lauantai 19. lokakuuta 2019

Kun ympäri käydään

Jo jonkun aikaa rinsessat ovat visiteeranneet täällä yksi kerrallaan, viettäneet laatuaikaa ja saaneet jakamattoman huomion. 
Vähän siihen liittyen pyöräytin pari juttua uuteen uskoon. Enää kun ei ole kinaa kuka katselee mitäkin masiinaa ja missä alkoi työpöytä makkarissa tuntua aika turhalta. Itse istun siinä todella harvoin oli sitten kyse läppäristä tai ompelukoneesta. Muutosta enteili sekin, että jo joku aika sitten maalasin pöydän pinnan valkoiseksi, se harmaa kun alkoi harmaavoittoisessa makkarissa tuntua turhankin, noh, harmaalta.

Yks ilta päätin sitten kokeilla josko korituoli raheineen mitenkään mahtuisi makkariin - vähän on "hiinä ja hiinä", mutta ajattelin jos tottuis... 

Paljonhan tuolla ei tilaa ole, mutta eipä siellä paljon tarvitakaan. 

Pöytä keikahti keittiön puolelle valaisimineen. Ajattelin siinä olevan tytöille oivan välipalapaikan. Ja leipomispöydän. Keskimmäinen varsinkin on innostunut asiasta! 

Nyt syyslomaviikolla pöytä sitten hyväksi havaittiin, pikkuleipuri leipoi kolmena päivänä! 

Pientä säätöä tuli kuitenkin paikan suhteen kun päätin luopua ikkunan edessä olleesta "stalkkausjakkarasta", eipä siinä juuri koskaan tullut istuskeltua. Eteisen jakkarat muuttivat pöydän kaveriksi, samoin makkarissa ollut jakkara, joka sai mustan maalin pintaansa.  Koulutuoli on jälleen eteisessä minne sen alunperin ostinkin. 

Näin sitä keittiö sai taas pienen ruokapöydän, taitaa olla suht samaa kokoa mikä täällä oli alunperinkin (pian viisi vuotta sitten! mihin aika oikein juoksee??) 
Minä en kuitenkaan tuossa istuskele, vaikka silmä siinä lepääkin. 
Olohuoneen ihana, iso ruokapöytä tuoleineen on mun lemppari! Telkkarin ääressä syöminen on jäänyt historiaan tuon pöydän ja noiden tuolien myötä 💞 😊

Näyttää mun postaustahti oleva luokattoman hidas, mutta ei anneta sen häiritä 😉


4 kommenttia:

 1. Tuo rottinkituoli on ihana tuolla makkarissa - mahtava lukupaikka!
  Ja pöytä näyttää löytäneen paikkansa - ja tarkoituksensa.
  Ja hei - minun postaustahtiini verrattuna sinun ei hidasta ole nähnytkään;)
  Rentoa viikonloppua, Pepi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se vähän tuppaa menemään, että tavaroilla on aikansa ja paikkansa - ja nyt on hyvä näin 😁
   Mä olen huomannut kyllä, että hitautta on havaittavissa muuallakin ja jotkut poistuneet kokonaan. Pitäis tuo omakin lukulista pistää joskus ajan tasalle, mutta jotenkin tuo ryhtymiskynnys on sellainen mihin kompastelee jatkuvasti...
   Rentoa on, sitä samaa sinullekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on ihana. Kolmas paikka jo menossa ja sopinut huoneeseen kuin huoneeseen 👌

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥