torstai 12. huhtikuuta 2018

hitsin kivat!

Lauantaina tuli myyntiin Ikeaan hollantilaisen Piet Hein Eekin kanssa yhteistyönä tehty Industriel-tuoteperhe.
Pääsin jokusen muun kanssa jo ennen ovien aukeamista kurkkaamaan tuotteet ennakkoon, ja täytyy sanoa, että tykästyin ihan satasella!

Ihmisläheisiä ja persoonallisia, kauniin epätäydellisiä huonekaluja ja esineitä, joissa näkyy ihmisen kädenjälki. Valmistettu kestävä kehitys mielessä.

JOS olisi iso asunto mihin mahtuisi suuri ruokapöytä en miettisi hetkeäkään!
Pöytä ja penkki, joka oli selkänojansa ansioista yllättävän mukava istua, ja muutama yksittäinen tuoli mukaan. Perfect! Mahtuisi koko lähipiiri kerralla syömään!






 Tuo maljakko houkutteli jo ennakkoon, mutta oli sen verran suuri kooltaan, että jätin vielä harkintaan.  Vielä aamiainen ja sitten jaksoikin lähteä ottamaan rinsessat vastaan!


edit. nuo rouheat tuolit on muuten ihan älyttömän mukavat istua!

Palaillaan!

4 kommenttia:

 1. Hei mistä olet ostanut tuon parvekepostauksessa näkyvän kulmahyllyn? Mahtavan kiva. Ei paljon tilaa vie, mutta siihenhän sopii purkki jos toinekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se(kin!) on Ikeasta, ostin viime kesänä ja maalasin vaan sopivammaksi, on alunperin ruskeaa kestopuuta. Näppärä kapistus!

   Poista
 2. On se hyvä, että meiltä on tonne IKEA:n matkaa. Ei tule houkutuksia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolensa ja puolensa 😄
   Minä en Ikeaan pistänyt nenääni ennkuin Tampere sai omansa. Nyt käynkin sitten kuin maitokaupassa ( eilen viimeksi hakemassa mattohuopaa)

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥