keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

#%¤&#//&#¤!!!

Suomeksi : ****u!
Ja anteeksi jos joku loukkaantui.
Mie kans loukkaannuin.
 Joku stanan prkleen taliaivo älykääpiö heiluu nyt ilmeisesti jossain pöllyissä mökkinurkilla!
Yhteen mökkiin murtauduttiin reilu viikko sitten, samaan aikaan ilmeisesti mun naapurin varastoon, josta otettiin vähän työkaluja mukaan. Kaveri jäi kiinni em. mökkimurrosta verekseltään, kello oli kymmenen aamulla ja ohikulkija soitti virkavallan paikalle.
Nyt on murtauduttu toiseenkin mökkiin
 Ja sunnuntain jälkeen on Lillaankin yritetty!!
Onneksi on jäänyt yritykseksi.
 Ikkunoissa ei ole saranoita, vaan nuo lukot joka puolella, yksi on antanut periksi.
 Mulla ei ollut mitään asiaa Lillaan, mutta tulipa tunne iltapäivällä että takki niskaan ja fillarin selkään.
Tämä näky oli odottamassa. Kolmesta kohti yritetty vääntää auki.
Onneksi ei ikkunoita rikottu. Noilla muilla rikottiin :/
 Toivottavasti jäi tähän.
Nyt mietitäänkin riistakameraa tai valvontalaitetta.

Ja arvatkaas kenen mökissä on ensi syksynä luukut ikkunoissa!

Palaillaan.
-prkle-

88 kommenttia:

 1. Todella ärsyttävää!!! ja tosi ikävää mökkiläisten puolesta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, ja noi saatanan kusipäät pääsee kun koira veräjästä :(

   Poista
 2. No on se ny jumalaare, että tommosta kehtaavat!!! Se murtomieskin ihan varmasti tietää, että mitään arvokasta sieltä ei kuitenkaan löydy ni miks... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin kun tuo eka jäi kiinni, oli joku huumehörhö, paljonks ne ajattelee!?
   Kunhan jotain rahaks muutettavaa :/

   Poista
 3. Jumankauta juu kyllä pistää niin vihaksi kun mennään toisten omaisuuta rikkomaan tai töhrimään.Saisivat tulla korjaamaan kin kun kerran ovat tehneet pahojaan.Mökkiläiselle siitä vaan tulee lisätyötä.Prkl.Pyydän myös anteeksi kielenkäyttöäni,muuta tällaisista asioista nousee kirosanat väkisinkin suusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Kun omalle "reviirille" tullaan häsläämään, se sattuu tosi syvälle! Prkle! Nih.

   Poista
 4. Voi perseenkorkki! Pikkutalossa käytiin 3 vuotta sitten ja kun soitin poliisille ja kysyi sitten vaadinko rangaistusta, vastasin spontaanisti: Joo, kuolemanrangaistusta!
  Toi tunne on inhottava!!! Se on kesällä sitten sirkkelillä töitä kun luukkuja teette. Koit saada nukuttua kiukultas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ollut pitkään sitä mieltä, että meillä on "rangaistukset" ihan hanurista! Eihän rikolliset pidä yhtään minään jotain ehdollisia, sehän on niille ihan yks paskanhailee! Korvauksiahan kukaan ei tietenkään saa, kaikki omasta pussista ja omasta selkänahasta. Eikun linnaaputkaavankilaa vaan jos ei kerran mikään muu tehoa!

   Poista
 5. voi hitto.kyllä ny saa kirota ja kunnolla...todella inhottavaa,ikävää ja surullistakin,toisten omaa ei kunnioiteta yhtään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea edes kuvailla sitä ekaa fiilistä....jumalauta...ei ole totta...taas! Vieläkin! Eiks ne tosiaan saa näitä kiinni ja ...jonnekin! Vaikka mitä !

   Poista
 6. Ymmärrettävät sanavalinnat ! Ärsyttävää !!! Ja tosiaan tuskin kymmosta rangastusta tekijä saa !!! Tulin ihan pahalle tuulelle sun puolesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä "harmitus" kestääkin pitkään! Joka kerta menee nyt vähän varpaillaan....onks tapahtunut jotain...

   Poista
 7. Pistää kyllä vihaksi! Järjetöntä touhua, toisten omaisuuden tärvelemistä. Hyvä kuitenkin, etteivät olleet päässeet sisälle asti - ähäkutti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä muistui nyt mieleen inhottava muistikuva: harrastin aikoinaan teatteria ja teatterimme pukuvarastoon murtauduttiin useampaankin otteeseen. Ja mitä nämä keskenkasvuiset nulikat tekivät: sotkivat mm. seinät ja tavarat paskaan. Silloin jos olisin syylliset saanut itse kiinni, olisivat saaneet paljain käsin putsata sotkunsa, ääliöt!

   Poista
  2. No voi PASKA, tuommoisesta saa välillä lukea, eikä voi kuin miettiä mitä noiden tyyppien päässä liikkuu!
   Ilmeisesti ei yhtään mitään!

   Poista
 8. Onneksi ei vielä onnistuneet sisälle sotkemaan. Mikään ei ole nykymaailmassa turvassa enään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi ei, toivottavasti pysyykin näin!
   En toki toivo, että mene naapuriin kieluummin, toivon, että joku sais sen hillujan nyt pois nurkista jonnekin minne ihan selvästi kuuluu. Muualle kuin itse elämästään päättävien joukkoon.

   Poista
 9. Onpa kurjaa :( toivottavasti tuo kutsumaton on häipynyt mahdollisimman kauas ja pysyy siellä ! Onneksi ei ollut rikkonut paikkoja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jäis kiinni! Ja sais mitä ansaitsee.

   Poista
 10. Onneksi eivät rikkoneet ikkunoita, vaikka onhan tuossakin korjaamista. Onneksi Lilla piti pintansa! Se fiilis on vaan niin likainen, kun omaan omaisuuteen on kajottu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Meillä "vahtikierrokset" lisääntyy ja tiivistyy, tarkemmin katsellaan toistemme nurkat.

   Poista
 11. #%¤&#//&#¤!!! tosiaankin! Ihan hitokseen paskamaista touhua tommonen,ei mitään järkeä kenenkään kannalta,hyöty teon tekijälle melko olematon ja sitten taas kohteelle saattaa tulla aikamoiset kustannukset korjaushommista:/ Eipä sillä,ei noilla hiippareilla kyllä järki päätä pakota muutenkaan,liekö sama tekijä asialla joka jo kerran kiinni saatiin.Ikävintä tietysti just se olo mikä siitä tulee kun omia nurkkia on käyty nuohoamassa:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa tuju kirous :D
   Näin se on, omalle läänille kun mennään rikollisin mielin, niin särkeehän se aina jotain.
   Ja se on niin totta, että ei tuossa järki mukana kaverina kulje - tosin, ei näköjään se pahin "raivokaan" koska ei oltu esim isketty ikkunaa turhautuneena paskaksi. Vai oliko joku mahdollisesti keskeyttänyt...tiedä häntä.

   Poista
 12. Toivottavasti noita pe*****en hiippareita ei enää tämän koommin näy! Onneksi ei sentään Lillasta ikkunoita rikottu eikä sisällekään päästy! Tuommoinen on todella loukkaavaa mökinomistajia kohtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ja meitä on vähän enemmänkin, kuulemma. Useampaankin mökkiin on kuulemma menty, selvisi tänään!

   Poista
 13. Mokomatkin vorot! Mutta kuule, nythän sinulla on oiva tilaisuus hankkia ikkunaluukut! Miten ihanaa olisi niitä sulkea ja avata ja talvella suojaisivat sitten ikkunat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan nyt millä systeemillä toteutuu, nuo kulmaikkunat ja ikkunoiden keskellä oleva ovi eivät oikein salli niitä mitä tiedän sun tarkoittavan....voi oll että tulee vaan suojlevyt talveksi.

   Poista
 14. Onneksi ei päässyt yritystä pidemmälle. Riistakamera voisi olla hyvä sijoitus muillekin alueen mökkiläisille. Näkyvät kyltit saavat vorot ehkä kiertämään paikan kaukaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen just puhuttiin systerin ja vanhempien kanssa, että tarviiko tässä jotain kamersysteemejä hommailla. Jäis ainakin dokumenttia jos jotain tapahtuu. Se paikka vaan sille tuollaisessa pikkumökkerössä voi olla hakusassa...omppupuuhun...?

   Poista
 15. Voihan Elmerin etuhampaat, mikä näky. Kameraa vain hankkimaan. Tokihan vakuutus jossain vaiheessa tulee vastaan, mutta eihän se koskemattomuutta korvaa. Ööööö, mikä pölöjä lieneekin arvoesineitäkö luullut löytävänsä tai leivänmuruja? Luukkuja taitaa Pelle Peloton kesällä kanssasi väsätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se koskemattomuus, se nimenomaan!
   Mä luulen, että luukut vaan sahautetaan sopiviksi ja ruuvataan syssyl paikalleen :)

   Poista
 16. Kirsi kirjoitti just sen mitä ajattelin. Prkl.

  VastaaPoista
 17. Tuo on just niin ikävää ja sitten kun joskus ei edes viedä mitään vaan sotketaan paikat ja rikotaan kaikki :( Onneksi näin tällä kertaa. Nuo vorot on vielä niin röyhkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli kyllä onni onnettomuudessa, toivottavasti jatkossakin!

   Poista
 18. No voi sun... prkle! Onneksi ei kuitenkaan päässyt sisälle vaikka harmittaahan se tuollainkin jo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa! Ainakaan nyt ei ole kukaan uudestaan yrittänyt...

   Poista
 19. Jo otsikosta päättelin että nyt v....taa ja ei ihme. Törkeetä, toivottavasti jää nyt tähän ja onneksi eivät päässeet sisälle Lillaan. Luukut vaan ikkunoihin, saattaisi olla kivan näköisetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki näkee nyt vaan niitä kamalan nättejä ikkunaluukkuja :)
   Mä kyl tarkoitan niitä isoja (vesi)vanereita tukkimaan koko ikkunat....

   Poista
 20. Kääk, järkkyä! Toivottavasti saavat kiinni ääliöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Ja toivottavasti pistävät säilöön! Pitkäks aikaa....

   Poista
 21. Kyllä nyt on useampikin kirosana ihan paikallaan! Onneksi eivät enempää vahinkoa kerenneet tehdä. On suuri loukkaus, kun joku vieras tunkeutuu omalle reviirille. Siitä saattaa jäädä pelkokin, että koska taas yrittävät.
  Ja tosiaan kun noita varkaita ei edes tuomita, vaan pääsevät pään silityksellä. Ja jos tapaat heidät itse teossa, niin ei voi edes ottaa raivelista kiinni, kun saat itse syytteen. Jokin tässä mättää pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mättää!! Ja TODELLA pahasti, eihän nut pidä niitä pieniä korvauksia (joita ikinä maksakaan) tai ehdollisia edes rangaistuksina!!

   Poista
 22. Meitin mökkisaares ollaan saatu ihmeen kaupalla olla rauhas. Ollaan kyllä ihan avoimesti jätetty avain kuistin naulaan ja verhot auki, eli jos joku tarvii lämmintä paikkaa merireisullaan, ei tartte hajottaa paikkoja ja toiseks varkaat näkee ikkunoista, ettei meillä ole mitään varastetavaa, ei mitään helposti rahaks vaihdettavaa.
  Paattirannas onki sit aika-ajoin käyny bensavarkaita. Meillä ei oo lukkoja paatin laatikoissa ja ne on saanu pysyy rauhas, mutta kaikki lukoilla varustetut on hajotettu. Toi vandalismi on kaikkein kaameinta... niistä ei pahemmin korvauksia saa ja se siivoominen ja paikkojen korjaus ei oo mukavaa.
  Riistakamerat onki monella jo käytössä näissä pikkurannoissa.
  Toivotaan, ettei rosmo iske enää lillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kun kävin paikan päällä tuli mieleen, että pitäiskö vaan "ihan vahingossa" unohtaa yksi ikean kassillinen rompetta siihen kuistille - vähän niinkuin että kas, laskin tuohon ja unohdin....
   Tosin, se vois houkutella hakemaan sitä samaa rompetta omin luvin lisää?

   Poista
 23. Voi Helvattu toi on niin hanurista kuin voi olla..itsellä tapahtui omakotitaloon murto ja keskellä päivää,-siinäkin huume hörhöt ikkunan kautta sisälle,-hirvee sotku ja kaikki vietiin rahan arvoiset,-meni iso pino kulta ja hopia esineitä,-vuosia olin kerännyt matkoilta ostettuja konjakki ynm.putelia ja niitä oli yksi kaappi täys,kaikki vietiin niistä myös,-
  makuuhuoneessa lipaston laatikot oli kaadettu sängyn päälle,-lopuksi kustu keittiön oven eteen,-kaikista kauhein oli kun ulkooven avasin niin eteisen tuoliin nojasi hervoton kirves.Kyllä vapisin,että mitä sieltä löytyy.Veritippa oli eteisen lattialla niin sai kiinni yhden rosvon,ilmi ei antanut muita vaikka autolastillinen oli ollut.Oikeus juttu mut mitä siltä sai ei mitään.
  Vakuutus korvasi mut aina se omavastuu on omasta kukkarosta pois.En pystynyt nukkumaan yötä siellä vaan menin työpaikalle nukkumaan.Kun häpäistään oma koti niin se on hirveä tunne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamala!!
   Tuommoisessa tilanteessa ri voi kun olla onnellinen, että onneksi ei ollut itse kotona!! Huumehörhöt taitaa olla pahimpia...
   Sanotaan, että sehän on vaan maallista, no, niin on - mutta se kajoaminen tavalla tai toisella omaan koskemattomuuteen ja loukkaamattomuuteen, se on se åahin varmasti!

   Poista
  2. Se oli kamalaa kyllä,meni pitkät ajat ennen kuin uskalsi yöt nukkua,joka rapina ja ylös ajoi.Maallista on mutta mikä vuosikymmenten muistot,tunnearvot ja lahjaksi saadut vietiin.Se on täyttä kodin raiskausta,koti ei ole enää koskematon,koti missä aina oli nauttinut omasta rauhasta ja omaan tahtiin laittanut mieleisekseen.
   Laita ihmeessä liiketunnistin sinne ja lätkä ikkunoihin et on valvontakamera:)keksi.

   Poista
  3. Kyllä tässä keinoja kehitellään koko ajan!
   Samaa sanoin systerille kun soittelin silloin Lillassa käytyäni, sanoin että murron kohteeksi joutuneella on varmasti ihan raiskattu olo!

   Poista
 24. Törkeää! Vahingonteko on todella ikävää ja vaikka aikomukset jäivätkin tällä kerralla puolitiehen, ei se varmasti yhtään helpota asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun on jo yön yli nukkunut, niin täytyy sanoa, että kyllä se vähän helpottaa että JÄI yritykseksi.
   Onneksi jäi!

   Poista
 25. #%¤&#//&#¤!!! Ei ihme että kiehahdit. KYLLÄ MINÄKIN OLISIN! Tuommoinen pistää niin vihaksi:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pistääkin! Ja samalla surettaa ihan stanasti niiden puolesta joille murtauduttiin!
   Se mökki ei varmaan ikinä enää tunnu samalta! Tai en minä tiedä....minusta se ei tuntuis....

   Poista
 26. Nou shit, ä-r-s-y-t-t-ä-v-ä-ä kerta kaikkiaan. Onneksi ei mitään rikkunut kunnolla. Kyllä toi karmikin ärsyttää silti, vaikka ei läpi päässytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei päässyt, eikä toivottavasti enää yritä toiste!
   Tässä sen näkee, että paratiiseissa on muiden ötököitten lisäksi myös kärmeksiä :/

   Poista
 27. Onneksi ei onnistunut! Ehkä se "plikka" pitäski viedä Lillaan päivystämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tai jättää joku pieni valo palamaan sisälle.
   En tiedä tosin pitääkö noita perkeleitä mikään pois jos ovat päättäneet sisään mennä!mä taidan hommata sen valvontalaitteen....

   Poista
 28. 1&%%¤!!!! vielä tätäkin kautta. Siitä tulee niin karsea olo kun tuollaista tapahtuu. Me on pyydetty tarjouksia nyt valvontalaitteista joissa on liiketunnistin ja vartijat hetkessä paikalla. Ihan vaan siksi että -fyi faan- sitä tunnetta kun joku on hiippaillut edes pihassa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on eka toimienpide vaihtaa ulkovalo liiketunnistimella syttyväksi!
   Ei varmaan ihan ensimmäiseksi houkuta valokeilassa touhuaminen...

   Poista
 29. Voi että mitä tähän on enää lisäämistä edellisten kommentien jälkeen...! Lähes Aina murtovarkaat pääsevät kuin koirat veräjästä, muistelen kun kerroin aikasemminkin, että siellä oli näin käynyt siis viimevuonnakin! Näistä voroista kun ei koskaan tiedä mitä niiden päässä liikkuu, mutta onneksi ei tullut henkilö vahinkoja, siis tarkoitan tapaturmia tai muuta henkilö vakavaa. Mutta en minä sitä tämä on jotain ihan karmeaa tämäkin, siis koskaan ei tiedä kenen kohdalle sattuu ja mitä sattuu!
  Rosalta puspus<3

  VastaaPoista
 30. anteeksi, kun tuli taas noita kirjoitusvirheitä vaikka sitä olisi kuinka tarkistavinaan, siis "kerroit "aikaisemmin, että siellä oli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiemmin taisi olla jotain keskenkasvuisia känniääliöitä liikkeellä, tekivät "vain" tuhojaan oikein urakalla! Silloinhan paiskottiin tavaroita ikkunoista sisään ja tuhottiin ilmeisesti vain huvin vuoksi.
   Ei voi muuta sanoa kuin että on huvit vähissä kun tuolle tielle lähdetään!

   Mitäpä noista kirjoitusvirheistä, kukaan ei varmaan tee niitä yhtä paljon kuin minä :D
   Rosalla puspus :)

   Poista
 31. Vallilassa oli 45 murtoa 1999. Talvisähköt tuli 15 murtoa, sitten putosi 5-10 murtoon, viime vuosina 0-3. Pruukaavat laittaa cronwallin teräsverkot (ohuempi laji) ikkunoihin ruuveilla. Valo pääsee sisälle. Meidän kerhotalo on jonkun grafititöhrijän henkilökohtainen kohde. Joka talvi helmi-maaliskuulla takaseinä on maasta katonreunaan spraymaalattu. Kesällä tuhrut raapitaan ja maalataan uulamaalilla yhä uudestaan ja uudestaan suojeltua Toimelan takaseinää. Ja seuraavana keväänä taas töhry :/ jotta semmoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho!! No jo on ollut määrät!
   Kiitti muuten tuosta verkkovinkistä, tuollainen ei ole tullut mieleenkikään, ei ole meilläpäin näkynyt.
   Kävin heti tutustumassa ja taidanpa valita sitä!! Sen verran paljon tulee läpi vuoden käytyä, että kiva. Kun ei ole kämppä pimeä luukkujen vuoksi :)
   Kiitos!

   Poista
 32. No voi venäjä! Onneks ei tosiaan ikkunoita rikkonu, mutta kyllähän tuoki varmana v***ttaa! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja ajatuksissa koko ajan, että vieläkö ne yrittää uudestaan!

   Poista
 33. Viekkaat rosmot irroittivat yhden mökin ikkunavanerin, rikkoivat lasit, painuivat sisään, laittoivat vanerin takaisin ja VOT siellä salaa asustivat luukkujen suojissa. Kauan meni ennen kuin omistaja kävi ja huomasi sala-asujat. Jotta semmosta :( Varkailla on monet konstit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ilmeisesti vain kerran asuttu jossain mökissä, pari karkulaistyttöä oli pitänyt majaa - ja tehnyt omistajamammalle aikamoisen sähkölaskun yrittäessään pitää lautamökin lämpimänä!
   Onneksi iso osa omistajista käy suht säännöllisesti tilanteen tsekkaamassa - ja meitä tosi usein kävijöitäkin on useampi.

   Poista
 34. Voihan .... sanonko mikä !!
  $&@&%¤#!

  VastaaPoista
 35. No voi harmi!! Herkullinen apaja piememiehille....vai onko sielä jotakin valvontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siellä sen kummoisempaa kuin mitä oma porukka pitää silmällä. Joskus maija on pyörähtänyt nurkilla, olisko ollut ihan tarkistusluonteisesti kun reitti on kulkenut läheltä, en tiedä.

   Poista
 36. Oi ei! Olipas kurja juttu.

  Pitää vaan sanoa näin tähän väliin, että noi on muuten nostalgiset nuo ikkunat ja niiden haat (tai mitkä ne lukot nyt nimeltään ovat); meillä kotona oli myös, aina toissavuoteen asti. Mutta ehkä nuo nykyaikaisemmat ovat sitten kuitenkin turvallisemmat...ja onhan niissä saranoissakin omat hyvät puolensa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on ihan silkkaa nostalgiaa!! Täytyy jostain etsiä ainakin yksi ikkuna lisää, vaihdatin nimityäin yhden ruudun pari vuotta sitten kun myrsky vähän heitteli paviljonkia jonka jalka meni ikkunasta läpi - tuli kalliimmaksi kuin ikkuna pokineen! Täytyy vaan ottaa mitat ja lähteä kierrokselle.
   Ihan ehdottomat siirtolapuutarhamökkiin, vielä kun olis ruutuikkunat, niin ne olis ihan parhaat :D
   Uusissa on puolensa, mutta ei ne oikein tuonne sovi. Eikä tuolla tarvi alhaalla ikkunoita aukoa, ovi on auki miltei koko ajan!

   Poista
 37. Täälä on taidettu sanoa jo kaikki, mitä mullekkin mieleen tulee, joten sanon vaan voihan harmitus! :(
  t Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen minäkin jo tainnut sanoa kaiken, mutta sanonpa nyt, että.....huomenna on Lillapäivä :)

   Poista
 38. Vastaukset
  1. On! Ja koko ajan pyörii päässä ajatus onko yritetty uudestaan :/

   Poista
 39. Täällä noissa puutarhamökeissä on talvisin luukut ikkunoissa, ettei rosvot näe edes sisälle onko siellä jotain varastettavaa. Vaikka eihän nekään pitele jos tarpeeksi vahva rosvo on mutta tyhjää parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin osassa. Ja mullakin ens talvena :)

   Poista
 40. Äidit, siskot,tyttäret,
  naiset kaiken ikäiset,
  tänään juodaan sampanjaa,
  ja harmit saavat odottaa.
  Mukavaa naistenpäiväniltaa.
  Toivottavasti Lillassa ei odottanut harmit. t Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin nyt on näyttänyt rauhalliselta. Nyt palaa sisällä pallovalot ja terassin valo yötä päivää.
   Näkee, että ainakaan sitä ei ole jätetty yksikseen....

   Poista
 41. Kakka homma - tiedän tunteen. Meillä Pohjois-Karjalan mökille on murtauduttu kaksi kertaa. En pätkääkään välitä niistä varastetuista tavaroista, mutta se, että ikkunat ja ovet oli rikottu molemmilla kerroilla tuhannen tuusan nuuskaksi, suututti kunnolla.
  Valvontakamerat vaan sinne alueelle ja ne ikkunasuojat! Ja joku pitkäpiippuisen kanssa yövahdiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se turha tuhoaminenhan onkin älyttömintä, pistetään sileäksi ihan sileäksi pistämisen ilosta.
   Just sitä mitä täällkin tehtiin vuosi sitten, hajotettiin paikkoja systemaattisesti.
   En minäkään siitä tavarasta, se on se oma koskemattomuus mitä on rikottu (jo näinkin pienellä) ja se tässä vituttaa!

   Poista
 42. Terkkuja täältä Ranskan maalta pitkästä aikaa.Olen hiihtolomalla (ei ole lunta ollut koko talvena) tai talvilomalla tai kevätlomalla,kun täällä on KEVÄT, yöllä pakkasta ja iltapäivällä +19 ja enemmänkin.IHANAA,mutta mielestäni kovin aikasessa tämä kevät kuiteskin on,mutta en valita lämmöstä.Tänään grillataan.
  Vai semmosta siellä kotoTampereella tapahtuu.Harmi ,harmi,mutta onneksi Lilla kesti yritykset,sinä olet sen laittanut ja hoitanut niin "vahvaan kuntoon".Säästyikö Siskosi mökki?Meillä täällä Ranskassa on ne luukut pakolliset jo vakuutuksien takia ja ne on oltava kiinni,kun ei olla kotona.Täällä varkaat tulee sisään ovesta tai joskus katolta.
  Kivaa WE .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla talvilomaan vielä viisi viikkoa :D
   Juu, jokatalvinen riesa näköjään nuo murrot! Vielä ollaan säästytty pahemmalta, onneksi - eikä ole systerin mökkikään jotunut ilkivallan kohteeksi. Ilmeisesti se alueen kameravalvonta olis ihan asiaa, mutta kun yks on yhtä mieltä ja toinen toista ja sitten on ne ikuiset vastarannankiiskit, jotka taitavat olla asiasta kuin asiasta jo periaatteessa eri mieltä. Suureen ääneen.

   Tännekin kevät on tulossa kovalla tohinalla, tälle päivälle luvattiin aurinkoista, mutta misä lie lymyää. Taivas tasaisen harmaa. Lillaan voisi lähteä hommiin, mutta jollei arska ala näyttäytyä, niin taidan viettää kotipäivän kirjan parissa - kyllä tuonne ehtii :)

   Viikonloppuja sinnekin :)

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥