tiistai 1. maaliskuuta 2016

jättiläiset Vapriikissa

Sunnuntaina treffattiin miniän ja prinsessakaartin sekä yhden lainaprinssin kanssa vanhan Tampellan tiloissa Vapriikissa. Menneen ajan jättiläiset oli päästävä tsekkaamaan.











Olihan siellä monenmoista  ja monenkokoista, oli mammuttia ja oli mammuttivauvamuumioita, 
luolaleijonaa ja -karhua, oli keihäänkärkiä ja kalastuskoukkuja, luuneulaa ynnämuuta.
Parasta oli kyllä noiden pienten ihmettelyt ja ajatuksenjuoksut.
 "oma mammutti olis kiva, sillä vois ratsastaa eskariin"

Itselleni iski taas kerran ikävä New Yorkiin, siellä olis vielä niiiiiiin paljon nähtävää jo pelkästään luonnonhistoriallisessa museossa. Ne mammutit ja dinosaurukset on kierretty siellä, mutta kyllä nekin kestää useammankin katselu- ja äimistelykerran. Ehkä vielä joskus....

Vapriikki on mukava paikka poiketa katsastamassa joku pienikin näyttely, yleensä tulee samalla poikettua katsastamassa ne muutkin, niin nytkin.
Ehdittiin ihmetellä teollisuuden eri haaroja, katsastaa linnut, puput, puut ja kalat ja kivinäyttelykin.
Rollikka oli kaikkien suosikki, rahastajan paikka varsinkin -ja pakko oli testata vanha polkypyöräkin.


 

Ja rinsessa on aina rinsessa ♥
 

Tämä viikko onkin silkkaa kuninkaallisuutta, rinsessat olivat eileisen päivän täällä, tulevat kohta taas hetkeksi, huomenna aamusta saan kaikki yökylään torstai-iltaan asti.
Ja voipi olla, että vielä perjantainakin hetkeksi.
Että tämmöinen viikko...ei tässä kamalasti minkään koneen ääressä istuta,
mutta loppuviikosta varmaan jo jotain rumbaa tai valssia....katsellaan sitten.

Siihen asti: nauttikaa tekin omasta viikostanne!

6 kommenttia:

  1. Mekin käytiin muutama viikko sitten Vapriikissa katsomassa lelu- ja jääkiekkomuseot sekä toisella puolen koskea teollisuusmuseo ja 100 opetustaulua. Paljon jäi vielä seuraavaan kertaan. Nyt malttoi kierrellä sisätiloja, kesäaikaan mun tie vie enempi puutarhoihin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäi meilläkin vielä kierrettävää, hyvä niin :)
      Harvoinpa minäkään kesäaikaan mihinkään maltan lähteä, kyllä se elämä silloin tuppaa ulos suuntautumaan!

      Poista
  2. Me käytiin viikko sitten Vapriikissa samainen näyttely, meidän rinsessojen kanssa. Oli hirveä tungos, mutta nähtävää riitti.Oli lasten museopäivä, lapset ilmaiseksi ja aikuiset puoleen hintaan. Lauantaina nähdään, ainakin vielä kaikki ilmoittamani ovat tulossa. T Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oli ihan mukavasti tilaa kun treffattiin vasta iltapäivällä. Toki, ei voi verratakaan moiseen tarjouspäivään, ne vetää aina! Kerran käynyt ja meinasi happi loppua :D

      Hyvä, näemme lsuantaina!!

      Poista
  3. Luonnonhistoriallinen museo olisi kyllä ajatuksissa ainakin käymislistalla. Saas nähdä mihin sitten lopulta ehditään. Prinsessojen ja prinssien viikko, niin Ruotsissa kuin Suomessakin:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käykää luonnonhistoriallisessa ainakin dinosaurukset katsastamassa, ehdottomasti kannattaa! Käymättä se on mullakin vielä muu osa museosta, mutta uskon ja toivon, että sinne vielä joskus pääsen :)
      Prinsessst on olleetkin joka päivä mun luona, huomenna vielä ja sitten palataan normaalimpaan rytmiin taas. Ja kiva kun naapuriin saatiin pikkuprinssi!

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥