torstai 5. joulukuuta 2013

Se oli sitten siinä!

Nyt on ne helevetin lakanankokoiset mainokset pois mun blogini etureunasta!
Häipyi sitten samalla se Indien lootakin tuosta sivupalkista.
Eli se on nyt sitten jatkossa vain minä itte ja mun blogini.
 Noin puolen vuoden "yhteistyö" tuli päätepisteeseeensä.
Moni on tässä matkan varrella meilannut ja sanonut saaneensa yhteistyötarjouksen,
kysynyt että kannattaako....mihin olen vain sanonut että en minä tiedä, noviisi itsekin.

Nyt voisin sanoa sen, että vanhat totuudet pitävät usein paikkansa, niin tässäkin.
"Joitakin voi huijata aina, joitakin kerran, kaikkia voi huijata kenties hetken,
mutta kaikkia ei voi huijata kaiken aikaa"

Lopputulema:
Sen kummemmin yksityiskohtiin menemättä; tyhjän saa pyytämättäkin.
Menettää voi lukijoita, jotka kyllästyvät alati vilkkuviin mainosbannereihin.
Itseänikin ne alkoi vituttaa ihan suunnattomasti, sama mainos joka blogissa
- paitsi parhaaseen "katseluaikaan" - niistähän voisi vaikka joutua tilittämään blogistille.
(mä vähän luulen, että se paras "katseluaika" olis mainostajille kyllä mieleen)
Satuin muuten huomaamaan, että tuossa siinä blogibannerissa alkoi vilkkua kovin outoja blogien nimiä. Eli uutta verta peliin! Blogien määrä on edelleen sama.
(Mutta bloggerithan ovat uusiutuva luonnonvara!)
Vetäköön siitä kukin johtopäätöksensä ihan itse.
Ja kun ollaan näin asian vieressä, niin pysytään siellä...kiitos Merville (valkoisen lumoissa)
vinkistä tilata valopallot Etsyn kautta suoraan Thaimaasta :)
Mä niin tykkään näistä!
Nautiskellaan olostamme, iloitaan pienistä asioista - ne on monesti juuri ne mitkä eniten merkkaa!

Nautitaan pienistä valoista.
Suklaasta.
Kuka mistäkin.
 
Ja oikein rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille!
btw. jos mun blogi on joku päivä tässä ihan sekasin tai vaikka pois kokonaan,
niin se johtuu vaan siitä, että yritän taas kerran tehdä tälle ulkonäölle jotain.
Tämä on jämähtänyt johonkin menneelle vuosikymmenelle.

 

93 kommenttia:

  1. Samaan hengen vetoon lähti muitakin. Nyt on vain blogi ja minä , niin kuin sanoitkin tuossa. Ja Tiedätkö Johan helpotti :) taakka putos harteilta, aamen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että helpotti!
      Mutta kyllä siellä jo meidänkin tilalle joku on tulossa. Ja joku tienaa...

      Poista
    2. No johan tuo vaihto on alkanut, kävin nopsaan kurkkaa niin aivan omituisia sisustus blogeja tullut. Mitenhän monta vanhaa nyt pois lähti? Muuten hyvin kirjoitit :)

      Poista
    3. Täytyy käydäkin kurkkimassa taas, siitä on jo useampi päivä kun tein tsekkausta.
      Kaipa se on mainostajille luvattu, että on tietty määrä mainospaikkoja!

      Poista
    4. Hyvä kirjoitus ja koskettaa minuakin kun tässä olen vähän kahden rajalla...kerrankin päätökseen heti kykenemättömänä.

      Ihania nuo valopallot!

      Poista
    5. Valopalleroisten kajosta iltaa....en mää mitenkään kenenkään päätökseen halua vaikuttaa....

      Mutta sulla, kuten mullakin, on lukijoita jotka lähettelevät sähköpostia - ja aika usein mä kuulin, että menitkin antamaan luvan noihin mainoksiin!! Niinpä!

      Poista
    6. Suunnattoman monet myös meilaavat ja monet eivät pidä mainoksista. Jos tästä teen jonkun siirron, niin tiedän, että vain osa seuraa: Mulla täytyy olla syvä addikti lukijoihini!

      Poista
    7. Voin hyvin kuvitella sen suoranaisen vitutuksen määrän mikä lukijoilla on kun omassa päässäkin alkoi tuntua tosi takkuiselta. Aina se sama valkoinen hymy. Tai se sama mikä lie milloinkin. Blogissa toisensa jälkeen. No, ei enää täällä.

      Poista
  2. Ihana suorasanainen sinä♥ Kahteen portaaliin on minuakin kosiskeltu ja oikean päätöksen olen (näköjään) tehnyt;) Mä luulen että nuo portaalit VOI jossain tapauksessa olla hyväkin juttu jos homma toimii niinkuin pitääkin eikä ole turhien lupausten ja hyödyn repimisen bloggaajan selkänahasta varassa,toki hyötyä pitää,eihän noissa muuten järkeä olisi,mutta hyödyn pitäis olla molemminpuoleista,näin mä ajattelen...No se siitä!
    Jospa se bloggailun ilokin sieltä takaisin tulla tupsahtaisi,jonkinsorttista kyllästymistä oon ollu rivien välistä ja riveiltäkin huomaavinani:)
    Minusta on kuitenkin mukavaa kun sä oot aina oma ihana ittes,niin vapaana kirjailijattarena kuin portaalissakin,samaa ei kaikista voi sanoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule Kirsi, mulla on ihan totaalinen blogiväsymys! Tai sitten sen tekee tämä syksy. Tai theFlunssa joka vois jo painua sanonko minne! Mä käyn sujuvasti lueskelemassakin jopa, mutta välillä en saa edes kommenttia aikaiseksi. Välillä vain vilkaisen ja jatkan matkaa, ja tuntuu omalta kohdalta, että eihän mulla hyvänen aika ole mitään sanottavaa, saati postauksen arvoista. Mä sanoin joskus että jos alkaa mennä pelkän diipadaapan puolelle niin sitten mä voi ampua itteni mutta sitä ennen pitää muistaa lopettaa blogi ;/
      No joo. Talvi ei IKINÄ ole mun parasta aikaani.

      Selkänahasta puheenollen, vaikka kuinka itseänikin kutsuttiin niihin bileisiin, jotka taannoin järjestettiin -ja joihin ei tullut edes pienen mielen viereen mennä kärvistelemään, niin alkoi melkein vituttamaan se, että ne järjestettiin!
      Indiellä menee näköjään helvetin hyvin, mutta itseni lisäksi tiedän erinäisiä bloggareita jotka eivät ole mainospaikkana olemisesta saaneet oman pussiin latiakaan. Tai mitään muutakaan maallista hyvää.
      En minä sen perässä ollut, kunhan läksin katsastamaan mikä on homman nimi. No, se on nähty. Ei ollut ihan sitä mitä piti.

      Enkä mä muuten tuosta ihanuudestakaan niin tiedä.... :)

      Poista
  3. Talvessa ei ole muuta hyvää kuin joulu ja huomaan, että sinäkin, kesäihminen, ainakin kuvien perusteella vähän joulusta tykkäät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkohan tässä on kun mun joulu on jo 15pv, silloin on virallinen joulupuuro ja rinsessat saa ihmetellä että hvyänen aika, se pukki on taas tuonut lahjoja etuajassa :D
      Pientä harjoittelua siis.
      Mutta tapanina kaikki on pihalla!

      Poista
  4. Mua ei oo kukaan mihinkään kosiskellut (ihme ??? :D:D), joten tää voi kuulostaa kateellisen puheelta, mutta ei todellakaan ole sitä. Monesti vaan oon mietiskellyt, että musta ei olis kyllä mihinkään portaaliin kirjoittelemaan, koska ahdistun kaikesta sellaisesta, joka on muka vapaaehtoista, mutta ei sit kumminkaan. (Ihan sama kuin että vihaan vapaa-ajalle ennalta sovittuja aikatauluja).
    Eli vaikka kuinka koittais olla oma itsensä ja kirjoitella silloin kun huvittaa mitä huvittaa, niin en usko, että se ihan sataprosenttisesti onnistuu keltään. Toisilla paremmin, toisilla huonommin. (Ja minähän en siis tiedä noista portaalien säännöistä mitään. Että onko joku tietty määrä, mitä on "pakko" kirjoittaa vai ei oo, mutta kunhan pohdiskelen)

    Olen siis iloinen, jos (kun) sulla on helpottunut olo, koska silloin päätös on sun kohdalla oikea. Eikä mua suoraansanottuna yhtään haittaa, vaikka on yks Pepsodent-mainos vähemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ON ihme! Eikö tosiaan ole??
      Yritäpä kuule meikäläinen pistää ruotuun, tekemään jotain niin kuin joku muu haluaa...HAH! ei siinä o onnistunut vanhemmat, ei exät...luuleks muka että joku portaali määräis mulle säännöt! Noup. Ihan sain kyllä olla tämä oma omituinen itteni ja postata just kun halusin ja just siitä mistä halusin.
      Mutta ilmaisena mainospaikkana oleminen alkoi vituttaa - minähän ohitan sujuvasti mainokset telkkarissa ja lehdissäkin, joten omassa blogi alkoi tehdä tiukkaa :D

      ...mä luulen että muutama muukin pepsodentti häviää, ei me tuon Miinan kanssa ainokaisks...

      Poista
  5. Sinulla on niin ihanan suoraselkäinen blogi. Täällä on joka kerta mukava käydä vierailulla. Itse olen täysin noviisi blogimaailmassa ja sen koukeroissa, mutta uskon lujasti siihen että oman linjan pitäminen blogissa tekee siitä yksilöllisen. Ja sitä blogisi todella on.. :)
    Tervetuloa joskus kurkistamaan mitä meidän Akkalaan kuuluu!

    Terveisin, Tanja Akkala-blogista
    http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suoraselkäinen?....näinkin selkärangattomalla immeisellä :D - eikun mä taisinkin olla enempi heikkoluonteinen. Tai jotain.
      Oma linja on ihan hyvä lähtökohta, vaikka minen kyllä oikein tiedä vielä omaanikaan, kunhan tässä porskutellaan.
      Koitan piipahtaa kunhan kerkeen, tämä blogistania alkaa vaan olla sen sortin aikasyöppö, että olen joskus jo ajatellut tehdä lukujärjestyksen tai munalukituksen tätä varten....

      Poista
  6. Hienoa kun joku "uskaltaa" mielipiteitään kirjotella! Mainoksista en oo koskaan oikein tykännyt, mutta pienissä määrin en ole antanut niiden haitata :)
    Itselle tuli jossain vaiheessa pyyntö, että oisin liittynyt johonki ruoka"porukkaan"... Muutama ruokapostaus silloin tällöin ja nekin bongattu toisilta! Joten ei mennyt mun blogi linkitykseen :))

    Oikein mukavaa Itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokaportaali olis varmaan mun pahin painajaiseni :D
      Ei sillä, kyllä mä ruokaa laitan ja tykkään jopa siitä. Ja ruuasta vielä enemmän...
      Mun kokkaamiset vaan on samaa sorttia kuin virkkaaminenkin, eli mennään vähän niin kuin mututuntumalla.
      Yritä siitä sitten tehdä ohjetta...plaaah....

      Poista
  7. Hienoa, onneksi olkoon! Kyllä se silti hieman rohkeuttakin vaatii lähteä isosta portaalista, koska kyllähän sieltä liikennettä tulee. Vaan mitä sillä "ylimääräisellä" liikenteellä jos ei siitä sen enempää hyötyä ole? Itsellä on kanssa välillä bloggailu tuntunut puulta, mutta täällä vielä roikutaan, Indiedaysinkin kera. (vaan en ole minäkään siitä koskaan varsinaisesti hyötynyt, heh)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, on sitä liikennettä Mannerheimintielläkin :) -ja onkos sekään nyt niin hyväksi? Kaikki, meinaan:

      Pistä sinä vaan niitä hauskoja remppoja ja aurinkoisia kuvia tänne lumen (juu, sitä perhanaa tulee taivaalta) keskelle, kyllä me luetaan! ...ja koitetaan kommentoidakin.... :)

      Poista
  8. Niin tunnelmallinen tuo takkakuva, kivat valot.
    Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä minä nautiskelen takanloimotuksessa :)
      Toivottavasti sinäkin!

      Poista
  9. Parempi näin :-D
    Jotenkin on puuduttavaa, kun samat mainokset ponnahtavat monissa blogeissa esille. Kivempi lukea blogia ilman mainoksia.
    Näitä mainos yms. pyyntöjä on tullut myös minulle, mutta ei vaan iske....

    Eli hauskaa, että olet takaisin "itsenäisenä"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis jo tällä iällä ja kokemuksella uskoa, että se joka yrittää iskeä ja lupaa yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista...niin sillä voi heittää veslintua! :D

      Jos mie tän jälkeen jotain mainostan, niin se on yksittäistä ja tasan varmasti seison sen takana :)

      Poista
  10. Liputan itse kyllä tämän vähemmän kaupallisen blogin puolesta! Mukavaa Itsenäisyyspäivää sinulle Pepi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis pitänyt blogata huomenna, niin olis saanut liputuksen kaupan päälle ;D

      Poista
  11. Ihania nuo valopallot!
    Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valopalleroiset on oikein mukavia, niitä on vähän siellä sun täällä, himmeillä valoilla mennään ;D
      (välillä sananmukaisesti)

      Poista
  12. Kyllä Pepi on kuule hyvä olo, bloggasin ekaa kertaa ilman porttaalia ja yes tunttui niin hyvälle -Aivan kuin lintu olisi päästetty vapauteen :=) Ja ei jäädä ainokaiseksi, sen verran "kyliltä" kantautuu tai on jo kantautunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän on minullakin olo kuin olis pallo jalasta irti -vaikkei kukaan sellaista laittanutkaan.
      Mutta eipähän meidän tarvi odottaa mitään mitä ei saada. Tai kun saadaan, niin itse ollaan se tienattu!
      Eiks niin!!

      Pidä mut kartalla jo kuulet jotain mielenkiintoista!

      Poista
  13. Sama firma pyyteli portaaliin, oisko just ollu silloin puoli vuotta sitten. Kieltäydyin. Tämä bloggailu on mun harrastus, siihen ei markkinavoimien tarvitse sekaantua. Ja se liikenne, sitä tulee sitten just sen verran kuin kiinnostuneita riittää, joten en ainakaan sen vuoksi liittyisi mihinkään portaaliin. Ajattelin, että en halua jonkun firman hyötyvän siitä, että minä harrastan. Mutta en tuomitse niitäkään,jotka portaaleihin lähtevät. Hyvähän se on kokeilla kaikenlaista, jos siltä tuntuu. Kiitos, että talvimasiksen ja flussan keskeltä jaksoit jättää Mielen Lumoon kommenttia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samalla lailla minäkin olen ajatellut, nyt vaan silkka uteliaisuus voitti. Ajattelin että katsotaan.
      Tuli vaan katsottua vähän turhan pitkään, kyllä tämän tiesi jo aiemmin mitä tämä on. Ei mitään!
      Sen nyt tietää, että portaali hyötyy, mutta olis ihan kiva itsekin saada jotain muuta kuin ....ei yhtään mitään...

      Kyllä mä tilanteen mukaan pyrin kommentoimaankin, mutta kun yleensä lueskelen iPadilla pätkän siellä, toisen täällä, niin ei vaan aina pysty tai ehdi :)

      Poista
  14. Pysyhän kanavalla tai minä alan tekstiviesti terroriksi!!!täällä kumminki jotenki näkee mitä sulle kuuluu.Eiks sulle tuu tosta hajusintistä oireita?mä olin talossa,jossa oli noita ja kissa nyt on poskiontelot täynnä jotaki,yritän ite saaha niitä auki,ennen kuin on liian myöhäistä.Tai sitten tarttu sulta.....onkohan tää jotaki joulu väsymystä?Palaillaan....kunhan taas keretään!Terkuin astan emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä koitan kanavoida :)
      Osta kuule apteekista sellainen spruutta jolla saa hyvin suolavedellä röörit auki. Parempi kuin ne kannut!
      Ja mä tulisin hulluksi ilman sitä. Kohta suihkuun ja taas suolavesiputsaus, mulla tuppaa poskiontelotulehdus kroonistumaan ilman toimenpiteitä. Hyasintti ei ole koskaan tehnyt mitään, ja tiedäks....mä alan jopa haistaa sen! Eli paranemaan päin :)

      Poista
  15. Ainoa en ole, jota kyllästyttää ne samat mainokset useammassa blogissa. Uuuhhh :/

    Sulle toivottelen rauhaisaa Itsenäisyyspäivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmasti ole ainoa, tiedän monia jotka ovat jättäneet portaaleissa olevat blogit tyystin rauhaan - vain ja ainoastaan noiden isojen mainosten vuoksi. Sivupalkeissaan pitäköön kuka mitä tykkää, ne ei häiritse yhtään!

      Poista
  16. Ihanaa tunnelmaa, Pepi !

    Ja itsenäisyys kunniaan. Hyvä, että läksit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsenäisyys on kova sana :)

      Jatkamma tunnelmointia ihan rauhassa!

      Poista
  17. No huh, ne mainokset lävähti ainakin mulla sun blogin päälle! Nyt taas näkee blogitekstiäkin - jee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts! Senkö takia sua ei ole näkynyt :/

      Poista
    2. Blogia oli kieltämättä hitusen hankala lukea, kun ensimmäiseksi tosiaankin lävähti sellainen puolen ruudun kokoinen puhelinmainos päälle... :D Nyt näkyy taas tuo sivupalkkikin. :)

      Poista
  18. Näin.
    Mä ennustin, että tämä mainoshomma vielä kääntyy itseään vastaan... Jepjep.
    Hyvä teille (sekä sulle että nyt Wilhelmiinalle, kun hänenkin lähtönsä huomasin)!
    Minusta ilman mainostamista ollaan tekemisissä Oikeanlaisen Bloggaamisen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikans kutakin, eiks se niin mene.
      Ja sitten kun ei mene, sitten tökkii :)
      Hyvä näin, just näin!

      Poista
  19. mie olen jo hitusen kauhulla odotellu ja suureen ääneen isännälle sitten kiitelly, että kukaan ei onnekseni ole pyytäny yhtään mihinkään yhetisöön mukaan. kaipa tää miun kapinallis vittumainen angstini pitää sellaset pintaliitäjät loitolla :D hienoa, että jatkat omaan rehtiin tyyliisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enks mä koko ajan ole jatkanut omaan rehtiin (vittumaisen agstini) tyyliini :D ?
      Ei maar, joskus tuli tunne että kyttääkö joku jostain olkapään yli mitä mä teen ....onneks se meni ohi enkä antanut sen vaikuttaa. Paha tähän ikään on enää itteensä muuttaa :)

      Poista
    2. no niimpä. ja oishan se tosiaankin melkoisen absurdia että alkais blogin takia muuttaa juttujaan tai valokuviaan..

      Poista
  20. Pysykää ihanina omina itseinänne, sinä ja blogisi! :)

    VastaaPoista
  21. No, mulle ei nuo blogien mainosbannerit tule, kun mulla on selaimessa AbBlock, joka estää kaikki mainokset, ponnahdusikkunat sun muut näytölläni. Sain niistä mainoksista tarpeekseni kun joka blogissa niit pyöri ja sivu latautui hitaammin, joten latasin tuon estäjän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmmm, tuo täytyy pistää korvan taa! Kiitos :)

      Poista
  22. Tuota liikehdintää tuntuu nyt olevan taas liikkeellä tuon ko. portaalin suhteen. Sieltä on lähtenyt iso joukko ammattibloggaajiakin ja Mungolifen Annan kanssa menevät ehkä käräjillekin asti - Anna kun antoi tulla täyslaidallisen! Noista portaaleista on kirjoitettu sitä sun tätä ja eivät ne kaikki liene samanlaisia - mutta kieltämättä juurikin nuo isot mainokset häiritsivät - ja ne helkutin vilkkuvat ja vaihtuvat kuvat. Ja hyvä, kun sanoit niin kuin asiat on. Moni ei ilmeisesti uskalla joidenkin sanktioiden pelossa.
    Hyvää Itsenäisyyspäivää itsenäiselle Pepille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että muisti palailee pätkittäin....hämärä mielikuva aiemmista tapahtumista, ohitin ne vaan aika noileesti kun ei itseäni koskeneet millään lailla, mutta tuos kuukeloidessa tuli kyllä vastaan kaikenlaista.
      Ja tuli vastaan joku Annankin suht tuore kommentti.

      Poista
  23. Joo, et ole ensimmäinen, joka lähiaikoina juttelee samanlaisia. Mutta menestystä sooloiluun, se varmasti onnistuu hienosti ;)
    Ja hyvää itsenäisyyspäivää teille! Täällä juhlitaan kaksin tyttäreni kanssa joulupipareita paistaen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kuulemma ole.
      Mulle tämä sooloilu taitaa olla aika tuttua touhua, näillä eväillä mennään :)
      Minä muuten unohdin piparitaikinan, kaksi pienintä rinsessaa on kohta tulossa hetkeksi ja olis ollut kiva paistaa, mutta ei nyt sitten :/

      Poista
  24. Ihanaa joulutunnelmaa kodissasi. Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa, pikkuhiljaa täytyy alkaa rakennella joulua :)

      Poista
  25. Hieno päätös. Tämä maailma kun on täynnä nuita hienon hienoja membereitä ja portaaleja. Ja tosiaan lopputulemasi on minun ennakko käsitys kaikesta tästä. :)
    Ihastuttava ilme kotonasi ja suklaa, itsenäinen punatukka, itsenäinen Suomi. Onhan meillä taas juhlan aihetta! :)
    Nauti!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä nautitaan koko rahan edestä!
      Ja samalla tässä seurailen toiella silmällä ykköseltä mitä tuossa muutaman korttelin päässä alkaa tapahtua kun valtakunnan kauniit ja komeet alkaa saapua....

      Poista
  26. Hyvä päätös, kyselin joku aika takaisin monelta samasta asiasta ja kukaan ei oikein mitään osannut sanoa, kieltäydyin siis kutsusta ja olen ollut tyytväinen. Jotain yhteistyötä teen firmojen kanssa ja tuon sen selvästin näkyviin ja vain sellaisista tuotteista joita käytän, rikastumaan ei pääse, mutta virkistää kummasti. Toivon myös ettei näitä ole liikaa, sillä se vaikuttaa kyllä blogin ilmapiiriin. Hyvä että postasit asiasta reilusti, kiitos. Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että teit ihan järkevän päätöksen.
      Enemmän saat varmasti iloa itsellesi omien yhteistyökumppaneittesi kanssa!

      Poista
  27. Olihan hitsin hyvä juttu, kun noi mainokset on poissa, meinaan vaan kun meitillä on tää nettitikku niin se hidastuttaa lukemista eli lataa, lataa ja lataa yhtä äkkiä ei oo ees yhteyttä ollenkaan ja sit käy niin et kun mainoksia on..niin tää meitin kone menee niissä blogeissa jumiin eli taas ja jälleen klikkaat käynnistä tehtävien hallinta ja lopeta tehtävä ja klikkaat taas auki..ja sama kun toistuu niin hermot menee..mie oonki ajatellu et nykyään blogit on paljonkin mainospohjaisia ja osittain heivaan itseni pois niistä blogeista..periaate ei enää ole se mistä jokainen lähtee omasta ilosta..inhoon aina jonkun mainoksia jostakin tuotteista ja sanon sen täälläkin ihan suoraan niitä en edes lue milloin on lastenvaatteita, sisustussälää, ja yhteistyötä sinne sun tänne..vinkit johonkin on asia aivan erikseen..mutta juuri näin moninkin sanoin onneksi sanoit suorat sanat ja mainoksia näkee ihan tarpeeksi telkastakin nekin ärsyttää..mutta nyt ei muutens konekkaan jumittanu ollenkaan..sinunkaan sivulla..Kiitos sinun nyt pääsen käymään enemmän blogissasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypi ottaa selville mikä tuo Liisalla oleva ohjelma on mainosten poistoon!
      Mä olen miettinyt muuton jälkeen mahdollisesti mokkulayhteyttä läppäriin, se olis vaivaton ottaa mökillekin kesäksi.
      Ja silloin en kyllä itsekään halua roikkua linjoilla pelkkien mainosten takia, ehei!!

      Poista
  28. vai semmosta on ollut ilmassa... itse skippaan mainokset aina ohi
    bloggailu on juurikin niin omaehtoista touhua kuin olla vaan voi . ihana kun ei kukaan määräile, en kyllä edes tiijä miten nuo yhteisöt toimii. bloggaan kun jaksan jos jaksan ja mistä haluan. mullaki on juuri nyt elämänvaihe että muahan ei kukaan neuvo teen itse omat päätökseni asiassa kuin asiassa: ja olen tyytyväinen !
    Hei ja kivaa perjaintaipäivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se menee, mä nyt vaan uteliaisuuttani aina tuppaan työntämään nenäni milloin mihinkin :D
      Oma tupa, oma lupa.....pätenee blogiinkin :)

      Poista
  29. Ihanaa että olet vain sinä, mainokset eivät minustakaan ole mukavia blogien yhteydessä. Voi miten kauniita ja jouluisia kuvia olet kotoasi ottanut ja mikä on tuo ihana takka??? Olenko missannut jossain välissä jonkun postauksen, kun en ole aiemmin nähnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sulla jotain tainnut jäädä väliin.....kuin se on mahdollista kun mun postaustahti on kuitenkin ollut aikas rauhallinen :)
      Joulua alkaa olla syytä pistää pikkuhiljaa, se mun paras jouluni on reilun viikon päästä, silloin juhlitaan lastenlasten kanssa!

      Poista
  30. Sullahan on vähän niinku joulua siellä;kuuset ja kaikki :)
    ja tiijätkö mitä,minä oon unohtanu koko firman,siis inspiksen, olemassaolon.Ei kait mulla sitä hammastahnamainosta edes ole ollut siinä yläpalkissa ainakaan jatkuvasti.Mie taidan olla niille aika hyödytön...Liikennettä näkyy jonnin verran sieltä tulevan mutta viime vuorokauden sisällä on esim. sun kautta tullut enemmän :D Eli tattista vaan.Ja hyvää itsenäisyyspäivää,teillähän onkin nyt siellä Tampereella isot juhlat.Meinaatko mennä kulmille norkoilemaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pikkuisen alkaa olla....oikeastaan vain ja ainoastaan tuossa takan yhteydessä :)

      Ja ei, en norkoile missään nurkilla, muutama kortteli on matkaa tapahtumapaikalle, mutta ei sinne taida kovinkaan paljon lähemmäksi päästä kuin kutsulla. Paremmin näkee tuosta lootasta, siellä just paraikaa näköjään veteraanit kättelyn aloittaneet.
      Muutama kuva asian liepeiltä saattaa tulla, katsotaan nyt mitä niissä näkyy :)
      Parhaassa mahdollisessa seurassa olen muuten päivää viettänyt, mulla on ollut kaksi kolmesta rinsessata täällä.

      Poista
  31. Hyvä ettei sulla oo enää sitä mainosta... Mulla kun tuppaa olemaan aika hidas mokkulayhteys, niin ei aina oikeen huvita mennä blogeihin joissa on isoja mainoksia, kun tökkii yhteys sitten..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin! Kun tökkii (enempi henkisesti) nopeammillakin yhteyksillä :)

      Poista
  32. Hyvää itsenäisyyspäivää!

    Juhlia tässä kovasti töllötellään telkkarista :).

    VastaaPoista
  33. Kiitos Ninni, samoissa harrastuksissa :)

    VastaaPoista
  34. Mahtava juttu! Niin ärsyttäviä ne suuret mainokset! Onneks on sen verran tupelo bloggaaja ettei oo ikinä mihinkä ees houkuteltu, eipä tuu houkutuksia liittyä. :P
    Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin kuule jo pahan painajaisen: että joka blogin pitää kuulua johonkin portaaliin, muuten ei saa avata blogia :o
      Hui kamala, luoja siltä varjelkoon!

      Poista
    2. Karmee painajainen! Sit tarttis tästäki harrastuksesta luopua.. Onneks se oli vaan unta!

      Poista
  35. Hieno homma kerrassaan ! Nyt paljon kivempi tulla sun luo kylään , kun kovasti tykkään tyylistäsi niin kirjoitus- kuin sisustus ♥ Leppoisaa loppuiltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta :)
      Jotenkin pahaa pelkään, että tuo bannerimainonta kostautuu portaaleille jossain vaiheessa, sitä on nyt niin paljon, monella portaalilla, niin monessa blogissa, että se todella alkaa tympiä!

      Poista
  36. No se olis sitten siinä. Tulipahan kokeiltua. Minä ohitan mainokset sujuvasti, kunhan blogin sisältö ei muutu mainokseksi. Vähän outoa on tietysti kun jokainen blogi näyttää samanlaiselta kun yläosan mainos rävähtää näkyville. Blogeissa piilee aivan mahtava markkinavoima, jota vähän jokainen yrittää hyödyntää. En kuitenkaan usko, että valmiit mainokset purevat, vain tekstimainonta on tehokasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ohittelin hyvin sujuvasti pitkään, ehkä ne siinä vaiheessa alkoi todella tökkiä kun oli mainos, oma bannerikuva ja sitten sivuvallikko, välillä oli bannerikuva, mainos, sivuvalikko ja välillä sivuvalikko, manos, bannerikuva.....mä,ajattelin, että pysyköä nyt prkle sillä paikalla missä olette, älkää sotkeko MUN järjestystäni!!
      Ei sitä kovin montaa kertaa tarvinut tehdä kun todella aloin kiinnittää huomiota mainoksiin - niin omassa kuin muissakin blogeissa. Enkä ollenkaan hyvällä. Nyt ne vain ja ainoastaan ärsyttivät, ärsyttävät edelleen - eli menivät sen kynnyksen yli.

      Toinen nimeltä mainitsematon portaali tuntuu paljon enemmän hyödyntävän bloggereita tuotetestauksilla, eli yhteistyötä bloggariakin hyödyntävällä tavalla, ja se on ihan ok. JOLLEI ala mennä siihen, että joka toinen postaus on jonkun tuotteen kehuskelua, se blogi menettää jo kiinnostavuutensa. Täytyy siellä sitäkin asiaa olla jonka vuoksi sitä blogia on alkanut lueskella :)

      Poista
  37. Hyvä sinä! Ja hyvä, että sanoit suoraan mielipiteesi. Mulla ei ole portaaleista minkäänlaista kokemusta, mutta Googlen mainonnasta on, ja siitä en voi sanoa ainakaan mitään hyvää. Niin taas apinaa koijattiin ja kun sitten netistä katsastaa muiden kokemuksia, niin siellähän niitä on kymmenittäin muitakin hyväuskoisia, joilla aivan samanlainen kokemus. Kyllä se ketuttaa ja paljon, eipä ne "menetetyt rahat" (jotka on ihan taskurahoja) vaan se periaatte ja se, että pitikin taas olla niin sinisilmäinen... Mutta tulipa sekin kantapään kautta. Saa nähdä, mihin sitä seuraavaksi haksahtaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän luulen, että ainoa joka tästä todella hyötyy on portaalit.
      Tuskin mainostajat ihan pikkurahalla liikkeellä on kuitenkaan, mutta ei niistä rahoista ainakaan tällä tavalla bloggaajan pussiin mitään rapsahda - pelkkä jälkivitutus ( jos sille antaa vallan :D )
      No, oppirahat, oppirahat, niitä näköjään aina silloin tällöin on makseltava. Sen verran utelias mä olin kun kuitenkin noita blogeja portaaleissa on ( ja pysyy) että kokeiltava oli, mutta kyllä mä kuvittelin että sieltä edes JOKU kiva kanppis olis tyrkätty. Paskan marjat. Mainosta vaan. Että ei edes niitä taskurahoja :)

      Poista
  38. Oottako tulleet ajatelleeksi että Bloggarin valta on suunnaton. :) . Hyvä Pepi, oot niin ihanan rehellinen, takaisin oma itses jee!! Mehän voidaan vaikuttaa ihan mihin vaan ja äänestämme lisäksi jaloillamme. TV:ssä mä muuten vaihdan kanavaa aina mainosten ajaksi, ja usein sit jäänkin sille toiselle kanavalle. Voihan se olla että blogimaailmassa tapahtuu ihan samoin ?
    Sammon valtatie kakkosessa (Veikon koneen kanssa) näkyy muuten olevan sulla halapa-halli, niitä on n. 40 kpl suomessa ;)
    - Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tsekkasin halpahallin jo :) - katsotaan jos vaikka maanantaina ehtis!

      Tiedäks, mä katson melkein kaikki ohjelmat nykyään digiboxille tallennettuina. Monet ohjelmat, sarjat varsinkin, tulee samaan aikaan, joten sinne vaan talteen. Ja sitten kun katsoo, niin napin painalluksella mainoksista ohi. Ne peevelit on nimittäin tehneet se, että mainoskanavilla tulee mainoskatkot nykyään samaan aikaan, eli menee surffailuksi - mikä tosin monesti jopa kannattaakin.
      Mä olen aikamoinen tv:n orja, mutta vain silloin kun itse haluan :)

      Poista
  39. Mä oon niin sokee mainoksille, että en muista nähneeni niitä ainakaan Sun blogissa :D
    Mutta hei.. noi pirskeet oli kivoja! Ilmaista ruokaa ja viina kansalle!
    Eikä kyllä kukaan oo mua ainakaan sinne liittymään pyytäny.. miksiköhän..? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ei ne mainokset luojankiitos koko aikaa olleet, mutta kun olivat, niin kaikissa sama samaan aikaan. Suurinpiirtein. Mutta eipä tarvi enää välittää ainakaan omassaan. Ja aukee muuten ainakin oma sivu helvatan paljon nopeammin nyt - mä luulin että ipad tökki, mutta tais ollakin vika muualla.

      Jos vaihtuvuus on tätä luokkaa, meitä kuulemma kymmenkunta lähti samoihin aikoihin nytkin, niin eiköhän tässä yhtä sun toista vielä pyydetä. Odota vaan :)

      Poista
  40. Et ole ainoa, joka näitä asioita mietiskelee...<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En varmasti! Ja aika moni on jo ajatusta pidemmällä....

      Poista
  41. Itsenäisyys on kova sana blogeissakin...! :) Ihana toi sun Kauniit ja rohkeet -takka. ♥♥ Ja kiva että vinkistä oli iloa ja sait ihanat pallovalot polkuhintaan. :) Myö ei turhast makseta... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsenäisyys on hyvä asia monessakin suhteessa :)
      Ja tuolla ne takan päällä loistaapi ne valot nytkin, ja niiiiiiiin hyvin sopii yksiin!
      Että kiitti vaan! (Mä kyllä makselen ....milloin mistäkin...ja muut saa halavalla kun pistän kiertoon :D )

      Poista
  42. Hieno homma!
    Mainokset kyllä ärsyttää suunnattomasti:)
    Samaa hiton blogiväsymystä on täälläkin liikkeellä, en oikein edes tiedä syytä. Juttua ei vaan oikein tule ja kommentointikin jää vähäiseksi, vaikka juttuja luenkin. Toivottavasti on ohimenevää, sillä olen tykännyt bloggauksesta valtavasti. Aikapula taitaa olla yksi syy tähän väsähtämiseen.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se on tämä vuodenaika? Eihän meis mitään vikaa, eihän :D
      Paitsi ettei tykätä mainoksista....mutta onkos se vika...?

      Poista
  43. Minä kanssa ihastuin Mervin blogissa niihin valoihin!! (mut en saa tilata...x))

    Miulla ei nuita mainosonkelmia omassa blogissa ole (heh x)) ja en kyllä kieltämättä niitä muidenkaan blogissa noteeraa..! :)) Mutta olet kyllä ihana rehellinen. :)) (Persiin nuolijoita on ihan tarppeeks!)

    VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥