perjantai 15. toukokuuta 2020

Lisää Jaskasta

Rakkaalla lapsella on monta nimeä ❤️
Olis kiva tietää mikä on se oikea, se mihin Jaska reagoi "hei, se kutsuu mua" ❤️

 
Jaska-nimihän on annetty löytöeläintalossa, ja reagointi siihen on enemmänkin toiveajattelua ❤️ Tuppaan kutsuhuutelemaan milloin ville, kalle, muru, paavo, santeri, ilmari, elmeri, santtujaakko, jaakkokulta, kehveli, muhveli, mitä nyt milloinkin tulee suusta ulos odotellen josko joku sais tyypissä aikaiseksi ahaa-elämyksen ❤️ Yläkuvan "mulleko puhut" - katseenkäännös tuli Kulta-kutsulla. ❤️ Parhaat reaktiot tähän mennessä tulleet kutsuilla santtu, kulta, kultapoika tai poika ❤️
Tyyppi on selkeesti joko edesmenneen Santun reinkarnaatio tai sitten sitten sitä mieltä, että kun kutsut kultapojaksi, niin samassa lauseessa on vaikea komentaa ❤️😄

Jaska on hienosti ottanut paikkansa kuluneen kuukauden aikana. Ei tule edelleenkään itse syliin, mutta jää yleensä jos otan. Asettaa tassuaan kyllä syliin ja puskee, mutta se viimeinen askel jää ottamatta. Viikko takaperin tuli nukkumaan muutamaksi yöksi mun jalkopäähän, joinakin aamuina hyppää sänkyyn ja jää odottelemaan mun heräämistäni. Valtavan hurmaava tapaus kaikin puolin.
Tai no...paha tapa paukuttaa ja naputtaa ovia, ikkunoita ja makkarin patteria...
Patterin paukutus loppui kun laitoin pari tyynyä illalla patterin eteen (se toiminta oli vain ja ainoastaan yöllistä) ja tuosta paukutuksesta ja naputuksesta yritetään oppia pois pikkuhiljaa.

Eli kaiken kaikkiaan meidän yhteiselo on hyvin sopuisaa, läheisyys kasvaa koko ajan -viereen tullaan ihan kylkimyyryläiseksi, jutellaan, kurnutetaan, pusketaan paljon.

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Suloinen 'Jaska'-kisu!
  Lemmikit ovat kyllä niin ihania perheenjäseniä ja parhaita terapiaeläimiä.
  Jouduin juuri luopumaan rakkaasta kääpiöjäniksestäni viikko sitten ja se on edelleen raskasta.
  Mutta aina ovat sydämessä! <3
  Lempeitä toukokuun tuulia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaska on 99-prosenttisesti huipputyyppi 😍 - ja pikkuvikammehan meissä on kaikissa, täydellisyys on tylsää. Menettäminen on aina sydäntäraastavaa, vaikka kuinka sen tietäisi olevan edessä 💔

   Poista
 2. Meillä oli kissa, jonka nimi oli Santtu ja nyt on samanniminen poika (en muuten olekaan hoksannut tota yhteyttä aiemmin), joten peukut nimelle :).

  Kadehdin kissojen kykyä ottaa rennosti ja taipua kummallisiin nukkuma-asentoihin.

  Hauska oman tiensä kulkija. Toisen samanmoisen seuraksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Santtu on hyvä nimi 👌 ja mulla se meinaa lipsahtaa luvattoman usein kun kahdeksantoista vuotta hyvin samanoloista ja - näköistä kissaa sillä kutsui. Olenkin miettinyt ihan vakavissani josko Jaska oliskin Herra Santtu Kakkonen 😁 (oikeasti se ensimmäinen oli Neiti Santtu-Ilona)
   Mitäs me omantienkulkijat 😉😘

   Poista
 3. Leppoisan näköinen poika, siitä on varmasti paljon iloa. Meidän 2 vuotias Ahududu luulee varmasti että sen nimi on Älä. Aina on pahanteossa ja jatkuvasti saa olla kieltämässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaska on hyvin leppoisa tyyppi, yhtään kertaa en ole saanut kynsistä enkä hampaista, rakkautta senkin edestä ❤️
   Välillä toki kokeilee "rajoja" mutta oppii nopeasti...paitsi tuo nakutus ja paukutus, nekin onneksi vain silloin tällöin. Olisko oppinut aikoinaan, että niin pääsee ulos - nyt ei pääse.

   Poista
 4. Ihana Jaska <3 Iloa sunnuntaihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaska on ihana 💞 😁
   Kiitos, samoin sinulle!

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥