perjantai 28. elokuuta 2015

vain vastaamalla voi voittaa!

Mihin kesä meni?
Mihin meni kulunut vuosi?
Mihin on mennyt kolme vuotta (tai viisi ja puoli)?

No, kesä nyt oli mitä oli, tuntuu taas lopahtaneen kesken, vai mitä olette mielipuolta.
Kulunut vuosi taas on pitänyt niin paljon kaikenlaista sisällään, että sen pituudesta voi olla montaakin mieltä -välillä tuntuu menneen hujauksessa, välillä junnanneen paikallaan.

Vaan ne kolme ja viisi ja puoli...ne on menneet blogistaniassa!
Kolme vuotta tätä nykyistä blogia nykertäessä, viis ja risat yhteensä.
Ja vastahan minä tämän aloitin.
Jokunen on roikkunut matkassa alusta asti, mikä on enemmän kuin ilahduttavaa,
joku tullut ja mennyt ja sitten on niitä jotka lueskelee "salaa" -siis kirjautumatta mihinkään- 
ja sitten on meitä, jotka luetaan kun ehditään, välillä asutaan blogistaniassa ja välillä vain käväistään.
Intoa riittää suuntaan jos toiseenkin vaihtelevasti, mutta tilanteethan elää aina.
Niin meillä bloggaajilla kuin lukijoillakin.
 
Joten....mitäs sinä luet, kuinka usein, uskollisestiko vaiko "vieraissa käyden"?
Mitä luet, mitä tykkäät lukea?
Vai viekö insta ja pinterest jo puoli kättä vai vaiko vasta  pikkurilliä?

Minä heittäydyn nyt uteliaaksi kun on tullut kesän mittaan haisteltua tuulia,
seurattua niin oman blogin kävijöitä; ketä, mistä, mitä kautta...ja juteltua muidenkin bloggaajien kanssa. Hiljaista on ollut. Onko se kesähiljaisuutta, kyllästymistä, onko se odotusta -jos, niin minkä.
Pitäsikö omaa hiljaisuutta täyttää jollakin, olla faceaktiivisempi, vai mitä.

Sana on vapaa. Jopa anonyymeille taas hetken :)

Ja kaikkien vastanneiden kesken pistetään arvonta pystyyn!
(ei siis taaskaan riitä pelkkä "osallistun" tai "mukana arvonnassa" yms. ehei! 
 -minä haluan vastauksia ja mielipiteitä)

Vastauksesta arpa.
Toinen arpa siitä jos olet kirjautunut lukijaksi.
Kolmas arpa linkityksestä omaan blogiin.
Ja muistathan kertoa kuinka monta arpaa -muuten se on yksi ☺
Ja facen kautta lukijat voivat osallistua kommentoimalla facepostaukseen!

Palkinnot?
Tässä:
1. Country Frencin maali, väri usva
2. Kaarnalaivan lahjoittama painava valurautainen kynttilänjalka
3. Dekoron lahjoittama Rentodesignin Aku-Ankkakuvioinen meikki(tms)pussi 

Kaikki tuotteet on yhteistyön merkeissä saatuja ja kaikki lähtevät maailmalle!
Voittaja saa valita, toiseksi tullut seuraavana ja kolmas saa sen mikä jää.
 
Voittajat arvotaan noin kolmen viikon kuluttua, 20.09. illalla johonkin aikaan.
Voittajan on paras ilmoittautua siitä kolmen päivän sisällä tai vuoro menee seuraavalle jne jne.
Jollei voittajat ole seuraavan viikon aikana kasassa, niin arpasen uudestaan. Tiedän, ikävä ihminen :)
 
Lykkyä pyttyyn kaikille tasapuolisesti!
Kaarnalaivasta ja Dekorosta tulee juttua myöhemmin syksyllä ☺ 
...käykäähän kuitenkin kurkkimassa nettisivuille....

 

71 kommenttia:

 1. Tunnustan, kommentoin huonosti. Käyn melkeinpä päivittäin määrätyissä blogeissa. Tai miten se nyt sanotaan luen päivittäin. Sinun on yksi niistä. Voipi olla että kesä vaikutta lukemiseen. Minäkin olen lukemista harventanut. Kommentin vois tietysti jättää. syystä tai toisesta se nyt vaan aina välillä jää.
  Mukavaa viikonloppua. T Riitta ps. meinas unohtua, toi maalijauhe olis kiva jos sattus voittamaan

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla koittamassa onneani. Blogilistani on aika pitkä ja ne mitä luen luen säännöllisesti ja myös yritän kommentoida. Toki instagramissa olen ja seuraan monia, mutta en oikein osaa kommentoida siellä. Siksi blogissa kommentointi on tän kirjoittamisen juju.

  VastaaPoista
 3. Kahdella mukana. Vain täällä blogistaniassa seuraan. Käyn päivittäin katsomassa mitkä blogilistani blogit ovat päivittyneet ja luen ne. Muutamia olen seurannut vuosikausia. Mukana on käsityö-, puutarha-,sisustus-, kirja- ja elämäblogeja. Kesän vietin susirajalla, jossa netin toiminta oli vähän niin ja näin ja seuraaminen oli harvempaa.

  VastaaPoista
 4. Täällä myös yksi bloggerin kautta seuraaja, jonka blogilista on pitkä. Lähes joka päivä tulee käytyä vilkaisemassa, mitä kukakin on päivittänyt. Kesällä tuli käytyä harvemmin. Ne postaukset, mitkä mielenkiintoiselta vaikuttaa otsikon ja saatesanojen perusteella lukaisen läpi. Sitten on ne muutamat vakiblogit, jotka luen aina. Blogilistaltani löytyy monenmoista blogia, niin sisustus-, näpertely-, lastenvaate-, rakennus- kuin lifestyleblogeja. Osaa olen seurannut jo hyvin pitkäänkin, mutta harmittavan harvoin jaksan ja ehdin kommentoida mitään. Osaa blogeista käytän oman askarteluinspiraation lähteenä :)

  Instagramista en ole yhtään innostunut vielä, ehkä joku päivä siirryn sinnekin katselemaan.

  Kahdella mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 5. bloggerin kautta seurailen. nykyisin tulee tsekattua blogeja pari kertaa viikossa, kesäaikaan heikommin kun ei viihdy sisällä koneen seurana, ehkä talvisaikaan enemmän. vielä harvemmin tulee kommentoitua. seurailen kosmetiikkaa, kynsitaiteilua, käsitöitä, sisustamista, askartelua... ja jos joku mukavan näköinen blogi tulee vastaan, niin sitä alan seuraamaan...tässä blogissa jäin kiinni lillan ihanaan tunnelmaan... insta on vienyt vasta pikkurillin pään, sillä aloittelin seurailut tänä kesänä.
  kiitos kivasta blogista! ja kivasta arvonnasta!
  kahdella arvalla mukana! ja ankkapussukka olisi kiva...

  VastaaPoista
 6. Blogger lukija, jolla on listaa lähinnä kissablogeista, mutta vähän muistakin. Luen joka päivä blogeja, mutta kommentointi on tilanteesta ja fiilikseksestä kiinni. - emäntä

  VastaaPoista
 7. Bloggerin kautta minäkin, seuraan aktiivisesti lukulistani blogeja ja vaihtelevasti monia muitakin. Joskus tulee kommentoitua, harvemmin ei. Joskus tuun myös facebookin kautta, kuten nytkin ;) Ja kahdella arvalla tavoittelen palkintoja.

  VastaaPoista
 8. Kahdella arvalla mukana . Olen niitä sinun ja muutaman muun jokapäiväisiä lukijoita ,mutta nyt on jäänyt kommentoinnit vähiin....sitten käyn joissain blogeissa silloin tällöin lukemassa fiiliksen mukaan.
  En käy muissa paikoissa lukemassa kuin bloggerissa.

  VastaaPoista
 9. Bloggerin kautta seuraan listani blogeja. Suurin osa minun listallani olevista blogeista liittyy nukkisteluun, mutta seuraan myös sisustus, käsityö, kirjallisuus, keräily, puutarha ja kädentaitoblogeja mm... Kesällä on tullut pidettyä taukoa sekä lukemisessa että omien blogien päivityksessä.
  Sinun blogisi on pirteästi kirjoitettua ja kuvat inspiroivia. Käyn lukemassa seuraamiani blogeja säännöllisesti, mutta sori, aina ei tule jätettyä kommenttia..
  Laitoin linkin blogiini jo. Olen ollut seuraajasi jo aika kauan... Eli taisi tulla 3 arpaa! Ja AkuAnkka meikkipussi olisi mahtava! :)

  VastaaPoista
 10. Heipparallaa. Täällä ollaan ruudun takana. Kesä on ollut blogien lukemisen suhteen hyvin hiljaista. Olen seurannut sinun blogiasi jo todella kauan aikaa ja kommentoinut miltei kaikkia postauksiasi. Olen ollut mukanasi iloissa ja suruissa. Innolla seuraan jatkossakin postauksia. Mutta olen myös mukana arvonnassa kahdella lipulla. Kynttiläjalkaa mä halajan. Terkut rinsessoille ja miumaulle.

  VastaaPoista
 11. Hei <3
  Juu, sama on tullut huomattua, että kyllä blogilandia on mennyt hiljaiseksi...

  Kyllä nuo Instat ja Pinterestit taitaa valloittaa tämän alueen kokonaan.

  Yritetään me sinnikot vielä pinnistellä.
  Ja sinun luona on niin mukava käydä kylässä näin virtuaalisesti. Ei se vaan ole sama tunnelma jos on pelkät kuvat nähtävänä... tyylisi kirjoittaa tekee blogistasi sen BLOGIN <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinnitellään, sinnitellään ❤️
   ...ja saa livenäkin tulla...

   Poista
 12. Ainahan täällä kesäksi hiljenee, niin kuin Suomi muutoinkin. Itse luen blogilistallani olevia uusimpia päivityksiä säännöllisesti ja jaksan vääntää ainakin kerran - kaksi viikossa postauksen myös omaan blogiini, jota olen pyörittänyt 5,5, vuotta. Insta ei vetoa, kun en jaksa pelkkiä kuvia katsoa. Face on toisenlainen kanava ja käytän sitä lähinnä oman ystäväpiirini kanssa yhteydenpidossa. Sinun luoksesi täällä blogilandiassa on aina mukava tulla! Kahdella arvalla mukana, maali tai aku-pussi olis kiva!

  VastaaPoista
 13. Kaikenlaiset mullistukset ja tapahtumat ovat vaikuttaneet siihen, etten ole käynyt lukemassa blogeja kuin puhelimella. Sillä en sitten jaksa kommentoida. Bloggerin kautta luen ja Aku pussi olisi kiva :) Kiitos myös kahvista ja herkusta!

  VastaaPoista
 14. pitäähän kaverin kuulumiset ja kukat tarkistaa joka viikko.....täällä vain saa olla kade noille sun kesäkasveille! aku pussi ois kiva,mutta mää oon yleensä,kuten tiedät huono arpa onninen,mutta kuulumisia tulee aina. Jatka vaan.

  VastaaPoista
 15. Pepi, bloggerin kautta seruaan ja nyt yhä ueammin saan tärpin, kuten tämänkin facesta. Seuraan luklistaani, mutta en voi aina edes lukea, kun luen yöt, niin silmät eivät kestä enää koneella lukua äärettömästi. Tutut, kuten pidän sinua, pyrin aika ajoin oiken muistamaan käydä moikkaamassa. Kahdella mukana.

  <3

  VastaaPoista
 16. Hei vaan Pepi. Seuraan ahkerasti blogiasi ja pidän siitä todella.Aiheesi ovat elämän makuisia....
  kommentointi usein jaa .... mutta ajatuksissa kommentoin... Meikkipussi ois kiva mutta taitaa olla melko huono arpaonni meikäläisellä...
  terv. TUIKKU

  VastaaPoista
 17. Kesä-ja heinäkuut meni kesää odotellessa,mutta elokuu antaa anteeksi edellisille. Sienisatoa ja arvonnan tuloksia odotellen... mukavaa viikonloppua<:

  VastaaPoista
 18. Kesällä on niin paljon muuta, ei ehdi niin paljon oleilla blogistaniassa ja tietokone on pysynyt enimmäkseen suljettuna. Oma postaustahtikin on ollut harvempi. Mobiililla joidenkin blogien lukeminen on työlästä, varsinkin Indiedays-blogit on pakko jättää väliin, niiden latautuminen kestää mainoslinkkien vuoksi niin kauan ja kommentoiminen on niin vaikeaa, etten jaksa enää edes yrittää. Luen paljon puutarha- kissa- sisustus- kirja- ja kaikenlaisia elämäntyyliblogeja. Jos blogin takana on ihminen, joka ei yritä olla muuta kuin oikeasti on kiinnostun ja alan seurata blogia. Pelkkiä mainospostauksia en jaksa lukea, en pysty vakuuttumaan kun kirjoittaja esittelee kritiikittömästi yhä uusia saamiaan tuotteita loistavina (eihän niitä kehtaa haukkuakaan). Seuraamissani blogeissa pitää olla kiinnostava sisältö, se voi olla mitä vain, esimerkiksi täysin erilainen elämäntapa voi olla kiinnostava. Haluaisin seurata kaikkien lukijoitteni blogeja aktiivisesti, aikapula asettaa joskus esteitä. Minusta on mielenkiintoista miten blogistaniassa muodostuu yhteisöjä ja ystävyyssuhteita. En liiku facessa enkä instassa.
  Saan ainakin kaksi arpaa, voin kyllä linkittää kun taas avaan tietokoneen, mobiililla sekään ei onnistu. Sinulla on taas tosi kivat palkinnot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu noiden mainospostausten suhteen - vaikka itsellänikin niitä silloin tällöin, vaan joku roti kuitenkin :)
   Joskus toivoo, että olis enemmänkin aikaa (mihin se muka menee??) seurata blogeja ja etsiä uusia erilaisia, mutta kun ei meinaa edes näitä nykyisiäkään ehtiä! Onks minus tullu hidas...

   Poista
 19. Minä nyt olen täällä varmanin riesaksi asti. Olen tietenkin lukijasi ilman muuta. Täällä on aina kiva piipahtaa.

  VastaaPoista
 20. Tämä kesä kului (kuluu) minulta kesään, kukkiin, puutarhaan, kissoihin, kotiin, edestakaisin reissaamiseen, ihmisten tapaamiseen. Kesä on kuin suuri show jota alan valmistella viimeistään tammikuussa selaamalla siemenluetteloita ja tilaamalla siemenpusseja. Sitten show paukahtaa täysillä päälle viimeistään huhti-toukokuussa, kun menemme maalle ja kuljetamme sinne esikasvatetut taimet. Koko ajan jään kesästä jälkeen, mutta tänä vuonna olen sentään ottanut välillä leppoisasti, kävellyt hitaasti ympäri pihaa ja ihaillut kukkia, istuskellut, valokuvaillut ja vielä siirtänyt kuvia tietokoneelle. Blogiin saakka on päässyt vain muutama harva kukkakuva harvakseltaan. Kohta kesäshow on ohitse ja voi kysyä, mitä varten näin taas niin paljon vaivaa ohimenevän takia. Jotain jäi laariin, lehtikaalia, kesäkurpitsoita, marjoja, omenoita, sieniä, juureksia. Ja jo alan valmistella seuraavaa... Tilasin siemeniä Englannista.
  Minultakin on mennyt viimeiset viisi vuotta blogistaniaan mutta moneen muuhunkin, elämään, sen raskauteen ja syviin syövereihin, iloihin ja keveyteen ja hauskuuteen, kissoihin, työhön, eläkkeelle jäämiseen, ihmisiin, kauneuteen, unelmiin. Ohimeneviin hetkiin. Nukuttuihin ja valvottuihin öihin.
  Usein päivät kuluvat viuhuen, vasta alkuyöstä puolenyön jälkeen selaan blogeja mitä jaksan mutta en jaksa kommentoida. Naukulaan aika usein kommentoin, kun siellä asuu kissani Ruskan pennunpennut Sulo ja Namu ja toisen kissani Rauhan pentu Namu. Sinun Huusholliisi ajattelin viimeksi kommentoida, kun esitit entä jos maailmasta häviäisivät värit. Sitten kommentointi jäi, kun asia paisui minulle kovin filosofiseksi ja monisyiseksi ja ajattelin, että niin joskus käykin, ainakin minulle on käynyt. Elämästä on kadonnut värit.
  Kahdella arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotavasti elämän värit palaa, joku surullinen pohjavire on nyt tässä pitkässä kommentissa.
   Vaan niinhän se elämä heittelee, välillä ollaan vuoristoradassa!

   Poista
 21. Minä en tällä kertaa osallistu arvontaan, kun yritän saada jotain tolkkua tähän kodin kaaokseen vähentämällä tavaraa, mutta kommentoin nyt kuitenkin. Minä luulen, että nyt kesän aikana meitä blogipakolaisia on ollut liikkeellä useampikin - ollaan vähän keräilty happea tuolta elämän puolelta. Itse olen netissä roikkunut vähemmän - ja niin näyttävät roikkuneen monet muutkin jos katsoo lukijamääriä ja kommenttien määriä omiin blogipostauksiin. Niihin vähäisiinkin;)

  VastaaPoista
 22. Tuo Aku-pussukka olisi varmasti hurjan mieluinen meidän pienelle Aku-fanille, joten mikäli sen saa tänne ulkomaille asti, niin osallistuisin mielelläni sen arvontaan. :)

  Joka päivä tulee blogeja luettua.

  Vuosia sitten kun aloin blogeja seuraamaan, niin luin leivonta-aiheisia blogeja. Myöhemmin innostuin sisustamisesta, joten leivonta-aiheiset blogit saivat jäädä ja aloin seuraamaan sisustusaiheisia. Sinä olit itseasiassa yksi syy siihen, miksi sisustamisesta innostuin. Vaaleanpunainen kattokruunusi vain oli niin ihana. :) Vuosia myöhemmin sain minäkin sellaisen. <3

  Mummun huusholliin eksyin silloin aikanaan sellaisen hassun sattuman kautta, että koitin etsiä vanhaa työkaveriani. Häntä en löytänyt, mutta päädyin mielenkiintoiseen blogiisi ja sille tielle jäin. :)

  Paljonhan on omakin elämä tässä vuosien saatossa muuttunut, kun on tullut lapsia ja muutettiin tänne vähän kauemmas. Seurannassa olevat blogitkin ovat taas hiukan eri aiheisia kuin aikaisemmin. Sinun blogisi on kuitenkin edelleen mukana, sinne on aina yhtä mukava palata. :)

  Kiitos blogistasi! :)

  -Äippä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syystä tai toisesta kommenttisi oli joutunut roskapostien joukkoon (niitä tulee aina kun anonyymi kommentointi on sallittu) ja nyt vasta sen huomasin!
   Kaikki ovat mukana arvonnassa, varsinkin kotimaiset lukijat, asukoon missä hyvänsä :)

   Kiva lukea tällainen kommetti, sattumus pitkän ajan takaa! Toivottavasti viihdyt mukana jatkossakin :D

   Poista
 23. Blogien "suurkuluttajana" olen huomannut et kun niitä tarpeeks kauan kirjotetaan,alkavat jotenkin toistaa itseään. . .ehkä tavallisen ihmisen elämässä ei niin paljon tapahdu,et uutta asiaa riittäis.Enkä tarkoita pahalla!Sillon voi etsiä uuden blogin ja lukee sitä taas aikansa.Raisa

  VastaaPoista
 24. Hei, luen kaikki blogipäivitykset. Paljon seuraan tiettyjä blogeja mutta anonyyminä kommentoimatta. Yhdellä arvalla osallistun. Hyvää syksyä -Katri

  VastaaPoista
 25. Minä seuraan omat vakkarini bloglovin'in kautta. Tänä kesänä on kaikki muu mennyt vähän niin kuin edelle oman bloggaamisen suhteen. Olen silti yrittänyt selailla muiden kuulumisia mahdollisimman säännöllisesti. Teistähän on tullut melkein jokapäivätuttuja, joten ei sitä nyt osaisi lakata seuraamastakaan. Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 26. Seurailen muutamaa sataa blogia, joten käyn päivittäin lukemassa otsikot ja aina, jos otsikko kiinnostaa, luen jutun. En siis aina lue joka blogin joka juttua, mutta toisaalta mulla on listassa vain mua kiinnostavia blogeja, joten monesta löytyy usenmiten kiinnostavia juttuja. Ja valitettavasti perheen kanssalta kulutan ehkä liikaakin aikaa blogien parissa.

  Mukaan lähden 2 arvalla

  VastaaPoista
 27. Tämä vuosi on ollut minulla mielialojen vuoristorataa ja blogistaniaan olen jaksnut noin kerran viikossa. Aiemmin päivittäin. Kommentointi on ollut vähäistä, vaikka olis kommentoitavaa... Pinterestissä viihdyn, mutten aio blogi maailmaa jättää, päinvastoin,yritän vähän piristyttää omaa blogiani ja aktivoitua lempiblogieni suhteen, niinkuin sinun blogisi. Se vaatii vähän ajankäytön uudelleen opettelua, mutta luulen että mielikin siitä piristyy. Ihanaa syksyn alkua sinulle ♥ Ai niin kahdella mukaan arvontaaan

  VastaaPoista
 28. Päivittäin melkein käyn seuraamassa ( tosi tosi kauan oon seurannut ) ps, sinulta tilaamani Pöllöt ilahduttaa edellen ) ihan muutama blogi on jota seuraan ! Yhdellä arvalla mukana

  VastaaPoista
 29. Mikä väri on tuo Usva? yritin googlettaa enkä tiedä vieläkään, Vaaleanharmaatako?

  Insta on tullut rytinällä, kaikki ruinaa meitäkin sinne. Pitäiskö mennä ???
  Kesä muuten sekoittaa suomalaisen ihan totaalisesti, silloin eletään täysillä, mitä se nyt sitten itse kullekin tarkoittaa; jotkut päivittää instaa että hengästyttää. Blogin kirjoittaminen vaatii vähän enemmän "työtä", joten sen ylläpito on kesällä joko aktiivista (kun kerran on aikaa) tai sitten ihan olematonta (kun kesällä pitää tehdä kaikkea muuta). Ai mikä sen kysymys olikaan..? Mitä me luetaan.. no kesällä ei yhtään mitään. Eikä päivitetäkään mitään. Mutta NYT se lukeminen taas alkoi,lähinnä silmäillään nopsasti oisko kellään mitään kiinnostavaa. Ja joitakin blogeja, kuten nyt tätä sun blogia, luetaan sit vähän tarkemmin. No nytkin kannatti, voin vaikka TAAS voittaa. (ne fiskarsin puutarhaleikkurit on olleet kovassa käytössä ;).
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan vaaleanharmaa! Piti kuvata pussi, mutta kas kun unohdin :)
   (Mulla on tunnukset pinterestiin ja instaan -ja kumpaankin on pölähtäny seuraajiakin, ihan suotta, ei o mun juttu!- kun piti joskus päästä jotain tutkimaan, eikä se oikein kirjautumatta onnistunut.

   Poista
 30. No sun kanssa on tullut näistä jutskattuakin. ;) Mutta säännöllisen epäsäännöllinen harrastus on bloggailu kaikkiaan. Välillä selailen kännykällä jolloin en kommentoi. Välillä en käy omassa tai muiden blogeissa viikkoon tai pariin ja sitten luen suosikit (kuten tämä) useampi postaus kerrallaan. Bloggerin ja facen kautta näitä seurailen.
  Instailu on kyllä vienyt tänä kesänä mukanaan, vaikka kännykkä ja sen kamera onkin surkeat.
  Parilla arvalla mukana ja kynttilänjalka tai Aku-pussi polttelis aika vahvasti. :)

  VastaaPoista
 31. Kahdella arvalla mukana. Olen lukenut blogiasi reilut pari vuotta mutta nyt kesällä lukulistani kaatui, mutta olen liittynyt uudestaan lukijaksesi bloggerin kautta. Sinua luen aina kun bloggeriin menen, olen niin ihastunut Lillastasi ja sen puutarhasta. Kaunista!

  VastaaPoista
 32. Bloggerin kautta lueskelen. Joskus menee montakin päivää ettei tule luettua yhtäkään blogia, mutta kaikki tekstisi luen kuitenkin. Mulle kävi usein niin, että ajattelin lukaista pikaisesti lempibloggaajieni jutut ja sitten huomaan että koko ilta on mennyt netissä surffatessa.. Tästä syystä otan kerran viikossa "virallisen" netti-illan, jolloin luen lukemattomat jutut. Olen sikalaiska kommentoimaan, vaikka mitä kivaa olisi teksteissä ollut ja vaikka olisi ollut kommentoitavaakin. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 33. Tämä ex-tamperelainen, nykyinen turkulainen törmäsin blogiisi sattumoisin monta vuotta sitten, kun etsin jotain kivaa sisustukseen liittyvää lukemista netistä. Nautin värikkäistä ja runsaista kuvistasi niin kotoa kuin puutarhastasikin. Eikä ole kerta tai kaksi, kun olen niiden avulla hoksannut silmäillä omaakin huushollia uusin silmin ja toteuttanut jonkun kivan uuden idean. Kiitos idearikkaudestasi! Eikä sitä hiljaisuutta tarvii millään väkisin täyttää. Ajoittainen pysähtyminen ja hiljaisuus saa luovuuden kukkimaan. Värikästä ja kuulakasta syksyn jatkoa sinulle! anne.jrvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Voi kun täällä on kivoja kommentteja :D
  Mun niiiiiiin piti jokaiseen vastata, mutta paskan marjat, sellaista haipakkaa ollut pari päivää, että mä mittään ole ehtinyt! Ja meinas joku kurkkukipu ja niskajumikin iskeä, vaan ne on nyt tuupattu sivuun!
  Jatkakaa samaan malliin, kiitos :)

  Palaillaan pian!

  VastaaPoista
 35. Eka kertaa blogissasi, mutta liityin heti lukijaksi, joten kahdella arvalla mukana =)
  Nyt eläkkeellä on sen verran aikaa, että plaraan blogeja päivittäin ja lukulistalla on muutamia satoja. Kaikkia ei ehdi aina lukemaan kokonaan, mutta otsikot ainakin. Listallani on suomalaisia ja ulkolaisia ja hyvin monen sorttisia, eniten kuitenkin käsityöblogeja. Yritän kyllä kommentoidakin aina, jos olen lukenut koko päivityksen.

  VastaaPoista
 36. Selailen blogilistani lähes päivittäin. Otsikko ja se pieni tekstin pätkä (ja eka kuva) monesti ratkaisevat, luenko postauksen heti vai joskus myöhemmin. Jos luen myöhemmin, kommentointi saattaa jäädä kokonaan.

  Nyt kun olen aktivoitunut oman blogini kanssa uudestaan, muistan kuinka kiva noita kommentteja on saada. Siksi olen yrittänyt mahdollisimman moneen lukemaani blogiin jättää jotain viestiä käynnistäni. Aina ei vain keksi kommentoitavaa...

  Seuraan blogeja pääsääntöisesti bloggerin kautta, mutta kyllä facebook on lisääntymässä kovasti. Joitain blogeja seuraan myös instassa. Siellä voi olla myös sellaisia blogeja, joita en täällä bloggerissa taas seuraa.

  Välillä tuntuu, että instat ja snapchatit ja twitterit jyrää ja nämä blogit alkavat olla vanhanaikaisia. Mutta toisaalta tuo mahdollisuus kuviin, tekstiin ja vastauksiin on ihan omanlaisensa täällä blogimaailmassa.

  Ja kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 37. Mulla on toi blogilista aika pitkä, seurailen bloggerin, Fb:n, bloglovinin, blogipolun ym. kautta eli useasta eri kanavasta niin läppärillä kuin puhelimellakin. Kesäisin tosin en niin tiuhaan käy katsastelemassa päivityksiä.
  Yhdellä mukana.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Seuraan monia blogeja ja niiden kautta menen välillä tutkiskelemaan heidän seuraamiaan blogeja ja näin edelleen. siten löydän paljon hienoja blogeja. Elokuu on ollut niin kiireinen, että oman blogin pöivitys ja muiden blogien lukaminen on ollut vähän jäissä, mutta iltojen pimetessä luulen asian korjaantuvan :) Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 39. Mie luen blogeista enimmissä määrin sisustusjuttuja, tykkään kotikuvista, ideoista ja kirppislöydöistä..ne on mistä tykkään blogeissa..käyn päivittäin blogeissa lukemassa kuulumisia ja välillä tulee taukoja..tuohon olen minäkin kiinnittäny huomion et kommentit on vähentyneet..sanon suoraan et matkapostaukset ei kiinnosta sitten yhtään..jos näen edes otsikon niin en edes avaa postausta..
  Käyn nykyään aikas vähän pinterestissä ei oikeen kiinnosta...sitten style room on aikas kiva paikka mutta sielläkään enää hirveesti ole et kyllä blogeille olen uskollinen.
  Facessa seuraan joitakin mutta olen klikkaillut niitä blogipostauksia pois koska seinä täyttyy niin paljosta ettei perässä pysy, siksi taas puolustelen blogien olemassaoloa.. Olen alkanut etsiä lisää uusia blogeja seurattavaksi ja muutama onkin löytynyt..Kahdella arvalla olen mukana kun en vieläkään osaa linkittää :)

  VastaaPoista
 40. Vaikka en ole kirjautunut mihinkään, en edes facebookiin luen päivittäin kymmeniä eri bloggaajien postauksia.
  En jaksa useinkaan kommentoida mitään, vaikka tiedän, että te bloggaajat sitä kovasti odotatte. Luen hyvin erityyppisiä ja eri ikäisten ihmisten vuodatuksia. Useimmilla bloggaajillahan on lista seuraamistaan blogeista, joista aina löytyy uutta mielenkiintoista luettavaa.
  Terveisin Lyydia

  VastaaPoista
 41. Olen tuore bloginpitäjä ja katson nyt vähän eri vinkkelistä asioita. Ennen en niin välittänyt kirjautua lukijaksi minnekään, hyppelin sinne tänne, löysin jonkin kivan paikan ja jotkut jäivät mieleen, mutta reitti useisiin ihaniin vierailupaikkoihin unohtui tai muuttui sattumanvaraiseksi. Toisaalta osa blogimaailman kiinnostavuutta on juuri se, ettei tiedä mihin aihealueeseen tai ihmiseen blogin takana kulloinkin törmää..
  Minäkin olen huono kommentoimaan vaikka usein hiljaisesti hyrisen tyytyväisyydestä tai ihailen diy-juttuja vihreänä kateudesta. Tykkään lukea tekemiseen painottuvia blogeja, en ostamiseen painottuvia. Pyrin seuraamaan myös blogimaailman yleistä kehitystä; miten toimintatavat muuttuvat ja mikä milloinkin näkyy olevan muodissa.. Luen blogeja niin paljon, että väitän kehittäneeni melkoisen blogivaiston aidon ja epäaidon erottamiseksi. Täällä sinun luonasi kirjoitetaan asiat niin kuin ne ovat, siitä pidän.

  Olen uusi lukijasi (siis kirjautuminen, muuten kyllä jo vuosien takaa) ja linkitin arvonnan blogini sivupalkkiin. Kolmella siis mukana.

  VastaaPoista
 42. Minä pidän blogia vielä hiukan hapuillen. Seuraan muutamia blogeja aktiivisesti, mutta toisaalta olen ahkera vieraissa kävijäkin! Usein aloitan blogien haun tietyllä sanalla ja siitähän se sitten polku aukeaa blogista toiseen. Hienoja seikkailluja on löytynyt!
  Yhdellä arvalla mennään.

  VastaaPoista
 43. Lukijana yhdellä arvalla mukana.
  Nyt on tullut vähän huonommin blogeja luetuksi ja ei tuu jätettyä nii viestiä ku äkkiseltään useat postaukset vilaisee.

  VastaaPoista
 44. Löysin tänään tämän blogin ja luultavasti lisään sen nettiselaimen sivulle jolla on 8 muuta blogia jotka tarkastan melkein päivittäin. Kommentoin silloin tällöin, useamminkin voisin. :)

  VastaaPoista
 45. Luen pääsääntöisesti bloggerin kautta, muutamia seuraan fb:n kautta ja muutamaa myös instan kautta. Kommentteja olen yrittänyt nyt opetella jättämään, ne kun ovat omassa blogissakin se suola ja saavat yrittämään eteenpäin. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan, toimii toivottavasti myös tässä. Kahdella arvalla mukana mukavassa arvonnassa (nymana40@gmail.com)

  VastaaPoista
 46. Olen uusi lukija, bloggerin kautta kirjautuneena. Kommentointi olisi ihan älyttömän helppoa, mutta liian harvoin tulee sitä tehtyä. Harmi, Ehkä on ihan hyvä ilmiö, että blogimaailma on vähän hiljentynyt, jossain vaiheessa alkoi jo ärsyttää kun uusia luettavia tipahteli kuin sieniä sateella ja vielä enemmän ärsytti vanhojen kivojen blogien täydellinen häviäminen, paikasta toiseen muuttaminen niin ettei perässä pysynyt tai kertakaikkinen kuivettuminen. Arvonnassa mukana kahdella mahdollisuudella.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 47. Liityin juuri blogisi lukijaksi eli kahdella arvalla mukana! Luen tiettyjä blogeja suht säännöllisesti ja niissä kiinnostavat eniten remontti- ja diy- jutut. Myös kirppislöytöpostaukset on kivoja. Harvoin tulee kommentoitua, joskus kuitenkin. Myös puutarhajutut kiinnostaa.
  merja.hamalainen@pp2.inet.fi

  VastaaPoista
 48. Liityin juuri blogisi lukijaksi eli kahdella arvalla mukana! Luen tiettyjä blogeja suht säännöllisesti ja niissä kiinnostavat eniten remontti- ja diy- jutut. Myös kirppislöytöpostaukset on kivoja. Harvoin tulee kommentoitua, joskus kuitenkin. Myös puutarhajutut kiinnostaa.
  merja.hamalainen@pp2.inet.fi

  VastaaPoista
 49. Minun blogilistani on aika pitkä ja sanoisin monipuolinen.Seuraan päivittäin tai ainakin yritän. Paljon olen saanut ystäviä ja monenlaisia vihjeitä niin tavaroista kuin ruoistakin. Retroilu on myös mukavaa. Yhdellä mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Seuraan omia suosikkiblogeja feedlyn kautta päivittäin. Kissablogit luen tuoreeltaan, muita sitten enemmänkin ryppäinä. Liityin lukijaraatiin, vaikken siitä mitään ymmärrä. Facebookissakin kävin tykkäämässä, taisin olla sadas tykkääjä ;) Mitä kommentoimiseen tulee, niin siinä olen aivan surkea. Tämä lienee ensimmäinen kommettini tänne, vaikka olen lukenut blogiasi ainakin pari vuotta säännöllisesti. Kirpakkaa syksyn jatkoa :)

  VastaaPoista
 51. Blogissasi ensikertaa vierailulla - surffailin täällä aamuyön tunteina kun vauvani mahassa päätti, ettei äiti tarvitse enää unta.

  Itselläni blogien seuraaminen on jäänyt vähemmälle kun suosikkiblogini vähensivät päivitystahtia ja siirtyivät instaan/pinterestiin minne lie siirtyivätkään. Itseäni kiehtoo kuvat, joten sinänsä tuo insta+pinterest maailma olisivat kivoja. Ainoa vaan, että nokia lumia ei ole kanssani samaa mieltä ja toimivat jostain syystä puhelimessani huonosti! Koneella tulee nykyään oltua äärimmäisen harvoin, aikoinaan kun ei ollut kännykällä mahdollista surffata niin blogejakin tuli luettua selvästi enemmän! Todella harvoin tulee kommentoitua, enkä jaksa edes kirjautua blogeihin. Kännyssä olen tallentanut suosikkiblogini vain näyttöön ja klikkailen niistä kuvakkeista lukemaan blogit :)

  Voi miten hauska tuo aku ankka pussukka :D Mukana arvonnassa, jos siis näin blogissa ensikertaa vierailevakin hyväksytään :) jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 52. Luen joka postauksen, mutta olen laiska kommentoimaan. Kivoja juttuja kaikki. Touhukas ja ahkera olet! Tykkään blogistani juuri sellaisena kun se on, impulsiivinen, sanoisinko räväkkäkin.
  Monta kivaa vinkkiä olen saanut ja uskon niin käyvän jatkossakin. Kiitti!
  Ihanaa syksyä!
  Kahdella mukana!
  -päivi-

  VastaaPoista
 53. Minullakin on listalla ihan liian monta kivaa blogia joten en millään ehdi kaikkia lukea joka päivä, otsikon mukaan sitten valkkaan mielenkiintoisimmat. Sitten on jo vuosien varrella tutuiksi tulleita bloggaajia joiden kuulumisia täytyy aina välillä käydä lueskelemassa. On myös joitain blogeja joista taidan lukea ihan kaikki postaukset, ne ovat yleensä huumorilla höystettyjä ja hauskasti kirjoitettu, tai sitten niissä on upeita valokuvia.
  Kahdella mukana arvonnassa -niin ja onnea blogille synttäreistä!

  VastaaPoista
 54. Etsiskelin tilkkublogeja ja sitä kautta päädyin lukemaan sinun blogiasi -sattuma johdatti. Viikoittain tulee luettua käsityö- ja nukkekotiaiheisia blogeja sekä sukulaistytön koirablogia. Seuraan myös sivusilmällä erästä hevosaiheista blogia. Myös taideaiheiset blogit kiinnostavat. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 55. tykkään lukia kaikenlaisia juttuja! :)
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 56. Luen kyllä aika monipuolisesti kaikenlaisia blogeja, lifestylesta ruokablogeihin ja perheblogeista koirablogeihin. Aika monet asiat kiinnostaa, ja jos tykkään jonkun kirjoitustavasta, palaan kyllä uudelleen katselemaan päivityksiä.
  Kahdella arvalla mukana. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Liityin jo aikoinaan siihen edelliseen blogiin ja kiinteästi on tullut seurattuam, mutta kommentointi on usein jäänyt ajatuksella, kommentoin sitten illalla ja niin se jää. Tämä kesä on mennyt niin, etten ole oikein jaksanut kommentoida mitään kun tuo näkö yllättäen huononi jo asteelle että kaikki piti lukea suurennuslasin kanssa. Nyt on huomena viikko kun silmä leikattiin ja ah, näkö palasi, mutta vähän varovasti nyt vielä harjoittelen täällä etten rasita sitä heti liikaa.
  Kahdella lähden mukaan, tuo kynttilänjalka olisi ihan mahtava kapistus. Eipä tosin ole muissakaan moittimista.

  VastaaPoista
 58. Kaikenlaisia blogeja luen, kommentoin liian harvoin, mutta silloin kun löytyy jokin kiva blogi (niinkuin siulla :) ) niin palaan uudestaan. Yksi arpa minulle, kiitos!

  VastaaPoista
 59. Luen blogeja laidasta laitaan, harvemmin kuitenkaan kommentoin. Kesällä on tullut luettua kyllä vähemmän, nyt syksyn tullen varmasti tulee taas luettua enemmän :) Myös instaa ja pinterestiä käytän, välillä enemmän, välillä vähemmän. Seuraan bloggerin kautta, eli kahdella arvalla mukana!
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Käyn blogeissa ehkä vähän vähemmän nyt kuin aiemmin. Moni tuttu blogiosoite on muuttanut, hiljentynyt tai lopettanut kokonaan, ja olen vähän eksyksissä. Kommentointi tuppaa unohtumaan, erityisesti koska jos esim. kysyn jotain, niin muistanko sitten käydä katsomassa vastauksen... kumpa bloggerissa olisi jokin oman kommentoinnin seuraamismahdollisuus, tai mistä minä teknisenä apukoululaisena tiedän jos sellainen vaikka onkin olemassa. Mukana yhdellä, maalille olisi käyttöä ja kohde. flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista

 61. ********************* ARVONTA SULKEUTUNUT!! *************************

  VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥