lauantai 21. huhtikuuta 2018

Ei ihan putkeen

Vaikka sanotaankin, että sitä saa mitä tilaa, niin ei se nyt ihan aina niin mene kuitenkaan.
Sanonta tosin taitaa koskea enemmän sitä mikä osuu tuulettimeenkin....

Joka tapauksessa nyt on kyse matoista.
Niitähän tulee ja menee tilanteen ja tarpeen mukaan.
Keväällä kun ostin Voikukkapellon Netalta eteisenmatot oli oli ihan selvää, että tarvitsen kaveriksi ja vaihtariksi rauhallisemmatkin. 


Helmikuun alussa tilasinkin kaksi samankokoista, ohutta ja ihanaa mattoa, mutta minne lie tilaus hävinnyt, matotkin jo loppuneet, eli jäin ilman. Tuo koko mitä eteinen vaatii (tuplana) on 120x180 (tai hätätilassa 120x170) eikä sitten olekaan mikään 'piis of keik' hakea sopivia.
Netti on ollut kuumana kun olen hakenut päivä toisensa jälkeen vaihtoehtoja olemattomista valikoimista. Yksi löytyi, mutta siinä vaiheessa kun viimein luovutin alkperäisen kanssa ja uskoin, etten niitä saa, oli jo sekin myyty loppuun. Pääs pari prklttä.

Eilen sitten löysin k-Raudan valikoimista pari sopivankokoista puuvillamattoa, yksivärisiä harmaita ja ajattelin, että no ne on nyt sitten siinä! ja pistin tilaten.
Aamulla tuli sitten meili, että kauppa on peruttu ja rahat palautuu aikanaan -oli vissiin saldot päin seiniä. Voi apua!!

Flunssaa yrittää pukata -ja se nyt ei sitten passaa ollenkaan- joten sateen loputtua puolilta päivin  kurvasin fillarilla apteekkiin ostamaan jotain vähän sopivampaa särkylääkettä kuin kotona olevat selkäsärkyyn tarkoitetut, ja päätin samalla reissulla katsastaa tässä lähkulmilla olevan Tammelan Mattohallin, joka on männävuosina pelastanut pulasta moneenkin otteeseen.
Sinne siis.

Ääni käheänä ja melkein itku kurkussa kysyin josko löytyisi jotain 120-leveetä mattoa, pituus 170 tai 180 -ja vaikka yritin samaan hengenvetoon yrittää, että ei polypropeiinia, niin ensimmäisenä tuli esiin käytävänmattoa metritavarana....EI ei ei!! Eikä mitään itämaisjäljitelmää, kiitos. Olisko puuvillaa, vaikka?

Yhtä pinoa kun pöyhittiin, niin löytyi kaksi raitamattoa. 
Ei ihan sitä mitä sieluni silmillä näin, mutta onhan mulla kotona sekä mustaa, että valkoista.

Ja keskusteleehan tuo ihan sopuisasti makkarin matonkin kanssa.
Ja halusin jo saada rauhan tältä mattoprobleemalta, jonka osilta saan kyllä katsoa peiliinkin. 
Kuka käskee olla niin kranttu, että tuo missä on vihreetä ja kuvioo ei muka mene kesällä se kun nyt vaan on mun päässäni talvimatto.  Että nämä on nyt sitten mun kesämatot. Piste.
Vaihtelunhaluinen akka, sano ☺

Mistä sitten päästäänkin seuraavaan etappiin.
Olohuone saa täydennystä maanantaina.


Palaamma astialle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥kiitos kiitos kiitos ♥