lauantai 31. elokuuta 2019

Kesän mittainen odotus

Sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa. Näin se on.

Mattoja on tullut ja mattoja on mennyt, kaikkiin olen ollut enemmän tai vähemmän tyytyväinen ja hyvä näin, koska itse olen valinnut ne.
Silloinkin kun joku muu on vaikuttanut asiaan ns. hätävaramattojen kohdalla on valinta ollut silloinkin ihan nappi.

Mutta kun kaikki vaikuttaa kaikkeen... 
Vaaleita mattoja olen himoinnut pitkään aina aina ajoin, mutta selittänyt itselleni, että pikkupossut on vielä niin pikkupossuja, ettei vielä oikein voi ja itsekin aika possu välillä kun ateriat eksyy telkkarin äärelle 😉 

No, nyt possut on jo vähän isompia, ruokapöytä olkkarissa ja itsekin pyrin (lue: opettelen) syömään sen ääressä, joten jo alkukesästä pistin uudet matot tilaukseen!


En muista kumpi tuli ensin, muna vaiko kana, eli tuo Iso Pyöreä vaiko mattotilauksen teko, mutta tämä pöytä on jo niin massiivinen kaikessa tummuudessaan, että se jo suorastaan huusi kontrastiksi jotain vaaleampaa. 

Nämä Svaneforsin paimentolaismatot on olleet jo vuosia heidän myydyinpiä mattojaan - enkä yhtään ihmettele miksi! 


Mahdottoman mukavat jalan alla, täyttä puuvillaa ja kauniit kuin possu pienenä 😊


Mullahan on huusholli niin, että ikkunat on itään ja länteen, eli aamu- ja ilta-aurinkoon. Täällä ei siis päivänvalo juuri juhli. 
Niin ihanaa kun onkin taas syksyllä käpertyä tummempien värien syliin, niin nautin kyllä suunnattomasti kun lattia ei syö kaikkea valoa.  Ehkäpä ne syksyiset samettiverhotkin pääsee kunnolla edukseen esille, mutta ei ihan vielä. 

Näistä alla olevista edellisistä (hätävaramatoista) toki tykkäsin - tykkään edelleenkin- ja meinasinkin ne säilöä kellariin mahdollisiksi vaihtomatoiksi, mutta kun kaksi naapuria oli jo korvamerkinnyt niitä omikseen, niin pistin hyvän kiertämään... 


... kahden 2x3m kokoisen maton vaihtaminen yksin kaikkien huonekalujen alta toisiin samankokoisiin ei käy ihan sormia napsauttamalla, mutta onneksi on jo vähän tullut rutiinia tullut tähänkin hommaan! 


 Näidenkin mattojen alla on Ikean mattohuopaa, se on maanmainio keksintö! 

Ja ettei jää epäselväksi kenellekään, niin ei, en ole saanut mattoja ilmaiseksi, mutta olen saanut ne mukavalla alennuksella. Pitkä odotus johtui siitä, että varastosaldo oli suositulla matolla nollassa, piti odotella uutta erää ja vähän vielä kesälomatkin viivästytti toimitusta. 
Mutta kannatti odottaa, ehdottomasti! 

Nyt sitten odotellaan jotain, minkä tämä poiki...en oikein tiedä matotko vaiko pöytä, vaiko molemmat yhdessä, mutta poiki kumminkin. 
Kaikki kun liittyy kuitenkin kaikkeen. 
Ja kerrankos täällä nyt lähtee lapasesta 🙈🙈🙈

Palaillaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥kiitos kiitos kiitos ♥