sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Jumi

Nyt joku jumittaa ja pahasti!
En pääse edes omaan blogiin kommentoimaan.
Saati sitten muiden...onkohan mulla joku karenssi päällä :/

Ollaan sitten hiljaa...
Mutta sitä ennen aamuaurinkotervehdys Lillasta
 En ole vielä ollut yötä, mutta aamukahville menin ihan melkein suoraan sängystä!
Tänään kun tuuli lakkasi oli m e l k e i n hellettä, ei ihan mutta tuntui siltä.
Oli niin kiva vetää hellemekko päälle ja lueskella lehtiä keinussa kun aurinko teki rusketusraitoja.
Muutama tällainen päivä, niin maailma muuttuu valkoiseksi!
 Kevyttä kenttälounasta tulossa grilliruuan kaveriksi: ruohosipulaatitatsikia, kiitos vaan Mirstaakkeli vinkistä! -näin kauan meni, että muistin ostaa sen pahuksen kermaviilin! mutta ei se mitään, suolakurkut unohdin kyllä tasapuolisuuden vuoksi valuttaa....
Hyvää oli kuitenkin. Niin tuumas kolmeveerinsessakin joka ainoana kolmesta uskalsi maistaa.
Ihana lapsi, maistaa ja syö mitä vaan :)
(no on ne ihania kaikki, tottakain!! ja vanhin ihana jo tänään kahdeksan vee...mihin tämä aika menee???)

No aika menee ja minäkin menen.
Suihkuun.

CU!
Toivottavasti ilmat alkaa nyt aidosti lämmetä ja toivottavasti tämä joku mikä-lie-bloggeri-ongelmakin häviää!

12 kommenttia:

 1. Joo kyllä "täällä" nyt joku tökkii, minä en pääse kommentoimaan sellasia blogeja joissa on se omaan ruutuun aukeava kommenttiloota, Irmastiinalle ja Kotipuroon ainakin kolmesti yrittänyt niin tulee vaan joku blank-teksti siihen,outoa:/
  Kohtuu kaunis päivä oli täälläkin tänään, tosin tuuli vielä niin että jos ois tukka ollu päästä lähdöillänsä niin olis lähteny myös:)
  Kivuuksia, aurinkoa ja varsinkin sitä lämpöä alkavalle viikolle♥

  VastaaPoista
 2. Pepi, meillä on tzatzikia melkein aina, etenkin suviaikaan. Valmistan sen Estrellan Dipmix-pussijauheesta, jonka sekoitan kermaviiliin jo edellisenä päivänä. Sitten vain kylmään ja seuraavana päivänä sitä autuutta sitten monen, monen herkun kyytipoikana. Eis uskos, miten hyvää on. Puristelin kurkkuja monta vuotta, kunnes Bessu sanoi, että 'ota kerrankin oikotie'. No, käskystä!

  Mikä täällä nyt tökkii, kun en huomaa mitään...

  <3

  VastaaPoista
 3. En ole huomannut ongelmia kommentoinnissa, mutta jotain on taas tekeillä kun milloin mikäkin palikka tökkii.
  Tänään sai jo vähän nauttia lämmöstä, mutta kesämekko saa vielä odotella.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa tunnelmaa ja tsatsiki näyttää todella namilta! Lämpöä minäkin kaipailen - edes sellaista että uskaltaisi jo laittaa kesäkukka-amppelit ulos kasvihuoneesta. Viimeyönä kävi ulkoilma vielä +2 asteessa... Mutta ilta oli mitä ihanin, vaikka menikin kitkiessä :)

  VastaaPoista
 5. Jokin tökkii tosissaan - kommentointi onnistuu ihan summamutikassa - ja bloggerin lukulistalle saattaa ilmestyä peräkanaa kolmekin eri postausta samalta blogilta - jos olisikin yhdestä blogista kysymys, ajattelisin, että se postailee ihan urakalla, mutta kun sama on tapahtunut nyt useammalle blogille.
  Täälläkin paisteli tänään aurinko, mutta tuuli oli vielä jäätävä. Ei minun kelini - paitsi viltti päällä takapihan suojaisimmassa nurkassa. Ja villasukat jalassa.
  Hyvää uutta viikkoa, Pepi <3

  VastaaPoista
 6. Vielä en ole mitään erikoista huomannut, mutta sen sentään, että pariin blogiin pyrkiessä tulee turvaohjelman sanomana, saattaaa sisältää haittaohjelman joten sinne ei sitten pääse kommentoimaan niinkauna kuin läpyskä siihen ilmestyy.

  VastaaPoista
 7. Suosittelen kokeilemaan sitä selaimen välimuistin tyhjennystä, jonka itsekin tein. Ainakin mulla auttoi.

  VastaaPoista
 8. Ai kun makeeta, kun voi jo kesämekossa heiluskella. Mä tein eilen pihatöitä toppatakissa!! Läähpuuh, ehkä meillekin lämpö tuloo joskus.. :D Hehh. Kivaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 9. Minunkin bloggeri meinas eilettäin että yksi rivi uutta tekstiä iliman kuvia on riittävä...Tapuloin aikani jotta sain postauksen ilimoille. Taitaa olla ihan naanaikunen keksintö koko homma :)

  VastaaPoista
 10. No voihan kökerö, onneksi ei vielä täällä ole takkuillut. Kyllä näitä teidän kesäparatiisi kuvia katselee naama vihreänä kateudesta, niin upeaa kukkaloistoa ja ennenkaikkea teillähän on täys kesä siellä!!

  VastaaPoista
 11. Oi mitä herkkua! Ja niin ihania kuvia. Löysin pitkästä aikaa blogiisi takaisin, jonkun muuton seassa hukkui koko uusi osoite :)

  VastaaPoista
 12. Mikäs siellä nyt tökkii? Minulla on toiminut normaalisti ainakin silloin kun olen koneelle asti ehtinyt. Vähenevästi ehtii. Tänäänkin on ollut NIIIIIN kaunista, että ulos on ollut elävän mieli.

  VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥