tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kuvakulmia

Ei mulla mitään asiaa ole.
Kunhan pistän tänne koosteen olohuoneen kuvia.
Oli vähän tylsää eilen, innostuin napsimaan kuvia ja innostuin vielä napsimiset laittamaan Styleroomin "houkuttelevin olohuone"-kisaan (tai mikä lie se onkaan)
Jos tykkäät, niin saa sielläkin käydä tykkäämässä.
Että tässä tämä, nurkasta jos toisestakin.
  Siinähän niitä.
Vähän reilummalla kädellä, ei nyt ehdi kronklaamaan kun työt kutsuu!

Hei taas hetkeksi!

36 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat olkkaristasi olet ottanut, mutta miten sieltä muunalisia saisikaan kuin kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mummeli :)
      Välillä ehtii pysähtyä kunnolla itsekin ihmettelemään mitä on oikein täällä tehny!

      Poista
  2. Siinäpä sitä oli silmänruokaa näin aamupalaksi! Kaunista, kaunista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti aamupalalla pärjäsi pitkälle päivän :D

      Poista
  3. Ihanan näköistä, paljon katseltavaa, kaunista sekä kotoista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä tykkään kun on jotain muutakin katseltavaa kuin tyhjät seinät a/tai telkkari :)

      Poista
  4. Ihania kuvia,niin värit toistensa kanssa sopivat yhteen.
    Työniloa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään oli kyllä työnilo aika hakusassa....vois melkein sanoa, että paska reissu mitta tulipa tehtyä :/

      Poista
  5. On sulla kodikasta ja viihtyisää siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Naukulan mamma :)
      Melkein tuntuu kodilta....ei puutu kuin kissa....

      Poista
  6. Sä olet NIIN asettunut taloksi :) Ihan kun olisit asunut siellä kauemminkin. Kaikella on paikkansa ja kodikkuus on löytynyt heti. Tosi hyvän näköistä ihan joka paikassa! Tuo, että saat pitkän pöydän tuohon olkkarin kanssa samaan tilaan, on hyvä juttu! Voin kuvitella, miten siellä istutaan iltaa mukavasti.

    Odotan jo 2014 Lillanin sesonkia! Jihuu! Taas kevät, taas kesä! Miten valtavan ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olen! Viimeinkin! Kyllä mä monta viikkoa pyörinkin täällä vähän niin, että onkos tämä muka mun koti! Että mitenkäs täällä oikein pitää olla....ja ihmettelin, että mikä mikä mikä mättää vaikka kaikki on ns. paikoillaan.
      Piti vaan totutella :)
      Ja kaikki loksahteli kyllä aika hyvin paikoilleen ihan niinkuin olin sunnitellutkin, pientä viilausta sen jälkeen....ja nyt ihmettelee, että mitäs sitä sitten tekis. Kun ei oikein Lillassakaan vielä mitään! Sitä kesää odotellaan :)

      Poista
  7. No voisko näistä muka olla tykkäämättä,no ei vois:) Joten tykkäilemässä kävin:)Olipahan mahtavat shoppilut tuolla edellisessä,yritin kommentoidakin mutta mulla tökkii kommentointi ja lukijaksi liittyminen,tulee vaan teksti että pahoittelemme,emme voi toteuttaa pyyntöäsi,yritä myöhemmin uudelleen,mikä lie mättää...Saas nähdä tuleeko tämä perille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No miksei vois :)
      Joku ei tykkää kirjoista ja kirjahyllyistä, toinen suorastaan vihaan ektorpeja (varsinkin valkoisina) eikä voi sietää kaikenmaailman tilpehööriä (tai mua) .....jatkanko vielä :D
      Mutta kiva kun kävit tykkäämässä !
      Ongelmia tuntuu olevan hyvin laidasta laitaan, mulla ei välillä näy jonkun kuvat - ja sitten kun muuten pelittää kohtalaisesti, niin palvelin -kas kummaa- lakkaa toimimasta.

      Poista
  8. On hauska katsoa miten tyylisi on vaihdellut eri vuosien välillä. Silloin kun sinut löysin, oli kotisi täynnä ruusuja ja hempeän vaaleanpunaista, joskus laitoit kuvia ennen sitä aikaa, se olikin sitten jotain aivan muuta. Mustakin vilahteli välillä ja nyt minusta näyttää että tässä on välimaasto näistä kaikista eri vaiheista. Kaunista aina tyylistä riippumatta. Ihanaa välillä vilkaista Lillaakin, se on taas oma maailmansa se. Kiitos siitä että jaksat meitä ilahduttaa kauniilla kuvillasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vaihdellut, on :D
      Ja ajattele, kaikki se kukkameri (huh huh!) on hävinnyt kuin tuhka tuuleen! Ja se pinkki. Ja pastellisävyt.
      Kävin tuossa yks päivä vanhoja valokuvia läpi ja poistin ihan turhia kansioita ja manasin, että voi kun ei ollut digikameraa silloin kun muutin edelliseen asuintaloon ekaan asuntooni, kyllä sekin melkoisia muutoksi ehti läpikäydä viidessä vuodessa. Sitten toisen asunnon aikaan joskus aloin sitä ekaa blogia pitää...ja tällä tiellä ollaan :D
      Ja oikestaan nyt alan olla lähellä sitä mistä rumba alkoi....ympäri käydään, yhteen tullaan??

      Poista
    2. Ai niin, kiitos kauniista sanoista! Niillä jaksaa taas, välillä kun tulee väkisinkin mieleen, että onks tässä mitään järkeä koko touhussa....että diipadaapaanko mä vaan täällä tyhjää kun kaikki on jo niiiiiiiin nähty :)

      Poista
    3. Ei ei, jatka samaan malliin...ei me vielä ole kaikkea nähty ja etenkin kun todellakin jatkat samaan malliin sisutelua ;0)

      Poista
    4. Mutta olenhan mä rauhottunut ihan mahottoman paljon :D
      Vai enkö muka?? Ihan tylsä tyyppi!

      Poista
  9. Ihanat on kuvakulmat ♥

    Syötävän suloinen makkarikin siellä vilahti!

    Mä kyllä jaksan kuvia katsella toisten blogeissa vaikka illasta toiseen ☺ Kauneutta on niiiin paljon ja niin erilaista tarjolla, että tälle ahmatille ei loppua näy. Joten jatka vain noita kuvakulmies esittelyjä täällä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin minäkin jaksan! Ja siinä se aika sitten meneekin :D
      Jossain tuolla missä lie sivuilla tänäänkin lusmunnut vaikka ihan muuta piti.
      Pyykkituvalle piti mennä varaamaan aikaa....olis vähän muutosta ilmassa...mahdollisesti...

      Poista
  10. Kyllä vaan on kauniit kuvakulmat , näillä voittoon kisassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai...onks se siis kisa?? Mä vaan huomasin että jotain semmoista pyydettiin ja kun sinne jo tammikuussa kirjauduin, mutta unohdin sitten koko jutun....ajattelin nyt sitten räntätä kuvat sinne. Olis edes alku....

      Poista
  11. Vähän kuin olisi sisustuslehteä selannut, varsinkin viides kuva oli stailaukseltaan ja kuvakulmaltaan sellainen, joka sopii oitis lehden kuin lehden sivuille!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti oikein katsoa, että mikä kuva nyt niin vallan erinomainen :D
      Nauratti kyllä tuo "stailaus", mä kun saatan ottaa silmälasit pois pöydältä, mutta siinäpä se mun stailaus sitten onkin - mä edes juuri koskaan rajaakaan kuviani! Helpolla, helpolla - se on melkein mun mottoni :)
      Mutta kiitos!!

      Poista
  12. Vitsit ku on niin kauniit otokset että. ❤ Suoraan Gloorian sivuilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Mervi....vaikka ei nyt sentään kyllä mitään gloriaa :D

      Poista
  13. Siinä vasta varsinainen kuvapläjäys - ja oikein kiva niin vaihteeksi. Hetki sitten vasta muutit ja nyt näyttää jo niiiiin kodilta. Oikein viihtyisältä sellaiselta! Koti on varmaan tosi kiva saada kuntoon ennen kesäkauden alkua, koska veikkaan, että silloin huomiosi kiinnittyy ihanaan silmäterääsi Lillaniin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koti oli kiva saada kuntoon muutamassa päivässä :D
      Minä vaan en osais olla aloillani jos huusholli olis täynnä muuttolaatikoita tai kassia ja pussia! Muutama kaappi vielä odottaa viimeistä järjestelyä, mutta nekin tässä hoituu kun saa viimeiset muualle lähtevät tavarat pois pyörimästä!
      Että kyllä tässä ollaan jo jonkun aikaa oltu niiiiin kotona :) vähän aikaa meni totutellessa, mutta nyt on vähän niinkuin aina olis tässä ollut...ja kyllä, kohta on katse tiiviisti Lillassa!!

      Poista
  14. Koti on asujansa näköinen silloin kun itse siellä viihtyy ja jos ei niin sitten muutoksen tuulet puhaltamaan.
    Hienoa, että pystyy itse toteuttamaan muutokset eikä tarvitse kääntyä ulkopuolisen suunnittelijan apuun.
    Sillä mielestäni ne sisustus suunnittelijoiden antavat neuvot ovat heidän mielipiteitä ja kullakin on omat visuaaliset näkökulmat... Toki heiltä voi saada varteenotettavia neuvoja, en minä sitä sano, mutta hyvä kun mieltää itse missä ja kuinka kaappi seisoo ja milloin. Kokonaisuus on täällä just jetsulleen ja mukavaa kun voi rentoutuneena istahtaa tuolille missä pikkupöytä on vierellä. kera ihansti tuoksuvien helmililjojen.
    Toisaalta pistää pötköksi sohvalle ja antaa ajatusten leijua kevääseen, vaikkapa takan lämmitessä:) Tai lukea kirjoja...tai istua iltaa kookkaan pöydän ääressä ystävien kanssa, nauraa niille näille ja ilota elämästä, ennenkaikkea nauttia kaikesta ja omasta rakkaasta kodista, jonka on itse laittanut oman mieltymyksen näköiseksi.
    Katselin myös kauan suloisia kruunuja ja aivan ihanaa pikkukoiruliasi, olen siitä aiemminkin maininut, niin kyllä on<3 ja tämä viimeinenkin kuva<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en varmaan osais ollakaan jos joku muu yrittäis mun kotini sisustaa :D
      Mutta voisin hyvin kuvitella kyllä sisustavani itse jonkun toisen kodin....tai vaikka montakin kotia!

      Poista
  15. Kauniit on kulmat ja hillityt on värit! Onnea kisaan! Elokuun alussa saimme muuten kutsun sinne teille päin konfirmaatiojuhlaan, joten silloin viimeistään käyn nappaamassa omaisuuteni sieltä nurkista pyörimästä! Toivottavasti kestät siihen asti:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erinomaisen hillityksi on vaihtunut värimaailma :)

      Se lipasto/mikälie on viety varastoon toiselle puolelle kaupunkia ja taitaa penkki päästä ulkoruokintaan kunhan kelit lämpiää - mutta kyllä ne tallessa pysyy! Sovittiin että haetaan varastosta sitten kun tulette, niin saatte Lillasta molemmat. Että ei mitään hätää :)

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥