perjantai 5. toukokuuta 2017

kesän korvalla + mandalan voittaja


Ensimmäiset lämpimät päivät sai innosta puhkuen käymään pienenpienen parvekkeen kimpuun epätoivon vimmalla, josko tuosta taskun kokoisesta jonkinmoisen olokeitaan onnistuisi taikomaan. 
Alkutilanne oli ankea.
 Pistin joku aika taaksepäin tilaukseen kaislaseinää/matto/mitä-lie-onkaan, tuli tiistaina, joten parveke alkoi muokkautua sen myötä. Hieman tuli kodikkuutta koloseen, mutta kun tila on pieni, se on pieni.
 Olis niin kiva nostaa jalkoja johonkin, mutta jos jakkaran ottaa jalkojen alle, niin tila on täysin tukossa. Aloin kehittelemään suunnitelmaa b. Nettisurfailun tuloksena päädyin taas kerran retkelle tuttuun ruåttalaiseen. Penkin hakuun. Siirsin pöydän vallan toiseen päähän parveketta, ajattelin penkin toimivan laskutilana lehdille, kahvikupeille yms. - tuota pöytääkään kun ei saanut koskaan "käden ulottuville"
Lopulta kävi niin, että pistinkin pöydän kasaan odottelemaan kellariin kuljetusta ja jätin pelkän penkin. Siinä saa lepuuttaa jalkoja ja tila riittää mukeille ja muille tavaroillekin. 
Saman sarjan lepotuolikin löytyi sattumalta löytyöpisteestä halvennuksella, joten matkaanhan sekin lähti. Yleisilme pysyy rauhallisena kun ei ihan kaikki ole vallan eriparia.

 Nurkkaankin löytyi vielä sopivan kokoinen kulmahylly, eiköhän sekin yrttysille kelpaa, ainakin kastelukannu löysi oivan paikan. Harkintaan jäin vielä toistaiseksi josko maalaisin hyllykön siniharmaaksi, passais penkin ja tuolin väriin, mutta onhan tuolla vähän tuota rusehtavaakin, joten laiskuus veti voiton toistaiseksi. Käytäntö näyttänee (toivottavasti jo heti tänään) kuinka toimiva vaiko peräti toimimaton systeemi on....ainakin siellä nyt mahtuu kääntymään niin, ettei tarvitse pelätä tilsivänsä varpaitaan milloin mihinkin. Antaas katsoo jääkö näin.

Orvokit on täyttäneet kukkalootat -ei ihan mennyt alkuperäisen suunnitelman mukaan, piti talvehtineet pelargoniatkin jotenkin saada mukaan, mutta näin nyt pääsi käymään. Katsotaas nyt josko kukkapurkitkin joutuvat/pääsevät majailemaan penkille kun pöytä hävisi...


Ja anteeks kun vähän arvontakin venähti, ei ollut tarkotius ihan näin pitkälle venyttää, mutta kun se menokenkä....noh, joka tapauksessa alakerran naapurin ystävällisellä avustuksella voittajaksi arpastiin:
Joten onnea vaan kovasti!! Meiliä tulee heti pikapuoliin, tai jos näet tämän ennenkuin ehdin laittaa, niin pistäpä sinä minulle osoitetietoja, niin mandala pääsee postiin. 
Kiitos kaikille osallistujille.
 
Muuten tänne ei kuulu normaalia kummempaa, tikutus jatkuu kun kelit on olleet mitä on -vielä ei ole päässyt niin hiki tulemaan, että olis pitänyt kutimet heittää sivuun. Tällä hetkellä puikoilta pukkaa lammaslaumaa ihan holtittomasti ☺

Eipä tänne kummempia.
 Palaillaan taas!!

8 kommenttia:

 1. Onnea vaan voittajalle, vaikka loppuun asti toivoinkin, että se olisin ollut minä :). Nooo, aina ei voi voittaa. Hyvä jos joskus edes.

  Partsi näyttää mukavan kesäiseltä. Toivottavasti myös kelit suosis partseilua, eikä tarvis enää kaivaa lumilapiota esiin.

  Rattoisaa viikendiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin vielä keli suosii! Just lisäsin orvokeille multaa, nyt vielä pikapikaa kauppaan hakemaan vähän apetta, että pärjätään taas rinsessatrion kanssa (rattoisaa siis tiedossa 😉😄)-sitten mä heittäydyn kirjan kanssa aurinkoon 😎😎😎
   (Mulla muuten on lumilapio parvekkeella oven takana piilossa...)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Passaa paremman puutteessa 😁 -tänään pääsi jo vähän testaamaan, ans katsoo koska seuraavan kerran 😎

   Poista
 3. Todella kodikas ! Mä olen tosi huono keksiin tollasia juttuja .....ei ois tullu mieleenkään laittaa kaislaseinää ! Sehän muutti koko parvekkeen ihan toisenlaiseksi . Mun puutarha on varmaan muiden mielestä ihan tylsä .....itse luulen ett se on tosi makee ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on pääasia, että itse tykkää ja viihtyy! Täytyy sanoa, että tuo parveke tuntui (tuntuu edelleen) tosi tylsältä vaihtoehdolta oman puutarha jälkeen, mutta onpa edes tuo 🤣 pienihän se on, mutta parempi kuin ei mitään -vielä kun keksis mihin mahduttaa ruukku jollekin ritilää kiipeävälle köynnökselle kun tila loppui jo nyt 😄

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥