torstai 8. joulukuuta 2016

lusikka kauniiseen käteen!

 Täällä menään hitailla kierroksilla.
Ihan kamalaa saamattomuutta havaittavissa, pitäis, pitäis, pitäis...siinäpä päivän sana.
Eikä meinaa mitään saada aikaiseksi, mitä nyt vähän villasukkia. Koukussa. Miksei voi sanoa, että puikoissa?

Vähän oli sellainen olo Pariisin jälkeen, että pukkaako flunssaa, vaiko eikö pukkaa.
Ei pukannut. Smoothiekuuri (talven yli) sai taas kyllä hyvän lähdön, sitäkin kun olin vetkuttanut jostain kumman syystä. Nyt siitäkin on jo taas tullut tapa.
(kun huomaa, ettei oikein mitään saa aikaiseksi, niin huomaa senkin, ettei se nyt kai niin kamalan tärkeää olekaan!)

Ennenkuin nyt kaiken sukanpukkaamisen keskellä unohdan, niin esitelläänpä nyt ne kirppariostokset, nekin vähäiset mitä tuli tehtyä.

Ensimmäinen ostos ei ole edes kirpparilta, se on Pompidou-keskuksen kulmalta yhdeltä katukauppiaalta, se lusikka...kauniiseen(?) käteen.

 Joskus aiemmin käytin vain ja ainoastaan kultakoruja, nykyisin en juuri mitään -mitä nyt kekkosia korvissa ja muutamaa fu*cking-mahtavaa rannerengasta, satunnaisesti niitäkin.
Tämä uudelleen muotoiltu vanha lusikka nyt vaan halusi matkaan, ja toinen systerin mukaan.

Kirpparilta löytyi lohikärmes  tai mikä lie, ihan pakko-ostos! Keittiöön sitä kuvittelin yksinäisten ateriotteni iloksi ja valoksi, mutta kotona se valkkasi olohuoneen pöydän ja siihen jäi.
(onneksi köökissä kuitenkin on toinen ilo-valo)

 Selkeästihän nämä on kaverukset ja kuuluu samaan ryhmään!

Toinen ihan väkisin mukaan halunnut oli tämä hopea-mikä-lie-kippo, minä niin näin sen joulunameilla. Tai pipareilla. Joku vaan otti ja söi ne namut ennekuin kissaa ehti sanoa, saati "sano muikku"! Piparit on pistetty piiloon. Muuten ei pian oviaukoissa riitä leveys.

Ainoa mistä joutui peräti kauppiaan apulaisen ja itse kauppiaankin kanssa  oikein kunnolla tinkaamaan (pliiiiiiiis!!) oli tämä rukousnauha. Edellinen omistamani on ostettu Beetlehemistä, mutta sen annoin joskus pojalle kun tatuointifirmaansa perusti ja moni halusi rukousnauhatatskoja. Meni vähän niinkuin malliksi. (toivottavasti on tallessa, en ole uskaltanut edes kysyä) 
Hintaa jäi tinkauksen jälkeenkin kakskytrahaa, mutta pidän sitä kyllä joka roposen väärtinä.
Eikä edes puutu kuin yksi helmi.

 Siellä se ristissä riipuskelee.
 Tuo etummainen gargoili (räystäspiru) on muuten tämän reissun ostoksia, isomman on systeri joskus aiemmin ostanut (-ja kauhian ruinaamisen jälkeen suostui antamaan mulle)

Siinäpä ne shoppailut olikin. Ihan mahottoman kamalan mielelläni olisin ostanut vanhoja, ihania, upeta hopea-aterimia ja käyttäisin niitä iloiten vaikka joka aterialla ja käsin hellästi tiskaisinkin, mutta ei ihan kaikkeen rahapussukka taivu. Kuolasin niiden perään kyllä vähän joka mutkassa, niitä -kuten taisin mainita- nimittäin siellä riitti. Vaan kun pyynti oli lusikkanipusta (olikohan 12 kpl) 120 euroa, niin ei voinut kuin laskea takaisin huokauksen säestämänä.  Että on niillä kirpparitavaroillakin hintansa. Laidasta laitaan.

Louvressa sitten tein kyllä elämäni kalleimman parfyymiostoksen!
Oscar de la Rentaa (sitä ihan perus-) olen etsiskellyt, mutta kun ei sitä missään ole ollut, niin nyt menin nenän perässä. Tuoksu ei lähelläkään edellämainittua.
On hyvin mausteinen - "ihan sun tuoksu" kuten sys tuumasi.

Nyt yritän taas opetella käyttämäänkin, tuoksut kun on aina olleet osa minua, mutta kun on vaan kotona lusmunnut, niin jotenkin on vaan jääneet kaappiin "homehtumaan".
Jos tässä edes tällä saralla yrittäis ryhdistäytyä ☺
 Tuoksuvia päviä sinnekin, olkoon se sitten vaikka piparkakkua tai lanttulaatikkoa mikä tuoksuu.
Tai hyasintti.

Tämmöttistä tällä erää.
Tänne muuten mitään kummempia kuulu, sukkaa vaan pukkaa.

Palaillaan taas ♥
(edit. yläpalkissa: kaupan- ja sukat-osiossa alehinnat isossa osassa)

14 kommenttia:

  1. Noilla kirppareilla menee pää sekaisin, niin paljon ihanuuksia. Kiva kuulla, että sinullakin menee joskus hitaasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän on kirpparit toista sorttia kuin täällä (vaikken mikään varsinainen asiantuntija olekaan😉) Tiedä mitä kaikkea olisi matkaan lähtenyt jos olisi ollut matkalaukku mukana.

      Kuten on tullut todettua, niin osaan kyllä laiskotella, ja nyt on kyllä onnista ja offista valittuna off! Juuttunut siihen 😄

      Poista
  2. Sukkia pukkaa täälläkin. Tai nyt on menossa huovutustossu-kausi. Minulla on AINA tuoksu päällä. Kesällä kesäinen ja talvella talvisempi. Ominaistuoksu. Niin se on ollut vaikka kuinka ja kauan. Nuorena se oli Oscari, mutta nyt jo useamman vuoden Nina Ricci. Kesällä punainen omppu ja talvella se violetti puteli, jossa korkissa vähän kun lahjanarut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minullakin on aina ollut, nyt vaan oma nenä turtui vanhoihin tuoksuihin ja osa on tainnut jo vanhentua pulloihinsa. Chanel, Oscar ja Roma on olleet ikisuosikkeja, nyt oli tuo vanha kaveri Oscar ainoa jonka olisin kelpuuttanut (enkä edes muistanut jenkeissä sitä kysyä vaikka on sikäläinen)
      Talvi menee nyt hienosti tuon uuden tumman tuoksun ksnssa, kesäksi täytyy sitten koittaa etsiä joku muu. Noista vanhoista pulloista ei taida olla enää kuin huonetuoksuiksi 😉

      Poista
  3. Minä oon käyttänyt vuosikausia myös Oscar De La Rentan Signaturia. Sitä sinäkin varmaan tarkoitit. Siljan laivoilta sitä olen viimeks ostanut. Olen myös parfyymi addikti. Välillä pitää laittaa itselleen parfyyminostokielto, ettei homma leviä ihan käsiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se sama liene, pääsi vaan niin yllättäin loppumaan, että ei tullut uutta vastaan -hki-vantaalla sitä ei ole, enkä JFK:lla muistanut koko asiaa 😄
      Vaan kylläpä mullakin noita muita on tuolla läjäpäin, täytyis vaan käydä kaikki läpi. Minä en o enää vuosiin ostanut reussuilta tuoksuja (kuten aiemmin) vaan yritän ostaa nyt vain tarpeeseen. No, kaikki kolme suosikkia on loppuneet, joten tuo uusi sallittaneen 😉

      Poista
  4. Kauniita ostoksia tuolta matkalta :) sormus varsinkin .
    Juu ja noihin parfyymeihin vois kanss hurahtaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki on kovin mieleisiä ja ilahduttavat silmää 😊
      Tuo parfyymi oli kyllä varsinainen hurahdus, kuukausi aiemmin katselin kentällä puolet halvenpaa -enkä raaskinut ostaa 😳
      Tais Pariisi sekoittaa pään!

      Poista
  5. täällä on kans en kehtaa tauti....kumma kun se ei vaikuta tuohon sukan kutomiseen,mutta kaikkeen muuhun. jouluksi vois työntyö komeroon ja unohtaa koko hässäkän. mutta jospa se vielä tuo aurinko paistas,nyt on vaan kaks pimmeetä vastakkain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piiiiitkää harkintaa vaatii täälläkin näköjään kaikki 😄 -yhtä huonekalun paikanvaihtoa funtsin kai kolmattaviikkoa ennenkuin iski inspis. Yöllä. Mutta onneksi iski!

      Taitaakin olla taas kutimen aika 😉

      Poista
  6. Lusikoista väännetyt korut on ihania. Ostin kerran korvikset, mutta annoin ne kuitenkin hyvälle kollegalleni, ovat kuulemma keränneet kehuja runsain mitoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monikäyttöisiä kapineita! Upeita koruja niistä tehdään, minäkin monenmoisia kuvissa nähnyt. Systeri osti Lontoosta vuosi-pari sitten pari upeaa sormusta, tämä oma vähän "maalaisserkku" 😉
      Ja upeita on muuten ne isoista lusikoista taotut kakkulapiotkin, on ollut ilo saada yksi lahjaksi 👌

      Poista
  7. Kiitos kellosta, kun vihdoin sain sen aikaiseksi noutaa!
    Aivan ihania ostoksia olet kyllä tehnyt. Pariisin kirppikset ovat taatusti tavarataivaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa!
      Ja kyllä, tavarataivaita ne on 😄

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥