keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Ei tuu kesää, ei!

Eipä näytä tulevan kevättäkään :(
Olen mä kuulkaa sitten niiiiin kevätmasentunut!
Ai että se on muka kevätväsymystä?
No ei ole, kun kevätmasennusta!
Mua kun ei väsytä - mitä nyt aamulla pikkusen ja iltapäivällä vähäsen ja illalla meinaa nuupahtaa telkkarin ääreen - mutta mua masentaa ihan mahdottomasti!
Tämä talvi saa mut ihan pois tolaltaan, kun ei se älyä että nyt on kevät ja talven pitää  häipyä sulavesinä pois!! Hus pois!! Äkkiä nyt, että mun koivu ehtii horia ne sulavedet ennenkuin se kaadetaan!
Tai pian käy niin, että kun kuvittelin Istanbulista tulevani kotiin ihanaan kevääseen missä tulppaanit alkaa puskea maasta kovalla innolla, niin huomaankin tulevani jolekin kummalle vesistöalueelle, jonka keskellä lilluu pieni punainen surkean näköinen Lilla.
 
No, kaikesta masennuksesta huolimatta pikkiriikkinen muuttokuorma kulki kainalossa kohti Lillaa.
Eväät mukana. Juu, mulla - ei muuttokuormalla.
 Jaa voi hitsinpimpula kun maistui auringonpaisteessa kuistilla hyvälle ☺
(joku kuitenkin kysyy mistä nimikkotermosmuki on - en tiedä, pomo tilasi kaikille kun tuli meidän  pomoksi )
 Radio oli kaverina ulkona ja oli niin  muuukaaavaaa...siihen asti kun alkoi persikka paleltua ja juuttua penkkiin kiinni. Eikun sisälle - ja kylmähän siellä oli kuin sanonko missä!
Päätin sitten ruuvata pari koukkua ihan vaan malliksi ja kokeiluksi, jotain pitää tehdä kun ei pääse mitään oikeita hommia tekemään :/
Kattoos nyt sitten aikanaan kun pääsee tuonkin tekeleen maalaamaan jääkö ne siihen vai ei.
Mieli voi muuttua vielä ziljoona kertaa tämmöisen junnaamisen aikana.
Ei tuo talviarska kyllä yhtään lämmittänyt sisälläkään, kahden ruuvin ruuvaamisen jälkeen näpyttimetkin oli jäässä - sen persikan lisäksi - ja kamerakin alkoi tuntua jääkalikalta, hrrrr...!!
Mutta kyllä mä taidan noi kaakelit kuulkaa maalata ihan oikeesti vaaleanpunaisiksi ☺
Voi siitä tulla aika (äklö?)makee...

Tässä vaiheessa oli sitten jo jarpaatkin kohmeessa - unohdin sisälle tultua vetää ne villatöppöset villasukkien päälle ja sehän kostaustui heti. Ei muuta kuin jääkylmä turkki niskaan ja tuulta päin!
Kotona ei sentään tarvi palella!
Tosin laitoin varmuuden vuoksi kyllä lämpökynttilätkin palamaan.
Mä olen niiiiiiiiin kyllästynyt tähän stanan talveen - että sori nyt vaan kaikki iloiset hiihtäjät ja muut onnelliset punaposkiset talviharrastajat.
Kyllä tämä jo riittäis!! Oikeesti!
 
Huomaatteks kuinka masentunut mä olen!?
Tämänkin toin kierrätyksestä jo kaksi päivää sitten!! Vai kolme?

Eikä sille todellakaan ole tapahtunut yhtään mitään.
Mitä mun maalikädelle on tapahtunut?
Paleltunut ja pudonnut pois?
Lakossa?
Masentunut?? sekin?
 
No, pienenä piristyksenä mun elämäni ihan ensimmäiset helmililjat!
- niitähän nämä on ?
Mä moisista ikinä ennen kuullutkaan ennen blogistaniaa....
Ja mä olen sentään entinen kukkakaupantäti.
Kaikkea sitä on tullutkin tehtyä ☺
Ja paljon muuta.
 
Saankos mä nyt mennä makaamaan sohvalle?
Odottamaan kevättä.
Nuupahtamaan.
 
_☻/ 

64 kommenttia:

  1. Talvi on kiva, sopivassa määrin. Mutta nyt sitä on jo ihan liikaa. Ei maaliskuussa kuulu enää tulla kymmeniä senttejä uutta lunta, puhumattakaan pakkasennätyksistä. Tahtoo autoon kesärenkaat ja jalkaan kesäkengät. Niin ja toppatakit ja pipot olis ihana piilottaa jonnekin vaatehuoneen perimmäiseen nurkkaan.

    Ja tervemenoa sohvan nurkaan, sinne mäkin meen, siis omaani, en sun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvi OLI kiva! Silloin kun oli kakara! Sen jälkeen mä olen ihan oikeesti nauttinut vain rinsessojen kanssa ulkona kun joskus on päästy rakentamaan lumiukkoja tai laskemaan mäkeä tms...no, oman pennun kanssa toki aikanaan...sekä
      Lapissa koiravaljakolla ajamisesta! SE on ihan huppukivaa hommaa, hakkaa kaikki moottorikelkkailut sun muut mennen tullen!

      Muuten ihan sitä itteensä :(

      Poista
  2. Et tosiaan oo ainoa jota kevään viivyttely masentaa, viime yönäkin oli pakkasta -25C, Grrr!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohduttaudutaanko kumpikin sillä, että Taivalkoskella taisi tulla tämän talven ennätys, melkein -40!

      Poista
  3. Diagnoosi osui oikeaan : jäätynyt maalauskäsi, lievää masennusta sormissa, joka hidastaa tekemistä. Lääkkeeksi saunan lämpö ja auringosta nauttiminen (tai lumisateesta, paremman puutteessa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumisateesta EI VOI nauttia!! Korekintaan silloin kun tietää, että EI TARVITSE LÄHTEÄ ULOS.....eli silloin voi sanoa, että antaa stana sataa vaan! Mutta ei ENÄÄ!

      Poista
  4. En yhtään ihmettele että siellä meinaa emäntä nuupahtaa kun muakin,joka AINA liputtelen sen puolesta miten ihanaa on kun on neljä vuodenaikaa,alkaa pikkuhiljaa veetyttämään,kahden päivän aikana on tullu parikymmentä senttiä lunta ja nyt kun sade lakkasi huomiseksi onkin luvassa parikyt astetta pakkasta,alkaa epäilyttämään etä neiti keväällä on nyt kompassin neula jumittunu pahan kerran ja suuntimat hukassa:O
    Lillan kuvia katsellessa voi sentään mielikuvitella sitä kevättä ja kesää ja ihmetellä miten yhdessä pikkuisessa mökissä onkin niiiiin monta suloista tavaraa:D

    Makoile vaan mutta älä nyt ihan nuupahda,se ei sovi sulle ollenkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori nyt vaan, mutta mä olen eri mieltä! Täällä on kuusi vuodenaikaa: kevät, kesä, ja syksy jotka mahtuu vajaaseen puoleen vuoteen, ja sitten on alkutalvi, talvi ja takatalvi, jotka vie sen reilun puoli vuotta! Että on joku muukin kuin neiti kevät sekaisin! Olisko se se neiti aika, jonka virka joskus lopetettiin?? Meni maailmankirjat sekaisin....mutta ah, lumi on rieponut pitkin Eurooppaa!! Saavat muutkin osansa :)
      Oli muuten taas polut ummessa, eikä montaakaan töppösen kuvaa...

      Mielikuvittelu Lillassa on vähän kohmeista hommaa näillä keleillä, plussan puolella voi jo jotain kuvitellakin :)
      Ja onneksi jotain tehdäkin.....että mä odotan sitä, että tulis edes muutama päivä lämpöasteita - kävisin maalaamassa tuon tason.
      Kunhan haaveilen :(

      Poista
  5. Samoissa angsteissa meikäläinenkin masistelee! Jupisin itsekseni aamulla lumipöllyssä liukkaalla tiellä ajaessa, että ihanhan tässä on Siperia-fiilis. Alkaa olla hermo pinnassa ja kestävyys koetuksella! Nyt lähden tutkimaan, mitä kaikkea ne kymmenet tilaamani siemenpussit pitävät sisällään (yritän myös tulkita pussien viron- ja venäjänkielisiä kasvatusohjeita, voi tulla hauskaa!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös se muka riitäkään, että aukasee ikkunan ja huitasee siemenet pihalle?? Luulis siellä nyt kasvavan! Niinhän ne kasvaa kaikki muutkin :D
      Ehkäpä juuri tämän laajan tietoisuuden vuoksi en ostakaan siemeniä! (tiedän siis puutteeni, onneksi on tori!)

      Poista
  6. Yritetään kestää tätä ylipitkää talvea. Positiivista kuitenkin, että ymmärsit nauttia pullasta ja kaffesta, eli diagnoosina ei liene totaalimasennus. Jos yhtään helpottaa, niin kyllä täälläkin päässä jurppii jo ihan tosissaan kevään odottelu, mutta yritä sinä nauttia siitä, että pääset tuonne ihanaan unelmaasi aina kun haluat, toisin kuin me eräät kärvistelijät täällä. Plaah ja nyyh... Tsemppiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit :)
      Elen meinasi jo tulla vierotusoireita kun en käynyt Lillassa! ONNEKSI se on olemassa ja onneksi se on niin lähellä :)

      Ja onneksi mulla on toinen pulla iltakaffeelle....

      Kyllä se sullakin iloksi muuttuu kunhan pääset kunnolla remppahommiin, siinä muuttuu fiilis niin että velatkin tuntuu saatavilta!

      Poista
  7. Niinpä, masennutaan yhdessä... Mun on tähän väliin pakko tehdä tunnustus. Oon koko talven aikana käynyt ulkona VAIN silloin kun on pakko eli tehnyt lumityöt, vienyt lapsen ulos nukkumaan, hakenut lapsen ulkoa nukkumasta, käynyt kaupassa tai muilla asioilla. Ei meikäläisestä saa talviliikkujaa ja omenaposkea, vaikka voissa paistais. Siksi odotan kesää, että tuolla ulkonaolossa on joku järki!! ;)
    Tiesithän, että kandee pistää helmililjojen sipulit johonkin jemmaan, kun ovat kukkineet, ja istuttaa Lillan pihaan, kun maata on näkyvissä (tai viimeistään syksyllä ennen kuin ne perhanan lumet taas tulevat takaisin). Sitten sulla on helmarit Lilleron pihalla ilahduttamassa ensi keväänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IHANAA!!! Joku toinen samanlainen :D
      Kaikki kun tuppaa katsomaan ihan vinoon kun sanon etten tykkää talvesta, ja täytyy sanoa että tämän talven jälkeen entistäkin vähemmän!

      Millähän hintaa jostain sopivasti lämpimästä sais oman pienen kodin....sitten jos ja kun joskus pääsee oloneuvottareksi, vois olla talvet pois kokonaan ja kesän Lillassa :)

      Viime keväänä muuten skippasin jonnekin Lillan pihaan tetet, mulla ei vaan taida olla aavistustakaan mihin...voi olla etten o ollenkaan onnellinen jos ne nousee johonkin ihan ihmeelliseen paikkaan....mutta kyllä nuokin sinne menee - jos muistan...

      Poista
  8. Juu ei tule kevättä, ei, nyyh. Tänäänkin satoi lunta, että ei rantaa eikä Pavia näkynyt ja matkaa ei ole ikkunasta montaa metriä. Aukoilla puut paukkoi, kun postin haien, että alkoi melkein pelottaa mikä niistä niskaan kaatuu.
    Ai masennusta ilmassa, ei täällä....pää hirsien välissä nyyhkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi meitä!
      Pitäiskö kääntää loppuviikoksi nassu kohti aurinkoa ja ottaa vitamiinit talteen - taitaa olla puutetta niistä ilmassa!
      Just kuuntelin säätiedotuksen....ensi viikolla EHKÄ jo vähän lämpenee?? Voi prkle!

      Poista
  9. Nyt ei masistella Pepiseni, aurinko paistaa ja tuolikin on nätti! nyt vaan punasesta radiosta jotain svengaavaa musiikkia ja jorailemaan :D tai kunnon päikkärit!! :D
    muakaan ei ole näkynyt: tenttejä oli ja nyt tälläviikolla hampaan poisto ja siitähän tuli semmonen päänsärky että oksat pois.. nyt jo taas voitolla!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kuule sanotaan, että se on kuin pistäis rahaa pankkiin kun nuori mies nukkuu.....mutta kukaan ei sano mitään meikäläisistä :D
      Joten päikkärit kyllä sivuutetaan, muuten mulla tulee ongelma että mitäs sitä yöllä tekis!

      Aamulla kun menin yhden ravintolan/kippolan/kuppilan ohi, niin hymyilytti kun ajattelin että kuinkahan moni tänäkin keväänä hyödyntää sen nimeä kun kysytään, että missäs olet : Tentissä!

      Poista
  10. Mä niiiiiin toivon, että täällä on lämmintä, kun tulette. Ja tiedätkös, että mä olen ollut kukkakaupan tyttö. Sekä torilla, että kaupassa kiireapulaisena monta vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin se on varma, että siellä ON lämpöisempää kuin täällä - täällä kun tuntuu olevan toinen ikitalvi, tämä vaan pidempi kuin edeltäjänsä!
      Vai että entinen kukkaistyttö sinäkin :)

      Poista
  11. Sinä se et kyllä nuupahda, se on varma! Vähän luovaa taukoa vain menossa, niinkuin itse kullakin aina välillä ;D

    Nuo koukut ovat kyllä tosi kauniit, en ole moisia nähnytkään?!

    Nyt mäkin alan olla sitä mieltä, että talvi vois painua sanonko minne (jonnekin jossa ei aurinko paista). Lunta vaan sataa ja pakkanen paukkuu, pkele!

    Mutta onneksi - sisällä on lämmintä ja jotain muuta mielekkäämpää puuhaa tällä haavaa ;D Juu, olen tuunaillutkin "vauvanhoidon" lisäksi. Pitäis vaan jaksaa taas kuvailla (niitäkin) ;D

    Voimia ja auringonsäteitä ♥ Kyllä se jokin sieltä vielä tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tää jotain (vakavaa?) nuupahtamista nyt on kun ei maalipurkkikaan aukea - ja se on sentään keittiön kaapissa!!
      Ja kylppärin seinältä tippui yks pikkuinen koukku tavaroineen, siel se jossain lojuu...antaa nyt olla....mä nyt en vaan jaksa puuttua tommosiin!
      Arvaas vaan, mun viherkasvitkin kuoli KAIKKI, patsi tietenki tuo metrinen anopinhammas, joka näyttäis olevan anopinkieli....mutta kun se on anopinhampaasta alkujaan pala, niin voiko siitä kasvaa kieli??? No, se nyt ei kuole vaikka sen unohtais puoleksi vuodeksi. Kokeiltu on :)

      Nuo kuvan söpöset koukut on muuten nekin Kärkkäisen nettikaupasta, ostin sanalla kun tilasin hyllynkannakkeita.
      Se on sen sortin kauppa, että sen sivuilla pitäis muistaa käydä tasaisin väliajoin!

      Sulla on maailman suloisinta seuraa siellä, voi pojat, olispa mullakin :)

      Poista
  12. Ei tämä kylmyys saa ihmistä ylävireiseksi. Onneksi sentään on valoa ja joskus jopa auringonpaistettakin. Samat sanat; k y l l ä s t y t t ä ä talvi. Näitä pitkiä, pimeitä, kylmiä ja runsaslumisia talvia on ollut liian monta peräkkäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin ollut! Ja joka vuosi vielä...enemmän tai vähemmän...
      Onneks täällä saa vähän vertaistukea :)

      Poista
  13. Sä oot eka jonka nään julkisesti tunnustavan että tämä talvi masentaa. Mä oon samasta asiasta kans paasaillu täällä blogistaniassa, ja nyt se sitten vielä lykkäs tämän takatalven tänne :( Talven pakkasennätyskin tehtiin maaliskuussa!!!
    17 v sitten kun Eveliina syntyi (12.3), niin Oulussa on melkein +15 koko viikon ja vain kinoksissa oli enää lunta. Ja tämä siis OULUSSA.
    Ei pääse liikkumaan enää potkukelkalla, rattikelkallakaan en pääse lasten kanssa menemään, ja kävellä ne ei jaksa. Ei muutakun autolla kaikki hakureissut :(
    Joo, saisi tämä talvi loppua jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kulkis noilla kaikilla ihan noileesti! Ja luistimilla vielä lisäksi! Hiekotusta on nimittäin vain nimeksi siellä täällä ja jäätä löytyy Kohta enemmän kuin etelänavalta. Kieli keskellä suuta saa kulkea koko ajan - ja katse maassa. Sitten vielä sanotaan, että suomalaiset ei katso toisiaan silmin!! No herran tähden, teepäs se, niin oot turvallas jalkakäytävällä!

      En siis yhtään o kypsynyt....ja vähänkö pistit vettä myllyyn tuolla +15 asteella :D

      Poista
  14. Kaunis radio, kauniit koukut ja kaunis Lilla. Täällä ainakin piristyttiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan selvästi siellä kukkasen takana piileskelee jonkun sortin talvihiihtelijä :D
      Mutta kiitos, piristää nuo minuakin! Sen vuoksi siellä tulee liki päivittäin käytyä latautumassa :)

      Poista
  15. Multa meni viime kevät ja kesä aikalailla ohitse tuotta pikkuista miestä ihastellessa ja nuuskiessa, joten pitää kyllä tunnustaa, että kevät kuulostais jo kivalta. Lumityötkin alkaa jo kyllästyttämään, mutta toisaalta kun tuo lumi sulaa, niin PITÄIS alkaa tekeen autotallia valmiiksi, ettei käy kuten tänä aamuna, että niitä kaaroja saa ettiä hangesta ;)Ja nyt justiin ei huvittais se homma ollenkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihme jos kyllästyttää, lumityöt nimittäin, ottaen huomioon sen lumimäärän teidän pihassa!!

      Poista
  16. Mulle kans jo riittäisi. Sun tila on kyllä kovin huolestuttava, jos tuoli on jo 2 päivää odottanut käsittelyä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisköhän se tuoli siirtää vähän näkösälle....se on niin piilossa ertä on helppo unohtaa :/

      Poista
  17. täällä kans loputtoman kyllästyneenä talveen, viime kesä meni helteitä odotellessa paljoa ei saanut auringosta nauttia, joten siksikin tuntuu tämä talvi loputtoman pitkältä... meillä täällä tänä aamuna oli pakkasta huimat -34 astetta onneks ei tarvinut pirtistä poistua... jospa se tästä vielä lämpenisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jestas, eihän tuosta oikein voi muuta kuin lämmetä!!!

      Poista
  18. ... "alkutalvi, talvi ja takatalvi".

    Heh! Täytyy muistaa tuo, kun kuvailee joskus kotoista säätä täkäläisille :)

    Meiltä on mies ja tytöt tulossa kahden viikon päästä lomalle sinne Treelle ja hyvänen aika, jos matkalaukut täytyy sulloa vielä toppavaatteilla.


    Lämpöä ainakin mieliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkasta täällä riittää ilmeisesti vielä kaksi viikkoa, ei tuo aurinko ihmeitä tee jollei päästä plussalle....joten sanoisin että taitaa olla paras pakata vaan lämmintä matkaan !
      Mulla just toisinpäin, ei viitsis Istanbuliin roudata muutamalksi päiväksi kauheesti paksua vaatetta :/

      Poista
  19. Veit sanat suustani! Mää kyllästyin talveen jo heti ensilumen satamisen jälkeen! Mää en oo sitte hiukkaaka talvi-ihminen, en niin vähääkä! Joulusta kyllä tykkään kovastiki, ja jos mää saisin päättää ni semmonen 10-20cm lunta ja max. 10 astetta pakkasta olis viikkoo ennen joulusta viikon jälkeen jouluun ja sit tulis taas kevät. :D
    Ja nyt sais kyllä sulaa nää jo kaikki pois.. lumet siis.. ärsyttävää ko pakkaset taas vaan kiristyy ja lunta puskee lissää taivaalta! Ärrinmurrin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen aina sanonut samaa tuosta lumijakson pituudesta!
      Mutta ennenkuin se näillä leveyksillä toteutuu on maailmankirjat jo pahasti viturallaan!
      Lisää lunta luvassa tännekin!

      Poista
  20. Odotukset keväästä on niin krkealla että päätä huimaa, mutta ei, kovaa pakkasta vain pukkaa ja taas luvataan lisää LUNTA. Hyi h......i

    VastaaPoista
  21. Voi eeei! Minä myös poden samaa masennusta eikä tätä tilaa ruoki yhtääään tuo eilinen puolenmetrin lisälumi ja tämän päiväinen pakkanen! Ei yhtääään!
    Ei tuu kesssää alkuunkaan nyt tänävuonna. :(
    Vaikka kyllä oon sinnikkäästi yrittänyt hiihtää, kun en muutenkaan jaksa liikkua. Vaan eipä tartteis hiihtää kittuuttaa jos ei ois lumia. Sitäpaitsi hiihtäminen on niiin tyhmää, viimeksi pyllähdin ainakin viis kertaa. Enää en taida edes yrittää kun tuo lumituhnu pilasi hyvät hangen alut. :(
    Oon siis ihan samoilla linjoilla kuudesta vuoden ajasta joista kylmästi puolet turhia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kallistun tuonn Voikukkapellon kannalle, ulkona ollaan se mikä on pakko, muuten pysytään sisätiloissa!
      Kesä onkin sitten jo ihan toimen juttu :D

      Poista
  22. Hihii, mulle taas kelpais enemmänkin lunta, niin pääsis pidemmän aikaa hiihtelemään. :D Helmililjoista oon minäkin kuullu, vaikka muuten hädin tuskin erotan kuusen männystä! :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, täällon porukanpetturi :DD
      Kesken hyvän rutinan tulee yks punaposki :)

      Noi yrttyset on hauskoja, niissä on niin pienet kukannuput, että päivittäin tekee huomioita...."kas, sä olet avannut kukkei"

      Poista
  23. Hei sama vika täällä! Ja aamulla on ihan pakko masentaa itteensä kattomalla lehden säätitoja!! Mä kuolisin sun lillassa!!!!
    Ja onnitteluita sateekaaren pään löytämisestä :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylmään vai? :D

      Kiitos! Mä eilen ilolla "shoppailin" koko kultapadan edestä!

      Poista
  24. Kahvia ja pullaa kuistilla, ihanaa! Ja kyllä se kevät vielä koittaa. Malttia nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se tulee, pylly jäässä hampaat kalisten odotellaan sitä :D

      Poista
  25. Tietysti vedät ne kaakelit vaaleanpunaisiksi. Mikset vetäisi? Oma tupa, oma lupa ja Lillaniin kuuluu kaikki hattara-söpöt!

    Ja tulee se kesä ennen syksyä. Ihan varppina! Eilen lupasivat lehdessä, että kevät tulee reilun viikon kuluttua ja siitä tulee poikkeuksellisen lämmin. Jos se on lehdessä, sen on pakko olla totta. Pidetään siitä kiinni ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nomtietysti, tottakai :)
      Sä olet sitten samaa iltsikkaa lueskellut! Mä vaan en tykännyt niistä pakkaslukemista sitä ennen ollenkaan!
      Se "poikkeuksellisen lämmin" kolahti minuun :D

      Poista
  26. Mä taisin lukea koko jutun näin: laa-laa-laa, kevät, laa-laa-laa, alkaa, laa-laa-laa, poikkeuksellisen lämmintä, laa-laa-laa, viikon kuluttua..

    ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tais olla liian tylsää, luin liian tarkkaan :(

      Poista
  27. Pakkaset alkaa tosiaan olla jo niin pehvasta, että vitsit on ollu vähissä jo pidemmän aikaa.
    Ei huvita hiihdot, eikä talventörröttäjät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä? Sielläkin??
      Alkaa jo kuuma kaakaokin tulla korvista eikä töppösten virkkaaminenkaan enää houkuta ollenkaan!

      Poista
  28. Tämä pakkanen -32 astetta aamuisin alkas kyllä riittää,mutta on se huhtikuussa jo paljon lämpimämpää. Minäkin maalaisin laatat vaaleanpunaisiksi ne vaan kävis tuohon tyyliin.
    Minäkin tykkään vaaleanpunaisesta,mutta saan käyttää sopivan pienesti sisustuksessa(miehet on sitä mieltä)on kyllä ompelu huoneessa seinät v.punaiset.
    Aurinkoista viikkoa.Tyttik.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sissus sentään! Täällä sentään aamullakin "vain" -14! Oli aika kirpakka keli kun mieli olis jo plussan puolella kovasti!

      Eiköhän nuo laatat väriä muuta, pakko se on vesiliukoisella maalilla ainakin kokeilla!

      Poista
  29. Ihanan näköiset koukut ja niissä roikkuvat kihveli ja harja.Mistäs oot ostanut nuo?
    Joo mä oon sun kanssa samaa mieltä tuosta talvesta aamulla -25 astetta oli siin taas ja myös lumi sais mun mielestä riittää ei tarttis sataa yhtään enää kiintiö mun kohdalla on täyttynyt jo aikoi sitten.Ymmärrän Sinua :)
    Päivänpaistetta sinnepäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kuule sellaiseta kahvitarvikeliikkeestä kuin Crema! Nettikaupasta, siis. Just pari päivää sitten hain postista, piti tilata kun pakostihan tuolla on pieni kihveli ja harja oltava :) ja tuos kihvelis on kaikenlisäksi hymynaama!!
      Täällä muuten just satoi kissan kokoisia jälkarättejä - ja nyt paistaa sitten aurinko!

      Poista
  30. Anteeks Pepi..tyyppi on masentunut ja mua vaan naurattaa ;) Maalikäsi jäätynyt ja pudonnut pois, oma on vikas, mitäs kirjotat niin hauskasti!
    Kyllä kuule kaipaan kevättä ja kesää jo minäkin, mutten sentään masennukseen asti, törsäsiin nimittäin alesta just ihanan kevyttoppiksen ja parit muutkin jutut, joita haluan nyt vielä vähän käyttää :)
    Ja myönnettäköön vielä, että meille on luvattu jo viikonlopuksi kevät (taas), vaikea uskoa, kun eilen ja tänään sadellut lunta ja oltu miinuksilla...mutta toivossa on hyvä elää sano lapamato....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat anteeksi :D

      Mä yritän Kävellä tämän talven kengät puhki ja heittää sitten roskiin - ja tätä menoa mä uskon että Istanbuliinkin tulee vielä takatalvi kun sinne mennään! No, toivottavasti ei kuitenkaan :)
      Toivotaan nyt että pääsiäisen jälkeen alettais olla jo huomattavasti keväisemmissä fiiliksissä.
      Tai silloin menee jo hermo muuten toooooosi huonoon kuntoon!

      Poista
  31. Tuo Lillan keittiökuva on ihana. Otin talteen varuilta...

    Minusta valkoinen, puhdas, hellä lumi voittaa julman huhtikuun loskan. Kunpa voisin nukkua ylitse huhtikuun...

    Viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä tahansa voittaa loka-marraskuun pimeyden ja syyskylmät ja sateet, samoin sen tulevan kevätloskan, mutta tämä ikuinen talvi....voi pojat, tämä saisi jo päättyä!! Ja mun puolesta voitais suoraan hypätä siihen kun ruoho alkaa nousta ja puut puhkeaa hiirenkorvalle :)

      Viikonloppuja sinullekin!!

      Poista
  32. Jatkan marinaa minäkin, aamulla 19 astetta, ei kiva.
    Ostettiin Bauhausista kaksi tuolia terassille halvalla. Taidan laittaa ne huomena sinne, heti aamusta, ja uskotella, että sielä tarkenee istua.
    Kauheasti tekisi mieli istuttaa kaikenlaista ja nähdä mitä kukkapenkeissä kasvaa, kun marraskuussa kun muutetiin, ei enään mikään kasvanut.No, kai se joskus iloksi muuttuu. Tai jos ennustajat on erehtynyt, eli ei ilmasto lämpenekkään, vaan tulee jääkausi.
    No, oli miten oli hyvää viikonloppua ja Lillattelua. t Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla onkin mielenkiintoinen kesä tulossa, silkkaa yllätystä mitä kasvaa vai kasvaako mitään ☺
      Mä jännitän vain onko myyrät taas popsinut periferiasta tulppaanit - jos on, niin IKinÄ en enää laita lisää....ihan niinkui olisin noin sanonut ennenkin...hmmmm :/

      Lampaankarva vaan peffan alle, niin kyllä siellä kymmenen minuuttia istuu, ehkä!

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥