keskiviikko 23. syyskuuta 2015

kavereita keskenään

Jotkut vaan sopii yhteen.
Näistä tuli heti kaverit.
 niin tuli näistäkin
 - ja näistä
... näistä myös
 Tilasin toissailtana pari xxl-kokoista lampaankarvaa Taljakaupasta, jota Jovelan Johanna on blogissaan jo pariinkin otteeseen "mainostanut" ja jossa minä olen käynyt useammankin kerran kuolaamassa. Nyt sitten meni hamaan tulevaisuuteen suunnitellun matkan pohjakassa vähän noin niinkuin persiilleen. No hätäkös tässä, ei mulla mitään hinkua matkalle olekaan. Paitsi mitä nyt nyyjorkkiin lähtisin kyllä hippulat vinkuen jos vaan joku-kuka-mikä-lie tekis sen mahdolliseksi.

Hupsautin tänään (jo!!) tulleet karvat molemmat sängylle (vaihtoehto A), mutta totesin ne niin suuriksi, että panin käytäntöön vaihtoehdon B samantien. Toinen jäi sängylle ja toinen matkasi "Barcelonaan" -nahka voi olla kylymää kuulkaa jos kamalasti sisällä kylmenee (mitä eppäilen)
Mutta onpahan sopivan syksyistä, tänäänhän se keikahti virallisesti syksyn puolelle.
 Mukavasti levittäytyi tuo gray-is-new-black-white-väritys tasaisesti jokapuolelle.
 Onneks mieli ei ole ollenkaan noi harmaa. Eikä pää...

 Tämän päivän DIY(tip) on tässä. Tuo vanha tuoli.
Facen puolella jo kysäsin, jotta hellästi sutasenko. Haaleenvaalenturkoosiksi.
En paljon saanut apuja. Enkä sitten sutassut. Turkoosiksi siis.
Iski säästöbudjetti päälle kun kaapissa oli vielä harmaan jämät.
 Js oikein hyvä näin. Olisin pian isommassakin pulassa ollut jos olis iso pönikkä turkoosia...seisoisin suti kädessä ja maalipurkki toisessa ja miettisin, että mitäs sitten sutasisin.
Olihan se tuoli toki valkoisenakin kiva, mutta...
Kai se vaan on paras ottaa kutimet käteen.
Lopettaa haaveileminen.
Vähäksi aikaa.

14 kommenttia:

  1. Kohta tekee mieli käydä taljoille köllöttelemään. Pitäisi kipaista karvat talvisäilöstä vintiltä tupaan. Pitäisikökän hankkia maalipurkki talvi- iltojen ratoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kaikki karvat Lillassa ja siellä ihan tarpeeseen, pakko oli kotiin uudet saada :)
      Ja juu-u, maalipurkki tai pari on vallan hyvää ja rattoisaa seuraa (muulloinkin kuin) talvi-iltoina.

      Poista
  2. Upea talja! Harmaita meillä ei (vielä) ole itsellä ainuttakaan, mutta yheden meinaan hankkia valkoiseen nojatuoliin. Suojaa nelijalkaisten tassunjäljiltä sitten kun kakkosetkin taas pääsee saliin.

    Tuo eka kuva on niin hieno! Suorastaan taiteellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ihastuin noihin harmaisiin jo silloin kun laitoit siitä isosta peitteestä/matosta ensimmäisen kerran kuvia. Mutta oli täydellinen yllätys kuinka ihanan pehmeä se on! Ja kevyt ❤️
      Piiiitkän harkinnan jälkeen hyvä ostos!

      Poista
  3. Toi tyyny ja karva on kyllä makee. Joo, maalia on hyvä olla jemmassa, toivottavasti ei jää sinne. :) Kiiti vaan.
    Suunnitteluvaihe meneillään. Omppuloisetkin on melkein syöty. T Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla nuo jemmat yleensä hupenee hyvää tahtia ja välillä käy niinkuin mustan kanssa, unohdan että se loppui. Jos mä nyt rauhottuisin maalien(kin) suhteen :D

      Poista
  4. Ompa kiva tuo tyyny, tuo sulkajuttu! Ihana väri siinä, oikein kiva :)
    Lämpöistä viikonloppua taljan alla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykästyin tyynyyn heti kun näin, silloin sille ei ollut paikkaa, mutta onneksi sain sen vielä jälkikäteen itselleni :)
      Toivottavasti ei niin kylmää tule, että tarvii alle kömpiä, mutta on ne ihanat ❤️ -eilen mallasin toista hetkeksi jalkarahin päälle ja olipahan varpailla lämmin villasukissa :D

      Poista
  5. Taljat on vastustamattomia!!
    Reissussa hypistelin taas lampaantaljoja, mutta sinne jäivät. Jos olisi oltu omalla autolla liikkeellä, olis saattanut olla peräkontti täynnä - nyt ei saanut mahtumaan enää matkalaukkuun. Norjassa oli vähän erilaisia sävyjä tarjolla kuin perinteiset täkäläiset. Tuo harmaa on todella upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkaapa tuonne taljakauppaan!
      Täytyy sanoa, että en sitten ihan heti ole törmännyt näin ihaniin lampaantaljoihin! Edellisen kerran varmaan Islannissa vuosia sitten. Nämä on niin pehmoiset ja silkinsileät ja kevyet ja isot ja ja ❤️

      Poista
  6. Kun on harmaata ja sitten "haaarmaaataa",niin sun sisustuksen harmaat on mun mielestä sellasta valoisaa harmaata ja mukavasti kaveeraa sulat ja villat tuolin päällä:) Raikasta ja kodikasta! Viikonloppuja<:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkona taitaa kohta olla tuota jälkimmäistä? haaaaaaaarmaata :)
      Vanha tuolikin otti jalat alleen, löysi paremman kaverin eteisestä - siellä se tuoli on aiemmin ison aikaa ollutkin, nyt kaveeraa puolipöyöreän pöydän kanssa oikein hyvin.

      Kumma kyllä, kaiken harmaan keskellä täällä ei näytä yhtään harmaalta :D
      Viikonloppuja siennekin!

      Poista
  7. Aivan ihanat nuo taljat. Kyllä kelpais mut en taida raaskia laittaa rahojani niihin, meen mieluummin Lontooseen ihmettelemään jouluhumua :) Lillassa näyttää niin ihanan kotoisalta ja lämpimältä, kyllä sillä kehtaisi syksyisiä päiviä vietellä. Meidän toiseen omenapuuhun ei tullut sitten omenan omenaa. Hitsi. Toiseen tuli muutama hassu. Olis niistä nyt voinut muutaman piirakan pyöritellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo taljat ON ihanat ❤️ Ihan parhaat ikinä! Meinasin jo Lillasta tuoda kotiin, mutta kun täälläkin tulee oltua talvella kuitenkin sen verran usein ainakin sen kahvikupillisen verran, niin on se vaan kiva olla olemassa täälläkin.

      Lontoo kuulostaa oikein kivalta, kuulemma hieno kaupunki! Mulla taitaa enimmät reissut olla reissattu, mutta on tässä elämässä muitakin ilon aiheita, revitään ne sieltä mistä milloinkin saadaan :D

      Just tuijottelin tuota omppupuuta - taidan minä aika monta fillarinkorillista vielä saada kuskailla....

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥