keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Sitä tuttua viilausta

Joskus sitä on kauhian ilonen pienestä asiasta, niinkuin minä nyt tuosta pikkuhyllystä sängyn päällä 😁 Mulla ei juuri koskaan ole edes puhelin makkarissa, muista härpäkkeistä puhumattakaan, mutta joskus on, ja joskus tulee sängyssä katseltua leffaa iPadilta, joskus luettua kirjaa. Tuohon on nyt hyvä nakata niin lukimet kuin luettavatkin - yhdet silmälasit olen jo ammoin tallannut lattialla rikki, joten ei ihan viitsi tavaksi ottaa 😉
Tuohon on ollut ratkaisu hakusassa jo pitkään, mutta yleensä kaikki olis aina tarvinut propata seinään (ja vaikka mulla onkin hyvin työkaluja, niin iskuporakonetta ei ole). Tuo on sen verran kevyt itsessään, että pysyy kiviseinänauloilla 👌😄


Sen jälkeen kun työpöytä hävisi makkarista lopullisesti on tuossa sängyn vieressä ollut niin korituolia kuin jakkaraakin, mutta...ne nyt vaan ei olleet "se oikea" ratkaisu asiaan. 
Esteetikon silmä saa näppylöitä toimimattomista jutuista 😁😉

Ei ollut oikea ratkaisu tämäkään härpäke minkä jo luulin ratkaisevan ongelman. Kyllä siinä aikansa majaili niin lukimet kuin nenäliinapakettikin, mutta se näytti jotenkin niin omituiselta, että löysi tiensä jonnekin kaapinkätköihin odottamaan uutta kotia. 

On täällä kaikenlaista pientä päivitystä tapahtunut pitkin matkaa tuon hiljaisuuden aikana, päivittelen niitä tässä pikkuhiljaa. 
Nyt kuitenkin aurinkoon! Pitkästä aikaa taas jotain muuta luvassa kuin niitä ei enää niin kovin yllättäviäkään rae/sadekuuroja! 

Nautinnollista loppuviikkoa 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥kiitos kiitos kiitos ♥