keskiviikko 30. toukokuuta 2018

BOOK CLUB - väreileviä lukunautintoja

On olemassa sellaisia leffoja, joita huomaa katselevansa hymynkare huulilla suurinpiirtein alusta loppuun. Tämä oli yksi niistä.

Reilu viikko sitten piipahdin Hesassa katsastamassa kyseisen leffan ennakkoon pressinäytöksessä Tennispalatsissa -olipahan syy lähteä päiväksi pyörimään taas kaupunkiin, jossa ratikat kulkevat, eivätkä ole monivuotisena työmaana. 

Book Club on neljän naisen tarina, toki siinä osansa saavat miehetkin, hurmaavat ja vähemmän hurmaavat, mutta paikkansa kaikilla.

Koko maailman väreilemään saanut Fifty Shades of Grey -kirja kääntää lukupiirin naisten elämät hilpeästi ylösalaisin. Diane on jäänyt leskeksi neljänkymmenen vuoden avioliiton jälkeen, Vivian (Jane Fonda) nauttii miehistä ilman kahleita,  Sharon käy vielä läpi vuosikymmenten takaista eroaan ja Carolin avioliitto on lässähtänyt 35 vuoden jälkeen. Yksi löytää uuden rakkauden ja toinen saa vanhan rakkauden syttymään uudelleen. Neljä elinikäistä ystävätärtä inspiroivat toisiaan tekemään elämänsä seuraavasta luvusta sen kaikista parhaimman luvun.
 Kaikki kiitos ja kunnia leffantekijöille siitä, että näyttelijäkaarti oli ns. vanhoja staroja, ei maailma ole vain ja ainoastaan nuorten, vaikka niin välillä tuntuukin. Ja me vanhat kävythän tietenkin olemme Miami Vicemme katsoneet ja kuolanneet kuka enemmän, kuka vähemmän, Don Jonsonin perään -no, ei herran yhtään hassummin ole ikääntynyt, hurmaa tässäkin leffassa!

Leffa tulee teattereihin kesäkuussa, menkäähän katsomaan letkeä kesäleffa.
(Kestää toisenkin katsomisen, sain toisaalta vielä kaksi lippua ja menen ensi viikolla katsomaan uusiksi systerin kanssa)

Asian tiimoilta mutta vähän vierestä: onko sinulla joku pakko-katsoa-kevyt-kesäleffa?
Sellainen, mikä on pakko katsoa, jos ei nyt ihan joka kesä, niin joka toinen ainakin?
Mulla se on Mamma mia! Iki-ihana hyväntuulinen "pakko katsoa", hommasin aikoinaan mökkeröisellekin oman cd:n sadepäivien varalle. Tykkään Abban musiikista ja tykkään erittäin onnistuneesta näyttelijäkaartista!
Ja olin jos en nyt revetä liitoksistani, niin ainakin erittäin iloinen, kun kuulin, että Mamma mia saa jatkoa, ja koko vanha näyttelijäkaarti on mukana. Ja kyllä, liput on jo hommattuna heinäkuuun lopulle 😉

Leffaisaa kesää ♥

2 kommenttia:

  1. Kiitos leffavinkistä. Mulla ei ole mitään "pakko katsoa" elokuvaa. Mutta kyllä tuo Mamma Mia on hyvä, todennäköisesti tulee jatkokin katsottua. Mukavaa viikonloppua t RIITTA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuin myös 😊 Täällä mä vietän viikonloppua vaihteeksi koiraherran kanssa.

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥