torstai 25. heinäkuuta 2019

Andy Warhol -ja mitä siitä seurasi...

Pikkutytöt on tänä kesänä rikastuttaneet arkeani todella kiitettävän usein.
Meille on muodostunut omia juttuja itse kunkin kanssa -ja nyt onkin keskitytty aiempaa enemmän siihen, että jokainen on mahdollisuuksien mukaan saanut sitä omaa aikaa niin, ettei sisarukset ole olleet samaan aikaan kyläilemässä.

Mitään vallan ihmeellistä sen ohjelman ei aina tarvitse olla, torilla ja munkkikahveilla on käyty toki sään salliessa ja mitä nyt milloinkin on keksitty.

Keskimmäinen oli edellisellä käynnillään valmis kuin partiotyttö lähtemään Andy Warholin näyttelyyn Tamperetaloon (missä näyttely on vielä esillä kuukauden päivät), mehän taannoin käytiin yhdessä myös Sara Hildenin juhlavuoden näyttelyssä. 

Tässä vähän esimakua näyttelystä kiinnostuneille.
Kun kysyin mikä oli näyttelyn suosikkiteos, jäi tyttö vähän miettimään, kierrettiin vielä vähän ja vastaukseksi tuli "nuo hajuvesipullot". Eli Chanel 5 oli pikkunaisen mieleen.

Omat suosikit valikoitui jo hieman isommassa näyttelyssä, joka katsastettiin Istanbulin Taidemuseossa viitisen vuotta sitten, ja niitä on useita -kaikki ei edes mukana tässä suppeammassa, mutta toki mielenkiintoisessa, näyttelyssä.

Sen verran näyttely poiki, että pitkän harkinnan jälkeen päätin minäkin oman Andyni hommata, suunnitelmissa oli tähän julisteriviin tehdä hieman muutosta ja kevennystä. 


 Haluaamani ei kuitenkaan löytynyt Tamperetalon myymälästä, joten meni nettishoppailuksi Tukholman modernin taiteen museosta. Ei kuitenkaan mennyt kuin Strömsössä, kannattaisi tilatessaan ehkä katsastaa se kokokin... Liian isohan se.


 Kokeilin sitten sinne sun tänne...

...mutta kun tykkään noista isoista punaisista rinnakkain...

Johan se myrkyn lykkäs!
Olin juuri männä viikolla taiteillut keittiöön tekstitaulun takapuolelle oman "taideteoksen" mikä sopi väreihin ja huokaisin kun jo viisi vuotta seinällä roikkunut teksti oli pois silmistä.
No, nyt siinä on sitten uusi teksti.
Huomattavan mieleinen, toki. Ostoslistalla ollut jo vuosia, mutta kun se paikka on ollut vähän auki, niin on odotellut rauhassa.
 
 
Nyt se sitten tuli keittiöön vähän kuin vahingossa, mutta ehkäpä näin oli tarkoituskin.
 Koko on sinne aivan mainio ja se oma taiteilukin löysi paikkansa makkarin seinältä.
Se olohuoneen pieni kevennys on toki edelleen ratkaisua vailla...

Kivaa  kesää kaikille kuitenkin!!


Juuri nyt on rinsessavapaata, viimeisin lähti kotiin tiistaina ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥kiitos kiitos kiitos ♥