tiistai 11. lokakuuta 2016

kutsu kävi

Junamatkailusta on jo tullut osa arkipäivää näköjään.
Männä viikolla istahdin taas kerran Pendolinon kyytiin ja hurautin isollekirkolle.
Iltapäivän vietin ihan "omaa aikaa" ja sitten suunta kohti Svaneforsin showroomia, jonne oli kutsu käynyt taannoin. Mikäs sen mukavampaa kuin päästä katsastamaan tuotteita paikan päälle ja hiplailemaan materiaaleja. Svaneforsin matoistahan on tullut ihan suosikkeja, niitä oli Lillassa ja niitä on kotona, niin nuo uudet isot sinisetkin.

Mukana menossa oli myös vastapäinen yritys Malou C.

Skumppaa, pientä naposteltavaa, tuttuja ja vähemmän tuttuja bloggareita (ei nassuja näkyvissä, bloggailkoon kukin omille lukijoilleen ☺)
Svaneforsin linkin kautta muuten löytyy myös suomalaiset jälleenmyyjät, suosio tuotteilla on ollut ihan hurjaa, meikäläinenkin on odotellut makkarin mattoja jo jonniin aikaa, ne kun loppui heti kättelyssä -nyt pitäisi olla kakkosvaihtoehto viimein tulossa, odotellaan!) 














Kohta on odotettavissa postitoimitusta Ruotsinmaalta, pistin nimittäin verhot tilaukseen kun nyt pääsin niitä livenä vertailemaan toisiinsa!
 Minä, joka en siis ole "sininen ihminen" -kuten matoistakin huomaa- enkä ole ikinä, koskaan, tykännyt kuin yksivärisistä verhoista (poikkeuksena se jonkun vuoden takainen totaalinen ruusuverhoihin hurahtaminen) tilasin olohuoneeseen uudet verhot. Siniset. Kuviolliset, painokuosiset!
Nuo uudet matot sai aikaiseksi sen, että kaikki suunnitelmat yksivärisistä samettiverhoista karahtivat karille (ihan vähän asiaa avitti ehkä sekin, että ne sametitkin tuppaa olemaan joka paikassa finito)

No, pikapuoliin pitäisi ostosten kotiutua, sitten nähdään ☺

Illan ohjelmassa oli myös muutama tuote arvonnassa, minuakin lykästi ja matkaan lähti pikkumatto. 
Vähän se saattaa näyttää paikassaan hassulta, mutta voi, se on niiiiiin hyvä kun paljain varpain hipsii availemaan/sulkemaan parvekkeen ovea tai säätämään sälekaihtimia aamuin illoin.
Laminaatti on tuossa nimittäin hyytävän kylmä.
Jotta paikkansa löysi ☺


Kiitos molemmille järjestäjille erittäin mukavasta illasta ♥

5 kommenttia:

  1. Kaunis matto ja kiva et jotain tuomisina kotiin :)
    Kauniita tekstiilejä ja tavaroita tuolla näkyi olevan. Jään oottelee taas verhokuvia.
    Viikonjatkoi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Svaneforsilla on paljon kivoja tuotteita. Moni on tykästynyt, sen huomaa kun jää ilman 😳 -omaa hitauttako lie...

      Poista
  2. Hienoja kuvia!

    Mua miellytti jostain syystä eniten nuo 10. kuvan tummanvihreät jutut. Lasipullot erityisesti. Ja tietty skumppa ja naposteltavat ;). Joskin on täälläkin havaittavissa sellanen ilmiö, että se ehdoton nounou siniselle ei enää olekaan niin ehdoton. Mutta en silti sen kummempaa vielä ole hankkinut kuin sinikuvioisia lautasia..

    PS. Tiedän, että olet sitä itse jo harmitellut ja kiroillut, mutta oikeasti tää uus blogipohja käyttäytyy sillälailla selavasti, että on valitettavasti vaikea lukea, vaikka muuten niin mieluusti luen. Tyhmä bloggeri, kun pilaa toisten blogit :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni on syttynyt vihreälle, olen ollut huomaavinani. Mullakin taisi joku värinkaipuu olla alitajuisesti (siis muun kuin punaisen!!) koska tuskinpa muuten olis 12 neliöö sinistä lattialla 😂
      Oon aina ihmetellyt kun sanotaan, että sininen on suomalaisten lempisisustusväri, että kuinka se VOI olla. No, ehkä meissä jokaisessa on se joku pieni sininen suomalainen piilossa 😄

      Miten tää pohja tökkii??? Mulla pelaa läppärillä hyvin ja puhelimessakin ihan ok. En ole pätkänkään vertaa ehtinyt uhrata ajatusta koko asialle, pitäiskö??

      Poista
    2. On ollut vähän hahmottamisvaikeuksia sen suhteen, että mistä pitää klikata, että pääsee lukemaan ja välillä aukeaa sivut toinen toistensa päälle. Tai lomaan. Tai miten sen nyt osaisin selittää. Mutta äsken kokeilin vaihtaa tuolta sun nykyisestä yläpalkista vaihtoehdoksi "Classic", kun sellasen siellä hoksasin. (On auennut automaattisesti "Magazine"-tilaan, joka varmaan on ollut sun valitsema, mutta tekee tosiaan sitä sekavuutta tällaiselle yksinkertaiseen tottuneelle). Classic avaa postaukset sellaseen perinteiseen aikajärjestykseen, joten on helpompi kelailla ees taas. Mutta sivupalkkia en edes yritä lukea. Siellä menee kaikki toistensa päälle. Esim. sun lukemien blogien kuvakkeet ja nimet menee sillai sotkuksi. Voin ottaa sulle puhelimella kuvan ja laittaa tuleen, jos haluat, niin tiedät, mitä tarkoitan :).

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥