tiistai 27. marraskuuta 2018

sävyeroja

Taas mennään sarjassa "kun mikään ei muutu" -eli käytännössähän se tarkoittaa sitä, että kaikki muuttuu. Mustan nahkasohvan kanssa oli niin helppoa, kaikki kävi. Senkun vaihteli vaan milloin mitäkin. Tuo harmaa kankainen on vallan passeli kaikin puolin, mutta eipäs menenkään yhtä noileesti mikä tahansa sen kaveriksi. Valokin vaikuttaa osaltaan paljon -tai sen puute.

Svaneforsin isot nahkajuuttimatot on olleet juurikin niin ihanat kuin alunperin ajettelinkin, mutta valon vähetessä alkoi taas harhaileva katse lähteä omille seikkailuilleen.
Lopulta soittelin Svaneforsille ja tsekkailin Riinan kanssa valikoimia...se mikä oli ollut mielessä oli loppuunmyyty, mutta kun Riina tietää ja tuntee aika hyvin makuni (ja sen, että ne kaksi isoa 2x3m mattoa yksinään ei riitä, vaan tarvitsen myös kahdenistuttavan sohvan taa kapean maton, tai kaksi) niin ehdotti näitä mitkä sitten kotiutuikin.

Postipoika kun soitteli summeria ja antoi paketit en ollut uskoa silmiäni enkä käsiäni: voiko näin pieniin ja kevyisiin paketteihin todellakin mennä neljä mattoa!!

Meni niihin! Vallan ihanan notkeat, kevyet ja ohuet matot (ja kyllä, alla on näissäkin Ikean huikean hyvä mattohuopa, pysyy hyvin paikoillaan näin)

Tässä ennen/jälkeen kuvia.
Eli nahkajuutit versus uudet.


Ja samat vähän kauempaa kuvattuna.


On noissa kuvaissa tietty pari muutakin muuttujaa, mutta sen nyt on ihan normaalia.
Täällä, ei välttämättä muualla...

Nahkajuuttimatot tuskin enää palaavat olohuoneeseen, toinen iso on kellariin paketoituna, toinen meni keittiöön...pituutta oli vähän reilusti, mutta sinne se upposi tiukalle rullalle patterin alle ja verhojen taa piiloon. Sopii hyvin tuohon omituiseen keittön värimaailmaan (vaikka talon remontissa kunnioitettiinkin hienosti rekennusajan tyyliä mm. jättämällä peiliovet, niin olisi nuo keittiönkaapit kuitenkin voinut maalata valkoisiksi). Sohvan takana olleille kapeille matoille löytyi paikka pojan kodin kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen.


Täytyy noin yleisesti ottaenkin sanoa, että olen tosi tyytyväinen näihin Svaneforsin mattoihin, niin nykyisiin, kuin niihin mitä oli mökillä ja jäi sinne, kuin Voikukkapellon Netalta ostamiini eteisessä oleviin -kuin myös niihin, mitkä ovat jatkaneet matkaa uusiin koteihin.
Harmittaa vaan vallan vietävästi kellarikomeron pienuus, olis niin kiva kun voisi pitää useampia vaihtareita jemmassa. Mun vaihtotalousluonteeni kun tuskin ihan heti tulee muuttumaan mihinkään.

Laitetaanpa vielä yksi kuva uusista 


- ja sitten taas heippatirallaa _☺/

2 kommenttia:

 1. Upeat matot! Tykkään sen verran paljon, että alkoi kutkuttaa tuota näppäinsormea Svaneforsin suuntaan. Vaan ei parane vielä, sillä tulossa on lattiaremppaa ja senkin värisävy on hakusessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on paljon ihanammat livenä kuin missään katalogi/nettikuvissa. Ilman Riinan apua tuskin olis tänne tulleet, joten kyl se apu vaan joskus on tarpeen 😁
   Mä olen vallan tykästynyt näihin svaneforseihini ❤️

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥