keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Takaisin ruotuun!

Blogi! En minä ☺
Minuahan ei kai ruotuun saa mikään eikä kukaan.

Mutta vanha blogipohja pelittää taas -mikä lie sitä viirasi silloin taannoin kun oli pakko "muuttaa pois kotoaan" kun osa kuvista meni vikakokoon ja laatu ihan suteroksi. Nyt ne taas on ruodussa nekin.

Että toiveita olis taas saada joku huvitus tänne postausrintamallekin kaiken takkuamisen jälkeen.
Vähän meinasi tämä rakas harrastus mennä pakkopullan puolelle kun ei itse (eikä kuuulemma oikein lukijatkaan) ollut toimintaan eikä ulkoasuun tyytyväinen. Nyt toimii taas. Ulkoasusta en sano mitään.
Kai se taas ainakin vähän sinne päin.

Asiaan siis.
Kamalan kauan aikaa on junnannut makuuhuoneen päivitys, milloin omasta syystä, milloin itsestä riippumattomista. Keväällähän jo tilasin uusia mattoja -mitkä sitten osoittautui niin suosituiksi, että menivät käsistä ja jäinkin ilman. No, sehän on jo olohuoneen mattojen kanssa todettukin, että se toinen vaihtoehto ei ole ollenkaan välttämäti huono(mpi) ollenkaan.
(varsinkaan kun mattojen mitatkin ehti uuden sängyn myötä kertaalleen muuttua siinä matkalla)

Toinenkin vaihtoehto ehti loppua väliaikaisesti, joten toimitus viivästyi vähän tässäkin, mutta onneksi oli sentään joku matto lattialla, eikä vielä kamalan kylmät laminaatit jalan alla.
Matot kotiutuivat samaan aikaan kuin olohuoneen farkkumatotkin, eli on jo ehditty hyväksi havaita moneen kertaan. Ja rinsessat on torkkupeitonkin testanneet pariin otteeseen, minä enemmänkin vain ihastellut sitä. Samaa sarjaa kaikki.
Matot on kevyet,  sopivan ohuet, ihanat jalan alla. Paljon mieleisemmät kuin ikinä kuvien perusteella olisin alunperin uskonutkaan.  Että nappiin meni!
Kulmissa hurmaavat hapsusolmut...onneksi ei ole kissaa talossa, luulen, että noiden kanssa matot saisi kyyytiä...Makkari on mahdottoman pieni, mutta nukkumiseenhan se on tarkoitettukin, en sinne kamalasti lääniä kaipailekaan, mutta se on kiva kun sekin vähä mitä on, on silmää miellyttävää. Nyt alkaapi taas olla.

Toimittajana tietenkin jälleen Svanefors (<klik), josta näyttää tulleen meikäläisen hovitoimittaja mitä mattoihin tulee...tai verhoihin. Voi kuinka odotankaan, että pääsen näkemään mitä ihanaa ensi kevään mallisto pitää sisällään, sen mallisto on kuulemma juuri saapunut.

Linkin kautta löytyy Suomen jälleenmyyjät, kurkkikaapa sinne ☺

Palaillaan pikapuoliin...kunhan toivun tästä järkytyksestä, että talvi taisi tulla kamalan aikaisin, ilmeisesti jäädäkseen. Tulee kuulkaa pitkä talvi. Joku tykkää, joku ei.

-ja off topic, kurkatkaapa pikapuoliin tuonne yläpalkin myytävät-osioon, sinne on tulossa vaikka mitä, jakkarasta laukkuihin ja lampaankarvoihin...kunhan vaan ehdin kuvia napsimaan!

14 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää uudet mattosi ja sarjan torkkupeitto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks olekin kivat! Olen oikeastaan ollut aika tyytyväinen, ettei niitä ensimmäisiä tullutkaan ☺

   Poista
 2. Kaunista harmaan sävyä. Mistä olet harmaan sängynpeiton hankkinut, onko se pellavaa? Minulla on nyt joku harmaa kausi menossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuule oikeasti helmalakana! Yhtään en muista mistä se on ostettu, miniä sen hommasi joskus itselleen, kotiutui sitten tänne. Joku Ellos, H&M, Hobby Hall...matsku lienee joku puuvillasekoite, vähän pellavan oloinen, mutta pehmeämpi. Ihana käytössä kun ei juurikaan rypisty ☺

   Poista
 3. Jesss!! Nyt on taas ihanan kotoisaa täällä <3. Blogissa siis. Ja makkarissa kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että näin on! En tiedä mikä silloin sotki blogipohjan, mutta oli mikä oli, niin toivottavasti ei tule takaisin 😳

   Poista
 4. Hienolta näyttäämakkarissa ja blogissa!
  Helpompi käyttää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, itsellenikin!! Ilman pakottavaa syytä en ikinä olis heivannutkaan pois tästä ☺

   (ps, koskas tulet kellon noutamaan?)

   Poista
 5. Kaunista on tuolla makkarissasikin.
  Hyvä et palattiin tähän pohjaan mutt just jo jotain rupes siit edellisestä tajuu :)
  Niin tuo on tullut talvi varmaan jäädäkseen lunta ja pakkasta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se edellinen oli kökkö pohja, mutta suurinpiirtein ainoa suurinpiirtein siedettävä missä kuvat sai pelittämään normaalisti,
   Mutta hankalahan se oli!

   Lunta näyttää olevan sitä enemmän mitä etelämmäksi mennään (en tosin Riihimäkeä etelämpnä ollut) joten oli kova palata äsken takaisin Treelle. Satelee pikkuisen kyllä lisää täälläkin 😉

   Poista
 6. On ihana makkari ja edelleen ihailen noita peilejäkin - niin kiva asetelma. Tumma harmaa sisustuksessa on kyllä yksi mun lemppareista.

  Hyvä on blogipohja nyt, mietin kans tuossa jossain vaiheessa, että en oppinut siihen uuteen, joten tämä paluu on minulle mieluinen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peilitkin on yksi yllätys, just tänään kaverille totesin, että vaikkei tuossakaan se ensimmäinen suunnitelma mennyt putkeen, niin olen kovin tyytyväinen tähän kakkosvaihtoehtoon 😊 -ja aikas tyytyväinen makkariin muutenkin.

   Paluu vanhaan onneksi onnistui! Että tulinkin kokeilleeksi!!

   Poista
 7. Olen niiiin iloinen, kun on taas tämä vanha pohja käytössä. Mä en tainnut yhtäkään lukea, kun oli se erilainen ja aina nämä vanhat olen lukenut! Mutta nyt taas pääsen lukemaan. Kiitoskiitos ja hyvähyvä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olepa hyvä! Sulla sitten onkin vähän lukemista 😂
   Ehkä minäkin taas innostun päivittämään kun ei ole kestopotutus pohjan suhteen 😉

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥