lauantai 23. syyskuuta 2017

Melkoinen uudistus

Useille tamperelaisille -ja miksei ulkopaikkakuntalaisillekin- on vuosien kuluessa tullut hyvinkin tutuksi viime keväänä ovensa sulkenut Nekalan Löytöliiteri. Monelle se oli aarreaitta siinä missä yhtä monelle se vihoviimeinen paikka asioida.
Ymmärrän hyvin molempia kantoja, tavaraa oli paljon -ja vielä vähän lisää. Pinoja pinojen vieressä, taivaita tavoittelevia hyllykköjä täynnä ties vaikka mitä.
Itselleni siitä tuli se paikka, mistä lähdin katsomaan josko "juuri se" tavara löytyisi sieltä, mikä se milloinkin sitten olikin...puutarhasäleikkö, katekangas, poranteräsarja, sopiva naulakko, u name it!
Usein löytyi se mitä hain, ja samalla yleensä ostoskoriin eksyi jotain muutakin.

Kun tieto lopettamisesta tuli, tiedän monen jääneen haikein mielin kaipaamaan.

Ja moni ilahtui kun tuli tieto uusita avajaisista, nyt Tammer Outetin nimellä.

Kuluneella viikolla oli TammerTukussa pr-päivä, jonne myös minä sain kutsun.
Tutustuminen huikeaan kokoiseen  9000m2:n  showroomiin kolmessa kerroksessa oli erittäin mielenkiintoinen kokemus sopivan kokoisiin ryhmiin jaettuna. Saimme kattavan katsauksen mitä kaikkea maailmalle lähtee myyntiin - ja katsauksen myös ensi kevääseen -mistä olemme hys hys, mutta sen verran voi sanoa, että mielenkiintoista, hyvin mielenkiintoista.

Kuvat kertovat paljon, mutta jokunen pikkuteksti sinne tänne kuitenkin.
Ollos hyvät!

Päivä alkoi makoisalla Arto Rastas Cateringin valmistamalla lounaalla
 ...ja sitten mentiin!


 Puutarhakalustojen valikoima oli huikea, katosta ja kalustetta joka lähtöön, kokoon ja makuun.
Alla oleva pyöreä tuoli kyllä muuttaa ensi kesänä allekirjoittaneen parvekkeelle mikäli vain suinkin mahtuu! Siinä passais lueskella jos missä! Puutarhapöydän keskellä oleva tunnelmatuli on uusi juttu, tätä näkyi myös Habitaressa. Ylemmässä kuvassa muuten on lavasohviin saatavilla olevat patjat ja tyynyt, juuri sillä oikealla mitoituksella -ei tarvitse itse kaikkea nyhrätä.


 Pihaton ja mökitön katseli haikeana kaikkia ihania savustus-, grillaus- ja loimutusjuttuja, yksi oli ylitse muiden -tässä grilli hänelle jolla on jo kaikkea! WAU! 
(saas nähdä näinköhän tämä erään ruokabloggarin pihaan vielä ilmestyy, ilmassa oli syvää ihastusta)


 Rento ja Maku ovat molemmat Tammer Tukun omia tuotemerkkejä ja tietenkin hyvin edustettuina.
Ja jos tuosta valikoimasta ei löydy mielestä löylykiulua niin johan on kumma. Joululahjalista vilahteli aika monen puheissa näiden kohdalla...Maku-osastolla Arto Rastas taiteili meille maistiaisia, kuvassa tulossa tervajäätelöä hiilihappojään avulla. Oli sen sortin herkkuja, että kuvatkin unohtui annoksista.

Showroomilla oli niin mieletön valikoima, että väkisinkin jää vaikka mitä mielenkiintoista pois, yritin kuitenkin läpileikkausta saada aikaiseksi. 
Joulu alkoi väkisinkin hiipiä mieleen....

Puolivälissä päivää pidettiin pieni breikki Suomi100-hengessä ja nautittiin erittäin maistuvaa mustaviinimarjanlehdistä ja omenamehusta valmistettua glögiä puunajuurikeksin ja suomipiparin kera.

 Ja vielä pari kuvaa Tammer Outletin puolelta.
Siinä missä ennen oli ahdasta, pimeää ja korkeita hyllyjä on nyt valoisaa ja suorastaan hämmentävän avaraa. Kaikki tavara ei ole enää yhtaikaa saatavilla, vaan vaihtuu kausittain.


Olen nyt kolme eri kertaa käynyt ostoksilla uudistuneessa myymälässä -eilen viimeksi- ja nyt alkaa tuntua tutulta - toki nytkin katselee vähän samoin kuin ennenkin: mitäs täältä vielä löytyy. Valikoima on kuulemma aika lailla sama kuin aiemminkin, esillepano on vain hyvin toinen. Tuotteet on nyt yhdessä paikassa, ei vähän siellä sun täällä kuten kuulemma aiemmin.

Hyvin mielenkiintoinen  kasvojenpesu, sanoisin.
Onnea ja menestystä uudelle formaatille -ja iso kiitos kutsutsta tilaisuuteen, oli erittäin kiva päivä!


2 kommenttia:

  1. Yhdeksääntuhanteen neliöön tosiaan mahtuu tavara poikineen :). Ja vaikka sitä nykyään huomaa ihan vaan ostosturnauskestävyyden puutteessa mieluummin suosivansa pieniä myymälöitä, niin kyllähän toi Tammer Outlet vähän vaikuttaa paikalta, joka on pakko käydä katsastamassa. Kunnon kengät jalkaan ja eväät matkaan, niin jaksaa kierrellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks myymälä ei ole yhtä iso kuin showroomin puoli, sen jaksaa kyllä ihan kevyesti 😉 (Mulla taitaa ulosanti kärsiä niin livenä kuin somessakin, harjoituksen puutetta ihan selvästi 😂) Onneksi sentään turnauskestävyys on riittänyt, jokunen kilometri on tullut tallusteltua!

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥