sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Tällaista tänään.

Pistin tänään Lillan myyntiin.

Jos joku tietää/tuntee jonkun tamperelaisen joka hinkuu siirtolapuutarhamökkiä melkein kaupungin keskustasta, niin kannattaa meilailla vaikka tuon linkin kautta.

Ja ei, en nyt vastaile tänne kommentteihin,
sen verran on muita hommia kuin päivystää tätä...

Ja tuo edellinen postaus ei liity tähän millään lailla!

Nautitaan auringosta kun sitä vielä on!

Palaillaan!

23 kommenttia:

 1. Voi harmi, etten enää asu Tampereella. t Riitta

  VastaaPoista
 2. Voi että, mitä ihmettä? (Ei tarvitse vastata). Olen pahoillani, että joudut luopumaan silmäterästäsi, vaikka samaan aikaan on muistettava, että jonkin loppu on uuden alku. Voimia ja uskoa tulevaan sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Vai näin olet päättänyt...voi kun voisin, heti ostaisin, mutta kuinkas olisikaan mahdollista, kun puoliso on työtön(kävi niinkuin sinulle vuosien työpanoksen jälkeen) tsemppiä ja hyvää syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
 4. Voih.. Olen sanaton. Nautitaan siis auringosta.

  VastaaPoista
 5. Siirtolapuutarhamökki on ollut ajatuksissa jo jonkun aikaa, kun mikään landeihminen en ole. Tamperekin on merkitty asuinkunnaksi, mutta varallisuus ei tässä elämäntilanteessa anna periksi. Harmittaa niin paljon puolestasi, tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Nyt olen ihan ymmälläni, ymmyrkäisenä. Mitä ihmettä siellä Tampereella oikein tapahtuu?!?

  VastaaPoista
 7. No voi.Olen sanaton.Hyvää uutta viikkoa kuitenkin toivon sinulle!

  VastaaPoista
 8. Nyt tuli suru puseroon.

  VastaaPoista
 9. No, voi! Aurinkoisia syyspäiviä!

  VastaaPoista
 10. No voi itku! Mutta ymmärrän. Harmi, etten minäkään enää asu Tampereella, muutoin olisin todellakin tekemässä kauppoja kanssasi. Muutamalta olen kysellyt eli vinkannut myynnissä olevasta maanpäällisestä paratiisista. Voimia ja tsemppiä tulevaan!!

  VastaaPoista
 11. Joku onnekas saa rakkaudella hoidetun siirtolapuutarhamökin ♥

  VastaaPoista
 12. Jos ei oo viimesen pakko, älä myy! Nyt oli pakko sanoa, vaikka en yleensä kommentoi. Tai uskonhan minä, olet harkinnut asiaa ja tarpeelliseksi katsonut. Harmittaa puolestasi... Onko Tampereen työtilanne toivoton?

  VastaaPoista
 13. Olen pahoillani :( että joudut luopumaan jostain mihin olet itse niin paljon panostanut ja tehnyt suuren työmäärän ja luonut siitä niin ihanan vapaa-ajan vietto paikan itsellesi.
  Aurinkoista viikkoa kuitenkin.

  VastaaPoista
 14. Nyt ei taida löytyä tilanteeseen sopivia sanoja.

  VastaaPoista
 15. Tämä oli järkyttävä uutinen. Olen ollut niin deadlinen vankina, että olen tainnut pudota kelkasta. Lueskelin postaukset taaksepäin ja olen todella pahoillani tapahtuneesta. Lillalle ei liene vaikeata löytää ostajaa, mutta minun on vaikea kuvitella ketään muuta touhuilemassa siellä.

  VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥