maanantai 1. lokakuuta 2012

Tättärää!!

Saatiinpas muumiarvonta mukavasti pulkkaan!
Voittajatkin ilmoittautuivat hyvässä järjestyksessä ja kiitettävän pian ☺
Paketit lähtee mahdollisimman pian, pientä pientä viivettä ilmassa...
♥ 
Nyt sitten yksi huijauskuva, jolla ei ole mitään tekemistä seuraavan asian kanssa...
Härnään vaan teitä, jotka tulette tänne ☺
Tämän päivän ASIA on tässä:
Koska tämä blogistania on aivan oma ihana maailmansa, ja ainakin minä itse viihdyn täällä ihan peijoonin hyvin teidän kanssanne, ja teitä on niin kiva ilahduttaa, niin....
 
Aloitetaan uusi arvonta!!
 
Taannoinen erinomaisen mukava lounas Minna McGillin ja Susan Piirosen kanssa
(kiitos vaan, KODIN KUVALEHDEN ihanat naiset ☺)  poiki tämän arvonnan
LUKIJOILLENI!
Eli:
Jos olet blogini kirjautunut lukija tuolla yläpalkissa tai uskalla/haluat tunnustautua sellaiseksi kirjautumalla arvonnan aikana, saat arvan!
Ja mikäli linkität arvonnan omaan blogiisi (voit käyttää toista näistä kuvista) saat toisen arvan!
- anonyymina ei siis voi nyt tähän arvontaan osallistua-
 
Helppoa kuin heinänteko, vai mitä?
Ilmoitathan taas oletko mukana arvalla vai kahdella!
Pah, olinpa tyhmä!
(pieni lisäys vielä)
Pistin teille arvonnan, mutta unohdin tehtävän (jotain hupia minullekin ☺):
- kertokaa mitä lehtiä tykkäätte lukea!
Sisustuslehtien lisäksi siis, nehän ne on intohimo minullakin♥
 
Ettäkö arvonnan palkinto?
Puolen vuoden Kodin Kuvalehdet!
-arvo 78.70-
Tilaus alkaa marraskuun alusta, lehtiä tulee 11 kpl
 
Arvontapalkinto koskee nyt vain Suomessa asuvia lukijoitani!
Arvonta-aika on kaksi viikkoa,
eli päättyy 15.10. klo 18.00
 
Onnea tasapuolisesti kaikille!
 
C♥U!
 


91 kommenttia:

 1. Hip hei, ehdottomasti kahdella arvalla mukana. Linkitän möhemmin, kun pääsen tuolle toiselle koneelle asti...

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, täällä oli tuollainen tehtäväkin. Sisustuslehtien lisäksi luen puutarhalehtiä sekä kevyttä hömppäkirjallisuutta. Harvemmin on nykyään aikaa lukea, kun samalla ei voi tehdä käsitöitä.

   -Tuija-

   Poista
  2. Juu, unohdin sen ja lisäsin kun te pari olitte jo tosi nopeina tänne jättäneet kommentit :)

   Poista
 2. Naistenlehtien, sisustuslehtien ja sanomalehtien lukija ilmoittautuu yhdellä lippusella peliin! :) parempi onni tällä kertaa?

  VastaaPoista
 3. no ai jumpe mikä arvonta! Kahdella absolutli mukana :D sisustus hömpän päälle meikäläinen lukee näihin harrastuksiin liittyvät eli metsästäjä,jahti ja laika järjestön lehdet kannesta kanteen ja rivistä riviin. outoa eikös vain? nainen lukee miesten maailman lehtiä..(joo olen outo XD ) Lisäksi mummolta saan nipun joka kuukaus erinäisiä lehtiä apu,menaiset,hyvä terveys ja viva!(ja joo alle kolmekymppinen lukee mummojen lehtiä) no vanheneehan tässä itekkin ni hyvä se on tutustua niihinkin :D siinä on toisinaan ihan hauskoja juttuja. Sitten meidän pojan aku ankat kaluan myös läpi :) ainii ja jos ristikko lehdet lasketaan niin niitäkin..tosin aika harvoin. Meille kun ei tule kotiin edes niitä sisutuslehtiä :( ostan aina uskollisesti irtonumeroita :) harrastuslehdet tulee kotiin kannettuna... mutta jospas nyt tärppäilis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainii ja mullakin on arvonta käynnissä..käyhän kurki ;)

   Poista
  2. Pieni "outous" on ihan parasta :D
   Kun ei ole kaavoihinsa kangistunut, niin silloin elämä antaa paljon runsaammalla kädellä!

   Poista
 4. Kahdella arvalla mukana, tykkään lukea tietty sisustuslehtiä, Labradorilehteä, Kodin kuvalehteä, Eevaa (tämän anoppi tuo aina luettavaksi)ja Aku Ankkakin kelpaa aina välillä....

  VastaaPoista
 5. Yhdellä arvalla mukana :)
  Alibi on tullut jo 09/2004 lähtien ja tulee edelleen, ja niin kauan tulee ku lehteä saa :)( jokainen numero on tallessa ), 7päivä tulee luettua anoppilassa, Aku ankka jossain "odotusaulassa", niin ja tietty sisustuslehdet

  VastaaPoista
 6. Sää oot sitten ihana,Tättärää otsikko herätti heti mielenkiinnon jotta mitäs Pepi nyt on keksinyt :D Ai mitä lehtiä...ööh...sisustuslehtiä <3 !! Iltalehteä,Tamperelaista,Kotivinkki,Koti ja keittiö ja ja ....Nalle Puh lehteä nassikalle...Ruotsalaisia lehtiä ostan joskus harvoin,pysyy kieli muistissa ja silleen...kai noi oli siinä ja yhellä arvalla,lukija oon.(Linkitän jos jaksan...nassikka ulkoilemassa niin lojun soffalla vielä hetken........)

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla kokeilen onneani ja sisustuslehdet ne on kyllä minun intohimo eli luen toivekoti&puutarha...ostan aina irtonumeron...
  Talo&koti lehti..
  Koti&keittiö
  Sitten kirppareilta ostelen ulkomaisia sisustuslehtiä..ja tunnustan ovat ihan liian kalliita ostaa muuten..ja ovathan ne vanhatkin numerot minulle uusia..
  Hmmm mitähän vielä ai niin mulle tuli... omakoti kullankallis lehti...halpa lehti mut pidän vähän taukoa sen lukemisesta eli en jatkanu tilausta..
  Siis mieheän säilytän kaikki lehdet heh himohamstraajahan mie oon..

  VastaaPoista
 8. tuun mukaan arvontaan, sillä tässä on oiva lehti lahjaksi äidille:)
  mukavaa viikkoa sinulle! ainakin yhdellä arvalla mennään :D
  tykkään lukea glorian antiikkia, divaania.. koti ja keittiöö..kaikenmoisia.. tätäkin jos sattuu jossain saatavilla olemaan :D :D

  VastaaPoista
 9. Tällä hetkellä ei tulekaan mitään lehteä tilattuna mutta aika paljon saan kulutettua rahaa irtonumeroihin... Kotivinkki ja 101 ideaa on suosikit, lisäksi juuri Talo&Koti ja juuri Kodin Kuvalehti tarttuvat usein kätöseen ja välillä joku naistenlehtikin. Myös KaksPlus ja Vauva-lehti tulee silloin tällöin ostettua. Ja kehtaankohan tunnustaa... Tykkään Pirkka-lehdestä :)
  Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet mukana heti kun liityt tuonne lukijapalkkiin :)

   Poista
 10. 2 arvalla nytten mukana pakko olla, linkitän ilman muuta ihan kohta. Mie tykkään juurikin lukea Kodin kuvalehteä ja koti ja keittiö, sekä talo ja koti lehtiä-

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla mukana. Irtonumeroita ostan satunnaisesti, esim. matkalukemiseksi. ET ja Eeva tulee tilattuna jonkun mittaisena pätkänä. Isoa kasaa sisustuslehtiä plärään aina ideoita etsien.
  Ja tietysti novita tulee ostettua, jos kivan, toteutettavan mallin sisältää.

  VastaaPoista
 12. Yhellä (1) arvalla mukkaan!!
  Mie taijan ollakki sitte poikkeus ku mie en lue muuta nykyään ku vain nuita sisustuslehtiä :) Talo&Koti, Koti ja Keittiö, Avotakka, Glorian Koti, Oma koti kullan kallis, Deko, Divaani, Maalaisunelma, Toivekoti ja puutarha, PlazaKoti..
  Hieman nuorempana (10-15v sitte...mtäh! Onko siittä jo nuin kauan!! Aaaapua ko mioon vanaha!!) mie luin Lääkäri ja Timantti-sarjaa mutta ei kai niitä lueta lehiksi :) Noh, oommie lukenu muitaki lehtiä...5-vuotiaana mulle tuli Aku Ankka ja siittä opin lukemisenki, ja vaikka minusta povattiin jopa professoria ku opin jo 5v lukkeen, niin eipä minusta semmonen sitte tullu :D Oho, lipsahti vähän muuhun ku arvonta-asiaan :) Mitesse nyt nuin, puheripuliko mulla meinaa...eihän kettään kiinnosta mitä mie 5v luin ku mitä nyt luen..juu, issekseen täällä höpisee...miehän sanoin että moon vanaha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt lapsukainen, mie luin noita sarjoja nelkyt vuotta sitten....kulta-, lääkäri-, mitälieniitäolikaan.... :D
   Luin kyllä kaiken muunkin mitä sain käsiini!

   Ja puheripulit on oikein tervetulleita, äitä on kiva lueskella :)

   Poista
 13. Moips taas! Yhdellä arvalla mukaan, kun ei ole tuota blogia minne linkitellä :) Sisustuslehtiähän sitä tällä hetkellä tulee oikeastaan luettua silloin harvoin, kun ehtii mitään lukea.. Koti ja keittiö tulee tällä hetkellä tilauksena :)

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla mukana! Tykkään lukea mm. Kotipuutarhaa, Viherpihaa, KOdin Kuvalehteä, Kotivinkkiä, Toivekoti ja puutarha -lehteä. Siinäpä ne tärkeimmät :).

  VastaaPoista
 15. Minähän luen kaiken minkä käsiini saan. Saisiko sitä osallistua niin, että mahdollisesti voittamani palkinto menisi Suomen osoitteeseen, josta anoppi voisi postittaa tänne?

  VastaaPoista
 16. Yhdellä arvalla mukana.Sisustuslehtiä,käsityölehtiä.et-lehteä,viva,tiedelehteä.Mitään lehteä ei tule,mutta ystäviltä ja sukulaisilta saan luettavaksi.Kodin kuvalehden ostin elokuussa kun siinä oli sinusta juttu.

  VastaaPoista
 17. Mä luen yhtä virolaista eläkeläisille sunnattua lehteä. Aina kannesta kanteen. Koska se on niin mielenkiintoinen. Jopa ne vaatevinkit. :O
  Kaikilla mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos siellä on niitä sun saapasvinkkejä yms, niin jatka vaan :) Hyvä tyttö!

   Poista
 18. Täälä luetaan pääasiassa Anna-lehtee jos ei noita koti- ja sisustuslehtiä mainita :)
  - muuten menee mikä vaan viikkolehti, joka on kirjaston ovenpiäles tarjolla (tyyliin viä mennessäs ja tua tullessas)
  -Yhdellä arvalla mukana taas :)

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukaan! Ei varmaan ole suurikaan yllätys, että sisustuslehtien lisäksi luen askartelu- ja käsityölehtiä.=)

  VastaaPoista
 20. Pepi, minua alkoi niin hurjasti naurattaa kun näin sun otsikkosi: Tättärää! Olen istnut tässä tahimassa valokuvien kanssa aamusta asti ja nyt tuntuu, että lihaksetkin rentoutuivat. Kiitos♥

  Olen mukana yhdellä.

  Luen mielelläni omaa sisustuslehteäni eli Koti ja keittiö sekä saman lehden puutarhamagazinea, joka on Koti ja puutarha. Muuten luenkin vain kirjoja, kuten hyvin tiedätkin. Mitä nyt joskus ostan aiheen perusteella jonkun muun sisustuslehden, toisinaan Country Homes & Interiors. Ai niin, unohdinkin, että tilasin uudestaan Anna -lehden, joka on viikkoni kevennys. Toisinaan, jonain upeana hetkenä, siinä on kiintoisia kirjailijahaastatteluja, kuten oli noin vuosi sitten Ian McEwanista.

  Kaunista ja innoittavaa lokakuuta sinulle!

  VastaaPoista
 21. 2 arvalla mukana
  Minä en kerkiä lukemaan muita kuin sisustuslehtiä...niissäkin menee tovi per lehti;-)
  Tällä hetkellä laatikkoon tulee maalaisunelma, toivekoti puutarha ja gloriankoti.
  Kodin kuvalehteä olen tilannut aijemmin.

  Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 22. Yhdella mukana, tyyliin sisustuslehtiä tulee luettua hurrrjasti, mutta on postin joukossa Me Naiset-lehti kanssa. Ja viikottain eli keskiviikkona osta iltiksen ja Ilonan yhteishintaan, Ilonassa on aina hyvä henkilöjuttu, muoti ja meikit ja tietty julkkikset:))

  VastaaPoista
 23. Uskalsin liittyä lukijaksi;) Kahdella arvalla mukaan.
  Luen askartelu/kortteilulehtiä, Viva tulee ihan tilattuna, kaikkia muitakin lehtiä mitä käsiin osuu!

  VastaaPoista
 24. Osallistun yhdellä arvalla. Lueskelen milloin mitäkin, mielialan ja vireystilan mukaan . Päivittäin Kalevan :) aamulla en ehdi, mutta sitten työpäivän jälkeen oikein ajan kanssa tavailen. Lisäksi ns. harvakseltaan ilmestyviä... Voi Hyvin, Kotipuutarha, Kodinkuvalehti, Kotiliesi jne.

  VastaaPoista
 25. arvalla mukaan.
  Ihana palkinto :0
  Minä luen mielelläni kaikkea suomalaista.
  Täällä luen mielelläni Ameliaa.
  / By Kirsikka
  Ps. Olen lukijasi...en anonyyni,vaikk nyt sitä oon...nukkumaan juuri menossa ja vastaan siksi kännykästä <3

  VastaaPoista
 26. Kaikilla mukaan, tosin linkityksen saan tehtyä huomenissa:) Sisustuslehtiä tulee nykyään luettua eniten, samoin ViherPiha tulee miulle myös. Pidän myös Kodin Kuvalehdestä, Annaata ja Kotiliedestä:)

  VastaaPoista
 27. Kahdella mukana.
  Eipä tule muuta luettua kuin käsityölehtiä , Geo-lehteä ja Tieteen Kuvalehteä. Edes sanomalehtiä ei minulle tule, kun juorut ja uutiset voi lukea netistäkin =)

  VastaaPoista
 28. Yhdellä arvalla mukana.Itselleni tulee koti&keittiö.Maalla lehteä luen myös joskus ja välillä tilaan.Anoppini antaa myös minulle luvettavaksi paljon lehtiä.Kierrätystä.Anna,Viva Seura ja Et-lehti kaikki nämä katselen/luen on monia hyviä tarinoita.
  Sitten on vielä paljon ilmaisia lehtiä joita tippuu laatikkoon,Suomela,välillä viikkolehti ja ammattiliittojen lehdet.
  Sanomalehti myös tulee.Näin kotona olleena kaikki tulee luettua jotenkin:)Ajankulua:)

  VastaaPoista
 29. Kahdella mukana!
  Voi mahoton, taidan lueskella lehtiä liikaakin. Kotiin tulee sisustuslehtiä, puutarhalehtiä, terveyslehtiä, askartelulehtiä, Aarre-metsälehti, aikakauslehtiä, kauppalehti+Optio. Laskin just, että viiden sanomalehden lisäksi meille tulee yksitoista muuta lehteä + ilmaisjakelut:) Ostelen myös mielenkiintoisia irtonumeroita. Vähemmälläkin pärjäisi ja taas sitä osallistutaan lehtiarvontaan:)

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla mukana!
  Mies tilasi mulle äitienpäivälahjaks Seiskan.. Ja meille tulee sen lisäksi Golf-lehti, Vauva ja Hippos. Olen yrittänyt nyt äitiyslomalla karsia tilattujen lehtien määrää, mutta kirjastossa/irtona tulee luettua US Weeklyä, Oliviaa, MeNaisia, Kodin Kuvalehteä, Kotivinkkiä, Hevoset&Ratsastusta, KaksPlussaa ja Meidän Perhettä.

  VastaaPoista
 31. Yhdellä arvalla onnea koettamassa:)
  minulle tulee Glorian antiikki ja maalaisunelma sekä Jdl- lehti tietysti:)
  ja muita ulkolaisia puutarha ja sisustuslehtiä ostan irtonumeroina .
  sanomalehtiä tai muita viikkolehtiä en lue mutta
  Kodin kuvalehti on tuttu kun se tulee äidilleni :)
  Erityisesti tykkään sen leivontaohjeista !

  Sadeterkkuset ystävälle<3
  lämmöllä
  Päivi

  VastaaPoista
 32. Tättärää vaan itelles,mun ei lähiaikoina kantsi lottoo laittaa vetämään,NIIN pieleen mun veikkaukset on menneet,arvonnstakin olin ihan varma että palkintona on kirja:D Vaan kiva tietysti näin,pitkä olihan tuosta voitosta olisi:)
  Mä olen oikea lehtien (ja kirjojen) suurkuluttaja,noiden sisustuslehtien lisäksi luen Taikaa ja Ihanaa,ne on suomalaisista askartelu/tuunauslehdistä aivan ehdottomat suosikit,ruokalehtiä luen kanssa tosi paljon,Maku ja Glorian ruoka&viini on suosikit niissä,meillähän ei paljon ruoan kanssa kyllä hifistellä tytön takia mutta aina noista jotain vinkkejä ihan "tavalliseenkin" ruoanlaittoon pystyy jalostamaan ja mikä parasta tieto lisääntyy,pystyn väittelemään,eiku siis keskustelemaan lähipiiriin kuuluvan kokin kanssa ruokaan liittyvistä asioista;)Seiskaakin tunnustan silloin tällöin lukevani,Kotivinkki on pitkäaikainen suosiki myös,oishan noita vaikka mitä,"olosuhteiden pakosta" luen myös Koululaista ja Systeriä,joka kerta uuden lehden ilmestyessä niissä on ainakin yksi juttu jonka tyttö "pakottaa" mut lukemaan:D Ristikkolehtiä ostan myös mutta niitähän ei varsinaisesti pyritä lukemaan vaan täyttämään:O Tossa kai ne tärkeimmät,joku saatto unohtuakin mutta kun mä tulin tänne kommentoimaan,en kirjaa enkä edes sitä lehteä kirjoittamaan niin jätän tähän:D
  Ja kahdella arvalla mukaan of course,nyt mä lähden linkittelemään,see you eiku hear you...tai jotain:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai joo,tietysti myös paikallinen sanomalehti eli Keski-Suomalainen tulee luettua ihan joka päivä:)

   Poista
 33. Heips! No jopas sitä nyt ollaan arvontatuulella ;D Kahdella mukaan ! Eix joululehdet kuulu eri kategoriaan,heh ! No luen mä noita liikuntaan ja terveyteen liittyviä lehtiä aina välillä , toivoen että inspiraatio tarttuis niiden kautta

  VastaaPoista
 34. Kahdella mukaan! :)
  Hevourheilu tuli joskus piiitkän aikaa, mutta nyt luetaan ilmaisjakelua ja anopin kotiliesiä :) Haaveissa olis tilata suuri käsityö lehti. Vauvalahden peruin vähänaikaa siten kun ei oo ennää vauvaa :D

  VastaaPoista
 35. Yhdellä arvalla mukana. Olen uusi lukijasi:) Minä luen perhe lehteä ja toki muitakin vauva aiheisia nyt kun se on hyvin ajankohtaista. Tykkään myös kotivinkistä ja kodin kuvalehdestä.

  VastaaPoista
 36. Vastaukset
  1. Niin on :)
   Liitypä lukijaksi, niin olet mukana! ...ja kerro mitä luet...

   Poista
  2. Eniten tykkään lukea sisustus ja kauneus/terveyslehtiä. :)

   Poista
 37. Mä tykkään lukea kaikenlaisia sisustus ja puutarhalehtiä, urheilu, kauneus ja terveyslehtiä sekä vauva ja perhelehtiä. 2 arpaa :)

  VastaaPoista
 38. Huomasin että Kodin Kuvalehti tilaukseni päättyy kahden lehden jälkeen:) Sopivasti sattui tämä arvontasi:)
  Sisustuslehtien lisäksi Kodin Kuvalehti on yksi suosikeistani.
  Kahdella arvalla mukaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei onni suosi, niin laitapa meiliä mulle :)

   Poista
 39. Osallistun lukijanasi yhdellä arvalla! Erinäisten ja moninaisten sisustuslehtien lisäksi luen mieluusti Trendiä. :)

  VastaaPoista
 40. ÄSH!!
  LAITOIN JO TÄNNE KOMMENTIN, MUTTA ETTEHÄN SE MUA TÄÄLTÄ HUOMAA JOLLEN NYT HUUDA TEILLE!!!!

  OLEN TOSTISESTI ARVONTA-TUULELLA ☺☺ -EI NÄMÄ TÄHÄN LOPU, AINAKIN YKSI TAI MAHDOLLISESTI KAKSIKIN ON VIELÄ TULOSSA ENNEN JOULUA....MENEE TOI JOULUN ODOTTELU NOILEEMMIN!! VAI MITÄ?

  KIVA LUESKELLA KOMMENTTEJANNE, MONEN MONITUISTA TUTTUA LEHTEÄ SIELLÄ NÄKYY, ETTE USKOKAAN KUINKA TÄRVIÖLLÄ ON OMA KIRJOJEN LUKEMISENI LEHTIEN VUOKSI...LILLALLAHAN EI OLE MITÄÄN TEKOA SEN KANSSA, SEN ENEMPÄÄ KUIN MUULLAKAAN YLEISELLÄ HÄSLÄÄMISELLÄ ☺☺

  JA IHAN VINKIKSI....JOLLEI ONNI SUOSI TÄSSÄ ARVONNASSA JA KODIN KUVALEHTI LEHTENÄ KIINNNOSTAA, NIIN LAITTAKAAPA SIINÄ TAPAUKSESSA MULLE MEILIÄ....SAATTAAPI OLLA, ETTÄ MULLA ON PERSTASKUSSA TEILLE MUKAVA TARJOUS.... ☺

  Kauheeta kun toi huutaminen ottaa koville, taidan mennä lueskelemaan....JATKAKAA!

  VastaaPoista
 41. Puutarhalehdet ovat lempilukemistoni, mutta ei kuvalehdessäkään vikaa ole, joten olen arvalla mukana!

  VastaaPoista
 42. Yhdellä arvalla blogittomana ja sun lukijana mukaan :)
  Luen monia sisustuslehtiä, Voi hyvin-lehteä, alaani liittyviä ammattilehtiä, naistenlehtiä jne.
  Ja TIETENKIN JOULU-LEHDET!!!!!
  t. Eija

  VastaaPoista
 43. Osallistun yhdellä voitokkaalla arvalla koska olen surkean laiska linkittäjä :P Mä tykkään lukea Tiede-lehden, se on meidän perheessä ihan must. Ja muuten tykkään lukea kaikkia lehtiä joita saan sukulaisilta ja tutuilta ilmatteeksi, koska olen liian pihi tilaamaan / ostamaan irtonumeroita. ;)

  VastaaPoista
 44. yhdellä mukana. lueskelen Avotakka, Microbit, ET,seiskaa

  VastaaPoista
 45. Hii-haa, osallistun yhdellä arvalla, koska tykkään lukea Kodin Kuvalehteä! Just nyt on kyllätilaus katkolla...
  Varsinaisia naistenlehtiä en lue ollenkaan (tulen pahantuuliseksi!!??), sisustuslehtiä enimmäkseen, lähinnä ulkolaisia (ennen tuli kotiin kannettuna KAIKKI kotimaiset, nykyisin ei ensimmäistäkään - kyllästyin), satunnaisesti käsityölehtiä.
  Kotiin tulee Viherpiha, jonka lähinnä vain selailen. Niitä on tallessa vuosikausien pino odottamassa todellista lukuinspistä - tuleekohan koskaan?

  VastaaPoista
 46. Siis voi hööh! Mun osallistuminen katosi jonnekin bittiavaruuteen :( No uus yritys. Elikkäs yhdellä arvalla osallistun. Sisustuslehtiä tuleekin luettua aika paljon ja Kodin Kuvalehteä en olekaan vielä itselleni tilannut. Oliskin mukava tutustua siihen ja kierrättää se sitten äidilleni ja lopuksi työpaikan kaffepöydälle muidenkin luettavaksi. Jos onni suosii niin minut tavoittaa kristallinhohtoa@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Kahdella mukaan! Linkitän, kunhan saan tuon sun edellisenkin arvonnan poistettua :) Minä luen paljon sisustuslehtiä ja itsellekin tulee muutama: Toivekoti ja puutarha, koti ja keittiö, osaava kodinrakentaja ja uusi koti. Kaikki nämä ovat hyviä ja lisäksi käyn muorilta aina hakemassa uusimman kodin kuvalehden kun se on sen lukenut :)

  VastaaPoista
 48. Yhdellä mukana:D Luen ruokaan, antiikkiin ja askarteluun liittyviä lehtiä sisustuslehtien ja ns. naisten lehtien lisäksi.

  VastaaPoista
 49. No ompa hauska arvonta, kestää koko vuoden voittajan nauttia lukuhetkistä.
  Hymyjä!
  Ilona

  VastaaPoista
 50. Yhellä arvalla lukijana mukaan....


  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 51. Yhdellä arvalla mukana. Olen kaikkiruokainen sisustuslehtien suhteen.

  VastaaPoista
 52. Kahdella arvalla mukana :)

  Täällä luetaan lehtiä laidasta laitaan.
  Me naiset, Vauva- lehti, KaksPlus, Deko, Meidän Perhe, Aku ankka.. Näitä riittää :)

  VastaaPoista
 53. Huomioittehan sitten, että tämä arvonta on blogiini lukijaksi KIRJAUTUNEILLE/ARVONNAN AIKANA KIRJAUTUVILLE lukijoille ♥

  VastaaPoista
 54. Yhdellä arvalla mukana. :)

  Lehtiä tulee melko vähän luettua, kun itselle ei mitään tule, mutta tykkään Cosmopolitanista, Vauva- lehdestä, KaksPlus ja sisustuslehtiä myöskin!

  noorrrap@luukku.com

  VastaaPoista
 55. Saapiko tuon lehen vaikka kaverille kun itelle tullee jo...Ja kahella tietennii mukkaan . Eipä minulle muuta tulekkaan, taikka tuo Vakre Hjem :)

  VastaaPoista
 56. Yhdellä mukana. Itse tykkään lukea Glorian Antiikkia sekä Koti ja Keittiö lehtiä...

  VastaaPoista
 57. Yhdellä arvalla mukaan. Minä luen Aamulehteä, Gloorian Antiikkia, Matka opasta, puutarhalehtiä, terveyslehtiä. nukkekotilehtiä, askartelulehtiä ja tietty sisustuslehtiä.

  VastaaPoista
 58. Tykkään lukea kaikenlaisia hömppälehtiä, sisustus- ja käsityölehtiä. lemppareita taitaa kuitenkin olla ruoka-aiheiset lehdet joista löytyy herkullisia reseptejä! kahdella arvalla osallistun. Minunkin blogissani on vielä tämän päivää arvonta käynnissä. :)

  VastaaPoista
 59. Yhdellä arvalla mukaan. Itse tykkään lukea Anna, puutarhalehtiä, Koti ja keittiö yms

  VastaaPoista
 60. Enimmäkseen käsityö, sisustus ja puutarha aiheisia lehtiä, mutta juorulehtiäkin tulee luettua kun tutut niitä tuovat aina ison kasan. Monesti tulee Saksasta tilattua kun saa ostettua vanhoja yksittäis numeroita. Harmi kun Suomessa lehtitalot eivät ole tajunneet, että vanhatkin numerot kiinostaa eikä niitä aina kirjastossa ole.

  Yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 61. Kolmella arvalla mukana! Itselleni tulee tällä hetkellä Koti ja keittiö, sen lisäksi tulee luettua pojalle tuleva kameralehti, silloin tällöin tietokonelehtiä, ja tietysti sisustuslehtiä :)

  VastaaPoista
 62. kahrella mukana..tykkään lukea blogejaa..jaa sisustuslehtiä mitäs mulle nyt tulee maalaisunelma,toivekoti,avotakan sai juur joku väkisin myytyä :) oma koti loppu juur...

  VastaaPoista
 63. Kahdella arvalla mukana =)
  Minä luen sisustus lehtiä, suosikkini deko sekä vauva lehteä kahden lapsen äitinä, joskus tulee sorruttua ostamaan seiskakin ;D

  VastaaPoista
 64. Yhdellä mukana tässä mukavassa arvonnssa! Kotiäitiä piristäisi kummasti uusi lehti postilaatikossa :)

  VastaaPoista
 65. Osallistun yhdellä. Paikallista sanomalehteä tietenkin, meille ei tällä hetkellä taida tulla mitään muita tilattuna. Seuran luen jos jostain sen käsiini saan ja terveys-aiheiset lehdet kiinnostavat myös.

  VastaaPoista
 66. Sanomalehteä ja paikallisia lehtiä tulee luettua eniten, sitten tietenkin harrastelehdet sisustus, puutarha ja kokkailu. Mutta jos lehdessä mielenkiintoinen kansi niin kaupassa tulee vilkaistua ja jopa ostettua.

  VastaaPoista
 67. Sisustuslehtiä, Kotiliesiä ja Maalla-lehteä. Myös kodinkuvalehteä olen joskus aikaisemmin tilannut. Yksi arpa minulle.

  VastaaPoista
 68. Valitettavasti en kyllä lue muita lehtiä, kuin sisustuslehtiä...niin ja Turun Sanomaa.
  Mutta nyt voisin hyvin alkaa lukemaan Kodin Kuvalehteä...:D
  Arvalla mukana!

  VastaaPoista
 69. Paljon tulee lehtiä lueskeltua sisustuslehtien lisäksikin :)MeNaiset, Vauva, Meidän perhe, Kodinkuvalehti, Anna, Kauneus&terveys, Kotivinkki, Aku Ankka ja satunnaisesti montaa muutakin :)Yksi arpa.

  VastaaPoista
 70. Mukana yhdellä. Luen kauneutta, muotia ja terveyttä käsitteleviä lehtiä. Ja toisinaan myös juorulehtiä, pakko tunnustaa.

  VastaaPoista
 71. Mukana yhdellä arvalla. Luen sisustuslehtiä, Kodin Kuvalehtee, Kotivinkkiä, Me Naisia...

  VastaaPoista
 72. Lukijanasi yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 73. Voihan Tättärää, olen fanittanut blogiasi :) jo kaaauuaan mut nyt vasta liityin!
  Siis yhdella arvalla mukana!
  Sisustuslehdistä minulle tulee tällä hetkellä Talo&Koti, äidilleni olen tilannut Kodin Kuvalehteä silloin tällöin.Ostelen aika paljon ;( Toivekoti-Puutarhaa ja Maalaisunelmia!

  VastaaPoista
 74. Ooolalaa... Vielä ennätän mukaan! :)
  Nyt vain yhdellä arvalla kun olen näin viime tipassa!
  Tykkään kyllä lukea Sisustuslehtien Kodin kuvalehteä, Annaa, Avotakkaa, Dekoa,...AkuAnkkaa !

  VastaaPoista


 75. ****** ARVONTA ON SULKEUTUNUT *******

  ☺ KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE JA TERVETULOA UUSILLEKIN LUKIJOILLE ☺

  VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥