torstai 19. helmikuuta 2015

viis vee!

Ihan oikeasti: mihin aika menee??

Tajusin taannoin (toisen blogin avustuksella, kiitos vaan!), että hyvänen aika, minä oon roikkunut täällä blogistaniassa jo viisi vuotta! Kaksi ja puoli meni "mummun huushollissa" ja toinen mokoma tämän nykyisen raapustelun parissa. Mulla on pääsääntöisesti ollut ihan älyttömän kivaa, toivottavasti tekin olette viihtyneet.
Reilut tuhat postausta ja noin 40 000 kommenttia (joista puolet ainakin teiltä).
Kiitos!

Ei ihme kuitenkaan jos alkaa välillä olla langanpää jutuissa hakussa.
Kun ajatus seisoo ja hommat seisoo ja ja ja...
Nyt on joku viiden vuoden(?) melankolia päällä, kevätväsymystä tai sitten ajatukset vaan on niin muualla, että ei synny sitäkään vähää mitä yleensä.
Masiinat on välillä kiinni kaikki, välillä ne kilkuttaa kuorossa viestejä, mutta pää on ihan omissa sfääreissään. Sormetkin on ilmeisesti tottuneet kutimiin ja koukkuun enemmän kuin näpyttimiin,
joten lienee syytä pistää jonniinmoinen 5v-arpasu peliin ja huilata itse täällä taustalla ihan rauhassa...
(muka-huilata! ...minust on niin kiva lähteä hoitamaan joku yksi asia, ja viipyä reissulla muutama tunti, askeltaa tuttuja tai vähemmän tuttuja reittejä ja ihmetellä maailman menoa...ja sitten palata kutimen ääreen....älkää vaan kysykö hukunko jo sukkiin!)
Tuo tuossa kuvassa on jo monessa paikassa palvellut matto, joka eilen viimein joutui purku-uhan alle ihan konkreettisesti. Etsin päättelykohdan ja aloin virkata pallille päällistä. Ja juu, tuo on palli, se mikään jakkara ole :)
Ei vaan ole silmää miellyttänyt tuo ruskea, mutta suunnitelman toteutukseen on mennyt melkein vuosi!
Jokunen rivi vielä puuttuu, mutta puoli kolmen aikaan aamulla -vaikka intoa olis vielä riittänyt- peukalo oli sitä mieltä, että nyt riitti! On näköjään vieläkin sitä mieltä, mutta saa uhrautua kunhan ulkoilut on ulkoiltu.....ne keskeneräiset projektit kun ei oikein natsaa....

Yksi haastekin roikkuu tuolla plakkarissa (sori, Ninni) mutta jotenkin en vaan ole saantu tartuttua siihenkään. Lupaan kyllä jossain kohden.

Niin, se arpasu!
Lillassa on huutava pula kunnon veitsistä, ja nyt kun tuli vastaan sellainen, jonka hinta-laatusuhde oli oikein passeli, ja joka on jo kotona hyväksi havaittu (terästä, tarttumaton pinta), päätin hakea niitä vielä lisää...
Pistin pari Finskin keittiöpyyhettä mukaan ja löppösetkin....ja kunhan saan itsestäni irti, niin voipi olla, että jotain pientä kivaa tulee vielä lisääkin. Tuolla on nimittäin ihan hyvä jemma kaikkea LivBoxin matkassa tullutta kosmetiikkaa, joita en vaan ole itse ehtinyt ottaa köyttöön - jos sieltä vaikka jotain...
Kerro kumpi veitsi, vaaleanpunainen vai seepra ja kummat sukat, fuksia/valkoiset vaiko tummanharmaat - molempia ei siis saa! Mutta saa valita mieleisemmät.
Vaikka yleensä arvonnoissa pyydän kommenttiin milloin mitäkin, niin nyt ei tarvitse sen kummemmin turista, mitä sitä suotta muita vaivata kun itseltänikään ei mitään irtoa.
Saa toki höpöttää jos vaikka ja mitä, kauhean mielelläni minä niitä kommentteja kuitenkin lueskelen :)
Arpa per nuppi.
Linkityksestä (blogiin tasi faceen) voisin antaa toisen, joten mainitse se, kiitos!
Ja....anonyyminä ei voi edelleenkään kommentoida, sorry!

Ei mulla muuta.
 Palaillaan!


69 kommenttia:

  1. Seepraa kyökkiin ja harmaata varpaisiin! anne.jrvinen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Täällä hiukka samat fiilikset.
    Mukana ja seepra veitsi ja harmaat sukat olis mulle passelit , niin ja onnea!
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Kyllä minullekin kelpaisi mieluummin seepra ja nuo tummanharmaat sukat :D Onnea blogin 5 vuotis synttäreistä! Meikäläisellä tulee täällä kohta 4v täyteen -kääk!

    VastaaPoista
  4. Onnea, onnea ikätoverille!! :o)
    Jakkaran pussittaminen on loistoidea, näyttää kivalta!
    Yhdellä arvalla mukana, pitsinen seepra.

    VastaaPoista
  5. Onnea onnea. Nopeasti nämä vuodet vierivät. Minä taas tarvitsisin pinkit versiot molemmista. Tulisi väriterapiaa samalla.

    VastaaPoista
  6. No kyllä on ollut ihan älyttömän kivaa sun matkassasi, niin täällä kuin siellä edellisessäkin♥ Ei oo muuten ihan yks eikä kaks kertaa kun on iloa ja naurua piisannut sun jutuillesi, muistuu mieleen yksikin kerta kun kaupan kassajonossa, jossa tietysti olin yksin,ilman seuralaista, sain hysteerisen naurukohtauksen kun mieleen tuli kun just olit kirjottanu kuskanneesi tuoleja pyöränkorissa,olikohan peräti korituoli,en mene vannomaan,niin näin mielessäni sen näyn kun mökkinaapureiden eteen ilmestyy ensin tuoli ja sitten sinä, siinä minä sitten hihittelin itsekseni vaan ei se mitään, palvelu on senkin jälkeen ollut hyvää, jos ei jopa parempaa;D
    Kaikenlaista täällä on tullut nähtyä vaan yksi on jäänyt uupumaan, PITKÄÄN keskeneräisinä seisovat hommat, ja e, se ei ole mitään syötävää:)
    Kahdella arvalla harmaata seepraa metsästän minäkin.

    VastaaPoista
  7. Tuossa noita aiempia kommentteja luen ja huomaan, että harmaasta seeprasta tuntuvat tykkäävän paitsi yks pinkki ihminen. Noh mä taidan olla joku sekametelisopan ihminen, kun tykkään pinkistä harmaasta ;) Kahtellaan, josko yhella arvalla sellaset sais!
    Nii ja onnea pikkueskarille ;)

    VastaaPoista
  8. Kahdella arvalla mukana, linkitin blogiini :) harmaat sukat ja seepraa mä metsästän <3

    VastaaPoista
  9. Vai että viis vee :). Hurrrrjan paljon onnea ja kiva, kun ollaan tavattu <3. Ja vieläpä ihan oikeassakin elämässä. (Itse asiassa musta tuntuu, että oltais tunnettu aina..)

    Ja nyt kun kerran kysyt, niin olishan se ihan mahtavaa yllättää kaikki ja heilutella keittiössä seepraa harmaat pitsisukat jalassa :).

    VastaaPoista
  10. Ei jaksa linkittää nyt.. Mutta osallistua voisin vaaleanpunaiseen veitseen ja harmaisiin sukkiin :)

    VastaaPoista
  11. Yhdellä mukana vp:en veitseen & harmaisiin sukkiin ;)

    VastaaPoista
  12. Yhdellä mukana ja haluun raitaveitsen ja tummanharmaat sukat! Kerrotko mistä noita veitsiä saa, tuskin onnistaa arvalla, mutta jos ostais. t Riitta

    VastaaPoista
  13. Seepra veitsi ja harmaat sukat :) Miten niin tuo värimaku muuttunut tiettyyn suuntaan...

    VastaaPoista
  14. Ihan huippu arvonta, mulla kun just sattuu oleenkin ihan kauhia pula löppösistä! Kutes arvaat ;) On nytkin tietty jalassa kuten on olleet vuorollaan kukin pari siitä alkaen kun ykköserän sain käsiini, iku jalkoihini. Et varmaan ikuna olis arvannu, mutta mä haluun harmaat sukat ja seepraveitsen. Sun pallista tulee komee :)

    VastaaPoista
  15. Ehdottomasti vaaleanpunaista keittiöön ja harmaata jalkoihin

    VastaaPoista
  16. On ollut kiva kulkea matkassasi nämä vuodet kiitos siis niistä. Kauniita kuvia ja hyviä tarinoita joskus on nauru tullut :)
    Seepraa keittiöön ja pitsireunaista jalkaan.

    VastaaPoista
  17. Seepra ja tummaharmaat haluais Molla ;)
    Selkä kipuilee Majalla ja sitä kevätäväsyä pukkaa olemaan täällä. Tai rehellisesti sanoen koko ajan väsy...tai siis laiskuus...tai siis kaikki, mutta täältä noustaan, ehkä.

    VastaaPoista
  18. Onnea onnea!
    Vaaleanpunainen veitsi ja harmaat sukat <3
    Linkitän blogiini mielelläni eli kahdella mukana!

    VastaaPoista
  19. Onnea viis-vee.
    Mulle pinkkiä pinkkiä,vähän väriä tähän alkavaan kevääseen.

    TanjaP
    pikkunen78 at gmail.com

    VastaaPoista
  20. fuksia/valkoiset jalkaan, keittiöön pinkkiä veistä et löytyy helposti

    VastaaPoista
  21. Onnea viidestä vuodesta!
    Jos potkaisee onni, seepraa ja harmaata pitsillä, tack:)

    VastaaPoista
  22. Onnea!!
    Yhdellä arvalla mukana ja tekisi mieli antaa onnettaren ratkaista tuo valintapulma... Mutta sanonpa silti, että pinkki veitsi ja fuksia/valkoinen sukissa.

    VastaaPoista
  23. Onnittelut 5-vuotiaalle! Aika on kulunut nopeasti ja minustakin tuntuu kuin olisit avannut Huushollin vasta äskettäin. Minulla alkaa kohta viides vuosi ja selvää väsymystä on ilmassa. Blogi on sellainen juttu, ettei sen päivittäminen tunnu missään jos on innostunut, mutta jos intoa puuttuu on se työlästä. Mutta antaas olla kun kevät koittaa. Kahdella arvalla mukana, valitsisin seepraveitsen (terävistä veitsistä onkin pulaa) ja harmaat sukat, niissä on niin sievä reuna.

    VastaaPoista
  24. Onnee 5-vuotiaalle! ♥ Seepraveitsi on ihana ja harmaat sukat suloiset, siispä niitä tavoittelen kahdella arvalla. :)

    VastaaPoista
  25. Onnea viisivuotis synttärien johdosta!!! Minä himoitsen tuota pinkkiä veitseä ja harmaita sukkia. Yhdellä arvalla innolla mukana, kiitos! susanna-peltola@ hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Onnea blogille! Pitää varmaan itsekin pistää joku arvonta pystyyn kun bloggailua on vuodesta 2008 lähtien enkä ole vuosipäivien kunniaksi koskaan arponut mitään. :D

    Pinkki veitsi on kiva, samoin harmaan sukat tuon pitsireunan takia. Laitan arvontalinkkisi blogiini myös: http://i-has-free-time.blogspot.fi/

    Eli kahdella arvalla olen mukana. :)

    VastaaPoista
  27. Paljon onnea 5-vuotiaalle ja pallinpäälliselle kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! Yhdellä arvalla mukaan, pinkkiä ja raitaa kuolailen.

    VastaaPoista
  28. Iiiisot onnittelut,mukana olen ollut nämä vuodet.Arvalla mukana ja olen aivan pinkki ihminen,mutta jos voitto tulee niin valitsen tummemmat vaihtoehdot.Keväiset terkut Lohjalta

    VastaaPoista
  29. Onnea ja kiitos blogista. Pinkki veitsi ja harmaat sukat.

    VastaaPoista
  30. Onnea blogille!

    Tykkään kummastakin veitsestä, mutta tuo seepra on veikeä...ja tummanharmaat sukat <3 Toivottavasti olis vihdoin blogituuria :)
    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
  31. Kyllä aika tosiaan rientää. Onnea blogillesi! Minullekin tulee ensi kesänä viisi vuotta bloginpitoa. Ihan epätodellista. Ja tuttua on tuo, ettei aina oikein innosta - paitsi nämä pennut ja niistä kertominen ja varsinkin kun on ollut mahdollista käyttää loistavia kuvia , on ollut poikkeus.
    Osallistun yhdellä arvalla. Seepra ja tummanharmaat.

    VastaaPoista
  32. Onnea viskarille! Mä olen pinkin ja pitsin perässä yhdellä arvalla. :)

    VastaaPoista
  33. Näin se aikaa menee, mutta kivaa on ollut seurata touhujasi! Kyllä oletkin näiden vuosien aikana paljon saanut tehtyä ja tyylikin on vaihtunut monella tapaa niin kotona kuin Lillassakin...joten lisää odotellaan ja jännätään millainen uusi kotisi tulee olemaan. Lupaathan että pysyt täällä jatkossakin!!
    Kahdella arvalla mukana ja harmaata seepraa tykättäis täälläkin ottaa vastaan : )

    VastaaPoista
  34. Onnittelut viisivuotiaalle! Raitaa se meidän perheessä olla pitää joten koetan onneani seepraveitsen ja raitasukkien suhteen.

    VastaaPoista
  35. En oo missään vielä nähnyt noin hienoja veitsiä! Tavoittelen pinkkiä ja raidallista <3

    VastaaPoista
  36. Pinkittää ja fuksian väriset töppöset :) Ja hatunnosto viidelle vuodelle :)

    VastaaPoista
  37. pinkkiä kaikki....nyt vasta luen näitä,kerkesinköhän??

    VastaaPoista
  38. No jopas onkin makia veitti ja veikiät töppöset...Elikkä harmaata ja seepraa tänne, kiitos :) Juu ja kaksi arpaa !

    VastaaPoista
  39. Synttärionnittelut sinne! Yhdellä arvalla mukaan. :) Harmaat ja seeprat suosikkeja täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitten vielä se s-postiosoite.. hippohiiri@gmail.com :)

      Poista
  40. Onnea 5-vuotiaalle! Jos onni potkaisee, niin seepraa ja harmaata :) Linkitin omaan blogiini, joten kahdella arvalla mukana! :)

    VastaaPoista
  41. Paljon Onnea 5 vuotiaalle blogille,niin se aika kiirii :) seepra ja harmaat,yhdellä arvalla kokeillaan onnea ;)

    VastaaPoista
  42. Paljon onnea ihanalle blogillesi. Mikäli onnetar suosii haluan pinkin veitsen ja fuksia-valkoiset sukat.

    VastaaPoista
  43. Tummanharmaat sukat ja pinkki veitsi olisi minulla toiveissa jos sattuisi onni potkimaan. Ja onnea 5-vuotiaalle
    marialuok(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  44. Pinkkiä ja raitaa, herkulliset värit.

    VastaaPoista
  45. Pinkkiä ja tummanharmaata olis haaveissa :) Onnea muuten blogillesi,lukenut olen jo kauan mut nyt vasta sain liityttyy lukijaks :)

    VastaaPoista
  46. Onnea 5-vuotiaalle! Perässä tullaan, täällä täytetään neljä.
    Arvonnassa mukana ja mulle kävis seepra ja tummat sukat.

    VastaaPoista
  47. Onnea, onnea!
    Valinta olisi tuurin sattuessa kohdalle seepraraitainen veitsi ja tummanharmaat sukat
    janttarainen(at)luukku.com

    VastaaPoista
  48. Onnea ihan hurjasti - se on kelpo ikä täällä - ja kerrankin pääsen sanomaan: olet minua yli puolet vanhempi;)
    Ja jos onni suosii niin eläinkuosia ja harmaata, kiitos:)

    VastaaPoista
  49. Vitsit kun vaikea kun pitää valita. Noooo noooo fuksiat sukat ja seepra veitsi. Ihan älykiva ois pinkki veitsikin kyllä..mutku tuli just valittua petrooli-harmaa keittiövärimaailma.
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
  50. Onnea! Tummanharmaat sukat ja pinkki veitsi miellyttää meikäläisen värisilmää :)
    arhippainen@luukku.com

    VastaaPoista
  51. Seepraa ja tummanharmaata ois toiveissa
    arskari(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  52. Seepra ja raitasukka :)
    sampsapie@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Onnittelut!

    Ilman muuta arvonnassa mukana seepralla ja tummilla sukilla, mätsäävät.

    VastaaPoista
  54. Onnea 5 vuodesta. ja pinkit käy molemmista.

    VastaaPoista
  55. Onnea 5-vuotiaalle, Pepi!
    Ilolla mukana. Vaalenapunainen vetsi ja fuksia sukat :D

    VastaaPoista
  56. Suuret onnittelut 5-vuotiaalle blogille. Ihanaa on ollut seurata postauksiasi. Mukaan tulen myös minä arvontaan. Seepraa ha fuksia fanitan.

    VastaaPoista
  57. Onnea ja vuosia lisää. Valitsen seepran ja tummat sukat.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Arvalla mukana. Harmaat sukat lämmittäisi varpaita ja pinkki veitsi piristäisi keittiötä
    kristapasm(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  59. Onnea, onnea! Harmaat sukat ja pinkki veitsi olisi varmasti mieleisiä rouvalle :)
    karicepu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  60. Harmaata jalkaan, pinkkiä kouraan! Ja Onnea blogille!
    pauleceb(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  61. 5-vuotisonnittelut :) Harmaat sukat ja pinkki veitsi olisi mainiot, mukaan arvontaan yhdellä!

    VastaaPoista
  62. harmaat sukat ja pinkki veitsi! :)
    elina_jokitalo(at)luukku.com

    VastaaPoista
  63. Onnea 5-vee. Tummat sukat jalassa seepra-veittellä olis mellevä keittiössä mellastaa. t: Raija-rouva.

    VastaaPoista
  64. Onnea!
    Seeprakuvioinen veitsi ja harmaat sukat.
    hiisukas(at)gmail.com

    VastaaPoista
  65. Harmaat jalkaan, pinkki keittiöön :)
    meretekos(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  66. Seepraveitsi miellyttää silmää enemmän ja harmaiden sukkien pitsireunus sävähdyttää!
    Yhdellä arvalla mukana.
    Ihana kevättä!

    VastaaPoista
  67. KIITOS OSALLISTUJILLE :D

    Nyt meni kiinni!!

    VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥