tiistai 15. maaliskuuta 2016

voi hyvää päivää sentään

Olen viimeisen viikon aikana käynyt melkoisen nivaskan sisustuslehtiä läpi niin täällä kotona kuin Lillassakin. Kaikenlaista kivaa ja tuttua tuli vastaan, monta blogistaniasta tuttua kotia 
- ja jokunen omakin koti.
Pistin muutaman lehden talteen jos vaikka rinsessoja joskus kiinnostaa, että mitä ihmettä se mummi oikein on touhunnut. Sen verran pieniä vielä, että ei ne onneksi ihan kaikkea muista.

Tuosta mun hörsöntörsövaiheesta taisi tulla aika monta juttua, se taisi olla kovasti suosittua kun niin kiinnosti. Voi kauheeta...eikun ihanaa, eikun...jotain!

Kuvilla ei ole mitään varsinaista järjestystä, tulee nyt siinä pötkössä missä sattui puhelimen kuvissa olemaan. Vähän koitin kuitenkin aikajärjestyksessä pysyä.









 





...tässä välissä hypätään taas toiseen jutuun...








 Täytyy tunnustaa, että pinkistä tykkään edelleen. Pienesti.
Ja ruusukuvioista. Hyvin pienesti ☺
Tai rajoitetusti, sanotaanko näin.

Paljon on muuttunut, jotain on jäänyt -mutta älkää nyt herranjestas vaan kysykö mitä!

Ja pienimuotoinen muutos eikun jatkuu....lähden tästä takaisin sutimaan!

CU!

33 kommenttia:

  1. Jos on sisustustyyli tän meidän "yhteisen matkan" aikana muuttunut, niin on näköjään itse emännänkin tyyli :). Kerrassaan ihania muisto- ja muistikuvia <3. Hyvä ettet oo hukannut.
    Tehtaan pinkit eläkepäivät minäkin muistan, mutta toi ihan eka on ajalta ennen meidän yhteisiä aikoja. Voi olla, etten sua kuvasta edes tunnistais, jos en tietäisi, kuka siinä on. Mutta paha sanoa, koska nyt tiedän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekat kuvat on Kodin Kuvalehden jutusta, joka tehtiin joskus muinoin -näyttäis itseasiassa olevan nelisen vuotta sitten. Kuka noita niin tarkkaan muistaa :)
      Tainnut tosiaan sisustukset ja omat muutokset kulkea käsikädessä, pitkää ja lyhyttä hiusta, värit menneet ruskea, musta, punainen, blondi - ja taas uusiksi eikä ollenkaan välttämäti missään tietyssä järjestyksessä.

      Pahasti näyttää siltä, että loppumaton suo....

      Poista
  2. Oi joi, tulee niin mieleen ihania hetkiä tuolla "ruusujen" keskellä, Lillasta puhumattakaan! J:kin kaiholla muistelee öitä Lillan parvella ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä enää ole tuota Lillan julmetun isoa sänkyäkään... :O
      Onneksi tulee nyt melkein päivittäin käytyä ihan vaan fiilistelemässä, kunhan lumet sulaa kokonaan kaivan kaikki kalusteet pressujen alta!! Viime keväänä ne oli jo tähän aikaan kaikki esillä. Ja aurinkovarjot auki :)

      Poista
  3. Sinun huushollistasi voisi tehdä monta juttua vuodessa, eikä mikään olisi samanlainen :) Keksin juuri uuden juttuformaatin: sisustusjatkokertomus. Täytyy käydä heti patentoimassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi lehtiformaatti kokonaan, pelkkiä jatkokertomuksia :D

      Poista
  4. Jokainen juttu on tullut ostettua ja luettua:). Sinua ei kukaan voi haukkua jämähtäneeksi:D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsin eläväinen joillakin elämänalueilla tämmöiseks sohvaperunaks :D

      Poista
  5. Vastaukset
    1. ...ja monta muuta kumppaniaan joista "en kyllä ikinä luovu" :D

      Poista
  6. Voi kun sinulla on kaunista ja kodikasta siellä, hyvin viihtyisin minäkin noissa puitteissa.
    Kiitos ihanasta rannekorusta joka tuli tänään. Ihastuin siihen vallan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sude, osin on tuollaista, osin vallan toisenlaista, näin se vaan menee, että täällä tuppaa vähän muuttumaan :D

      Kiva kun koru on mieleinen ja sattui vielä syntymäpäiväksi!

      Poista
  7. Cherin keksimä juttuformaatti on loistava idea :)

    Onko noi ekat kvat sieltä "penthousesta"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan joku toteuttamaan :D

      Juu, sieltähän ne!

      Poista
  8. Olipa monta ihanan pinkkiä ja ruusuista juttua! :). Hauskaa, kun koko ajan tuunaat ja muunnat. Olen itse niin päinvastainen sisustaja enkä muuksi aio ryhtyä, mutta silti sanon, että olipa mielenkiintoista katsella näitä juttuja, kun on blogiakin seurannut ja nähnyt, miten hujauksessa kaikki on taas toisin. Jatkokertomus jatkuu :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse alan vissiin olla jo jotenkin ympäristösokea, äimistelen vaan, että ehtikös mulla muka tuollaistakin olla :D
      Välillä ne muutokset on tapahtunut niin suklelaan kun on saanut jonkun paremman idean.
      Taitaa jatkua, juu :D

      Poista
  9. Kaikki jutut luettu ja varmaan aikoinaan lehdetkin ostettu. Ja jossain säästössäkin vaikk paljon on karsittukin omaa huushollia.
    Niitä on niin ihana katsoa noita kuvia kun kaikki ovat omalla tavallaan jotenkin niin ihania :) ois vaikeeta valita ihanin.
    On tosiaan tuo sun look:n muuttunut useaan otteeseen :) mahtaaks olla jotain tekoo horoskooppi merkillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan horiskoopin vika :D ( sivupersoonalla varustettu kaksostuliapina!)
      Eihän tätä muuten selitä edes ruuneperi :)

      Poista
  10. Oho, minä en tiennytkään että olet noin julkkis! Tai pitäisikö sanoa sisustusammattilainen...mutta kyllä sen huomaa millä innolla ja intohimolla asiaa harrastat. Ja upeaa jälkeä on aina tullut. Oletko työksesikin joskus muille sisustanut? Minä en ole vuosiin lukenut sisustuslehtiä vaikka ne kyllä ovat ihan mielenkiintoisia. Olisi varmaan syytä lukea niin saisi jotain uutta ideaa omiinkin koteihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, onneks en ole kumpaakaan! Tai no, sisustusammatilainen vois kylä olla ihan kiva olla, sais suunnitella kaikkea kivaa jonkun muun rahoilla eikä tarvitsis omia nurkkia koko aikaa myllätä..,vaikka kai mä mylläisin kuitenkin :o

      Poista
  11. No joo, oothan tuota ihan vaan pari pikkumuutosta vuosien varrella niin kotona kuin Lillassakin tehnyt, ehkä jotain kolme(sataakaheksankytyheksän):) Mutta on sulla sen muotoaan muuttaneen hyllyn lisäksi ainakin yks juttu joka ei muutokseen kouriin joudu ja se on se lapasesta lähteminen, tais olla jo tuolla ekassa lehtijutussakin mainittu seikka :) Ihan hirmu hyvä tuo Cherin juttuidea, ihan kuin sua varten tehty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että meinaat multa lähtevän lapasesta jatkossakin, että täs vaan kalu kerrallaan tuupataan uuteen paikkaan tai uskoon. Tai jotain. ( oho, kuulostipas se....hassulta)

      Tein muuten joskus valokuvakirjoja huushollista(kin) mutta kolmannen jälkeen taisin luovuttaa, tuli tunne, että ei täs pysy itsekään perässä :O

      Poista
  12. Sinähän olet varsinainen ammattisisustaja, niin paljon olet kotejasi sisustanut ja pannut uuteen uskoon. Muistorikkaat haastattelut kannattaa tietysti säilyttää. Minulla tyyli vaihtuu hitaasti, tai on muuttunut. Vanhemmiten olen ruvennut tykkäämään ruusuista (kukista), hempeistä ja kirkkaista väreistä, jopa kristalleista. Nuorena tykkäsin lähinnä hyvin hillitystä ja suoralinjaisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan olla vähän äkkihätänen näissä tekemisissäni :D
      Ja usko tai älä niin kyllä tässä jotkut mielenmoilahdukset jää jopa toteuttamattakin :)

      Poista
  13. Kauniilta nuokin näyttävät. Tallessa taitaa lehdet olla.
    Oot kyllä nopea liikkeissäs, kadehdittavaa energisyyttä.
    Cherin ehdotus oli hyvä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olishan se aikamoista: kurkataanpa nyt xx:n kotiin, mikä on muuttunut sitten viime kerran, joka oli puoli vuotta sitten :D

      Joopati. Onneks hullun maineen saa helpommallakin.... ;D

      Poista
  14. Minulla on myös sisustusmaku muuttunut ihan kokonaan. Nuorena Artek ja design olivat kova sana, luultavasti olin epävarma sisustaja ja ajattelin että kun niitä hankin, niin menee varmaan "oikein".
    Nyt vanhempana tiedän, mitä oikeasti haluan. Meillä on paljon kristallikruunuja, joita nuorena inhosin. Nyt haluan antiikkia ja romanttista tyyliä, ja en sitä yhtään häpeä. Kuitenkin vältän mummotyyliä :-) Niin se maku muuttuu.
    Minä tein inventaaria sisustuslehdissäni (huh mikä homma) ja kaikki nuo lehdet joissa oli juttuja sinun kodistasi, meni siihen säilytettävien lehtien pinoon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinänsä muuten kumma juttu , että vaikka aina pitäisi suosia kotimaista, niin aallot, artekit, marimekot tai vastaavat ei ole koskaan olleet "mun juttu". Ne on ihan ok, ja ihan kivoja oikeissa ympäristöissään, mutta ainoa minkä nytkään huolisin on kirkas aaltovaasi. Olis kelvannut eilenkin tulppaaneille, ei vaan ole koskaan tullut hommattua moista - ja tuskin hommaankaan kun tähänkin asti olen ilman pärjännyt (ja kohta tietty törmään jossain kirpulla -missä en koskaan käy- ihan pilkkahinnalla)

      Mun inventaario johti siihen, että eteisessä majailee hirrrrveen korkea pino...jos peruis lehtitilauksensa ja aloittais pinon pohjalta uudelleen???

      Poista
  15. voi miten hienoja muistoja,itse olen miettinyt että pitäisi kaikista kodeista(missä on asunut) olla tarkoituksella otettuja kuvia,kun ei niitä tahdo muutoin muistaa,harmi vaan ettei ole.Sieltä täältä vilahtaa onneksi jotain,kun on kuvattu esi.synttäreitä,lapsia tms.On sitä ollut itsellä musta kausi oli joskus 80 luvulla jne.
    Muistan nuo jutut kaikki ja lehdet on tallessa,kun tutustuimme uistin sinut tuosta ensimmäisestä lehtijutusta,kaivoin sen esiin ja kyllä Pepi se siinä.Ihastuin ruususen valtakuntaan,koska pidän itse pinkistä ja vaaleanpunaisesta vieläkin,eikä sovi unohtaa turkoosiakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä niitä kuvia ole minullakaan kaikista versioista -kaikista kodeista kyllä- koska aina sitä kuvittelee, että ehtiihän tässä. Ja sitten yks kaks kaikki onkin mennyt ihan toisenlaiseksi. Se niistä kuvista.
      Bloggaamisen nyötä kuvia on tullut napsittua turhankin kanssa, koneen kansiot pitäis siivota, mutta kun ei saa aikaiseksi.

      Mutta on tässä välillä naurussa pitelemistä :D

      Poista
  16. Ah, muistan niin hyvin nuo kaikki sisustukset! Ja myös nuo lehtijutut!! :o)

    VastaaPoista
  17. Olen lukenut kaikki nuo jutut, moneen kertaan. Niistä tuli hyvä mieli :)

    VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥