sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Maalin kuivumista odotellessa...

...muutama kuva Lillasta tämän päivän käynniltä.
Kummasti sinne juuttuu touhuamaan, lähdin vain telkkarin hakemaan pois aamulla, kävin kotona pikaisesti ja ajattelin poiketa systerin luona...pikaisesti sielläkin.
Loppuviimeksi vierähti aikaa sillä reissulla niin, että tämä päivä on mennyt ihan harakoille.
 
Mutta sinne Lillaan!
Tältä näytti köökin suunnalla kun menin
 Hetken kuluttua näyttikin tältä.
Kuppihärpäke siirtyikin yllättäin tuolta työtason päältä tämän keittiön ja olohuoneen (ihanan suureellista, eiks vaan ☺) jakavan tason päälle - tuon työtason päällä ne meinas aina välillä olla vaarassa kun päätään kolhi niihin jotain hörkentäessään..
 En minä tiedä saako tuosta mitään tolkkua kun tavaraa on yltäkylläisesti esillä edelleenkin, vaikka olenkin koittanut karsia niitä pois, ainakin niitä vähemmän tarpeellisia.
Jotenkin kaikelle tulee "ympäristösokeaksi" kun aikansa katselee, joten taidan lopun raakkaamisen jättää ensi keväälle.
 Nyt saa luvan riittää se, että kotiin tulevat tavarat, lähinnä liinavaatteet ja porakone löytää tiensä tänne.
Jollei mitään ihan intiaanikesää tule -mitä edelleenkin epäilen- niin kyllä tämä alkaa olla syksyyn ja talveen valmistautumista pikkuhiljaa.
 Sadulta tuli yllätyspaketti tässä yks päivä, ja siitä paketista löysi ihan heti paikkansa nuo kaksi hurmaavaa taulua -ne on ihan mun väriset ja oloiset ☺
Mitä nyt pikkuisen piti tuota härpäkettä siirtää....mutta oli se ollut jo suunnitelmissa muutenkin, nyt tuli vaan hyvä lisäpotku siihen.
Iso kiitos edelleenkin!
Sen verran suurella todennäköisyydellä luvattiin jo hallaöitä, että katsoin parhaaksi napata maljaköynnöksen matkaan kun lähdin, kuulin nimittäin sitä ostaessani, että se on vanha huonekasvi.
Ja nyt sitten kotona googlailin asiaa vähän paremmin....no, onhan se, mutta tarvitsee niin paljon valoa, ja viileämmän huoneilman menestyäkseen talven yli, että siirsin sen tuosta ikkunan lähelle, mutta koskapa lämpötilan kohdalla en voi auttaa, jää kyllä uusi ruukkukin nyt ostamatta.
Jakselkoon nyt tuossa peltipönikässä ihan sen minkä jakselee, sitten pääsee talon kompostilaatikkoon.
Perhana, olis se voinut vielä siellä Lillassakin kukkia!
 
Tulinko luvanneeksi jotain maalaushommaa raottaa??
Taisin luvata.
Talon kierrätyspisteestä löydetty jakkara -pakkohan se oli ottaa!
Ja ikuisuusprojekti siinä vieressä...koskas ostinkaan keittiön matot, keväällä joskus?
No, tuo yksi on ollut tuon puoli metriä liian pitkä koko ajan.
 Jakkara sai kahden maalipurkin jämiä ylleen, haaleen vaaleeta vihreää ja yhtää haaleen vaaleenpunaista.
 Somahan se on kuin sika pienenä, ja kun kaikella tänne tulevalla uudella tavaralla pitää olla joku funktio, niin....on silläkin!
En vaan ihan tarkalleen vielä tiedä mikä ☺
Niin, ja mattokin on pätkäisty!
 
Nyt menen taas heiluttamaan maalipensseliä!
Kukaan ei suostunut korjaamaan kierrätyksestä yhtä juttua talteen, joten oli ihan pakko...
Tulen taas höpisemään, pian....luulisin...
 
ps, kuten huomaatte, arvontakuppiin mahtuu vielä paljon lipukkeita ☺
(klikkaa kuvaa)
 

27 kommenttia:

  1. Tuommoinen kattohärpäke olis kyllä kiva, mutkun ei oo paikkaa. Ja tuo ihanainen mieheni kolauttais siihen kuitenkin koko ajan päänsä, kun sen pitäis olla suht matalalla, että mä ylettyisin siihen...

    Mukavaa ja touhukasta alkavaa viikkoa!

    -Tuija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonkun tason päällä moinen on oltavakin, minäkin hollasin tuota ylemmäs ja alemmas, mutta pakko yrittää pitää niin, että näköyhteys säilyy...niinkuin kehen?? ☺

      Kiitos samoin, tosin, vois olla joskus vaikka sellainen ihan täysin ideatonkin viikko -vois tehdä terää!

      Poista
  2. Onpas kiva, lasinen arvontakuppi. Munkin kaks lirpuketta löytynee sieltä. ;) Teitillähän on jopa 3 arpaa mun arvontakulhossa. Ensi viikolla laitetaan lottokone sitten pyörimään. :D

    Mäkin oon miettiny, että missä se luvattu intiaanikesä luuraa? Ei oo näkyny!

    Tiiäks mitä? Sopiskohan tohon ilman funktiota olevalle jakkaralle jonkinlainen päällinen? Voikohan tuollaista edes päällystää? Kirsi Tää ois tän koti-blogista osais varmaan vastata tähän kysymykseen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä löytyy ☺

      Ei tuo halua mitään päällistä, tai siis minä en halua! Otin jus pari päivää sitten tuoleistakin pois rimssupehmusteet....mulla on jotkut selkeytysviikot nyt selvästi menosssa...

      Poista
  3. Kattohärpäke on hyvä tuossa tilanjakajan päällä!
    Ja mitä sitä suotta karsimaan tavaroita, kyllä nuo tuonne hyvin mahtuu ja kivasti kaikki mätsää toisiinsa. Eihän sitä koskaan tiedä mitä armeijaa joutuu muonittamaan, astioita on oltava...paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo....totta puhut...ja kun on vielä mahottoman laiska tiskaajakin ☺
      Just sanoin systerillekin että ei yhtään huvita tiskata astioita (odottaneet viikon ainakin)-siellä ne ulkona odottaa kipossa sellaista päivää, että hotsittais.
      Yhden hengen huusholliksi mulla on tooooosi paljon astioita -molemmissa!

      Poista
  4. Jopa sainkin sinulta ihanaisen keltaisen lapun täynnä kauniita sanoja! Kiitos, sydämessä kävi lämmin ailahdus! Liitän lappusen aiemmin saapuneiden pinoon päällimmäiseksi!!! Ja voi hitsi, mikä pohjaton aarrekaivo se teidän kierrätyspiste oikein on...söpö jakkara, sille nyt löytyy vaikka minkälaista uusiokäyttöä. Mulle kävis tuollainen vaikka eteiseen, kun siellä ei ole pyllylle paikkaa, kun pitää kohta kiskoa talvikenkiä jalkaan, niin ei tarttis seisoaltaan taiteilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä, olet kaikki kauniit sanat ansainnut ♥

      Mulla on eteisessä pöydän alla se löytöjakkara, jolle taannoin ompelin kääntöpäällisen -ja se funktiokin löytyi; kävin äsken kaivelemassa työkalupakista kuusiokoloavainta, ja jakkara toimi pakin laskualustana! En ole koskaan tykännyt työkalupakkia nostella keittiön pöydille, se kun pitää majaa juurikin tuossa jakkaran takana olevassa kaapissa ☺
      Tiesinhän minä, että kyllä sille käyttöä on, kauppakassin laskualustanakin!

      Poista
  5. Nää sun kuvat on aina vaan niin ihania ahmittavia <3

    VastaaPoista
  6. Siis nuo pienet sisustustaulut on ihanat. Kunpa olisit ottanut vielä lähikuvan, niin että verho olisi voinut näkyä, mutta ei nuo johdot. Sattuneesta syystä kaipaan nyt eräitä kuvia;-) Onneksi tuli muutama taltioitua...Olen nyt kahden vaiheilla tilata Hobby Hallista sellaisen aika kookkaan yrttitaulun. Olen niiiin kyllästynyt ikivanhaan M. Immmosen kukkatauluun, jossa ei ole yhtään 'munaa'. Siis kookas tarkoittaa tässä nyt pitkää. Niitä saisi kyllä tuon kokoisena kuin nuo sun kukkataulutkin. Huomaathan, miten tuo seinä rauhoittui, kun härpäkken tilalle tulivat nuo pikkutaulut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin sulle muokatun version just meiliin ☺
      Ruahoittuu kuule vielä entisestään kunhan ensi kesänä otan seinät operoitavaksi....tavalla tai toisella.

      Kotona lähtee kohta yksi seinä "rauhoittumaan" kuvien puolesta -kunhan maalailuilta ehdin...ja ensin pitää käydä ostamassa taululistaa....

      Poista
  7. No kyllä siinä sadekin mainitaan, näitä on muistaakseni muutama erilainen, tuo on mysö yhdeltä blogiystävältä ☺
    En minä o ehtinyt sitä aikaisemmin siirtää, en edes kokeilla, kun on niin kiirus aina ☺
    Tänään sanoin systerille, että pitäsi kokeilla -ja kun käsillä oli se toinen härpäke (lue: turhake) joka roikkui sydämineen paviljongin katossa, niin kokeilin sillä - ja siitä se sitten lähti....

    Nyt menen jatkamaan maalaamista tai täällä ei tapahdu yhtään mitään ☺
    (meinasin juuttua sähköpostin ääreen)

    VastaaPoista
  8. Jaa-a, että maalauspuuhia ;D Mulla ne vaan kestää ja kestää...siis oon maalannut, mutta en mä tommoista jälkeä saa aikaiseksi ennenkuin 10 maalikerroksella!

    Nuo taulut oli niin sun näköiset ♥ Kiva, että löysit niille paikan !

    Täällä hipoo mittari alle +1 asteen, mutta jollain tapaa ihana sää (koska aurinko paistaa eikä sada *hih*).

    Mukavaa maanantaiaamua !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ON mun näköiset :)

      Täällä harrrrrmaata, ei onneksi sada, pääsee fillarilla liikkeelle - ja kotiin palatessa sitten kastuu...mittariin en ole vilkaissut, mutta kyllä eillenkin kämmekkäät tiesi paikkansa! pitäisköhän kohta jometsiä sukat jalkaansa... :)

      Kuin myös,

      Poista
    2. Mulla oli sukat ja hanskat (niin ja siinä välissä tietty kasa muita vaatteita....mitä sä oikein ajattelit ?!!). Pojille pakotin pitkät kalsarit ja arvaa vaan sitä murinaa! Puoleksi onnistuin (nuorempi pisti päälle, isompi taisi livahtaa ovesta ilman niitä ;D

      Poista
    3. Mä tunnetusti mitään ajattele, mä vaan menen ja teen :)
      Ilman hanskoja ja sukkia edelleen, jotkut pitsivirkatut kämmekkäät tai kynsikkäät, mitkä lie, oli aamulla....mutta olen mä tänään vaihtanut ne polvimittaiset housut astetta pidempiin :)
      Ja jengi duunissa palelee kun menen hihattomassa tunikassa...kummaa porukkaa :D

      Poista
  9. Nelikko on koulussa. Nyt sietäisi suorastaan hävetä, sillä olen niin hyvällä mielellä siitä asiasta. Mielessä on tuhat (ja yksi) asiaa, jotka ovat odottaneet tyhjää taloa, jossa on mahdollisuus ajatella ja tehdä jotakin ilman keskeytyksiä. Jospa minäkin rupeaisin töideni ohessa kohentamaan tätä asumustamme, jota kodiksikin kutsutaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On siitä lupakin nauttia, että saa omaa aikaa välillä :)
      On tuo katras kuitenkin aikamoinen ohjelmanjärjestäjä!

      Vai tuhat ja yksi :) - jotenkin se sopii kuvaan :)

      Poista
  10. Kivalta näyttää kattohärpäke uudella paikallaan,vähän niinkuin erottaa paremmin tuo keittiön ja olohuoneen omiksi tiloikseen,mitä ne TIETYSTI noissa neliöissä ovatkin!
    Mukava päästä sun talvikoti puuhiakin välillä seurailemaan,niin haikealta kuin se tuntuukin niin kyllä kesä on nyt ohi,tuli sitten inkkareita tai ei;)Oman talon kierrätyskeskus kuulostaa edelleenkin mahtavalta,mäkin tossa viikonloppuna hieman dyykkailin,kauppareissulla huomasin kukkapylvään yhden roskiksen vieressä ja otin kyytiin,mitä siitä että olin pyörällä eikä ole edes sitä koria:)
    Mukavaa alkanutta viikkoa sulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko se kai on myöntää, että nyt vaan ensi kesää odotellaan! Nytkään en pyyhkäissyt Lillaan, vaan tulin kotiin - oli ihan pakko päivänvalolla nähdä tämänhetkinen projekti -> uusiksi menee!
      Välillä tuntuu, että tuolla kierrätyksessä ei ole mitään muuta kuin kaatopaikatavaraa, mutta aina joskus sieltä jää jotain mukaan....nykyinenkin projekti :)
      Katsotaas mitä syntyy...

      Ilmeisesti selvisit ilman koriakin loistavasti :) * kuvia odotellen*

      Poista
  11. Todella soma jakkara ja ihanat taulut olit saanut Sadulta!
    Ja Lillassa kaunista edelleen ja kyllä se härpäke muuten sopii siihen uuteen paikkaan paremmin :)
    On pitänyt sekin sanoa, mutta aina unohtunut, että juu, tällä haavaa on vaihtokaupat voimassa ;) Ellei äippä ihan totaalisen täysin kyllästy säilömään kämpässään sitä mun Singeriä ennen ensi kesää... Mutta ei kai se kyllästy :) Mä nimittäin keksin aina vaan uusia ja uusia paikkoja pitsimatoille...Ja vaikka yks ystäväkin lupasi täällä Saksassa mulle maton väsätä, niin aina mä yhen singerin sun tekemään mattoon vaihdan! Onhan mulla toi Vesta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa!! Kerro vaan tuossa talven mittaan millainen - tai melkein arvaankin :) - eli kokotietoa sitten lähinnä....ihan vielä ei malta virkkailla, mutta kyllä tässä sitten iltojen pimetessä taas alkaa sitä hommaa kaivatakin!

      Nyt lähden tuon em. projektin kimppuun!

      Poista
  12. Kaunista katseltavaa, kiitos kommentistasi, osasin näin minäkin tieni tänne. :)
    Ihanaa syksyistä viikkoa, lähdempä lukemaan ja ihastelemaan lisää.. ;)

    Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Riikka! Kiva kun löysit tännekin, toivottavasti toistekin :)

      Poista
  13. Alkuperäisasussaan jakkara on omaan mieleeni lähes yökötys, mutta maalikoreuden päällensä saaneena ihanan soma!! <3

    VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥