maanantai 23. huhtikuuta 2018

Paluu menneisyyteen

Se taannoin mainitsemani "hyvin luettu lehti" oli viimeisin Avotakka ja pari ilmoitusta siellä kiinnitti todella huomiota -ja toinen niistä aiheutti mylläkän kotona.

En ole ikinä ollut mikään kotimaisten tuotteiden fani, olkoon kyseessä sitten Marimekko, Artek, Aarikka, Iittala tms. vain muutamia mainitakseni. Jostain syystä ei vaan nappaa, toki poikkeuksia on kaikilla, mutta nyt puhunkin yleisesti.

Avotakassa iski mun makuun kovasti tämä ilmoitus:
Vanhaa tuttua tavaraa, mutta valkoisena! Ihan aidosti tykkään, voisin jopa huolia omaankin keittiöön mikäli tietäisin tavoistani poiketen tykkääväni vielä vuosienkin kuluttua -ja se nyt onkin sitten vallan toinen juttu, se.

Mistä tulikin oiva aasinsilta siihen mistä olen ihan oikeasti tykännyt aina.
Omistanutkin moisen omassa kodissani joskus 90-luvulla, ihana huonekalu joka nuhjattiin elämänkaarensa loppuun ja tippalinssissä luovuttiin  siinä vaiheessa kun ei mistään saanut uutta tyynyä. Ei ollut nettikauppoja silloin mistä olisi etsinyt -eikä kai oikein matskua mistä olisi itse askarrellut. Kaikki mahdollinen tehtiin kyllä mitä tehtävissä oli. Kunnes "kuolema" meidät erotti.

Tämä on se huonekalu mille (parveketuolipostauksessa) sanoin  Villa Idurin Pilville tekeväni vaikka tilaa, jos jostain onnistuisin löytämään. Vuosien epäsäännöllisen säännölliset googlailut eivät ole tuottaneet tulosta hartaasta yrityksestä huolimatta.. 
Ja sitten samaisessa Avotakassa hyppää silmille tämä:

Papapsan! Iso, ihana Papasan-korituoli! 
Myynnissä Granitissa! 
Uskokaa huviksenne, jollen olisi istunut niin hyvin siellä pervekkeen tuolissa olisin tipahtanut tuolilta! 
Kerrankin luin Avotakan jopa tuoreeltaan, yleensä lehti  tulee systerille ja minulle sitten kun tulee -ja luen sitten kun ehdin. Nyt oli joku tuolla maailmankaikkeudessa sitä mieltä, että mun tarttee saada tämä, on nimittäin oma lehtitilaus ja luin jopa ennen kuin seuraava ilmestyy -sitähän ei ikinä tiedä saako jotain tuotetta enää silloin jos ja kun lukee "joskus tai jouluna"

Minä siis Grantitin nettikauppaan ja tänään sain Papasanin kotiin.

 Kannatti myydä yksi tuoli pois ja antaa parisänky miniälle miehineen, siirtää työpöytä makkariin ja todellakin tehdä tälle tilaa. Ja kuten näkyy sitä tilaa on enemmän kuin riittävästi.

Oli muuten erittäin positiivinen yllätys tuo tumma rottinki! Kaikissa Granitin kuvissa on nimittäin vaalea, ja olin jo henkisesti varautunut siihen, että sille sitten ehkä tarttee tehdä jotain. Ei todellakaan tarvitse, se on just eikä melkein kuin mulle tehty.

Saas nähdä mitä rinsessat tuumaa kun Vappuna näkevät ja pääsevät kokeilemaan -jos yhtään isäänsä tulevat, niin tykkäävät! Onneksi tuohon mahtuu vaikka kaksikin kerrallaan, ettei tule riitaa.
Ja jos tulee, niin minähän komennan kaikki pois ja valloitan sen itse...

Nyt mä lähden tikuttimien ja Netflixin ja nenäliinojen ääreen, iski nimittäin juutaksenmoinen flunssa mikä pitäis saada inhimilliselle tasolle tässä muutamassa päivässä.

Koneelta lupaan pysyä pois!
Ei ole postauksia nyt luvassa.

12 kommenttia:

 1. Kylläpä on muuttunut Huusholli. Ja hyvään suuntaan :)
  Olen lukenut blogiasi sieltä ihan alkuajoista lähtien. Rakastin myös sitä hempeää ja kukkaista sisustustasi niin kotonasi kuin myös siellä mökilläsi. Sulla vaan on taito sisustaa ja monta ideaa olen blogistasi saanut. Pitää vielä mainita, että olen erityisen mielissäni, kun se isäsi tekemä lokerohylly palasi luoksesi <3

  Ihanaa kevättä sinne Tampereelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!!
   Juuri tuossa jokunen päivä taaksepäin ajattelin, että ketähän täällä vielä käy - joskus muinoin kun kommentointi oli vilkasta ja teki itsessään omia tarinoitaan oli helppo seurata kävijöitä. Nyt tuntuu niin blogien seuraaminen kuin varsinkin kommentointi kärsineen inflaatioin (tunnustan syyllisyyteni minäkin) - valitettavasti, ne on kuitenkin tämän homman suola. Miutenhan sitä voisi kirjoitella vaikka päiväkirjaa 😉
   Minä olen tykännyt kaikesta (no, melkein) mitä olen tehnyt ja tösännyt, joskus se tykkääminen vaan on jäänyt toiseen tykkäämisen jalkoihin. Aika useinkin?

   Ihan mahottoman mukavaa kevättä sinullekin ja kiitos tästäkin kommentista 😘

   Poista
 2. On se tosi kivan näköinen ja takuulla myös mukava löhöillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! Molempia yhtä lailla 😄
   Taidan kohta ottaa pari lehteä ja kaffekupposen ja uppoutua siihen potemaan flunssaa!

   Poista
 3. No siinähän se on niinkuin olis aina ollut :). Voin hyvin kuvitella, että saattaa tulla melkoisen suosittu "pesä" prinsessojen keskuudessa.

  Rottingista tuli mieleen, että Parolassa näyttää olevan liike poikkeuksellisesti auki la 5.5. Ajattelin poiketa, jos ei tuu mitään sen kummempaa estettä. Oliko sulla mitään samansuuntaisia ajatuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin kyllä saman, mutta vaikka tää korituoli tarvitsiskin rahin seurakseen, niin nuo lähijunayhteydet Parolaan ja takaisin on niin harvakseltaan...antaas kattoo mitä teen. (Jos lähden, niin juna on parolassa yhdentoista kieppeillä)

   Mä muuten olen makoillut/lojunut tässä pesässä nyt muutaman tunnin -olis varmaan korkea aika siivota nenäliinavuori tuosta lattialta ja mennä kaffeenkeitolle 😁

   Poista
 4. mä en oo myöskään mikään "nimen takia" klassikoiden perään vonkuaja, mutta tää näyttää niin kivalta!
  Ihan varmasti löytää paikansa ja kohdeyleisönsä Huushollissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ihanuus on nyt täynnä yhtä kotiinpalannutta akanraatoo 😂 -paikkansa siis ansainnut! Ja mä luulen, että pikkuihmisetin tykkää, huomenna ollaan niiltä osin viisaampia!

   Poista
 5. Tännekkin Lontoota.
  KIITOS
  T RIITTA
  PS. VAPPUA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee kunhan saan kuvia puhelimesta siirrettyä 😄
   Vappua! 🎉

   Poista
 6. Mahtavaa (toivottavasti näet vielä tämän kommentin!). Selvästikin oli johdatusta, että sait Avotakan ajoissa käsiisi :). Ja olen nyt aika kade tuosta tummasta rottingista! Käsittämätön tilasyöppö tuo on - vaikka ei näytä siltä - mutta aivan ihana löhöillä, täydellinen suorastaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan minä nämä näen 😊
   Just rojahdin tähän lehden kanssa (kun systeri nous ja lähti kotiin 😉) ja otin mukavan lukuasennon.
   Taitaa pitää paikkansa se sanonta, että pitää varoa mitä pyytää, sen voi vaikka saada! (Nyt pitäydyn toivomaan vain juutaksenmoista lottovoittoa, olis nimittäin seuraava koti jo valmiiksi katsottuna 😂)

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥