tiistai 25. syyskuuta 2018

Pikaiset kuulumiset

Samoilla säädöillä mennään yhä edelleen, vaan mikäs mennessä kun on kivaa, kotona lähinnä vain käymässä, päivät  menee sukkelaan systerin puodilla -jota ei sitten kiirehditäkään avaamaan tällä viikolla, vaan ihan alkuperäisen suunnitelman mukaan lokakuun alussa, eli ensi maanantaina on ovet  sitten auki.

Osin alkaa jo näyttää aika valmiilta...

Osin on vielä puolittainen kaaos, mutta kyllä se tästä!

Nähdäänkö pian Ideahuoneella, siellä mä varmasti kaffeella istun aikas usein ihan jo vanhasta tottumuksesta ☺

Syystä tai toisesta postaaminen ei onnistu nyt läppärillä, en saa sillä kuvia siirrettyä, mutta onneksi on nyt puhelin, jonka voi ottaa avuksi. Hankalaa kuitenkin, joten palaillaan taas kunhan masiinat toimii kuten pitää!

6 kommenttia:

 1. Kutsuvalta näyttää<3 Rakastan kaikkia pieniä puoteja, kivijalkamestoja. Savonlinnassa on yksi vanhojen tavaroiden liike niin, että siinä mennään rappuja oikeasti alas ja siellä talon alla sijaitsee liike. Olen ihan kuumana siellä, sillä olen huomannut, että heidän skaala on laaja silleen, että on ihan kitschiä ja sitten todellisia löytöjä ja siinä välissä sellaista, mitä minä voisin haluta.

  (Takuulla tulen systerisi puotiin käymään, kun vain ensin saadan se eräs case elämästä pois. Olen kai jo aika epätoivoinen kun Tamperekin vaikuttaa kutsuvalta:) Joke! Sehän on R:lle kuin oma kaupunki.)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuliikkeet on ihania, mutta valitettavasti monella on hirmuinen kynnys astua sisään - "mun kai tarttee ostaa jotain jos menen sinne"
   Tunnustan joskus lankeavani itsekin tuohon ajatuskuoppaan.
   Toivottavasti tähän puotiin on helppo astua sisään...jos vaikka uskaltautuis kahville 😉

   Ehdottomasti tuonne kun tulette näihin maisemiin 😊👍

   Poista
 2. Missä tämä liike mahtaa olla? Olisi hauska käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereella Itsenäisyydenkatu 25, maanantaina aukeaa 😉

   Poista
 3. Taidanpa piipahtaa! Läheinen ihminen muutti vastikään Tampereelle, joten siellä tulee varmasti käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piipahdapa ihmeessä 😊
   Tänään iltakymmeneltä tuli tunne, että homma on pulkassa, huomenna vaan viilaillaan yksityiskohtia - ja istahdetaan lähipiirin kanssa juomaan kakkukahvit 🍰☕ (ei olla paljon systerin kanssa muuta perhettä kuin toisiamme viimeisen kuukauden aikana nähty 😂)

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥