mutta aivan herkku kaakaota Tazzaa on nyt tullut juotua peruskahvinkin edestä ihan liikaa.En pidä masinan kahvista,joka on aivan liian vahvaa.Tuo kahvinpuute sitten ilmeneekin lisääntyneinä päänsärkyinä,eli kyllä sitä Saludoakin täytyy välillä peruskeittimellä keitellä lisäten maitotilkka sekaan.Yhdellä arvalla mukana arvonnassa,sillä minä olen se kommentoija,joka ei aio enää kirjautua,eikä liittyä yhtään mihinkään,jollei ole ihan pakko ;)

    Terkuin Rouva50.

    VastaaPoista
  36. On niin hauska palkinto, pakko osallistua! Sopisivat niiiiin kivasti mökille...
    *
    Aamulla heti herättyä 2 kupillista MoccaMasterin tiristämää JuhlaMokkaa tai Pirkkaa maitotilkan kanssa. Ekan kupillisen kanssa kuuluu syödä voikkari, toinen nautitaan maukkaiden blogien kera.
    *
    Yksinäisinä iltoina iso muki teetä, nykyisin jotain Buckinghamin Palacen valikoimista kotiin päätynyttä. Aiempina pussiteeaikoina ikisuosikki English Breakfast Tean lisäksi Twinings Vanilla ja Lipton Rooibos olivat mieluisammat.Pussiteetäpitää kuitenkin olla AINA tarjolla 6 eri laatua, koska teepussilokero on just sellainen... Teehen lisätään ruokosokeria ja tilkka maitoa.
    *
    Kahvilassa capuccino, joka kuitenkin useimmissa paikoissa maistuu IHAN kamalalta, tosi harvoin saa TOSI hyvää. Kesähelteillä myös jäätee tai jääkahvi maistuvat!
    Kahdella arvalla mukana! :o)

    VastaaPoista
  37. Minä en kyllä voi mainostaa mitään kahvia tai teetä. Kahvia en juo lainkaan(en tykkää mausta)ja teetäkin joskus vain seuran vuoksi tai sairaana ollessa. Erilaisia teemakuja olen kyllä maistellut, mutta ehdotonta suosikkia ei ole...perinteiset Lipton ja Earl Grey passaavat mulle. Tällä vastauksella mukana kahdella arvalla :).

    VastaaPoista
  38. Täällä litkitään Juhla Mokkaa:)aamusta se alkaa aikasta ja pitkin päivää jatkuu,aina termari täyttyy kun edellinen loppuu..ja älsningi vielä keittää pannukahveetakin ja pahus ripaus pööniä kun hellalle menee niin mult meinaa yrjöt tulla:)juu ja teetäkin silloin tällöin ihan prinssessa sekä capputsiinoo suklaatia,-eikä mitään sokrui eik kermoi vaan mustana ryystetään:)Kommenti +lukijana)
    (Pöytäsi on tosi upee,arvasin mitä teet sille:)

    VastaaPoista
  39. Kahdella mukana. Minä olen tylsä pussitee tyyppi; Liptonin peruskamaa menee litrottain;) Englannin ja Venäjän teet maistuvat parhaimmilta, joskus juon mausteteetä. Oikein haudutettu ja tumma vahva tee saa närästystä vain aikaan.:)

    VastaaPoista
  40. Omat suosikkini ovat teepussivalikoimista Tiikerin päiväuni ja Keisarin morsian. Nordqvistin sivuilla Keisarin morsiamesta kerrotaan ihanan runollisesti seuraavaa:

    "Hovisi on lämmin ja onnellinen
    vaikka seinät puuttuisivat"


    ...Ai niin, kahdella mukana (kommentti + lukija)

    Ja onpas verrattoman ihana arvontapalkinto! :)

    VastaaPoista
  41. Kahvia menee ja ihan normaalia suodatinjuttua. Erikoiskahveista olen oppinut tykkäämään, mutta eihän niitä täällä saa ja oma keitinkin puuttuu. Teetä talvella, mutta ei Liptonia, pusseja kokeilen aina uutta.
    Kahdella arvalla kait oon mukana eli lukijana ja kommentti sulle ihanalle uteliaalle:)
    Mukavaa viikonloppua Sinulle!

    VastaaPoista
  42. Arvalla mukana. Suodatinkahveista Presidentin tumma paahto, maitotilkan kera, on eniten mieleeni. Teetä en juo lainkaan, kaakaota vaihtelevasti. Kapselikeittimellä tulee keiteltyä eri makuja, lähinnä fiiliksen mukaan.

    VastaaPoista
  43. Kiva arvonta ,mukana kahdella....hehhhehheeeeeh....no,asiaan....Brazil kahvia,keltainen jaffa on sellainen ettei mitään rajaa,voisin juoda litra tolkulla päivässä,Liptonin makuteet ,sellaiset kolmiopussit...ja kraana vesi. Siinäpä ne.

    VastaaPoista
  44. teetä....ja hanasta vettä,meillä kun on täällä maailman parasta hanavettä!Vaniljatee on hyvää,ei tarvi muuta silloin,mutta leivän kans pitää olla liptonia.meillä oli muuten aamulla maa valkee, jo toisen kerran tällä viikolla,mutta nyt tulee vettä tuutin täydeltä.ai niin,arvalla mukana,jos onni potkisi terv.astan emäntä

    VastaaPoista
  45. Minä en ole opetellut kahvin juontia laisinkaan. 6-vuotiaana yritin, mutta huonosti kävi, enkä sen jälkeen ole kahvia juuri maistanutkaan. Tuoksusta kyllä tykkään:)
    Nykyään juon rooibosta, josta sanotaan ettei se ole teetä lainkaan. Maustettuja irtoversioita kuluu kiitettävästi. Pussiteetä menee jonkin verran, suosikkina Liptonin Tropical fruit ja Twiningsin Vaniljatee. Siinäpä ne. Ai niin, töissä minä olen kummajainen ja juon kahvitauolla vain mukillisen kuumaa vettä.
    p.s. Minulla olis blogissani kuva-arvoituskisa menossa;)

    VastaaPoista
  46. Minä en nyt osallistu, kun mies ei jaksa ymmärtää tätä jo olemassaolevaakaan astiapaljoutta. Meillä kun on täällä kaapit täynnä ja Suomeen varastoituna toinen mokoma. Me naisethan kyllä tiedämme, että astioita, kenkiä ja laukkuja ei koskaan voi olla liikaa, mutta...

    Kyllä minä silti kahvia juon. Nessua. Monta kupillista. Maidolla ja makeutusaineella. Nuhan lähestyessä hieman terästettynä. Jos pääsen kahvilaan otan cappucinoa. Tai lattea. Ja jos oikein rupean hulluksi niin Starbucksin Valkosuklaamokkaa, jonka jälkeen on melkoisessa sokerihumalassa.

    Teeskentelyä en harrasta. Oikeastaan paljon koskaan. Nuorena oli kyllä se "sadenpäivän ilo"- vaihe, mutta ei enää. Vapurissa saatan huitaista kunnon haudutetut turkkilaiset teet lämmikkeeksi, jos niikseen tulee.

    Arpaonnea kaikille!

    VastaaPoista
  47. Minä juon ehdottomasti Kultakatriinaa, koska siinä vaan on sellainen maku, joka sopii mun suuhun :) Tottakai mulle kelpaa myös lähes kaikki erikoiskahvit, mutta niitä tulee aika harvoin maisteltua. Edellis kesänä Italiassa tuli kyllä tutustuttua moneen ihanaan kahviannokseen. Kahvia juodessa olen sellainen, että aina pitäisi olla jotain hyväskää siinä palan painikkeeksi. Entisestä suolahiirestä onkin kuoriutunut todellinen makean rakastaja :)

    Myös tee maistuu, ja erityisesti minttutee ja kaikki "joulun makuiset". Hauskin kokeiluni oli vadelmanlehti-tee raskausaikana. Nopeuttaa muka synnytystä - Ja pah sanon minä, paitsi ehkä jos ilman sitä se homma ois kestänyt vielä enemmän ku sen kolme päivää nii sitten on asia erikseen ;)

    Osallisun kolmella arvalla!

    VastaaPoista
  48. Täälä laten litkijä!
    Paahdosta en tiedä, enpä ole koskaan kysynyt kahviloista. Latessani pitää kuitenkin olla runsas tiivis vaahto sekä sellainen määrätynlainen pehmeys. Äläkä kysy,että minkälainen. No, esim. Kahvisalonki on hyvä paikka, harmi vaan, että omistaja on vaihtunut.(Kahvila runossa liian vahva latte makuuni)
    Kotioloissa juon pääasiassa teetä, mustaa maustamatonta. Raijaan yleensä reissuilta mukanani kaikenlaista teetä, niitä sitten myös jakelen, kun olen ainoa meidän 2 hengen huushollissa, joka teetä juo. Tai no mies joskus, esim flunssassa. Pussi tee myös käy, se on turhaan parjattua, senkin laitto on valmistuksesta kiinni. Johan tuli pitkät löpinät. AI, NIIN OTTAA MYÖS VISAAN OSAA.
    T Riitta

    VastaaPoista
  49. Asia riippuu, mistä se roikkuu.

    Jos olen kahvilassa herkuttelemassa leivarilla, espresso on MUST!
    Jos tarvin lämmintä juotavaa kotona, valintani on tee: yleensä joku vihreä tai valkoinen vaihtoehto (lempparia ei ole, kunhan se tee ei vaan ole earl greytä)
    Jos kotosalla herkuttelen, Costa Rica käy vallan mainiosti

    Ja kahdella arvalla olisin mukana

    VastaaPoista
  50. Ihana on palkinto! Osallistun kahdella arvalla.
    Juon tilanteen ja kellon ajan mukaan lattea tai vihreetä teetä. Jasmiinitee irtoteenä on ihan parasta teelusikallisella hunajaa. :)

    VastaaPoista
  51. Siis kahvi, ehdottomasti KAHVI!!!! Kotona Pauligin Juhla Mokka tumma paahto ihan herkkua, "ulkona" ehdottomasti Irish Coffee...tosin kotonakin ;-) eli kahdella taas mukana!

    VastaaPoista
  52. Kahvia juodaan ja se on Juhlamokkaa tai Presidenttiä, melkein puolet mukista maitoa. Tosi noloa välillä jossain kylässä, kun se kermakko on sellainen mini-versio... "olisiko joku muukin halunnut maitoa....? Aamulla pari kuppia ja iltapäivällä muutama lisää, klo 16 jälkeen ei voi juoda kaffia muuten menee yöunet.
    Teetä juon harvoin, se tuoksuu hyvälle, mutta ei maistu.

    Kahdella arvalla mukana ;-D

    VastaaPoista
  53. En kerkiä enää kommenteille,saatika lukea niitä eli LUKIJOITA ON JO AIVAN L-I-I-K-A-AA-AA,joten hys hys...En osallistu arvontaan,kun on niin särkyvää tavaraa,mutta sanon vaan,että ainakin 2 kupillista vahvaa kahvia aamulla,että alkaa elämä hymyileen kello 5.00 aamulla Ranskan aikaan ja onneksi rakas Fiat Pandani tuntee tien työpaikalle,kun ajajasta ei aina ole takuuta kahvista huolimatta.
    Minulla on keuhkoputkentulehdus,joten aamiaisen jälkeen teetä koko päivän:sitruuna ja punaiset marjat ovat mieleeni.
    Osallistun kylläkin varmaan jouluarvontaan,kun olen niin jouluihminen.Kivaa WE.

    VastaaPoista
  54. Kahvia maidolla, kahvin merkillä tai laadulla ei mulle oo suurta merkitystä. Kahvinjuonnin taidon opin vasta 24 vuotiaana...nyt sitä meneekin sitten useampi kuppi päivässä.
    Kahdella arvalla koetan onnea.
    -k-

    VastaaPoista
  55. Kiitos Pepi tuhannesti ihanista tossuista, molemmat jo kovassa käytössä! Aamulla on saatava kahvia ehdottomasti, aivan sama mitä laatua kunhan vain on kahvia. Muuten en oikeastaan sitä juokaan, paitsi nyt uudessa työssäni tulee jostain syystä sitä enemmänkin harrastettua muiden joukossa. Kesällä vaunuillessa ostan monesti makukahveja annospusseissa jotka sekoitetaan veteen... nam, niistä tykkään :)

    VastaaPoista
  56. Aamulla juon kaksi mukia kahvia,(tietty ensin kaurapuuroa masuun). Kahvi jota juon on suodatinkahvi, Kulta Katriinaa se on vaalea paahtosta juon myös Juhlamokkaa joka on tummmapaahtoista tai vaaleampaa.Veljen perheen mökillä on aina Presidenttiä ja se on tummaa ja maistuu hyvälle eli sitäkin juon.Espressoa juon myös toisen veljen luona kun menen kylään kupillinen sitä "niin avot".Ikeassa käydessäni viimeksi otin suklaa kahvia,no odotukset sen suhteen oli suuremmat.Kahviin laitan pikkulorauksen maitoa.Pannukahvi myös on hyvää,sitä saan myös veljen perheen mökilllä,Kahvi ei saa olla laihaa,siitä tulee paha olo.Yhdellä arvalla mukana.Muuten säilytän kahvin siinä olevassa pakkauksessa ja se purkkiin.Purkki jääkaappiin.Näin olen oppinut kun olen ollut kahviluennolla.

    VastaaPoista
  57. Aurinkoista lauvantaipäivää ja Juhlamokka tummapaahollahan se päivä alako tuossa kuuven jäläkeen ja jo toisetki kahavet nisun kera tuossa hörpästiin ennen kun isäntä lähti töihin. Jotensakin kuin olisi vattaystävällisempi tuo tummapaahto. Kahavilassa juon aina capputsiinon. Veikeät kipposet ja kolmella arvalla niitä havittelen :)

    VastaaPoista
  58. Pistetäänpä väliheitto tännekin!
    Kiva lueskella mitä ja milloin te juotte.

    Pakko vissiin tunnustaa omatkin tottumukset; aamukahvi nykyään töissä, muki käteen heti ensimmäiseksi aamupalaveriin ("raakana" kaikin puolin), parilla tauolla taas mukilliset -ja kotona keittelen normikahvia vain satunnaisesti! Silloin kun keitän, lisään mukaan AINA pikkuisen joko pähkinä- tai suklaakahvia. Maistakaapas! Ei tarvitse edes kahvipullaa ☺
    Kotona keittelen mieluummin tuolla toisella masiinalla latten tai joskus harvoin (nykyään) tuplaespresson
    -ja ne molemmat tarvitseekin sitten sokeria matkaan.
    Teetä juon vain mustaa ja sekin vahvaa. Ja makeana.
    Ja vain talviaikaan, kesällä en osaa edes kuvitella teen juomista.

    Jatkakaa, tää on kivaa!! ☺

    VastaaPoista
  59. Monta asiaa... :)
    Ensinnäkin, olen monta kertaa ihmetellyt että mihinkähän sinä katosit. Mun tietsikka putsattiin ja siitä hävisi kaikki vanhat kirjamerkit ym ym. Nyt blogilistaa selatessa huomasin, että kirjoittaja Pepi. No ei kai Pepejä montaa ole, ja täällähän sinä olet, uudella nimellä!! Pääasia että löysin :)

    Toiseksi, ehdottomasti tee ihminen. Teini-iässä lopetin kahvin juonnin mahakipujen vuoksi ja siitä lähtien olen juonut vain teetä. Paitsi että mies löysi Oulusta aivan "sika hyvää" pikakahvia, mausteena Irish Coffee. Lemppari tee on Twiningsin Apple, Cinnamon & Raisin Tea. Samoin mustaherukka, vanilja ja sitruuna kuuluu lemppareihin. Tavallista teetä juon paremman puutteessa ;) Niin, ja ei sokeria, mutta maitoa kiitos :)

    Ja mukaan heitän kolme onnenarpaa:)

    VastaaPoista
  60. No siis teetä ihan ehdottomasti nykyään ja mieluiten jotain maku vihreää teetä:) Miun 9-vuotiaana hienosti alkanut kahviura loppui esikoisen odotukseen, kun kahvi alkoi maistua pahalta, Ja niin se maistuu edelleen, neljän lapsen jälkeenkin;) Mutta siitä tuoksusta nautin edelleen kovin:)
    Ja kahdella mukana:)

    VastaaPoista
  61. Uutena paikalla ja liityin lukijaksi. Myös meinaan ihan heti kohta linkittää blogiini.. Ja sitten siihen kysymykseen.. Ihan hirvee kahveetratti oon ja juon ihan tavallista kahveeta maidon kanssa. Mustana ei uppoo, niin kovin ei tee mieli kahveeta. Ja sokeria siihen ei saa pistää, tai jää juomatta. Semmosta normikahveeta, saludoo, costa ricaa, joskus jopa presidenttiä. Kerran oon saanu jotain joulukahvia ja sitä en ikipäivänä enää suostu juomaan.
    Mutta totuuden nimissä on sanottava, että juon myös teetä. Ihan perus lipton ja marjateet uppoaa. Teehen maitoa ja sokeria. :)
    Nii ja siis kolmella arvalla mukana. :D

    VastaaPoista
  62. Pepi, minä olen silleen ikävä ihminen, että minulle kelpaa vain Robertsin suklaakahvi. Sitä nautin ison KoKon mukillisen (valkoisesta tai pale pink) aamulla ja kun tulen ulkoa, voi mennä vielä pikkukuppi, mutta siihen loppuvat päivän kahvit. Sen jälkeen tavallista mustaa teetä sammioittain iltamyöhään asti. Poikkeuksen sääntöön tuo vain, jos satun olemaan jossain tasokkassa kahvilassa, niin otan aina cappuccinon.

    Kahdella mukana!

    VastaaPoista
  63. Lempijuoma on tavallinen suodatinkahvi ja merkki Juhla Mokka, vaalea paahto.
    Meillä on Nescafen Dolce Gusto kapselikeitin ja tykkään myös useista sillä valmistettavista juomista; kaakaoista, makukahveista ja jääteestä. Ota tästä nyt selvää kun tykkään niin monesta:)
    Arvontaan mukaan kolmella arvalla:)

    VastaaPoista
  64. Kahvia. Eikä sillä merkillä ole niin suurta merkitystä, koska kahvin osuus `kahvissani` on loppujen lopuksi aika häviävän pieni. Kuppi kaadetaan puolilleen, jonka jälkeen lisätään runsaasti maitoa tai jopa kermaa ja sokeria tai jopa fariinisokeria. Lisäksi kahvi pyritään nauttimaan keksin tai jopa pullasiivun kera. Makukahvit toki ovat asia erikseen, mutta niitä raaskiaa ostaa vain jouluna, ehkä jopa juhannuksena joskus. Kuppi on myös kahvimerkkiä ratkaisevampi asia; koko pitää olla suuri, korvan pitää olla käteen sopiva, samoin kuin mukin värin pitää sopia kulloiseenkin tunnelmaan...
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  65. Aamulla on pakko saada kahvia. Siinä vaiheessa mikä vaan myrkky käy, ja vaikka mustana. Aamupäivästä lisää kahvia, joko Brasilia tai Juhlamokkaa mieluiten, sokerilla ja maidolla, tai jotain ihanaa maustekahvia. Iltapäivästä teetä, jotain hyvää vihreää ja hedelmäistä.
    Mukilla ei oo niin väliä kunhan on iso. Toki fiiliksen mukaan tulee valittua ja vieraille on kiva kattaa jotain sievempää.
    Kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  66. Aamulla on muutama hörppy pakko saada kahvia...en pysty mitään kupillista juomaan, mutta sellanen puoli kuppia =)

    Iltapäivällä lisää pariin eri otteeseen ja vielä kuppi ehtoolla. Sokeria ei, mutta tilkka maitoa. Ja Juhlamokkaa tai KultaKatriinaa... =)

    Kahdella mukaan kisaan =) Olen kirjautunut lukija, mutta en saanut kirjauduttua sisälle.

    heli@lailanet.fi

    VastaaPoista
  67. Mä taidan olla jo liian vanha hoppana vaihtamaan kahvimerkkiä, joten se on Pauligin Juhla Mokka, johon liraus maitoa ja yksi sokeri (mene ilman sokuriakin mut maitoo on oltava). Expresson voi juoda hienosti kahvilassa ja lomilla.
    Muuten, noi halvat kahvimerkit (Rainbowt, K-kaupan Costaricat ja mitä niitä nyt on) ovat kitkeriä myrkkyjä, hyi!
    Lahjaksi tulee saatua ihania kahvi- ja teepusseja mutta nyt en muista niitä, Pentikin isännän kahvi oli jotain missä maistui rommi-suklaa.
    No mutta, ettei tärkein unohdu :) niin arvonnassa mukana kolmella. Ja minusta on ihan oikein, että myös meidän palkinnon kärkkyjien pittää vähän nähdä vaivaa...juu mä meen nyt linkitteleen.

    VastaaPoista
  68. Tää jua tota paulikin juhlamokkaa (sillon ku olin viä rikas, ni join vallan sitä resitenttiä)yleensä punasella mairolla ja jos kohralle sattuu ni kermalla tiätysti ja miälellään, kiitos!
    Teetä menee aina aamulla tyhjään vattaan ja se on tota rooipossia... sitä punasta teetä ja siihen ei tuu mukaan sitä aveccia...ihan naturellina vaan. Otam mä sitä joskus illallaki jos viluttaa.
    Sitte talvella ku mennään mökille ni kaakaoo ton rommin kaverina ;)
    - kahrella arvalla tää on mukana :)

    VastaaPoista
  69. kiva arvonta..mukana..kolmella... jos olet suklaa addikti suosittelen yogi tea choco nam.. aamulla kaffetta että taatusti herää ja loppupäivä teetä terveydellisistä syistä ja suklaahan ON TERVEELLISTÄ!

    VastaaPoista
  70. Kahvi, aina kahvi näistä vaihtoehdoista. Arkena (ennen mitään muuta toimenpidettä) kaksi-neljä kupillista murukahvia. Sitten vasta lähtee koneisto käymään. Töissä tavallista (mistä halvimmalla vain on saatu ostettua) suodatinkahvia ainakin kolme kertaa työpäivän aikana. Kotiin palattua illan mittaan vielä kupillinen tai pari murukahvia. Iltaa istuttaessa ja pitkän kaavan mukaan syömisen jälkeen mieluusti jotain makukahvia. Joskus harvoin iltaa ulkona viettäessä muiden juodessa drinkkejä ja olutta, minä nautiskelen Irish Coffeen tai muun vastaavan..

    VastaaPoista
  71. Kahdella mukana!
    Juon keisarin morsianta, teetä siis. Maitoa juu, sokeria ei. Kesät talvet, sellaiset pari kuppia päivässä. Kuitenkin päiviä kun en ollenkaan.
    En kahvia osaa alkuunkaan juoda, vatsakin kipeytyy.
    Näin syksyisin fiilistelen myös vaniljateellä. <3

    VastaaPoista
  72. Kahdella mukana♥
    kivannäköiset ovat..

    VastaaPoista
  73. Täällä kahdella arvalla mukana yleensä vsdelma pussi teetä juova neitonen :-) Nyt uutena herkkuna kaneli-omena pussitee!! :-) Tervetuloa myös blogeileen, arvonta on myöskin menossa :-) Uutena lukijana mukana.

    VastaaPoista
  74. Teehänse on ehdoton ykkönen.Jos olen oikein kahvilassa,tilaan chailatten-aivan taivaallista vaahtoineen ja kauniine tähtianiskoristeineen.Mutta kotona tietty haudutettu irtotee ja niistä ikisuosikit rooibos"Aavikkokerma" tai "Marokon minttu".Ja hunajaa kehiin.Tunnelmallista syksyä sinulle.

    VastaaPoista
  75. Juon ihan mitä vain kahvia, siis ihan mitä vain!! Kaikenlaisille kahveille löytyy juuri se oikea aika ja paikka; maitokahvia isosta mukista aamulla, makukahvia tai cafe macchiatoa take-away-mukissa kaupunkilomilla, espressoa oikein tuhdin loistoaterian jälkeen, Irish Coffee yömyöhään hyvässä seurassa ja hyvän keskustelun lomassa. Vaan yksi on ylitse muiden; perinteinen nuotiolla keitetty pannukahvi jokavuotisella joulukuusenkaatoreissulla keitettynä.
    Arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  76. Juon kotona kahavia ja töisä teetä. Merkillä ei oo väliä, ihan halavimmat jätän kauppaan. Kahavin pitää olla valakosta ja sen hörpin vanhain tummuin tapaan sokeripalan läpi (en tosin tassilta). Teen taas pitää olla makiaa, palion sokeria tai makeutusainetta sekaan, muttei maitua. Parasta kahavia on pannukahavi, väkevänä ja kuumana.
    Ruan kans juon maitua, rasvatonta. Janoon vettä. Joskus harvoin pari makiaa siiteriä.
    Yhellä arvalla yritän.
    tiinaliisa

    VastaaPoista
  77. Minä en voi olla ilman kahvia. Joisin sitä mielelläni vaikka kaiken aikaa.
    Ensimmäinen kuppi heti silmät aukaistuani...ja viimeinen ennen nukkumaanmenoa(jollei ole stressaava päivä tiedossa, koska sillon menee yöunet, muussa tapauksessa ei ???? )
    Ei ole suomalaisen presidentin voittanutta!!
    Kaikki suomalainen kahvi maistuu niin uskomattoman hyvältä........ruotsalainen kahvi on....liian paahdettua :(
    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  78. Aamulla kuppi, kaksi Juhla Mokkaa, päivällä kolmas. Joskus menee Pauligin "kapsulokahviakin" tai tazzaa. Kahdella lipulla voittoa odottelen.

    VastaaPoista
  79. Molemmat käy. Aamusella Juhla-Mokka, Presidentti tai Kultakatriina eli mitä sattuu kaapissa olemaan.
    Yleensä pari kupillista piisaa ilman härpäkkeitä. Tunnin päästä taas pari ja sit sillain.
    Jos masu on vähän äksy, niin siirytään vihreeseen irtoteehen. Se vaatii jo inasen hunajaa mausteeks.
    Yöllä, jo uni ei tule silmään, kömmin sängystä lämmittään vettä ja siihen hyvän yön rakeita, niin vot johan tulee uni:)

    Ai meinas se pääasia unohtua tässä jaaritellessa, että kolmella mukana täällä kertaa! Linkitän ihan kohta, mut täytyy vaihtaa kirjautujaa et saan kuvan lisättyä:)

    VastaaPoista
  80. Kolmella arvalla mukana :)
    Ja mulle maistuu kumpiki, kahvi ja tee. Kahvia juon joka päivä, monta kupillista, suurista muovimukeista <3 lempparia on ihan joku normaali suodatinjauhatus, käy ihan halvimmasta päästä olevat rainbowit mutta kyllä ne juhla mokat ja muutki ;);) Pannukahvikin on ihanaa, mutta harvinaista herkkua. Teetä juon yleensä vain flunssaisena, silloin suosikkeja Roibos-tee (tms?! :D) ja Keisarin morsian (??onkohan se tuon niminen :D), hunajaa tai sokeria ja maitoa pitää olla reilusti. Ja näkkileipää runsailla juustokerroksilla ;) Teen juonnista on taas aika pitkä aika..

    VastaaPoista
  81. Tällä hetkellä kahvitellaan Kultakatriinalla,Rainbow kahvia löytyy usein kaapista,presidentti ja juhlamokka maistuu myös :O)Aamukahvit on mielestäni päivän parhaat kahvit :O)

    VastaaPoista
  82. Kahvi on hyvää, merkillä ei hirmusti väliä näillä hinnoilla, mutta ihan myrkkyä en kyllä juo. Teetä menee iltasella ja tällä hetkisellä se on maustettua Roibosta ihan vaan pussissa. Kaakao on nannaa ja paras versio on suklaakreemistä tehty...ja kohtahan alkaa glögi aika ja parasta taitaa olla ihan vaan Vip.
    Kait tossa oli sen verran kattavasti, että saa osallistua?

    VastaaPoista
  83. En juo kahvia, koskaan!! Teetä juon aina joskus, jos on kylmä eikä muuta kuumaa ole oikein tarjolla. Suosikkimaku on Earl Grey, maidolla. Sen sijaan suosikkijuomia ovat kyllä kaakao ja kuuma mehu. Erityisen hyvää kaakao on kermavaahdon tai vaahtokarkkien kera ulkona juotuna.
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  84. Ja arvonta on sitten suljettu ja arvottukin, kiitos osallistumisesta :)

    VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥