torstai 11. elokuuta 2016

nurkkaus kerrallaan

Kuinka ollakaan -pääsi pimenevät illat yllättämään.
Muuten ei mitään hätää olisi varmaan ollutkaan, mutta kun rinsessojen valloittaessa parisängyn muutamaksi yöksi "jouduin" sohvalle, niin pitihän sitä joku yö ottaa kirja kaveriksi.
Mutta missä mun lukuvalo on? Väärässä päässä sänkyä!
Tyyny kainaloon ja käännös. Tilapäinen ratkaisu.

Sen verran jäi rassaamaan "kun mä olen tottunut, että tuossa on valo", että kävin varmaan koko valaisinrepertuaarin läpi. Ei. Noup. Ei hyvä. Ei vaan löytynyt sopivaa.

Pari päivää sitten hyppäsin taajamajunaan ja tein pienen päivälenkin Parolan Rottinkiin.
Oli semmoinen mututuntuma, että siellä se on. Elämäni valo.
Ja jos ei olekaan, niin tuleepa hoidettua samalla reissulla yksi muu asia pois päiväjärjestyksestä.

Siinähän se nökötti. Ja melkein vieressä toinen.

 Piti vähän mööbleerata ja pistää ne vierekkäin. Ja mietintämyssy päähän.
  
Piti huudella pikaisia apuja facessakin ja kilauttaa kaverillekin, tuli niin paha pähkinä.

Kaikenlaista muutakin ihanaa oli myymälässä, kuten aina -ja pikapuoliin on syysvalikoimat tulossa (vink vink) -tämä valaisin olis mun, jos sille olis paikka!!
 Tuo musta kaappi!!! ♥♥♥ 

Ja niin, tämä valaisin sitten kotiutui. 
On kuin tähän tehty.

 Toinen vaihtoehto olisi ollut enemmänkin kirjoituspöydälle -joka sekin oli siinä vaiheessa ilman valaisinta, iso harmaa kun mylläyksessä otti ja poistui- mutta siihen tuli keittiön ikkunalaudalta vähän entistä sirompi vaihtoehto.

 Kummasti sitä vaan alkaa valoja sytytellä.
Ja kynttilöitä.

Joko uskaltaa sanoa, että syksy on lähellä...

22 kommenttia:

 1. Niin sitä sitten kuunneltiin "suurta" yleisöä 😂

  Tuo musta kaappi on kyllä ihana, voisin kotiuttaa meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks minus vähän poliitikon vikaa 😳😂 -kamalasti muka kuunnellaan ja tehdään sitten oman pään mukaan!
   Minäkin voisin ihan surutta kotiuttaa sen. Jos olis tilaa 😄

   Poista
 2. Kyllä, syksy on täällä. Aurinkokaan ei jaksa lämmittää pois sitä koleaa pohjavirettä. Syksyn lapsi kiittää:). Ja villasukkia lähti taas syntymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole 😄 -mutta lähellä se taitaa jo olla!
   Minä en kyllä yhtään pistäis pahaks vaikka tulis sellainen intiaanikesä kuin joskus reilu kymmenen vuotta sitten. Lämmintä riitti pitkälle lokakuulle, mutta se ei ole sellaista tukahduttavaa hellettä!

   Poista
 3. Syksy ja sisustusinspiraatio, ne kuuluvat yhteen :). Löysit kyllä hienon lampun ja kuvissa vilahti tosiaan monta muutakin upeaa lamppua. Pimeneviin iltoihin tarvitaan hyvät valot - mikään ei sitten olekaan ärsyttävämpää kuin liian vähäinen valoteho (ellei se ole sitten tehokeino ja mennään lyhdyillä ja kynttilöillä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti se vähän on näin kun aletaan taas viihtyä enemmän sisällä. Mulla se iski jo kyllä osin keskellä kesää, mitta se johtui kyllä ihan tuosta Lillan myynnistä ja siitä seuranneesta tavaranpyörityksestä 😉
   Nyt muuten täytyy sytyttää kynttilöitä! Ihan just nyt! Meni nimittäin kunnolla pilveen ja alkoi ukkostaa 😄

   Poista
 4. Mä elän vielä kesää. Tuo lamppu on tosi hieno ja myös se musta puurunkoinen on niin mun makuuni. Mutta olisin tarvetta jalkalampulle, oliks niitä kivoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin! Nauratti tänään kaupungilla kun jengiä tuli vastaan nahkatakeissa ja huiveissa, sukissa ja kävelykengissä 😂 Apua! Mulla vielä (pitkään!) läpyttimet jalassa ja hihattoman kanssa hätävarana semmonen onnettoman pieni ja ohut neuleenretale 😄

   Eipä tainnut PR:ssa olla yhtään jalkalamppua...tai jos olikin, niin en ainakaan huomannut kun en sellaista edes etsinyt 😳

   Poista
 5. Aika hauska ja sopii sinun kotiisi, kyllä nyt kelpaa lueskella! Kummasti vaan illalla valot syttyy...tai sitten ne kynttilät, täällä ollaan vähän pimeetä porukkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne tuppaa kynttilät täälläkin syttymään ennen valoja 😉 -ledkynttilöihinkin just eilen ostin läjän paristoja jemmaan, nekin tuossa jo odottelee!

   Poista
 6. Kesää on vielä jäljellä!!!! Ainakin pari viikkoa. Kohta alkaa kynttiläkausi ja lampuillekin on tietysti tarvetta. Löysitpä jännän valaisimen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on on!!! Mielellään vielä kuulaudi tai vaikka kaksi! Kyllä siinä syksyssä ja talvessa ehditään vielä ihan tarpeeksi kitua 😄
   Kynttilät palaa täällä jo, mutta eipä se kynttilätön kausi muutenkaan mulla kovin pitkä ole! Täytyy pian taas lähteä ruottalaiseen tankkaukselle 😉

   Poista
 7. Kyllä niitä ekoja syksyn merkkejä on jo ilmassa mutta kyllä tämä kesää vielä on, ihanasti tuo aurinko vaan lämmitti tänäänkin.
  Kiva kauppa. Oi kun olisi itselläkin hinku sisustaa jotain uutta kotiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yänään onkin ollut jännä päivä, sataa ja paistaa vuorotellen. Erinäinen kuuro on tullut, mutta vain yksi "niskaan" -se olikin hyvä syy mennä pitelemään sadetta skumppalasin kanssa 😊
   Kyllä tuolla Parolassa jokunen kerta vuodessa täytyy poiketa 😄

   Poista
 8. Niin on upea lamppu, että ottaisin justiinsa hellään hoivaani jos tuollainen meille sopisi - ja saattaa sopiakin, pitää vähän tutkailla;)
  Näyttää tuolla olleen monta muutakin ihanuutta - harmi, etten itse ole Parolan Rottinkiin paikalle päässyt vielä, mutta haaveissa on. Sekin.
  Kyllä, syksy on jo lähellä, mutta nyt on vielä kesä - sanokoot säät mitä tahansa;)
  Pakko olla, sillä minä olen vielä tämän viikon kesälomalla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ole kummia nuo "pitäis käydä/tehdä"-jutut, ne yleensä vain junnaa jotenkin muun elämän jaloissa. Mulla junnas monta vuotta, jos nyt taas yrittäis ryhdistäytyä 😊
   Ja kyllä, kesässä vielä ollaan lujasti, toivottavasti vielä pitkään. Mutta kyllä sen vaan jo iltaisin huomaa pimeän tullen, että syksy alkaa yrittää vallata nurkkia!

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Just muuten katselin sitä ja ajattelin ihan samaa 😄

   Poista
 10. upea lamppu ja muuten toi musta kaappi oli myös tosi lähellä sydäntäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parolan Rottingissa on paljon kaikenlaista kivaa ja persoonallista 😊

   Poista
 11. Hi I love you blog ,, you have a new follower
  Angelica

  VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥