tiistai 1. syyskuuta 2015

en kyllä tunnusta jos joku kysyy!

Saaneeni mitään ylimääräistä, meinaan.
Tässä kun on kesän mittaan kulkenut pakettia jos jonniinmoista, niin aina joskus tulee jotain näköjään jotain yllätyksiäkin. Ja sen jälkeen kun se yksi taannoinen firma tuumasi ensimmäisenä, että "ei noin voi palauttaa, olis pitänyt ensin olla meihin yhteydessä" kun palautin heti suoraan postista tuoleja  noutaessani ne neljä ylimääräisenä tullutta (klik). En siis tuonut kotiin ja ottanut yhteyttä ja vienyt uudestaan postiin jne jne.

No, nyt tuli yks iso nahkatyyny. Josta päätin tuunata rahin.
En siis ajatellut palauttaa lähettäjälle. Laatikon sisällä oli lista, jossa oli mainittu sisältö:
1 tuolin kehikko, 1 selkätyyny, 1 istuintyyny, 1 rahin kehikko, 1 rahin tyyny.
Sitä rahin kehikkoa ei tullut, ei pitänytkään - ei tosin pitänyt sitä rahin tyynyäkään, mutta kun nyt kerran tuli, niin päätin ihan itse, että se on mun!
 Nurjalla puolella nahkalenkit, joilla tyynyn saa siihen ihan oikeaan rahiin kiinni - se siis lähtökohdaksi ja eikun nikertämään!
 Onneks on tuota puutavaraa. Ja jemmassa päästävedettävän sängyn jalantyngät.
 Siinä meni iltapäivä mukavasti Lillan kuistilla, joku kävi välillä katselemassa, että mitä ihmettä sä oikein teet. Noh, tämmöinen siitä kehikosta tuli.
 Harmittaa vaan kun ei mulla ole kunnollista jiirisahaa, olis saanut kulmat paaaaljon siistimmiksi,
vaan katsellaan sitten jos ja kun sen uusintamaalaan...jos sais vaikka edes raot paklattua.
Nyt ei ollut varastossa edes sitä pakkelia. Enkä muistanut ostaa kun hain kulmarautoja.
Kesäpää? vanha kesäpää?
Väri oli vähän harkinnassa, samoin kuin paikkakin kotona. Vaihtoehtoväreistä valkoinen oli vahvin, mutta päätin nyt harmaaksi sutaista, jos vaikka tuonne harmaan sängyn alle tuuppais...
 Vaan kappas, eihän se sinne sängyn alle mahtunut.
 Joten suraavaan paikkaan! Tämä oli alunperin se vahvin vaihtoehto -ja rahi valkoiseksi maalattuna.
Tuohon menis läppärikin rahin päälle jemmaan ja olis mukavasti käden ulottuvilla.
 Ja viimeisenä sitten tuolin alle. Juu ei. Värikin pitäis melkein olla musta.
 - se on kyllä ihan maanmainio tuossa istuskellessa, jalat on oikein mukavalla korkeudella, oikein lokoisasti, sanoisin.
 Vaan taidanpa tykätä tuosta tuolista tuollaisenaan, ihan omana itsenään, rahi saattaa saada sen paklauksen, hionnan ja valkoisen maalin ja jäädä tuonne pöydän alle (piilottelemaan jatkojohdotkin taakseen) heti tässä pikapuoliin. Saa sen sieltä sitten tarvittaessa niin jalkojen alle kuin rinsessojen leikkeihinkin tai pikkupeppujen alle.
 Hmm....miksi helvatassa nämä kuvat on niin rakeisia ja sumeita?? Tiedän kyllä, että ilmankosteuskin on noin ziljooona, mutta näin jopa sen vaivan, että kaivoin jalustankin esiin, että sais edes himpun vakaampia kuvia. Vai alkaakos mun Samsungini sanoa poks kun takuutkin on mennyt???

Joka tapaiksessa, tältä nyt sitten näyttää huushollissa kun kesän aikana on aina silloin tällöin ohimennen vasemmalla kädellä jotain pikkumuutosta tullut tehtyä. Enkä kyllä yhtään kaipaa ektorpeja -olikos täällä muka sellaiset joskus?
 Sängystä tykkään kuin hullu puurosta ♥
 Eteisestäkin hävisi ne tänne vääränväriset räsymatot tosi liukkaasti -onneksi yksi blogikaveri pelasti!
 Olin jo hukkaamassa tuota Lillasta yliääräiseksi jäänyttä virkattua mattoa kun sain kerrankin älynväläyksen: eteiseen! Katkaisee sopivasti pituutta ja passaa mainiosti, ei hypi silmille.
Kaveriksi hain ruåttalaisesta reilun parin metrin mittaisen kaisla(?)maton, passeli eteiseen sekin.
 Tällaista välillä tänne päähän.
Ja on kuulkaa ihan kiva asustella taas kotonakin, meni aamut niin kosteankylmiksi Lillassa, että otin ja muutin takaisin lämpimään. Kaksi yötä takana ja aikataulut (mitä ne on?) viiraa siihen malliin, että taidan lähteä keittelemään kovin, kovin myöhäiset aamukahvit ja suunnata sitten Lillaan nyppimään vaikka kukkia. 
Tai mitä siellä nyt sitten keksiikään tehdä.

Oikein kivaa syyskuuta kaikille!


21 kommenttia:

  1. Kivan rahin näkersit! Sä sitten osaat. Kotisi on nyt oikein mun mieleen, varo vaan etten muuta sinne ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tämä on oikein mun mieleenkin :)
      (Ihan niikuin joku joskus ennenkin olis sanonut noin)
      Mahtaisin mä kovasti hämmästyä jos joku päivä olisit täällä odottelemassa :o

      Poista
  2. Torissa oli juuri myynnissä Makitan jiirisaha viidelläkympillä :)

    Ja kiitos matoista. Passaavat meidän mökille kuin nenä päähän. Sopis muuten siellä useampaankin kohtaan. Nyt vain odotellaan oikean järjestyksen löytymistä, kun remppa alkaa olla valmis.

    Mukavaa tiistain jatkoa Huusholliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja piti vielä mainitsemani: näppärän rahin nikkaroit :)

      Poista
    2. Makita taitaa jäädä kakkoseksi sille, joka jäi faijalta "perinnöksi" mutta se on pojan hoteissa nykyisin.
      Saa sieltä kyllä tarvittaessa, mutta ei nyt yhen rahin vuoksi viitsinyt (eikä ehtinyt!!) vaivautua :D
      Ja tuo tilanpuutekin vähän vaivaa.

      Se on hvyä kun ne matot löysi oikean paikkansa! Ne olis niin rassanneet mun silmiä täällä, vaan sinne teidän mökille ne kyllä näytti passaavan enemmän kuin hyvin!

      Poista
  3. Ihanan harm(aa)ooninen sävymaailma kotonasi ☺ Tykkään tosi paljon!
    Rahista tuli upea, tietty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks olla aika kaukana kaikesta kukallisen hempeestä ja karkkiväreistä :D
      Rinsessat tuo ihan terpeeksi väriä mun elämääni (Lillan puutarhan lisäksi) joten tuntuu oikein hyvältä välillä näin. Back to basic.

      Poista
  4. Toihan on ihan hyvä mitään kulmia tarrtte rahin pohjasta enää alkaa siistiä.. ja komea jalkarahi tuo on..ihana toi nojatuoli kivan siro ja silmälle kaunis :)
    Maalausta olisi mullakin mutkun ei aina jaksa/viitti/halua/ tai sit ei oo tarpeeksi maalia..mä saan varmaan jo palkinnon siitä et olen ainut joka selittelee maaluksia mut se perhanan tupakaappi on edelleen maalamatta, olen varmaan ainakin kome vuotta sen maalamista blogissa jauhanu.. ja vaikka olisikin maalia niin sit oonkin sen käyttäny johonkin ihan muualle kun piti..no joo jos nyt ottaisi itseään niskasta kiinni eikä jahkailis aina..kaikkea muuta mie kyllä saan aikaseksi...tää lähtis nyt ottamaan osaa arvontaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siistimpi olis kun olis kulmat kunnossa, mutta kattellaan nyt. Ei ollut pakkelia kaupassakaan vaikka olisin nyt muistanut ostaakin. Voi olla, että enää en muista, eikä sitä tiedä milloin maalausinspis iskee.
      Kuten tiedät :)

      Poista
  5. Kivalta näyttää kaupunkikotisi(kin)! Hienon rahin värkkäsit ja vielä joku kerta googlaan tuon jiirisahan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taitaa olla kumma taipumus puhua petkeleistä ja jiirisahoista ja kavahöylistä ja olettaa, että kaikki tietää mistä mä puhun :o -auts! enkä edes lupaa korjata tapojani :D
      Kiitos! Tämä on kiva koti asustella....siihen asti kunnes joku päivä toivottavasti saan tästä talosta ullakkoasunnnon. Kyllä, olen jonossa. Kauan, mä luulen.

      Poista
  6. Hauska idea. Jospa joku lähettäisi jotakin ylimääräistä tännekin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kuule tunnustaa, että jos olis tuulut muualta kuin tuli, niin olisin kyllä harkinnut tyynyn palauttamista, mutta oli jo tuolilla niin sikamaiset toimituskulut Suomeen, että en ottanut palautusmaksun riskiä enää :D -joten kärsiköön nahoissaan kun eivät katsoneet mitä postittavat.
      Perjantaian jakkara pääsee pikkupyllytestiin, katsotaan mitä rinsessat tuumaa :)

      Poista
  7. Olet todella kätevä nikkaroija, hieno rahi. Sinun luonasi näyttää aina niin kauniilta, oltiin sitten Lillassa tai kaupunkiasunnossa. Siis Lillahan on siellä kaukana maalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kätevyydestä aina niin tiedä, mutta yritystä ainakin on :D

      Se on muuten kumma kuinka oma pää muuttaa "kurssia" heti mun menee tuon kivenheiton matkan "maalle", huomasin sen taas tässä parina päivänä kun olen roudannut tavaroita. Minä todella olen ihan maalla kun menen sinne niin keskellä kaupunkia kun olenkin :)
      Heinäseiväskin pihassa...koskahan siihen ilmestyy heinät..

      Poista
  8. Nyt se rahityynyn "vahingossa" ylimääräisenä lähettänyt varmaan myhäilee tätä sun postausta lukiessaan ja miettii, että "mää niin tiesin, että ihan varmaan SE nainen keksii tuunata siitä jotain kivaa". Että voipi olla, että tää olikin vana joku testi. Että jos ylimääräinen tyyny tupsahtaa paketista, niin kuinka äkkiä se on muuttanut muotoaan niin ettei sen alkuperää enää pysty selvittään :D. Hieno jokatapauksessa. Joskin jalkojen väri vois tosiaan olla se valkoinen. Tai musta. Ja veikkaan, että onkin jo jompikumpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On jo jompikumpi :D - kuivuu tuolla köökin pöydällä!
      Mä hattua nostan jos joku engelsmanni lukee mun blogia ja huomaa, että kattos peeveli...veikkaan, jotta not! Silläpä päätinkin ottaa niinsanotusti oikeuden omiin tassuihin :)
      (Jos jollain joskus tulee barcelona-rahin kehikko vastaan, niin voi olla, että olisin vaikka kiinnostunut. Ja tuunaisin siitä pöydän? :D )

      Poista
  9. Sinä olet kyllä Pellentytär Peloton :)

    Tunnelmallista syksy!
    t. KissaKas

    VastaaPoista
  10. Upean rahin oot saanut aikaiseksi! muutenkin ihanan persoonallinen koti sulla!!!

    VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥