tiistai 21. huhtikuuta 2015

Ahkera laiskottelija

Vai päinvastoin, laiska ahkeroija.
Molempi parempi, sillä nyt on menty just eikö melkein fiilisten mukaan.
Ei ne työt tekevältä lopu, ainakaan nuo palkattomat (palkalliset, mitä ne on), joten jos on tuntunut mukavalta tehdä, niin olen tehnyt ja jos on laiskotuttanut, niin olen laiskotellut.

Nyt on Lillassa jääkaappikin päällä, eli siellä osapäiväasutaan, ensimmäiset tiskit on tiskattu, eli siellä muistetaan jopa syödä, ja orvokit on istutettu. Eli torillakin on käyty.
Olisko ihan oikeasti kesäkausi käynnistynyt?
Vai onko se niin, että jos tuon ääneen sanoo, niin joku helvetin hyytävä takatalvi tulee ja iskee pyörryksiin ja jalat alta? Ei kyl paranis tapahtua, mulla on talvivermeet naftaliinissa ja housujen lahkeetkin näyttää epäilyttävän lyhkäsiltä.... ja sukat? mitkä ne on?

Nyt on kuitenkin pää tuuletettu siihen malliin piha- ja pikkuisen sisähommissakin, 
parit vieraat kestitty ja toivotettu uudelleen tuleviksi, että saatte vaan kuvia läjän.
Mä tuonne loppuun lurittelen jotain jos ja kun mitä niistä mieleen tulee.
 
 
 Ei puutu kuin polttopuut!
Saksankamiina on viimein kasattu, katsotaan kuinka kauan menee, että pääsee testaamaankin -vai syksyyn. Ja alkupäässä oli kuva Clasun "käsilaukkumullasta", eli pieni ja kevyt lisää-vain-vesi-systeemi. Toimii.
 Ainakin näin kun alkuun tarvitsee vain muutamaan purkkiin pikkuisen multaa.
Kotona jo testasin eikä tullut mieleenikään nyt lähteä jotain isoa multasäkkiä fillarilla kuskaamaan, helpompi napata muutama paketti tuota kainaloon.
Odotellaan multakauppiasta.

 Lippakioski sai tänään puhtaat verhot paikalleen, tuli vaan ihan pyytämättä ja yllättäin sellainen olo, että nyt eikä joskus tai jouluna.
Missähän muuten niiden nauhat on....torstaiksi on sellaista keliä luvassa, että saattais olla ihan hyvä sitoa kiinni ja nippuun, niin ei tarvi niitä perjantaina keräillä jostain omenapuusta.
 
Maistui muuten hookoon sininen työtarpeineen ja nallelimsan kanssa erinomaisen hyvälle!
Kumma miten tähän aikaan vuodesta se on ihan omassa sarjassaan - mutta kysypä elokuussa.

Jasså. Olikohan mulla muuta. Ei kai.
Sen sortin letkumestariks olen kyllä alkanut, että kerron teillekin kunhan muistan :D

Siihen asti: Tsau ♥

Ai juu, kukkii se kivi(kko)kin!

14 kommenttia:

  1. Siis niin on kirkkaan näköistä, että täälläkin häikäsee! Ja mikä kamiina. Ihan huippu. Minä soitin tänään yhteen maatyöfirmaan, tulevat perjantaina tekemään tarjousta tästä meidän pihan myllerryksestä. Maailma oli taas pieni ja miehen kanssa puhelimessa puhelimessa puhuttuamme tajusin meidän olevan tuttuja työni merkeistä. Toivottavasti sen huomaa hinnassa:D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, siitä se lähtee pihainnostus :)
      Minä en osaa päättää lähtiskö lautatarhalle vaiko lapionvartee...

      Tuo kamina on kaunotar, saapui Saksasta joku aika takaperin - onneksi on blogistania, löytyy kaikenlaista hyvää vinkkiä :)
      Ja kelit on kyllä nyt suosineet pari päivää!

      Poista
  2. Ai et mie sanon, et kyl on nättiä ja aurinkoista! Ihan kesä. Mulla ulkoilivat tänään kurkut ja kurpitsat ja oliivit jäävät yöksi ulos. Toivottavasti niitä ei pelota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla meinas jäädä pelargoniat ulos, käännyin Namun kohdalla takaisin ja kävin pistämässä sisälle.
      Niitä olis ihan varmasti pelottanut.

      Nyt taitaa muuten olla ihan pakko ottaa joku nurkka kasvuseurantaan :)

      Poista
  3. Niin kesää että :)
    Oi pelargonioita löytyy jo, niitä pitääkin päästä muutama hakemaan..
    Ihastuttavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esimakua :)
      Yks ainoa kukkakauppias meidän torilla ja sattui olemaan pelargonioitakin. Ihan pakko oli muutama ostaa Lillaan. Vielä kun muitais ne aina nostaa sisällekin lähtiessään!

      Poista
  4. Voi kun siellä on jo kesäistä!
    Kylläpä minua nauratti, kun luin otsikkosi, nimittäin minulla on tälle päivälle ajastettu ihan samalla otsikolla postaus, hih! No muutan nyt sitä hieman.
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kappas, mä varmaan sen jostain ilmasta nappasin vauhdissa, ihmettelin nimittäin, että mistäs tuo otsikko nyt tuohon oikein tuli :D

      Kesäistä on, kyllä - mutta tänä.n ihan peijoonin tuulista! Nyt touhuilenkin kotosalla taas :)

      Poista
  5. Niin tutulta kuulosti tuo otsikkosi:) ja muutenkin kirjoitat tosi hauskasti. Mutta että kuinka suloiset hipsukaiset lutuset luppanat siellä kanssasi on??
    Sinulla on siellä näyttää kaikki olevan oikein mallilaan, ja kyllä aina sais olla rapsuttamasa jos vain viitsisi vai mitä, mutta välillä on hyvä nauttia että taas jaksaa. Ulkona maistuu niin hyvältä kaikki ja siellä se ruokahalukin kasvaa.
    Kamiina on kyllä Upea!
    Oikein on kiva ja mieluisa kesäpaikka, viehtävän kaunis! Kesä se saisi olla vaan paljon pidempi tai ainakin toivotaan hyviä kauniita ilmoja laiskotellen tai ahertaen:)
    Puspus Rosalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alakerran naapuri poikkes lainakoiriensa kanssa, nämä on jo puolituttuja mulle :)
      Ja rapsutusta riittää, tottavie, nyt täytyy pitää tuumaustaukoa välillä. Eilen lensi tuhkat silmille, tänään meinasi lentää kaikki mikä ei ole kiinni, joten pois pois pois, kotiin välilä!
      Onneksi tuo Lilla ja koti on melkein naapureita keskenään, ei pääse siirtymät harmittamaan.

      Poista
  6. Aijai, kyllä kelpaa tällaisia kuvia katsella! ♥
    Rakastan tätä kevättä, kun sitä ikään kuin "herää eloon" monellakin saralla. Saa alkaa laittamaan pihaa kesäkuntoon ja luonto alkaa heräilemään. Tämä on niin ihanaa aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin, mahdottoman ihanaa ♥ vaikka ei ole kesän voittanutta!!

      Poista
  7. Oi, nyt sää olet siellä Lillassa ja kaikki ihana alkaa taas <3 Meillä on kaadettu etikat pötikkään huomista kotilojahtia varten ja kai se sitten kestää taas koko suven...

    Me ei olla avattu vielä ulkoruokintakautta, mutta vapusta sitten kai. Onko tämä jotain saamattomuutta....

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen mä tuolla Lillassa ollut jo käytännössä aina kun kelit sallii, mutta asustelemaan menen vasta kun kelit lämpiää kunnolla.

      Kotiloita alkaa nyt ilmestyä kuin sieniä sateella, pieniä nuppineulanpään kokoisia keräilin eilen urakalla kun löysin "synnytyslaitoksen" - alkais olla aika ferramolin saapua.
      Mulla on muuten sateelta suojassa kanneton purkki kotiloille, laitan sinne vettä ja astianpesuainetta. Kotilot sinne ja henki pois. Ja kun on kanneton, niin ei ala haista. Nyt purkissa on viime syksyltä jääneet nesteet ja kotilot, olen vaan lisännyt uudet sinne kun mahtuu, täytyy tyhjennellä joskus kun muistaa :)

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥