keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Matty tuli taloon.

Joskus joku asia ottaa vaan aikansa, kiirettä kun ei ole eikä silmää pahemmin rassaa, niin ei tarvitse hötkyillä asian kanssa. Ei edes tällaisen äkkihätäisen hötkyilijän.


Makuuhuoneessa on ollut yksi muutosta kaipaava juttu oikeastaan koko ajan.
Tuo katosta roikkuva iso, ihana (edelleen siis tykätty, kovastikin tykätty!) valaisin. Se sijoittuu juurikin niin sopivasti sängyn jalkopäähän, että  joka kerran kun pedatessa pöllyttelee tuplaleveää peitettä, niin helyt kilisee ja kiertyy toistensa lomaan. Ja olihan se näin pieneen makkariin aika iso...ja viimeisiä ripauksia helmalakanan kanssa sitä romanttisempaa linjaa.


Valaisin on vuosien kuluessa nähnyt monta asuntoa ja monta paikkaa, niin makkarissa kuin ruokapöydänkin päällä, miniälläkin se oli jokusen vuoden hoidossa ennenkuin muutti taas takasin.


 Aktiivisesti en ole etsinyt uutta valaisinta, mutta aina kun olen pistänyt jonkun aikansa palvelleen yksilön uuteen kotiin on toki käynyt mielessä josko vaikka makkariin...lähimmäksi taisi päästä kristalliplafondi, mutta kun kuitenkin tykkään roikkuvista enemmän, niin ei sitten sekään.

Jokusen hetken totuttelin makkariin ilman valaisinta, härpäke kun muutti miniälle nyt lopullisesti.

Habitaressa nimittäin kävi "vanhanaikaissesti" - oli ihan pakko juuttua Sessakin osastolle, siellä oli jo edellisenä vuonnakin sellaisia mukavia "kuolattavia" herkkuja -mutta silloin siellä ei ollut Mattya!
Nyt oli ja se oli rakkautta kertalaakista. 


Ihan vähän jäin kuitenkin miettimään, mutta tein Mattyn kanssa treffit seuraavalle päivälle -ja silloin sitten tehtiin kaupat, Matty muuttaa meille! Viime viikolla Matty sitten kotiutui, yhteiseloa on ollut viikon verran ja hyvin sujuu! Soma, pieni, ei häiritse petauspuuhia eikä peittojen pöllyytyksiä. Eli juuri sopiva paikkaansa. Oikeastaan parempikin...


 Muistaakos kuka Mattyn isoveljen Ericin?
Sehän on asustellut keittiössä jo hyvän aikaa.  Tämän ostin aikanaan Tampereen Rauta-Otrasta kun olin sitä puoli päivää kiertänyt kuin kissa kuumaa puuroa.


Täällä on nyt siis Eric ja Matty, samaa sukua ja perhettä. 
Ja kummastakin tykkään ihan yhtä pajlon -yhdessä vielä enemmän!
Joku juttu vaan kolahtaa ja kovaa, näiden valaisimien kanssa kävi juuri niin.


SESSAK  << tekee kivoja valaisimia, kurkkaapa huvikses kotisivut vaikkei juuri nyt tarvetta uusille valaisimille olisikaan.  

Täällä Tampereella ainakin Rauta-Otra Nekalassa tilaa toivomuksesta Sessakin valaisimia jollei juuri sitä tiettyä valikoimista löydy. Varmistin asian ennen postausken tekoa, koska tiesin, että siellä on laajat valikoimat muutenkin.

Mitäs tykkäätte pikku-Mattysta? Hitti vai huti ☺

2 kommenttia:

 1. Voi että,tuommoinen pitää kyllä saada pojan huoneeseen-ihan mahtava!Ja tuommoinen kristallivalaisin sopisi likkojen huoneeseen:D.Taidan räjäyttää säästöpossun välittömästi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät ❤️
   Tuo "kristalli"härpäke sopii moneen paikkaan ja on mukavan kevyt -ne vaan tuppaa välillä olemaan kiven alla. Tuon kuvassa olevan tilasin joskus aikoinaan Ranskasta kun ei lähempää löytynyt sopivaa 😄

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥