tiistai 9. heinäkuuta 2019

Täydellisen epätäydellinen

Paitsi että se on täydellinen.
Perfectly imperfect. 

 Jo edellisen postauksen kuvissa vilahtanut koru, joka vei sydämen heti. Etsyssä on joitakin koruja myynnissä (DesignByGalit) 
Taustalla näkyy ihana Heebenin tunika/mekko, joka tarttui matkaan jokirannan kojusta. 
Toissa talvenahan löysin messuilta Heebenin punasävytteisen talvitakin ja päätin, että jos milloin Turussa käyn poikkean myös myymälässä. No, viimeksi poikettiin sunnuntaina ja nyt oli suunta muualle päin. Olikin positiivinen yllätys löytää Heeben myös markkina-alueelta. 
Tunika on ihana päällä, kangas on pellavaa ja hamppua - ja juuri sen mittainen, että käy monenlaisten housujen kanssa niin kesät kuin talvet. Varmasti jatkossa yksi suosikkivaatteista. 

Ja tässä vielä toinenkin suosikki. 
Tämä löytyi jo matkalla hotelliin. 
Poikettiin tutkimaan Mimi - nimisen liikkeen valikoimia ja vaikka olin kuinka päättänyt, etten tarvitse mitään, niin tämä 
Tarinat-asun pellavatunika vaan päätti jäädä mun päälleni. Huoh...

No, molemmat on jo nyt olleet hyvin käytössä, mutta niin pitääkin, että hintansa haukkuvat - kumpikaan kun ei ollut mikään edullinen hinnaltaan.
Mutta sekin on nähty, että hyvää ei saa halvalla, joten samaan konkurssiin...

Siinäpä ne tämän kesän reissun kuulumiset, nyt nautitaan kotona olosta ja pikkulikkojen seurasta - näin loma-aikana on kiva kun voivat tulla useammin ja viipyä pidempään.

❤️

2 kommenttia:

 1. Kyllä tässä iässä alkaa ymmärtämään, että hyvää harvemmin saa halvalla. Ja senkin, että köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa. Kiva, että löysit mieluiset vaatteet. Ja korun. Gule gule kullan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ostospaikat sellaisia, että ostaisin enemmänkin jos olisi irtonaista rahaa, mutta hyvä kun edes nuo.
   Sen verran vähän tulee nykyään ostettua vaatteita, että hyvällä omallatunnolla sallin itselleni...paremmalla kuin halvalla tehdyt "kertakäyttövaattee" 😊
   Zevkle kullanıyorum!

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥