sunnuntai 8. toukokuuta 2016

paluu todellisuuteen

..eli arki jatkuu.

Olen tässä pari päivää tapellut sovellusten kanssa, epätoivon vimmalla yrittänyt puhelimella tehdä päivitystä blogiin, mutta reisille menee. Kun ei pelitä, niin ei pelitä.
Toistaiseksi aika on mennyt tasan tarkkaan Lillassa, ja silloin kun ei ole mennyt siellä, niin on ollut joko rinsessakaarti täällä tai sitten olen ollut liikekannalla hommaamassa joko kukkia tai varastettujen tavaroiden tilalle uusia. 
Ja niitä sitten on. Niitä kadonneita. Yks kaks huomaat milloin mistäkin tavarasta, että ai juu, nekin on lähteneet...ja ne...ja...
Ja taas laitat vakuutusyhtiöön lisäystä listaan. Joka on jo aika pitkä.
Mutta ei mennä siihen, eletään tässä päivässä mieluummin.

Kesää on tullut hujauksessa, selkänsä kun kääntään, niin jotain pölähtää maasta ylös, vaan niin se taitaa olla nyt vähän joka puolella.

Täällä muutti telttakyllä olohuoneesta Lillan pihalle, ikkunan poka Lillasta olohuoneeseen ja sitten Lillan vintille, nyt sekin on jo taas omalla paikallaan. Silikonia ei ole lisätty rintavarustuksiin edelleenkään, mutta on spruutattu lippakioskin kattoon kun entiset silikonit on rapistuneet. On se rintavarustuskin kyllä vähän rapistunut, mutta ei nyt mennä siihenkään, eihän...
Eli ihan normiarkea?

Ai juu, niitä kuvia välillä, juu...

 Jos huomenna otan kuvan samasta paikasta, niin tielle ei varmaan enää näy...

Noh, elämä palaa mallilleen, toivottavasti. Henkisesti oli hyvin tärkeä saada paikat kuntoon, vaneri pois ikkunasta ja lasi ja ristikot takaisin kuten ennenkin.

 Onneksi on ollut näin lämmintä kuin on, päätin jäädä Lillaan yöksi eilen. Henkisesti siis samaa sarjaa kuin paikkojen kuntoon laittaminen, pakko ottaa niskasta itseään kiinni tai olis pian jäänyt ajatuksen tasolle koko yöpyminen. Ajattelin, että mitäs sitä tuonne touko-kesäkuun vaihteelle venyttää kun kerra yötkin on nyt lähennelleet kymmentä astetta.
Vähän oli puolen yön tietämisissä orpo olo kun sammuttelin valot, ajattelin, että näinköhän nukun kuinka sikeästi, säpsähtelenkö joka rasahdusta. 


Ja nakit, niin nukuin kuin murmeli! Heräsin kuuden aikoihin kun valo tulvi harjaaton alle, käänsin kylkeä ja heräsin puoli kahdeksalta hyvin nukutun yön jälkeen.Nyt olen sitten taas kotona, pyykkihuoltoa ja vähän itsensäkin.
Tavarat ja sapuskat taitaa kyllä olla taas toisessa päässä...eikä edes nukuta...vetelin pienet päikkärit aurinkotuolissa alkuillasta kun poika näytti mallia äitenpäiväkaffeitten jälkeen.
Taisi nukuttaa molempia yhtä hyvin.


Eipä tässä tämän kummempia...insta ja huushollin face on edelleen vähän paremmin ajantasalla olemisesta ja elämisestä, niiden päivittäminen kun onnistuu puhelimella suitsait. Tämä vaatii aina pientä säätöä.
Minä ja mun masiina kun ei ihan vielä olla samassa osoitteessa kokoaikaisesti.

Mutta ei se kai niin päivän päälle...elämä jatkuu tahtiinsa ja jutut tulee omaan tahtiinsa...

...ei tämä niin kamalan vakavaa ole, vai mitä ☺

Tsau ♥

18 kommenttia:

 1. No huh, nyt on paikat kunnossa 😼 Puutarhurikin näyttää nuortuneen ja tukka kasvaa rohahtaneen kevätkesän lämmössä ☀️ Jäikös pihalla yhtään ylimääräistä tilaa kun teltat nurmikon valtasi? Hauskaa on prinsessana olla, kun mummo on niin ihana ja Lillan 💐 🌱🌷🌾🌺🌸🍀🐌🐝🐞🐜🐰🐤🐦🐧

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on ahdasta silloin kun kylä putkahtaa maisemiin, mutta eihän se olis kylä jos sen hajasijoittais 😳 -onneksi se on aina väliajat varastossa !!
   Juu, kesäaurinko ja lämpö saa ihmeitä aikaan....varsinkin vappuna 😂😂

   Poista
 2. On ollut kyllä ihanan lämpimät yöt. Kelpaa siellä Lillassa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaa, saas nähdä jos taas tänään kellahtais harjakaton alle 😉

   Poista
 3. Kiva kuulla, että ikävydet on selätetty ja Lilla otettu taas hellään haltuun. Unikon siemenet on jätetty Kustin kuljetettavaksi, minttuihin palaan myöhemmin kun ne ovat nostaneet päätään paikassa, jossa voin olla varma väristä, ettei tule joulunpunaista yllätystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se koville ottanut, mutta voiton puolella ollaan!
   Toivottavasti unikkopelto onnistuu tänä kesänä, ne viimekesän sateet oli niin kohtalokkaat edelliselle yritykselle.
   Enköhän minä malta odotella sitä vaaleanpunaista ihanuutta, paras valita sille täällä päässä nyt "rauhallisempi" kasvupaikka valmiikse, se aiempi taisi jäädä muiden jalkoihin, reppana. (Vai kuolikohan se koti-ikävään 😳)

   Poista
 4. Nyt on kyllä ihanat ilmat, nautitaan niistä:) Kyllä olis minuakin hirvittänyt ensimmäinen yö tuolla, mut valvontakamera on hyvä homma.
  Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään näyttää olevan hidas aamu kotona, Lillassa oliskn jo hommissa -tai ainakin istuisin jo pihalla. Täytyy pidtää liikettä niveliin 😉
   Onneksi pääsi yöksi nyt jo, jos se olis venynyt jonnekin hamaan tulevaisuuteen olis kynnys ollut korkeampi, mä luulen..

   Poista
 5. Huh, olipas hurja juttu ne varkaat. Ihme että ylipäätään uskalsit mennä sinne nukkumaan. Moni olisi tuossa vaiheessa hommannut jo koiran.
  Mutta onneksi on jo takanapäin ja olet saanut raivattua paikat kuntoon. Mukavia hetkiä Lillassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin kyllä, että mahtaisko jostain saada semmoisen helvetillisen syvän haukun pitävän liiketunnistimen, mutta vois osua omaan nilkkaan....mä voisin saada paskahalvauksen aamulla jos unenpöpperössä unohtaisin itse sen 😳 - tosin luulen, ettei sitä unohtais kuin kerran 😉

   Poista
 6. Paha saa palkkansa. Eikä sille kannata antaa mielenrauhaansa. Jotta ei kun vaan Lillan kesään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin. Täällä minä nytkin Lillassa, meinaan jäädä yöksi kun kerran kelit suosii 😊

   Poista
 7. Upeesti kiipee köynnöshortensia. Tuo Lillan makkari on tosi houkuttava...

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt oli köynnös suojattu rusakoilta, edellisenä talvenahan ne prkleet söi kaikki!
   Makkari on niin houkutteleva, että jäin eilenkin yöksi -ja siellä oli kuuma, avasin toisen ikkunan, niin johan helpotti 😊

   Poista
 8. Ei täälläkään pelittänyt puhelimella päivitys, ja se postauksen ulossaaminen vain venyi ja venyi ☺

  Ihana tuo viimeinen kuva !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla takkuaa nyt kaikin tavoin tämä vaihe kun olen milloin Lillassa milloin kotona. Tuntuu tavarat olevan aina siellä toisessa paikassa -tai ainakin joku piuha puuttuu 😳

   Poista
 9. Toi köynnöshortensia on kyllä hieno kun kiipee tonne puuhun, Mullakin on ollu isoja ongelmia plokin kanssa, kun ei uus postaus näy seuraajilla jne.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää keskiviikko päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa vaan olla hitain mahdollinen kasvaja tuo ko. hortensia, niissäkin on eroja, vähn nopempi kun olis niin ei ehkä kelpais enää rusakoitten ruuaksi.

   Ja kiitos, yritän ehtiä piipahtamaan sielläkin, jostain syystä ulkona olo houkuttelee nut enemmän kuin minkään sortin masiina 😉

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥