torstai 20. joulukuuta 2012

Löytyisikö pikaista apua?

Joulupukille nimittäin
 
Aina ei elämä mene suunnitelmien mukaan, ei nytkään.
Rinsessalandian porukan piti viettää varsinainen joulu Joensuun mummulassa, mutta nyt näyttäkin siltä että se vietetään TAYSissa.
 
Pupunen, keskimmäinen prinsessoista, makaa tiputuksessa sairaalassa puhjenneen umpisuolen vuoksi, suonensisäisillä antibiooteilla on nyt alkuviikko yritetty saada tilanne vakiintumaan, mutta kehittynyt abskessi, eli märkäpesäke, ei ilmeisesti ole suostunut paranemaan halutulla tavalla.
Edessä näyttää nyt olevan leikkaus, asia varmistuu huomisen aamun lääkärinkierrolla.
Eli sairaalassa menee sitten joulukin, Joensuussa pukki odottelee turhaan.
Perheessä kun on kaksi muutakin prinsessaa (ja kaksi partacollieta) on tässä vaadittu vanhemmilta aikamoista venymistä - minä olen päivystänyt sairaalassa vuoteen vierellä tarvittaessa.
 
Ja nyt on sitten niin, että prinsessojen joululahjoja on sitten siellä Joensuussa.
Tähän tarvittais nyt apua!
Onko kukaan tulossa Joensuusta viettämään joulua Tampereelle?
Ja jos, niin mahtuisiko paketit matkaan mukaan?
 
Tässä on niin paljon muitakin jouluvalmisteluja jäänyt vaiheeseen, että edes ne lahjat haluttais saada tänne, pelastaa lasten joulusta se mikä vielä on mahdollisuuksien rajoissa!
 
Jos avulias matkalainen löytyy, niin otatko yhteyttä mahdollisimman pian
punatukanposti@gmail.com  -käännän viestit miniälle samointein.
 
Asialla olisi todellakin kiire, emme kukaan ole vielä ehtineet edes selvittää onnistuuko enää postin tai matkahuollon kautta.
 
Kiitos!
Ja parempaa joulua teille!
Pepimummu ja poppoo


35 kommenttia:

 1. Voi pientä ♥ Tässä asiassa en ikävä kyllä voi auttaa, mutta tuli mieleen, että voiko tänä päivänä viedä pussin/paketit ihan linja-auton kyytiin... jos ollaan niitä vastassa heti???
  Toivotaan pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä minäkään, joskus aiemmin se on onnistunut, mutta kun kaikki on niin muuttunut...tässä on niin toivottu, että olis mennyt toisin, huomenna täytyy selvittää kaikki mahdollisuudet.

   Poista
 2. Voi että! Pikaista paranemista!!
  Mäkään en valitettavasti voi auttaa (kuljemme vain Tre-Lahti), mutta toivon kovasti, että saat apua pulmaan!

  VastaaPoista
 3. Voi pikkuprinsessa-raasua! Pidän peukkuja, ettei leikkausta tarvittaisikaan, vaan yön aikana tilanne kääntyisi parempaan!

  Asustelen ihan toisaalla kuin Joensuussa enkä tunnekaan ketään sieltä suunnalta, joten en valitettavasti pysty auttamaan, vaikka haluaisinkin. Tuo Marrun kommentti on varteenotettava vaihtoehto, sillä luulisi tällaisessa tapauksessa joulumieltä löytyvän myös bussifirmoilta. Sinä, jos kuka, saat tämän lutviutumaan, uskon siihen vakaasti.

  Jaksamista koko porukalle ja lämpimiä virtuaalihalauksia pikkupotilaalle!

  VastaaPoista
 4. Voi pientä kultaa ♥ Miksi aina jouluun sattuu tällaista... Jollain tavalla joulu on niin kauan odotettu ja haluttu juhla-aika, mutta silti se ainakin omalla kohdalla myös pelottaa - omien sukulaisten kautta näitäkin jouluja on muutamia siunaantunut.

  Toivottavasti kyyti järjestyy. Ja ennenkaikkea haleja sekä pikaista paranemista pikkuiselle!!

  VastaaPoista
 5. Voi paranemista pikkuselle!! - ja voi hiisi mies tuli just työmatkalta Tampereelta. Tosin lähti tiistaina, että kun olis tienny niin varmaan olis paketit kulkeneet. Täältä ei varmaan mene suoria busseja Tampereelle. Me nimittäin joskus laitettiin siskon unohtunut passi linjurikyydillä Helsinkiin.

  VastaaPoista
 6. Voi ei, en asu lähelläkään Joensuuta, joten ei ole minusta tässä suhteessa apua. Lähetän siis parantavia ajatuksia, huokaisen ylöspäin ja pyydän, että paraneminen etenisi vauhdilla. Ja, että lahjakuski löytyisi ja prinsessat saisivat joulunsa. Ja prinsessojen mummot!

  VastaaPoista
 7. Voi pientä prinsessaa. Teillä kaikilla on varmasti kova huoli ja kädet täynnä. Toivottavasti lahjoille löytyy kuljetus. Olen hengessä mukana ja laitan kädet ristiin pienen tytön paranemiseksi. Voimia Pepimummulle ja koko perheelle.

  VastaaPoista
 8. Voi, voimia kovasti nuppuselle! Leikkauksissa on omat riskinsä, mutta niitä ei tehdä jos riski on hyötyä suurempi. Tässäkin tapauksessa siis pienellä voi nopeuttaa paranemiseen pääsyä. Niitä ei kuitenkaan kenellekkään toivoisi tietenkään.
  Tsemppiä ja jaksuja myös mummo-ihmiselle! :)

  VastaaPoista
 9. Voi ei, pitikö nyt juuri joulunaikaan käydä näin :( Inhottavaa toki muulloinkin ,mutta juuri joulu on mielestäni niin suuri juhla lapsille! Pikaista paranemista sinne ja jaksamisia kaikille!

  VastaaPoista
 10. hei pepi..mie laitan sulle säpöä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mie en pääse sähköpostiin, mutta se miun velipoika on tulossa huomenna tänne ja lähtee aatoksi takas tampereelle. mie kysyn hältä mahtuuko kyytiin..toivotaan jos tulis apuja..

   Poista
  2. Voi, se olis kullan arvoista!
   Huomiseen aamuun mennessä pitäis tietää varmuudella!!

   Poista
  3. ootas nyt..mie laitan broidille viestin heti saapi luvan vastata vaikka olis mikä!!!

   Poista
  4. vaihtanu työvuoroja ryökäle. ei tulekkaan jouluksi vaan joulun jäläkeen...perhanan perhana. voi kun olisin voinut pieniä auttaa..harmittaa niin kamalasti teidän kaikkien puolesta. KOVASTI VOIMIA TAISTOON! onneksi lapset on sitkeitä sissejä..

   Poista
  5. No voi! Täytyy aamulla alkaa soitella matkahuoltoon ja muualle jollei ketään löydy.
   Mutta iso kiitos, oli yritystä!!

   Poista
 11. zemppiä paljon pikku potilaalle ja ehkä linja-auton kautta vois onnistua pakettien kuljetus? kannattaa kysellä jos ei kukaan satu matkustamaan muu tuota väliä.. sekin asia järjestyy. toivotaan joulunihmettä!

  VastaaPoista
 12. Pikaista paranemista potilaalle! Toivottavasti lahjaongelma hoituu.

  Hyvää Joulua joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 13. Voi kurjuus, onpa huono ajoitus... :/ Voimia mummille ja koko perheelle! Jospa tapahtuisi pieni jouluihme, ettei leikkausta tarvittaisi... Ja löytyisi Joensuusta kiltti tonttu paketteja kuljettamaan! :)

  VastaaPoista
 14. Lahjoista viis kunhan pieni paranisi <3 Voihan sitä joulua vaikka siirtää...lapset ei varmaan oo niin tarkkoja päivistä,joulu on joulu vaikka sitte keväällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se joulu on sairaalassakin, ei siitä oikein täällä pääse ohittamaan.

   Poista
 15. Voi itku! Mulle sanottiin aina että jouluna onsairaalassa hyvä ruoka! No i taatusti! ja jos olisin lapsi eläisin pelkällä lahjojen odotuksella ja saamisella!! Toivon hartaasti että saatte lahjat treelle!!! Ja vielä enemmän toivon paranemista!!! Ilman leikkausta..ei taida onnistua... jaksamisia kaikille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos jotain positiivista niin viime jouluna ainakin TAYS;ssa oli hyvä ruoka. Ja omaiset saa mennä syömään ilmaiseksi... :)

   Poista
 16. Kiitos kaikille!!!
  Näyttää siltä ettei sitä kuljetusta tätä kautta löytynyt, aletaan selvitellä muuta kautta.
  Kurkin kuitenkin tilaneetta jos vaikka....

  Lähden kohta taas sairaalan suuntaan.

  VastaaPoista
 17. Hui kauhistus! (Onneksi TAYS:ssa on hyvä hoito.) Nyt näyttänee pupusen kannalta jo paremmalta, eikös?

  VastaaPoista
 18. Voimia sinne, toivotaan nopeaa parantumista. Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi.
  Ilona

  VastaaPoista
 19. Lämpimiä ajatuksia Teille kaikille! Toivon kaikkea hyvää,olette ajatuksissa!

  VastaaPoista
 20. Moni on ollut huolissaan, kiitos myötäelämisestä!

  Nyt toivotaan LUJASTI, että antibootit tehoavat, tänään Pupunen pääsi pois tipasta, nyt saa antibiootit suun kautta, jos tulehdusarvot laskevat, on huomenna kotiutus - eli jouluksi kotiin :)
  Jatko sitten katsotaan...

  Pitäkää peukkuja, pieni urhea tyttö kaipaa sisariaan ja sisaret kovasti häntä!

  Nyt voidaan taas hengittää vapaammin, lahjatkin ovat matkalla, toivottavasti ehtivät jouluksi perille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihania uutisia pepi! Toivotaan, että lapsi pääsisi jouluksi kotiin.

   Poista
 21. Pepi, meillä tapahtui ihan sama jouluna, kun Meri oli viisivuotias. Tyttären kipukynnys on myös niin kova, että R. ei meinannut millään tajuta, että on todella kiire. Se oli suoraan leikkaussaliin hätänä silloin...

  Kaikki menee kuitenkin hyvin ja toivottavasti rinsessojen lahjatkin saadaan T:lle.

  Joulun valoa sinulle♥

  VastaaPoista
 22. Voi Pepi! Sait mut itkemään! Ensin surusta mutta sitten ilosta kun prinsessan vointi näyttää paranevan! Toivon koko sydämestäni että saatte viettää yhdessä rauhallisen joulun, kotona ❤! Lahjat on sitten bonusta, mukavaa kun saitte kuljetuksen järjestymään! Muistathan että meitä on monia jotka myötäelää kanssanne. Halaus prinsessalle ja teille kaikille! Sanna

  VastaaPoista
 23. Voi ei =( Toivottavasti pupunen pääsee tänään kotiin ja tulehdusarvot on lähteny laskuun.

  VastaaPoista
 24. Kannaatta laittaa Joensuu-Tampere linja-autoon paketit jos ei muuten kyytiä löydy. Harmin paikka että pikkuinen joutu sairaalaan. Paranemisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä nyt näemmä olen kirjautunut tildailublogini kautta tänne...no, haitanneeko tuo, ei ;)

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥