keskiviikko 21. syyskuuta 2016

muilla ongelmia??

Hupsista...

Olen tehnyt vihdoin ja viimein postausta viime viikon reissusta, mutta...
Olen samalla lailla pienentänyt kuvien koon kuten aiemminkin, koneella näyttävät aivan passelilta, muuta kun esikatselen postauksen, niin kuvista osa on ihan suttua.
Ja kun yritän laittaa kaksi kapeaa kuvaa rinnakkain, ei se onnistukaan, tulevat jättisuttuina päällekäin.
WTF is going on??

Mä tuommosta postausta pihalle päästä!
Enkä siis ole tehnyt mitään muutoksia asetuksissa.

Nyt muuten katsoin aiemmatkin postaukset, kaikki pienet rinnakkain asetellut kuvat on nykyisin seillä somasti päälletysten, en minä niitä niin ole laittanut!!

Taidan jättää tähän. Olkoon.
 Toistaiseksi.


Vai pitääkö tässä alkaa kaivamaan joku uusi blogipohja.
Persiistä, sanon minä.
Murr.

6 kommenttia:

 1. OHO. Mitäpä tässä muuta sanoo. Tossa sivussa kulkevat ajanviete suositukset ainakin on ihan suttuset. Tietotekniikka on ihmeellistä. Tekee vaikkei mitään tilaakkaan. t Riitta

  VastaaPoista
 2. kommenttikin näköjään kahdesti :)

  VastaaPoista
 3. tämä on nyt ihan peseestä suoraan sanoen! kävin vanhoja postauksia läpi ja kaikissa kuvat muuttuneet samanlevyisiksi -ja iso osa suttua! nyt toinen blogipohja, mutta muut sivut hävisi ja tuo mainitsemasi palkki on hanurista.

  mä taidan kohta siirtyä vallan facen puolelle :(

  VastaaPoista
 4. Mulla on myös blogger heittänyt asetukset miten sattuu blogipohjan suhteen... :( Jostain syystä postausten alue(?) Kaventunut, vaikka niin ei todellakaan ole alunperin laitettu. Itse en osaa tehdä asialle mitään ;) ja mies ei taas ole ehtinyt paneutua koko asiaan. Todella ärsyttävää kun tallennetut asetukset eivät pysy! :(

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pysyi leveydet kyllä, mutta kuvat muuttui kautta linjan. Täytyy nyt katsoa mitä saa tehtyä (kunhan ehtii) koska tämä nykyinenkään tyydytä. Hävis kaikki sivut ja sivupalkin gadgeteista iso osa, ei hyvä!

   Poista
 5. Voi voi. Muuttuko tää blogin ulkonäkö nyt lopullisesti tämmöseksi? :(

  VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥