perjantai 27. syyskuuta 2013

ihan pikkiriikkisen...

...mööbleerasin.


 Nappasin - tai no, ei ihan ehkä oikea sana jostain mikä painaa kuin pari-kolme syntiä- "hyasintin" yläosan pois. Ei ihan piece-of-cake, se kun oli sattumoisin asetettu alaosan päälle silloin kun maali oli vielä kosteaa ja siihenhän se jämähti kuin tauti.
Viime muutossakin se raahattiin kokonaisena tuosta naapurikämpästä paikalleen.
 Sen jälkeen on  maalattu pari kerrosta valkoista vielä päälle.
Että pito oli sanoisinko loistava.
Mutta lähti se! Suomalaisen  naisen sisulla - se sisu tosin loppui sillä kohdeni kun olis illalla vesisateessa pitänyt lähteä santapaperia hakemaa Lillasta (mitä varten ne kaikki siellä on?), faijan askarteeluhuone oli lähempänä. Sinne siis - ja sitten pientä pintaremonttia.
Peili oli aiemmin kylppärissä viettämässä aikaa...sinne mä suuntaan rymsteeraamaan seuraavaksi kunhan muilta kiireiltä ehdin...
 
Olin tainnut aika kauan katsella sitä vanhaa systeemiä tuolta huoneen toisesta päästä, eilen tuli kesken jonkun sarjan katsomisen sellainen oli, että NYT! Heti!
Tuleeks teille muille koskaan sellaista...?
Valaisinkin matkaa kohtsillään uuteen kotiin, eli ilme muuttuu vielää vähän ☺

edit.
Ja tätä se sitten teettää kun pitää asioita itsestäänselvänä! siis että kaikki tiettää mikä on HYASINTTI
Tässä vähän lisävalaisua, eli ennen-kuva.
Hyasintti on tuo kaappi, joka alkujaan sai männyn päälle hyasintin värin. Nimi jäi siitä ☺
 
Mä mitään viikonloppuja enää toivottele.
Läskiks menee kuitenkin ja kukun kohta taas täällä.
Jos nyt vaan poistun ja menen tekemään jostain nurkasta tilaa kaikelle sille mitä kaapin yläosa oli syönyt. Jos alottais hukkaamalla kirjahyllystä kirjoja.
♥ Nuuskutelkaa te vaikka kukkia ♥


54 kommenttia:

 1. Voe hyvänen aika Pepi. Mä luin kolmeen kertaan enkä sittenkään ymmärrä.. hyAsintti? Ai KAIKKI muut tietää mikä se on..mutku en jaksa ny ootella muitten kommentteja niin kysyn samatein. Mikkä ihmeen hyasintti? Sisustajien oma slangisana? Mkä ylöosa kiinni misä? Ja joo. Ei tuu koskaan NYT HETI -tautia.
  Herttinen miten ihana kukkapuska. SE me ymmärretään. Me Blackien kaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sainpa ainakin jonkun viihtymään postauksen parissa pitkään ☺
   Nyt tuli lisäselvennystä asiaan lisäkuvan muodossa, käypä katsastamassa!!

   Eiks olekin ihana puska! Yksi Lidlin kerberakimppu ja loput Lillan pihalta ♥

   Poista
  2. AHAA! Lisäsin sanan sivistyssanavarastooni. Pepin kaappi. Hyasintti.
   No niinpä on yläosa kaonnu. En huomannu. Laitappa takas! Samoin mä tykkäsin enempi vaaleanpunaisesta pöydästä. Mikä ihme mustavalkokausi sillä ny on...

   Poista
  3. Enpä laitakaan !! Enkä maalaa pöytääkään ☺
   Se hempukka väritys saa nyt pysyä sillä Lilla-hempukassa, ei sitä määräänsä enempäää jaksa...

   Ei tää kokonaisuus o ollenkaan niin kova kuin kuvista vois päätelllä ainakaan näin kynttilänvalossa...

   Poista
  4. Hyvältä näyttää, valo kulkee :) Lähetän hyvän auran sun asuntohaaveilles!

   Poista
  5. Tänks :D
   Kaikki apu on tervetullutta!! Siis saanhan minä sen!! Näytin duunikaverille mapsista talon kuvaa ja kysyin että missä on "mun ikkunat" - hän katseli hetken ja tyrkkäs sormensa yhteen ikkunaan - tuumas, että tuossa. Sormi näytti "mun" olohuoneen ikkunaan :)

   Poista
 2. Onko tää nyt joku kompa tai älykkyystesti? Tai "etsi eroavaisuudet"-tehtävä ?.
  Oon kelannu noita kuvia ees taas ja kyylännyt silmä tarkkana, mutta en hoksaa mikä on muuttunut.
  I'm sorryyyyyy. Toivottavasti ei tuu nyt potkuja lukijalistoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun se oli mun ihan omaa idiotissimustani ☺
   Ehkä lisäkuva selventää.....nyt tiedät sitten mikä on Hyasintti.....tai no, ei se enää ole, siitä tuli senkki :/ (tai mikä lie)
   Muistaks mikä on Annastina?

   Poista
  2. No niiiiiiin. Nythän mää älyän paljon paremmin :). Joskin on pakko tunnustaa, että aika kauan kesti löytää se lisäkuva..

   Annastinasta ei muistikuvaa. Mutta ei paljon muustakaan tänään. Liikaa kaikkea ja liian vähäinen muistikapasiteetti nykyään. Korvien välinen kovalevy vaihtoon?

   Poista
  3. Tuskin sitä vaihtaa tarvii, buuttaus auttaa?
   Annastina on se Lillan sivustavedettävä, sen perspuolellehan oli isolla maalattu ko. nimi ja vuosiluku, jotka mä sit kauheen kauniisti yritin saada siihen etupuolelle taiteiltua :)

   *mä mikään hullu o?*

   Poista
  4. Heh, tätä on hauska lukea! Ei me tötteröturvan kaa ...kukahan senkin nimen on keksiny.... olla ainuita "eksyneitä" :))). No HUI, sä muutat joku päivä uuteen huusholliin?. HUI. Tuleeko samaa linjaa vai jottain iihan uutta? Vaiko vaiko sitä vielä edes tietää. Ehkä tila itsessään tuo ne ideat sitten.

   Poista
  5. Tilasta ittestään on pohjapiirros ja aika tarkat mitat - ja se ON jo sisustettu :)
   Nyt tarvii vaan saada se asunto. Pahus, sinne on paljon hakijoita. Ja asuntoja rajallinen määrä :|
   ja mä tuijottelen sitä pressutettua taloa päivittäin kun menen Lillaan ja tulen Lillasta...

   Poista
 3. Mä niiiiin nauran täällä soffan pohjalla sun touhujas! Sekopää :) Mut keveni mukavasti kun nakkasit ton yläosan kaapista veks !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja tuli muutama neliö tilaa lisää ☺
   Mä niin suunnittelen tätä kaikkea sitä uutta kotia silmällä pitäen....mä näin vaikutan maailmankaikkeuteen, että se koti ON mun, ei jonkun muun ! Kuulostaaks järkevältä?.....ei minunkaan mielestä ☺

   Poista
 4. Ai hyasintti oli kaksi-osainen systeemi,aina oppii uutta kun tarpeeksi kauan ja tarkasti seuraa:) Oot varmaan joskus maininnut mutta ohi on viheltäny...Tai ainakin unohtunu...Kaunistahan sulla on aina,sitä mä vaan ihmettelen että miten sä mahdutat tuon kauneuden niihin pienempiin neliöihin,minä en raaskis luopua mistään vaan sinä se oot toista maata siinä asiassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se OLI kaksosainen alkujaan, sitten kun mä hiellä ja tuskalla ja vaivalla ja muutaman ärräpään voimalla sen yläosan nostin alaosan päälle (yksin, stana!) niin siitä tuli yksosainen. Ja näytti että iänkaikkisesti, amen, mutta eipäs vaan tullutkaan ☺
   Tiedäks, mä hukkaan rautasängyn (menee rinsessalandiaan) ja teen sivustavedettävästä sängynpäädyt ja rakennan siitä sängyn.Kylppäristä häipyy yks senkki (mikälie) ja sitten se penkki, jossa on teksitarra.
   Kaikki muu mahtuu....ja siis minähän tietysti saan sen asunnon, jota en siis vielä ole saanut ☺

   Poista
 5. Eiks tuo hyasintti mahda tarkoittaa sitä maalin väriä, millä kaksiosainen kaappisi oli maalattu...................?
  Nyt kuitenkin sisustuksesi ihan selvästi muuttuu. Lilla taitaa olla se hempeä naisellinen ja tästä kodistasi tulee musta-valkoinen ihanuus. Hyvältä nyt ainakin näyttää, mutta oot sä kyllä uskomaton tehopakkaus!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet ☺
   Nimi jäi vaikka väri vaihtui!
   Ei tästä mustavalkoista tule, se on mun makuuni liian kova yhdistelmä, mutta kummasti vaan vaalenpunainen/pinkki on saanut huutia. Tykkään siitä edelleenkin, mutta kaksi huushollia samaan sävyyn alkoi ärsyttää....muutenhan mulla ei ikinä mikään muuttuis..... ☺

   Poista
 6. Nuusk, nuusk!

  Onpa tunnelmallista ja kaunista. Oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ☺
   Tuo kimppu muuten ihan oikeasti tuoksuu!!! ♥

   Poista
 7. Huokaus sentään! Sullon niin nättiä että! Mut kun sä suunnittelet jo uutta ja tulevaa, niin kuis luulet Pepille käyvän, ehtiikö sisustusjuzkat muuttua - hmm. no ainakin kerran?! Mut ei se mitään, on niin jänskää seukkailla sun touhujas. Jatka siis samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinnii saattaa muuttua ☺
   Mutta mitä sitten, pysyy milei virkeenä?
   Näitä nyt aina putkahtelee näitä muutoksia, ihan melkein ittekseen.

   Poista
 8. Ookei... Mihin sä yläosan laitoit sitten?!

  Hyvältähän tuokin näyttää, että josko sanois, että hirmuhyvältä.

  Mä oon laiskana lojottanut koko viikon ja odottanut uusia ihmekyniä Jenkeistä saapuvaksi. Jäivät ensi viikkoon nekin tuunailut *äh*

  Ai niin, ostettiin me yksi klaffilipasto - se on jo paikallaan, mutta mä en saa edes kuvia otettua... Se on varmaan C-kuurin aika tai jotain :D

  Kivaa perjantai-iltaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla se rotkottaa tien tukkona kylppärissä...sys ehkä tarvii sitä, katotaas huomenna! Jollei, niin sitten joku nopee saa sen jos heti hakee - siis mielellään heti eilen - tai sitten mä yön hiljaisina ja pimeinä tunteina hukkaan sen tuonne meidän kierrätyspisteeseen. EN varastoi mihinkään :)

   Minust tuntuu, että mä olen kans koko viikon ollut ihan saamaton, aamulla ei meinaa herätä ollenkaan. Nyt oiken odotan, että saadaan se hukattu tunti takaisin - tämä on se ainoa hyvä asia koko kesäajassa; syksyllä saa kääntää kylkeä ja nukkua tunnin pidempään :D
   Jokos se muuten kohta vaihtuu?? Taiviaikaan siis?

   Samoin sulle :)

   Poista
 9. Mihin se yläosa meni? Kyllä mullakin hetki meni, että miten hyasintista voi katkoa yläosan? Eikö se sitten ole vain pelkkä varsi:D. Hih hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, kaappi sai uuden nimen :D
   Aika tanakka tapaus tuo hra/rva Varsi (Warsi?), seisoo hyvin jaloillaan ilman päätään :)
   (joka on siis vielä tuolla just sellai sopivasti hollilla, että kun yöllä pimeessä menen pissille, niin ihan tasan varmaan törmään siihen ja sitten sattuu jarpaaseen tai mihin lie, kaappi kaatuu päin kaakeleita, jotka menee rikki ja sitten...)
   Auts! Olisko paras jättää kylppäriin valot??

   Poista
 10. Niin on nättiä taas että! :)
  mukavata viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Meinasin minäki kysyä siitä yläosasta,mutta selvis jo.Täällä nuuskutellaan omenaa ja puolukkaa,keitin mehua niistä,illalla tein omenahilloo ja tänä iltana ommellu rästitöitä pois.jee,oon mä hyvä ja toi vesisade vielä parempi,ei pääse ulos.....ootellaan tässä uutta perheenjäsentä,siis nelijalkaista,menivät sotkamosta hakeen joten katotaan miten käy ja milloin tulee se kaks jalkanen,viimeset viikot menossa,joten kyllä mummolla säpinää riittää...ja ne karpalot!!!Viikonloppuja vaan sullekkin ja rauhallista sellaista!!toivoo astan emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on rauhallista, laiskaa iltaa vietän kynttilän valossa :)
   Huomenna sitten alkaa hulinat kun Lilla pitää saada jonniinmoiseen kondikseen, vois alkaa vähän hengähtää sen kanssa.
   Onkos uus tulokas -se nelijalkainen siis - samanlainen kuin asta??
   Ja kohta sulla onkin sitten ihanaa nuuskuteltavaa :D
   Laita sitten kuvaa kummastakin, jookos!

   Poista
 12. Hienolta näyttää, toi peili on tosi kiva tuossa yhteydessä- kristallikruunukin ikäänkuin tuplaantuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä - ja kun katsoo kauempaa, niitä on neljä kun näkyy sohvapöydän päällä olevakin :)

   Poista
 13. Olet sä uskomaton!
  Eka ajatus ekan kuvan kohdalla oli: Mistä halvatusta tuo lipasto on siirretty? Miksi se ei ole ollut siinä jo aiemmin?? Varsinkin, kun kruunu heijastuu niin kivasti peilistä???
  Siis oikein silmää miellyttävä päivitys!! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomaton, juu-u, varmasti :D
   Eksi sinäkään muka näiden vuosien mittaan ole tähän menoon tottunut??
   Jotain pitää räpeltää koko ajan ja kun hatarapää ei muista ostaa niitä virkkaulankojakaan, niin jotain sitä pitää tehdä :)
   Mulla kävi ihan sama ajatus aamulla - miksen mä ole tuota tehnyt jo aikaa sitten??
   No siks en, kun peilin paikka on ollut kylppärin seinällä (muka) ja nyt kun se lähti.....kylppärikin on sitten sisustettu uudestaan ! Juu. Tulee kuvia jossain kohden....

   Poista
 14. Vau ja silmät iski noihin laskippoihin pöydällä vähänkös ihanat..niin kun mie tykkään kaikista lasiesineistä mutta lähetä nyt mullekkin edes osa tuosta sinun innostuksesta kun mie oon ihan tyystin jämähtänyt paikalleen, ei tuu käsitöitä ei tuu askarteluja ei niin mitään..blogiakaan en ole päivitelly ja sit mikä on outoa en oo ees käyny kirpputoreillakaan..voi elämä et ottaa pattiin tää saamattomuus...no täytyy katsella sun blogia enemmän, jos into alkaisi pikkuhiljaa tarttumaan ja kenen syy no kesän syy miksi en oo tehny mitään..koska halusin nauttia kesästä niin jäi kaikki tuunaukset sun muut tekemäti..ja siitä se saamattomuus sai alkunsa..yks päivä ajattelin et alan tuunammaan vanhoja joulupalloja uuteen kuosiin..joo saldo oli se et vedin yhden pitsipötkökylän pallon päälle ja siinä se, eli suoraan sanoen paskat ja kaikki askartelutarvikkeet takasin laatikkoon ja sohvan nurkaan istumaan...sit ajattelin kun sain tyttäreltäni kankaita et alan ompleen no levitin kaikki kankaat sängylle ideaa olisi ollut muta häh mistäs löysin itteni no sohvalta istumasta ja se kangaskasa odotti edelleen sängyllä, kunnes pakkasin ne takasin laatikkoon ja tylsääkin tylsemmällä asenteelle menin takapihalle auttaan miestäni risujen keräämisessä ja sen jälkeen taas sohvalle istumaan..
  Tällästä meillä..Mitähän tänään tekisi kun mielessä olisi ideaa kahdelle heinäseipäälle, sitten vanhoille ikkunapokille, ja sit olisi ideaa vanhalle keittönpöydälle..mutta kun tylsääkintylsempiasennevirus jyllää...niin istunko taas sohvalla..metsästä piti hakea jäkälää ja tehä ovikranssi...pihalla oottaa kanaverkko josta piti tulla pohja sille kransille jooopa jooooo ...oho tulihan taas pitkä kommentti no ei muuta kun kivaa lauantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuule sillä lailla, että välillä sitä pitää vaan istua sohvan nurkassa, ei auta mikään! Usko vaan, on kokemusta :) että aikansa kutakin!
   Ei ne mitkään ideat mullekaan tule, niin että istun perseelleni ja tuijotan jotain, että pitäis tuollekin jotain tehdä...ehei...kai mä tuota kaapiakin aikani vaan tuijottelin ihan tyytyväisenä, mutta alitajunta työsti ja prosessoi kuitenkin asiaa ja lopputulos oli se, että tee sille jotakin :D

   Nuo kristallihurrikaanit on muuten miniän ostos, ei hajuakaan mistä ne on - mutta pitäis ostaa niihin kunnon kynttilät. Tuikutkin menee, mutta kynttilät näkyy paremmin!

   Poista
 15. hyvä siirto kertakaikkisen hyvä :)

  VastaaPoista
 16. Kyllä on taas niin ihanan näköistä.
  Jaaha sä kysyit et tuleeks sellaisia oloi kesken jotain kyllä tulee mutta menee aina ohitte kun ei jaksa heti ryhtyy toimeen :) On ehkä toi laiskuus....
  Viikonloppuja ja rentouttavia sellaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan olen kuin se pelle pelottoman valopää (no niinhän mä olenkin :D ) että heti kun valo syttyy, niin tuumasta toimeen. Meni sytteen tai saveen. Paitsi silloin kun on oikein oikein syvälle valahtanut tuolin mutkaan, sieltähän ei nousta ennenkuin on kupla ottassa :D

   Mun rentouttava viikonloppu alkaa just nyt : Lillassa odottaa risu- ja rankakuorma! Kuormalava on paikalla yhteen asti, joten nyt menoksi!!!

   Poista
 17. Juu täälläkin oli ensin huuli ihan pyöreenä, kun mietin, että mikä näistä ihanuuksista nyt on se hyasintti, mutta onneksi valaisit asiaa. Kaunista, Täällä vihreenä kattelen, miten jollain on noin hyvä silmä sisustamiseen. Tosin meillä heräsi tänään miehen sisäinen Marko Paananen ja sillä aikaa kun hääräilin keittiössä, oli ukko laittanut koko olkkarin uusiksi - ja kaikki vain siksi että eilen vaihdoin yhden tuolin paikan. Mutta täytyy sanoa, että kyllä tuo ihan hyvin suoriutu, olen oikein tyytyväinen..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mustakissa !
   Mua alkoi itseäni naurattaa kun ajattelin että jos Hyasintti oli noin outo monelle, niin kuinkas outo se sitten onkaan ollut se mun Annastinani....mä vaan kesälläkin lähettelin lukijoille terveisiä "täältä Annastinan sylistä" ja kerroin välilä ottaneeni "päiväunet Annastinan sylissä".....herramunjee, mitä ne kaikki asiasat tietämättömät on oikein kuvitelleet :D
   Ilmeisesti ei ainakaan, että vanhasta sivustavedettävästä mä vaan höpisen :)
   Voi pojat, kyllä tää elämä on mielenkiintoista!!

   Harva mies kuule saa edes päästää valloilleen sitä sisäistä marko paanastaan, moni emäntä taitaa piää koko kotia niin omana juttunaan - hyvä, sun miehelläs oli näkemystä! Ja uskallusta?! :)

   Poista
 18. Mä unohdin mitä sä edes kirjotit, kun jäin tuijottamaan tuota ihanaa kynttiläjalkaa/lautasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Kerrankos sitä noin käy! Se on muuten Braxton Home Collectionin....jotkus sisustusliikkeet myy...

   Poista
 19. Joo, vähän mietin täälläkin eka hyasinttiä, mutta tajusin sentään ;) Hiano tuli, mä en voi tajuta miten aina vaan sun koto voi parantua! Kohtauksia ei tänne juurikaan oo saatu ja sen huomaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin :)
   Eiks o kummallista! Välillä tulee mieleen, että kuinka mää siitä ja siitä oikein oon tykännykkään... Ja taas muutetaan jotain ja tykätään ja ihmetellään! Niin se vaan menee :)

   Poista
 20. Ja hasteeseesi on vastattu, huh... ;)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa :)
   Näin sun postauskuvan aikaisemmin jo tuossa palkissa, ajattelin että oliskos se....en vaan ole ehtiyt vielä mitään lueskella, mutta kohta!! Leppoisaa sunnuntaita teille :D

   Poista
 21. Hyvä veto hyasintin kanssa. Jos oli nätti ennenkin, niin oikein on hyvä nytkin. Peilin kanssa saa tilantuntua tuplasti, ja kiva saada kohtauksia joissa kädenjälki näkyy ´melkein´ saman tien. Täällä tulee moisia puuskia vähän liiankin kanssa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liiankin kanssa?? Ei voi tulla, en usko :D
   Aina on niin kiva jotain tösätä - tosin siitä yleensä tulee ketjureaktio, niin nytkin!
   Tosin en ole varma mikä oli ensin, muna vai kana näissä touhuissa, mutta mitä sen on väliä.
   Pääasia että on kivaa :)

   Poista
 22. tosi kiva muutos :) joskus muutoksen ei tarvi olla isokaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka päivä vaan tyytyväisempi ähän muutokseen :)

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥