sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Syysfiiliksiä ja Habitareen lähtijät


Suunnittelin tuossa päivänä muutamana Ikean reissua, oli ihan suunnitelma plakkarissa...kesken suunnittelujen pörähti puhelimeen viesti samaisesta firmasta, että olisi mahdollista tulla opastetulle kierrokselle katsastamaan syysuutuuksia. Lähinnä olohuonetta, jonka Ikea on lanseerannut tänä syksynä #elohuone. Ja mikäpä sen sopivampaa, varsinaisia elohuoneitahan nämä tänä päivänä ovat.
Täällä omassanikin nurkassa naputtelen tekstiä tulemaan.

No, minä siis samantien ilmoittauduin lauantain iltapäivälle kierrokselle, sen verran on touhua riittänyt viikolla, että päätin poiketa totutusta -minähän visiteeraan tuossa lempikaupassa yleensä viikolla kun on himpun rauhallisempaa.

Kierros oli oikein mukava, ryhmä kivan pieni -osa jo ilmeisesti iltapäivään mennessä väsähtänyt ja jäänyt pois. Vanhoja tuttuja uudessa kuosissa tuli heti vastaan. Ihanaakin ihanampi lepotuoli Strandmon (joista moni on kysynyt, että kaipaanko kun luovuin. En kaipaa, olen niin tyytyväinen sohviini 😉)  Tykkään kovasti uusista ilmeistä, kuin myös uudesta hinnasta.


Tiesittekö muuten, että malliolohuoneita/tiloja  suunnitellessa ne tehdään ns. tietyille asujilleen, jossain asuu esimerkiksi tietyn ikäinen pariskunta, jossain nelihenkinen perhe, jossain sinkkumies/nainen jne. Eli pyritään mahdollisimmain aitoon miljööseen, huomioiden ko. henkilöiden harrastukset yms sisustuksessa. Täytyy sanoa, että nyt niitä mallitiloja katseli uusin silmin.


Syksy tuo paljon uutta, nämä säilysratkaisut on moneen käyttöön ja moneen tilaan sopivia, just oman makunsa mukaan voi rakennella ratkaisuja. Alakuvien uutuus PLATSA on tällä hetkellä Suomessa vain Tampereen myymälässä "testissä" -eikä yhtään huono systeemi olekaan. Voisin kuvitella moniin ullakkohuoneisiin ja rappusten alla oleviin "hukkatiloihin".


 Tunnin kierros meni joutuisasti, huomaamatta voisi sanoa.
 Lopuksi meitä vielä hemmoteltiin kotiinviemisillä.
Kiva kassi tyrkättiin matkaan, kotona vasta katsastin mitä sieltä löytyi.
Oikein mukava, oikein mukava!


 Termari, kahvia ja keksipaketti, tunnelmaa luomaan tuoksukynttilä ja vielä puhelimelle/tabletille puinen teline. Voi että, se tulee käyttöön varmasti. Kiva myös tutustua Ikean kahviin, taisi olla jopa luomua (Arvid Norqvistin luomu on tämän hetken suosikki) joten oikein odotan mielenkiinnolla.
Kaikki tulee varmasti käyttöön. Kiitos.

Omat ostokset postailen vähän myöhemmin, on ollut niin muuta touhua, että en ole edes ehtinyt ottaa kuin yhden kuvankaan -mutta jos oikein osaa katsoa, niin saa jo pienen aavistuksen....

Kukas muu on käynyt tutustumassa Ikean syksyyn? Itse odottelen lokakuuta kovasti, silloin tulee Ikean ja HAYn yhteistyön tulokset myymälöihin. Ne on pakko tsekata livenä, vaikkei juuri nyt tarvetta sen kummemmin mihinkään ostoksiin olekaan.


Ja lopuksi. Habitare-lippujen arvonta.
Otin luurin kautta apuja vanhimalta rinsessalta, ehti pienellä viiveellä vastata:


Eli voittaja on kymmenes kommentoija: 
anonyymi Maija 
.....ja koskapa hän tarvitsi vain yhden lipun, niin huhulin rinsessalta vielä toista numeroa, mutta oli jo taas mennyt menojaan (ei ole kasvanyt luuri käteen hänellä!) joten  minä sitten enttententten-menetelmällä arpaisin toisen yhden lipun tarvitsijan:
anonyymi Msibente
 
 Molemmilta löytyi kommentista pyydetysti meiliosoite, joten postia tulossa pikapuoliin!!
Lukekaa ohjeet ja toimikaa sen mukaan.

Kurvailen nyt muihin hommiin, mutta yritän päästä pian kotikuvien kanssa linjoille.
Pikkuisen pitää kiirusta, mutta se on kiva vaan kun hommat välillä kasautuu.

Nautitaan ihanista syyskuun päivistä, aurinkoa ja lämmintä luvassa!!

edit. juuri pamahti luuriin rinsessalta nro 5, tsekkasin kommentit ja uskokaa tai älkää, toinen voittaja (kun jätin tietysti jo voittaneen Maijan väliin) pysyy samana!! Joskus asiat näköjään menee näin 👌


Palaillaan.



6 kommenttia:

  1. Odotettu ja paljon hehkutettu Ikean kuvasto pätkähti tässä taannoin postilaatikkoon, mutta mun on kyllä pakko sanoa, että mulle ei siitä tullut tällä kertaa oikein minkäänlaisia ahaa-elämyksiä tai wau-fiiliksiä. Päinvastoin, oli ehkä vähän pettymys justiin sen ennakkohehkutuksen takia. Paljon enenmmän tunnelmaa on näissä sun muutamassa kuvassa. Ja live-kiertelyä ei mikään voita, kun pääsee hypistelemään kaikkea, vaikkei mitään tarviskaan.

    Termari on mun silmään ihanan värinen ja puinen kännykkäteline kans. Kiva lahjus.

    Ja onnea lippuvoittajille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tulee aika harvoin kierrettyä huonekalunäyttelyä "ajatuksen kanssa" -ennemminkin täsmäiskuja sinne minne tarvitsee, monesti vain alakertaan, joten oli kiva tehdä tämä kierros.
      Ja arvaapa olinko missään bongannut sen enempää termaria kuin tuota telinettäkään! Ainakin teline olis tarttunut matkaan, ehkä termarikin...
      No, tästäkin viisastuneena päätin ottaa seuraavalla käynnillä silmän käteen ja ajatuksen matkaan 😂

      (Et muuten ikinä uskon minkä helvetillisen häsläyksen sain lippujen kanssa aikaan, onnistuin toisen hukkaamaan totaalisesti! Nyt on onneksi kummatkin voittajat saaneet lippunsa -ja omakin on tallessa 🙈😅)

      Poista
  2. Nappasin kuvaston Ärrältä mukaani, mutta olen tyystin unohtanut lukea. Täytyypä korjata asia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän aikaa se minullakin pyöri pöydällä milloin miltäkin sivulta avattuna, aina joku keskeytys tuli yllättäin. Nyt täytyy ottaa kerralla alusta loppuun...heti kun vaan ehtii 😄

      Poista
  3. Syksy ja säilytysratkaisut kuuluvat yhteen ja mikäs onkaan silloin osoite? Juuri tämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän tuppaa muulloinkin olemaan 😂
      Vaan mikäpä siinä, hyvä kauppa!

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥