tiistai 1. joulukuuta 2015

musta tuntuu

..että jos ei nyt ihan maailmaa pelastettukaan, niin jotain sentään.
Pelastettiin pari pöytää kuitenkin....toisiltamme..?
Ja musta tuntuu hyvälle. Musta.

Lupasin palata asiaan kun on palikat kohillaan, nyt vois sanoa olevan..
 Parolasta ostettu tarjotinkin kynttilöineen pääsee oikeuksiinsa.
 Loppui samalla se päänsisäinen viikkoja jatkunut vääntö "maalatako vaiko eikö maalata" kun tehtiin Voikukkapellon Netan kanssa vaihtokauppa päikseen. Pöytä pöydästä.
Se mun ihana, kaunis murheenkryynini lähti oikeaan kotiin, ja Netan varastoissa pölyttynyt aarre pääsi tänne "omaan kotiinsa".

 On se luojan lykky, ettei (aina) heti huitase tuosta vaan menemään sen maalisutinsa kanssa, aina se kun ei paranna asiaa yhtään. Se pöytä oli kaunotar jo tänne tullessaan, mutta tänne niin kovin väärän värinen, nyt se on kaunotar ansaitsemassaan paikassa. (klik)
 Tämä kaunotar siis kyseessä.
 Ja taas on ihmisen lapsella hyvä mieli :)
Ja taitaa olla siellä toisessakin päässä...?
Ensimmäiset hyasintitkin nappasin matkaan kun poikkesin pikaisesti kaupoilla.

20 kommenttia:

 1. Täällä sama homma niinikään... Ei vieläkään näy valoa tunnelin päässä eikä varmaan tule näkymäänkään pitkään aikaan, sillä se tarkoittaa luopumista jostain mieluisasta (ja valkoisesta), jos nimittäin en maalaa ja myy pois 😉
  Saas nähdä, miten käy vai meneekö pöytä vintille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sullakin on se iso vintti mihin voi jemmailla tavaraa huilaamaan ja mietintään - näin ainakin olen ymmärtänyt :)
   Täytyy kyllä myöntää, että harvoin olen ollut yhtä tyytyväinen siihen, että jätin jotain maalaamatta!

   Poista
 2. No hyvät vaihtarit kyllä teitte, kumpikin pöytä onnenomiaan uusiin koteihinsa ja sulta lähtenyt säästyi maalihampaan kolotuksen uhriksi joutumiselta :) Ihana tunnelma sulla siellä mutta niinhän sulla aina♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks muru :)
   Et muuten usko kuinka monta kertaa aamusta varhain (eli joskus viiden pintaan) yritin kommentoida sun postausta, mutta ei prkle anna mun jättää sanan sanaa! Piti vaan sanomani että mullei o ikinä ollut adventikkoa, ei nytkään, mutta sitä sun himmeliviritystä tekis mieli kokeilla - tosin taitaa olla jo juhannus ennenko mä mittään pillei muistan ostaa. Että se siitä ...

   Ps. Mikäs karkkitilanne kipossa??

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyl vaan, musta toimii :D
   Eikä tarvi hakemalla hakea jotain samaa sävyä. Edes kirjahyllystä :D

   Poista
 4. Jo vain! Kylläpä olikin hyvä, kun pöytä löysi kodin. Kauan se meillä olikin hyljeksittynä tuikisalaisessa kätkössämme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Make someone happy...." jne jne mainoksen mukaan :)
   Niinhän sitä sanotaan, että aika tavaran kaupihtee....tai no, riippuu tavarasta, tiätty :D

   Poista
 5. Autuas vaihtokauppa! Olipa hyvä, että keksitte pistää pöydät vaihtoon:).

  VastaaPoista
 6. Kahdessa paikassa tuntuis olevan tyytyväisiä naisia. Mun ekat hyasintit vetelee viimeisiä. Eurolla ostin Ikeasta ja pieninä nuppuina ja hyvin kasvoivat. Oootko taas vaihtanu väriä, vai onko kuva vanha. Punanen kyllä ON PAREMPI vaikka sähän nyt teet, niinkuin teet. t Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikealaisia minäkin pari nappasin samalla kun tankkasin tuikkuvaraston.
   Mä mittään väriä nyt ole vaihtanut, pesujen haalistama mikälie, mutta eihän sitä koskaan tiedä.....vanha kuva siis, mutta taitaa olla se perusväri kuitenkin, joten olkoos nyt toistaiseksi noin :)

   Poista
 7. Olipa hyvä vaihtokauppa. Eikö olekin mukavaa, kun on oppinut siihen, että ei tarvitse kestää "vääriä" valintoja, vaan voi olla vaihtoehtona luopuminen tai vaikka tämä vaihtaminen. Minulle kävi vähän samoin. Kaunis pyöreä ruokapöytä uuuden kodin olohuoneessa ei ollutkaan enää samanlainen kuin vanhassa kodissa. Se ei vaan istunut paikoilleen. Lopulta annoin periksi ja luovuin siitä. Ja nyt olen niin tyytyväinen. On väljää ja avaraa ja ison ruokapöydän ympärille keittiöön kyllä mahtuvat kaikki. Ja sinne keittiöön, kun muutenkin kaikki aina jämähtävät iltaa istumaan.... Onnea siis vielä kerran kauniista uudesta pöydästäsi. Ja kiitos ihanasta blogistasi, seuraan sitä tiiviisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiasia sekin, että vaikka sanotaankin kaikelle olevan paikkansa, niin ei se paikka aina olekaan omassa huushollissa. Ja ainakin minun mielestäni jokaisella asunnolla on oma henkensä, ei ne edellisen kodin tavarat aina istukaan ihan mutkattomasti sinne minne oli kuvitellut.
   (Tai sitten mun vaan muka pitää jotenkin selitellä tätä ikuista(?) ja aina vaan jatkuvaa pyöritystä :D )

   Keittiö on muuten kumma juttu, joissakin kodeissa se on automaattisesti "se" paikka, mulla se on on ollut parissa asunnossa elämäni aikana, tässä se on selkesästi olkkari.

   Kiitos kauniista sanoistasi :)

   Poista
 8. Pysy tässä sit teidän perässä!!! 😀

  VastaaPoista
 9. Hei, onpa hieno vanhan ajan tupakkapöytä. Niinhän niitä ennen kutsuttiin. Lapsettomalla tädilläni oli vielä 1980-luvun alussa tuollainen musta pöytä. Oliskon Askon valmistetta 1950-luvulta? - Haaveilin, että minä saisin sen. No, se meni jollekin toiselle ja minä sain sitten kyllä muuta mieluista tavaraa, esimerkiksi pöytäliinoja ja seinäraanun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan olekin! Se on niin silmää miellyttävä ja niin oikean värinenkin, että mä hyrisen vaan tyytyväisyyttäni täällä :)
   Ei yhtään ole rikkana silmässä niinkuin edeltäjänsä....mikä taas sopii nykyiseen kotiinsa kuin nenä päähänsä!

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥