sunnuntai 13. joulukuuta 2015

mihin se menee...

Mikäkö?
Selvinnee pian ☺

Minä itse olen tullut ja mennyt ja jumittanut kotonakin toki. Sadepäivät meni ensin vain sukkia kutoen ja kynttilöitä poltellen, meni ne niinkin -ja hyvin menikin. Oli itse asiassa aika kiva vaan olla sen kummemmin mitään suunnittelematta. Kolmas päivä kun valkeni (tai eihän se edes paljon valjennut) oli jo pakko pistää nokkansa pihalle ja painua sateeseen. Kolme kertaa. Ensin ihan huvikseen, sitten postia noutamaan. Ja vielä illalla itse postittamaan. Ai kun maistui sen jälkeen taas kynttilänvalo mukavalle.
Lauantai, eilinen siis, meni taas itseään paremmassa seurassa Rinsessalandiassa.
Siellä alkaa olla sellainen marakattikaarti ettei paremmasta väliä! 
Iät kun on neljä, kuusi ja kahdeksan, niin sen tietää, että kaikenlaisia välähdyksiä tulee laidasta laitaan. Eikä jutut lopu koskaan -paitsi silloin kun kaikki on jollain masiinalla peliensä kanssa.
Eilen olisi saanut ihanan tilannekuvan kun kolme hyvin totisesta samanlaiseta ja kuitenkin niin erilaiseta profiilia oli suoraan edessä täysin uppoutuneena peleihin, yksi puhelimella ja kaksi ipadilla.

"mummu, tunnetko sinä Antin? Antti Tuiskun?" -neljä vee tenttasi ja jotenkin tuli mieleen Bond. James Bond. Pitäisi vissiin "tuntea".
"mummu, rauhoitu nyt vähän" tuumasi samainen kun kutittelin pikkuisen sylissä istujaa.
"mummi, saisko halata?" tullaan kesken leikkien.
"kuule mummu, sitten kun sä olet halannut tarpeeksi, niin saisinko pelata?"
Kaikki samainen pikkumarakatti. Ja katsoo kovin muikealla ilmeellä silmät isoina.

No mutta.
Arvonta sitten otti ja päättyi.
Olis pitänyt laittaa päattymään eiliselle, olis voinut käyttää lapsityövoimaa...nyt meni randomilla.


Olen haaveillut Härkösestä jo pitkään mutta nyt tilaa suosikin paikalla on kovaa vauhtia valloittamassa nahkataikina. Hienosti Globe Hope on pitänyt tuotteensa kiinnostavina ja erilaisista materiaaliratkaisuista huolimatta linjakkaana. Tykkään ihan hurjasti!
Mukana siis suurella sydämellä ja parilla peukulla.
 .
Tässä toivottavasti onnellisen voittajan kommentti, suuri sydän ja pari peukkua taisi auttaa.
Onnittelut siis "lentoemo" -meiliä lähtee ihan justsillään!
Sinne se siis meni, se sininen ihan GLOBE HOPEn laukku. Iso kiitos arvontapalkinnosta.
(Ja muistakaahan, että vuoden loppuun asti on voimassa se -10% alennus koodilla PEPI2015 )
Kuvat on Tampesterin uusista jouluvaloista.
Kivathan ne. Kai.  Livenä paljon kivemmat. Ehkä...

Palaillaan!

8 kommenttia:

 1. Pahuksen hienot ja omaperäiset jouluvalot. Luin koko jutun kärsimättömänä, että koska se Pepi oikein paljastaa, että mikä happening tai tilanne tuossa onkaan kyseessä ja mihin valot liittyvät. Valoisia joulukuun jatkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne :)
   Meinaakko että onnistuin pitämään hullua jännityksessä :D

   Valoisaa joulukuuta sinnekin suuntaan! Nyt on lunta maassa ilmeisesti koko maassa, joten eiköhän tämä tästä valaistu kaikille!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Toivottavasti ne saa palaa mahdollisimman kauan, koko pimeän jakson!

   Poista
 3. Ihanaa, että kaupungissa on valoa! Tietenkin oli jo tottunut niihin kaikkiin vanhoihin valoihin, ja onneksi osa kunnostettiin, mutta valo kuin valo on tervetullutta tähän pimeään rapakauteen. Mulla on jäänyt zoomaamatta nuo uudet, jotenkin vesisateessa on naama maassa mennyt vaan lujaa kohteesta A kohteeseen B..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimeinä on valot olleet silloin harvoin kun minä olen keskustassa pyörinyt, nyt otin kameran varta vasten mukaan kun tiesin illalla tulevani rinsessalandiasta Koskipuiston pysäkille.
   On moneen otteeseen pitänyt ottaa ihan asiakseen valojen kuvaaminen, mutta arvaa vaan houkutteliko ne taannoiset vesisateet :D -jotenkin on ollut helppo jämähtää kotiin.

   Poista
 4. Mahtavat valot! Luulin, että olet opitellut kuvamanipulaatiota, mutta eihän me sellaista;) Olen niin tykästynyt noihin palloihin, ettei rajaa ja niitä oli sinunkin huushollissasi. Kiitos viimeisestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahinko vaan, ettei ne paiväsaikaan pala, kyllä näin joulun alla sais olla päällä yötä päivää. Oli vähän valjun näköiset ilman valoja kun maailma muutenkin niin harmaa kaupunkialueella.

   Kiitos itsellesi :)

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥