maanantai 9. huhtikuuta 2018

Laiskuus on iloni

- vai miten se nyt meni?

Tänään on ollut sadepäivä, joka on mennyt ihan suunnitellusti sisätiloissa pyykkiä pyöritellen ja tiskaillen viikonkipun tiskejä. Tai no, koneethan tuon osuuden hoitaa.
Minä pääsin vähän vähemmällä lehtien parissa. Sohvalla potslojollaan.


Aikani kun olin makoillut, eli käytännössä lukenut yhden lehden läpi, kävi mielessä, että mitäs jos ottaisin alas nuo samettiverhot ja viimeinkin ompelisin niiden helmat. Ne kun on olleet ensin ylipitkinä ja sitten saksittuina versioina paikallaan ripustamisestaan asti. Olisi ehkä korkea aika tehdä jotain asian eteen.
Ei kun tuumasta toimeen!

En tosin päässyt kuin puoliväliin kun lipsahti vähän kesän puolelle.
Ostin taannoin kesäverhot, jotka oli kaapissa tuossa käden ulottuvilla, joten kaivoin esille ja päätin kokeilla miltä ne näyttää paikallaan.

Voi hitsipilli. Näyttäähän ne!
Oli pakko laittaa molemmin puolin ja istahtaa alas oikein kaffekupin kanssa katsastamaan paremmin.Olin kyllä päättänyt, että en laita ennekuin lumet on sulaneet -mutta se edelleen kolme metriä korkea kinos tuolla talon nurkalla...ääh...

Jos yhtä kuvaa katsoo tarkkaan, näkee, että nämäkin verhot on liian pitkät, siellä ne helmat lattialla makaa näissäkin...jos olis ollut fiksu (tai siis, olenhan minä!) niin olis ottanut alas ja ommellut samalla kun ne samettiverhot. Nyt vaan meni laiskuus fiksuuden ohi!


Mistä tulikin mieleen, että yksi rinsessa laiskotteli auringonpaisteessa viikonlopulla.
Eikä puhunut pienemmille mitään tuosta paikasta, meni salaa.


Hyvin tarkeni!

Jos minä sitten huomenna?
Aurinkoa luvassa.

10 kommenttia:

 1. Vai siirryttiin sielläkin kesäaikaan verhojen suhteen, näinkin voi hiukan huijata itseään! Samalla tavalla roikkuu ylipitkät verhot täälläkin, mutta kun on reilusti yli niin ei näytä hullummalta... voi olla saa pysyä noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kävi vahingossa koko juttu, mutta menköön. Jos tulis vaikka pidempi kesä näin kun itteensä huijaa 😉
   Ehkä ne sun valkoiset jäi mulla johonkin korvantaa? Pakko nuo on lyhentää varmaan siinä vaiheessa kun parvekkeelle kulku alkaa olla ajankohtaista -tai sittenhän sen näkee haittaako.

   Poista
 2. Vai laiskottelit? Enpä minä oikein sitä sanaa sinuun osaa liittää;)
  Kesäverhoja ei tarvitse meillä vielä kaivella pitkään aikaan - on tulossa kylppäri- ja saunaremontti ja se tietää sitä, että pölyjä pyyhin vielä ensi vuonnakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun patalaiskottelen 😄
   Mä olen kuule hyvä siinä, oikein hyvä!! Päivät on pitkiä ja tekemistä vähän ....sukkien tikuttamistahan ei edes voi laskea tekemiseksi, silkkaa laiskottelua telkkarin ääressä sekin 😁

   Poista
 3. Eilen täällä oli ihan mitä kaunein kevät. Ja nyt taas lumi maassa. ARGH.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä miten erilainen keli eilen ollut, täällä tosi harmaata ja sateista koko päivän ja monessa paikassa kunnon kevätpäivä - ja tänään tuntuu rannikkoseuduilla tulleen lunta vähän siellä sun täällä. Ei oo päivätkään veljiä kekskenään jos ei vuodetkaan.

   Poista
 4. Verhoilla saa paljon aikaiseksi, ihanan kesäinen ilme. Minäkin katselen nyt ikkunasta joulukorttimaisemas, mutta olihan eilen puoli päivää kesäistä ennen vesisadetta, joka yöllä muuttui lumisateeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään aamulla se huomasi kuinka paljon on vaikutusta. Yleensä saa sytytellä valoja olkkariin, mutta nyt ei tarvinut.
   Sinne asti se lumisade yltänyt?? On tämä kummallinen kevät 😳 Toivottavasti kesä korvaa kaiken....

   Poista
 5. Ihanat verhot nuo vaaleat! Vaihto kannatti. Koko huone niin kutsuva ja kaunis nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihanat! Systeri laittoi itselleen nuo samat jo aiemmin ja heti piti käydä ostamassa samankaiset 😁
   Ja nyt vielä paistaa aurinko!! Ihana, ihana aurinko 🌞

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥