sunnuntai 12. helmikuuta 2017

mitä on tullut tehtyä

Vaikka sanonkin, että täällä vaan ihan laiskana, niin ei se nyt ehkä kuitenkaan se ihan kaikkein kuvaavin sana ole. Reporankana voisi olla kuvaavampi...

Sukkaa nimittäin pukkaa koko ajan, säärystimiä siinä sivussa.
Nyt ole koukussa ystävänpäiväsukkiin. Menee miniälle.
Toiset taitaa jäädä omiin jalkoihin.


Kaikenlaista muutakin on syntynyt telkkaria tuijotellessa




Mitä ihmettä oikein tein ennenkuin opettelin kutomaan??
Luin enenmmän?
Takaisin puikkoihin.
Paha neuloosi.

******
edit.
Paha neuloosi oli tässä hetken odottelemassa puolivalmiina vuoroaan, ehti sukatkin valmistua niin miniälle kuin itsellenikin -kaiken rinsessoiden kanssa touhutun ajan myötä ehdin niidenkin pariin.

 Ja yllätys, yllätys; seuraavat on puikoilla! Ihan mahdotonta yrittää tuijotella telkkaria ilman kutimia.
Vaikkakin näitä tehdessä huomaa tuijottelevansa enemmän tekemisiään kuin sitä telkkaria.
Vaan haitanneeko tuokaan kamalasti.


Jos jollakin muullakin sormet syyhyä mukavan projektin pariin, niin facessa löytyy ystävänpäiväsukkaryhmä, samoin Niina Laitisen (sukkien designeri) nimellä, että mukaan vaan ☺
Pääsiäissukat on kuulemma seuraavat!

Ja eikun kutimen pariin!
Palataan ihan muissa merkeissä pikapuoliin _☺/

23 kommenttia:

  1. Tosi taidokkaita sukkia olet tehnyt!Minulla on myös sukkakausi menossa ja pakko on telkkaria katsoessa olla kutimet käsissä.Tällä kertaa tosin ihan perussukkia on puikoilla niin pysyy kärryillä ohjelmastakin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos joku olis sanonut sille "ei vois vähempää kiinnostaa"-teinille, että tulevaisuus näyttää tältä olisin kuollut nauruun 😂 (Niistä koulun pakollisista sain tuskalla ja vaivalla tehtyä puolet)

      Vähän hidastahan noiden kirjoneuleiden tekeminen on, mutta eipähän ole nyt joka paikka täynnä sukkia 😉

      Poista
  2. Voihan kökkä, mitä ihania luomuksia. Säärystimet ovat syötävän suloisia. Myös muut kirjoneulesukat ovat kauniita. Olen samaa mieltä kanssasi, että TV ja puikot ne yhteen soppii.
    Puikottamisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksväriset on helppo nakki telkkariiin yhdistettynä, kuvioilla tai ilman, mutta nyt jäin ihan koukkuun noihin ystävänpäiväsukkiin 😄 Onneks ei o mitään kiirettä!

      Poista
  3. Juu ei pukkaa neuloosia täällä :). Mutta kiva näitä on katsella. Erityisesti noi sinivalkoiset on hienot. Sellaset Suomi 100-juhlasukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samainen suunnittelija Niina muuten voitti kisan kun haettiin mallia juhlavuoden sukkiin, tosi kauniit sinivalkoiset!
      Nyt muuten on paha neuloosi tyhjentänyt lankakaupat, mä en vieläkään ole saanut niitä lankoja, joita omiin sukkiin haluan 😳

      Poista
  4. Kun kerran olet niin hulluna neulomiseen, niin täällä olisi yksi tilaus jälleen. Haluaisin myös itselleni pitkävatiset valkoiset kuvioneulesukat, nuo kuvassa olevat harmaat on ihanat!! Kokoa 38 pitäis olla, otatko tilauksen vastaan?

    VastaaPoista
  5. Hienoja tuotoksia, ihan vain telkkaria katselemalla :) Neuloosi taitaa kroonistua hyvin helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin on kroonistunut, helposti 😀 -taidan muutenkin olla vähän helposti addiktoituva persoona, milloin mihinkin 🙄 (Ja juu, ihan vain telkkaria katselemalla 😉)

      Poista
  6. hienosto menee!!astan emäntä

    VastaaPoista
  7. Lindas meias, amei. Aqui em pleno calor estou fazendo meus suéter para esperar o inverno.
    Tenha uma ótima semana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😘 obrigado! Estamos aqui esperando por calor e verão 😉

      Poista
  8. Ei kai sitä ny voi vaan telkkaria katella? Pakko siinä samalla on puikkoja heilutella, ettei mee aika ihan hukkaan! Terv. Neulootikko ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkusen pitää heilutella -ei ihan mee niinkuin lentokeneet, että pistää vaan autopilotin töihin 😂 (Paitsi ihan perussukassa 😉)

      Poista
  9. Täällä on Lemmentohtorin paita kaulusta vaille valmis. Sukkia syntyy työmaalla siinä töiden sivussa sen minkä ehtii. Mukavaahan se on, etenkin näin talvella lämpimikseen pistellä menemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lemmentohtorin paita?? Täytyypä kuukkeloida, jos vaikka visastuisin 😄
      Puolisen tuntia olen nyt istuskellut ilman kudinta telkkarin ääressä ja tuntuu ihan oudolta...nukkumaan vissiin pitäis...tai ainakin kirjan pariin.

      Poista
  10. Ompa kauniita ja niin ihanan värisiä. Kiva et menee samalla tv:n katselu :)
    Itse olen jatkanut yhtä vuonna papu aloitettua kanavatyötä :) jos sais joskus valmiiksi vaikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä touhussa ei ole kuin se vika, että tulee tuijotettua ihan turhansikaisiakin ohjelmia ihan vaan sen vuoksi, ettei malta laskea kutimia käsistään 😂

      Poista
  11. Ihania sukkia ❤
    Mulla on ollut tekolistalla , sukat, jo monta vuotta, mutta en saa koskaan aloitettua niitä.Nyt alkoi projekti " keskeneräiset työt", huh huh niitä onkin kasautunut aikamoinen määrä.
    Aurinkoista keväänjatkoa 🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä opetteli sukkien teon pari vuotta sitten, ensimmäinen vuosi meni harjoitellessa, nyt jo nauttii osaamisestaan -ja on ihan koukussa 😄 Eikun neuloosissa !! ( mutta monia muita enemmän tai vähemmän keskeneräisiä juttuja kyllä löytyy, täälläkin)

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥